-
ok ναι αυτο ειναι λογικοτερο νουμερο σε αυτο αναφερομουν. Παλι το 6.3 καλο νουμερο ειναι για βενζίνα.
-
Γιατί το topgear θάβει το κιβώτιο EAT8, που όλοι εδώ μέσα εξυμνούν;
-
panormus772 wrote:https://www.topgear.com/car-reviews/citroen/c4
Mάλλον το εξυμνούν περισσότερο για την αξιοπιστία κι ομαλή λειτουργία του, αλλά όχι για την άμεση απόκριση του και τις πιο σπορτίφ αλλαγές ενός διπλοσύμπλεκτου.
-
Αυτή την 'τεμπέλικη' συμπεριφορά έχει και το eat στο c3 aircross.
Αν έχεις οδηγήσει διπλού συμπλέκτη, τα υπόλοιπα αυτόματα απλά σου φαίνονται κάπως.
-
Το topgear πάντως αναφέρεται και στην κακή κλιμάκωση των σχέσεων και στην απόκριση.
-
Γιατί είναι κομπλεξικοί Άγγλοι!!
Δεν το διάβασα, οπότε δεν ξέρω τι λένε. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι από τα καλύτερα αυτόματα που κυκλοφορούν (μόνο της ZF είναι καλύτερο και ίσως και της Ford). Τις διπλοσύμπλεκτες αηδίες δεν τις βάζω στην εξίσωση...δεν είναι αυτόματα!
-
harisma23 wrote:
Δεν το διάβασα, οπότε δεν ξέρω τι λένε. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι από τα καλύτερα αυτόματα που κυκλοφορούν (μόνο της ZF είναι καλύτερο και ίσως και της Ford). Τις διπλοσύμπλεκτες αηδίες δεν τις βάζω στην εξίσωση...δεν είναι αυτόματα!
Φάνη, προτρέχεις! Ένα αυτόματο κιβώτιο δεν αξιολογείται μόνο ως προς το μηχανολογικό κομμάτι του (την κατασκευαστική του δηλαδή αρτιότητα) όπου σίγουρα είναι εξαιρετικό όπως τα λες, αλλά και ως προς την εφαρμογή του, σε σχέση με το πάντρεμα με τον κινητήρα και τη διαχείριση του (software). Εκεί φαίνεται να χωλαίνει η συγκεκριμένη υλοποίηση...
Αυτό με τα DSG να το κοιτάξεις! Μην το αφήνεις, δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί...
-
Είχα διαβάσει και στους 4τ για το 2008 , ότι το κιβώτιο είναι στημένο στην οικονομία και σου φαίνεται ότι λείπουν κάποιες σχέσεις.
Για μένα οι κριτικές του κάθε κα..λοτίμονου του ειδικού τύπου , είναι αδιάφορες . Αυτό που έχει σημασία είναι τι γίνεται στο προσπέρασμα όταν βρεθείς στο αντίθετο ρεύμα και στην γενική οδήγηση .
Οδήγησα αυτόματα και το 3008 και το C4 , οδηγώ 6τάχυτο αυτόματο το αιρκρος , όλα εξαρτώνται τι ψάχνεις .
Προφανώς όταν έχεις οδηγήσει διπλού συμπλέκτη τα άλλα σου φαίνονται κάπως....
Και όταν τον έχεις διπλοτριπλοπληρώσει τον διπλό συμπλέκτη , τότε να δεις πως σου φαίνονται τα άλλα ...
-
panos pure clio ,σχεδόν 2.000 ευρώ πάνω από την τιμή τιμοκαταλόγου.Η ηλιοροφή κανένα 1000-1200άρι έχει και το χρώμα 500άρικο; Μήπως σου έδωσαν τιμές και για άλλα extra της shine pack που θέλει κάποιος να βάλει σε χαμηλότερη εκδόση; Εργοστασιακός συναγερμός υπάρχει ή ως παραγγελία; Τι χρόνο αναμονής σου έδωσαν;
-
Και όταν τον έχεις διπλοτριπλοπληρώσει τον διπλό συμπλέκτη , τότε να δεις πως σου φαίνονται τα άλλα ...
Κι αν είχες διπλοσύμπλεκτο και δεν το διπλοτριπλοπλήρωσες; Τότε πως σου φαίνονται όλα αυτά;
Κατά τ' άλλα, συμφωνώ μαζί σου. Το τι ταιριάζει στον καθένα, είναι προσωπικό θέμα.
-
criuser wrote:
Κι αν είχες διπλοσύμπλεκτο και δεν το διπλοτριπλοπλήρωσες; Τότε πως σου φαίνονται όλα αυτά;
Κατά τ' άλλα, συμφωνώ μαζί σου. Το τι ταιριάζει στον καθένα, είναι προσωπικό θέμα.
Περιμένεις να ανοίξουν τα στοιχηματζίδικα , να πας να παίξεις...
-
Διάβασα το τοπ γκίαρ . Και εκεί μιλάει ότι λείπουν ταχύτητες στο 8τάχυτο .
Αλλά είδα στο τέλος τον ανταγωνισμό και την βαθμολογία που δίνει .
C4 7/10
ID 3 7/10
X=CEED 6/10 και στο τιτανοτεράστιο
FOCUS 9/10
Θα νομίζουν ακόμα ότι υπάρχει Βρεταννική αυτοκινητοβιομηχανία...
Εχουν πλάκα οι καποτήδες...
Καλοκαίρι του 1991 , είμαι Ολλανδία και μόλις έχει βγεί το ΖΧ . Το είδα σε αντιπροσωπεία εκεί , μου άρεσε , το αγόρασα λίγο μετά εδώ .
Χάζευα και τα περιοδικά αυτοκινήτου εκεί ,
Είδα το what car , Είχε εξώφυλλο το ΖΧ και με απορία έγραφε : ZX better than Rover 214 ? Η πλάκα ήταν ότι το 214 ήταν από τα πιο προβληματικά αμάξια εκείνης της εποχής . Ηταν όμως Ρόβερ...
-
criu,πάντως το top gear συνολικά λέει καλά λόγια για το αμάξι (κι αν σκεφθεί κανείς ότι όπως τους έχω κόψει,είναι σε πνεύμα κυρίως σπορτίφ και petrolheads).
-
Καλά λόγια λέει , αλλά τις εμμονές τους τις έχουν , με τα αμάξια που ήταν κάποτε βρεττανικά ή φτιάχνονται εκεί .
Γενικά όλες οι χώρες και τα περιοδικά έχουν ένα σωβινισμό για τα δικά τους προιόντα ..
-
Ακριβό τελικά το αμάξι,έχει μπει σε πολλά ξένα χωράφια,είχα δώσει το τηλέφωνο μου σε κάποιες αντιπροσωπείες όταν έχουν τιμές να με ειδοποιήσουν και είδα ότι όταν τους είπα ότι θα πάω προς κάτι άλλο υπήρχε εκ μέρους τους εκνευρισμός,ένας μάλιστα σώνει και καλά να βγάλει το 2008 ότι ειναι σε πιο μικρή κατηγορία και ότι έχει μήκος 4.10...
-
harisma23 wrote:
και αργο κατι μιλισεκοντ να ειναι, δεν αθροιζει η καθυστερηση την αναμονη για οδικη βοηθεια, φορτωμα, ευρεση ταξιου, ημερες αναμονης και εργατοημερες να καλυψεις το κοστος του χαλασμενου διπλοσυμπλεχτου στη κυρια φαου, φιατ, φορντ, χάιουντάι, μπιμεβε
-
Φάνη, προτρέχεις! Ένα αυτόματο κιβώτιο δεν αξιολογείται μόνο ως προς το μηχανολογικό κομμάτι του (την κατασκευαστική του δηλαδή αρτιότητα) όπου σίγουρα είναι εξαιρετικό όπως τα λες, αλλά και ως προς την εφαρμογή του, σε σχέση με το πάντρεμα με τον κινητήρα και τη διαχείριση του (software). Εκεί φαίνεται να χωλαίνει η συγκεκριμένη υλοποίηση...
Αυτό με τα DSG να το κοιτάξεις! Μην το αφήνεις, δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί...
To ξέρω Χάρη...εγώ μίλησα καθαρά για το θέμα κιβωτίου (γιατί δεν διάβασα το τεστ), ότι είναι εξαιρετικό. Τώρα εαν υστερεί στην υλοποίηση λόγω software, δεν είναι θέμα κιβωτίου αλλά λογισμικού και προγραμματισμού. Και το υπερφανταστικό 8αρι της ZF η Alpina το κάνει ακόμα καλύτερο...αλλά έχει καλή βάση.
Αυτό με το DSG γιατί να το κοιτάξω!?! Είναι γνωστό το 'πρόβλημά' μου και έχω δηλώσει ότι θα λυθεί όταν κλείσει η VAG η εστω καταργηθούν οι διπλοσύμπλεκτες αηδίες!
-
Ειδική παραγγελία λέγοντας; Αυτά καλό είναι να λέγονται, για αυτά είμαστε εδώ ρε παιδιά!!
-
panos pure clio ,σχεδόν 2.000 ευρώ πάνω από την τιμή τιμοκαταλόγου.Η ηλιοροφή κανένα 1000-1200άρι έχει και το χρώμα 500άρικο; Μήπως σου έδωσαν τιμές και για άλλα extra της shine pack που θέλει κάποιος να βάλει σε χαμηλότερη εκδόση; Εργοστασιακός συναγερμός υπάρχει ή ως παραγγελία; Τι χρόνο αναμονής σου έδωσαν;
Αν μου το έλεγες απο εχθές θα ρωτούσα τιμές για εξοπλιστικά πακέτα σε άλλες εκδόσεις και θα σε ενημέρωνα. Επειδή ο αντιπρόσωπος είναι φίλος αν έχεις κάτι υπόψη σου, πες μου να ρωτήσω.Παραπάνω δεν ρώτησα γιατι η shine pack έχει τα πάντα μέχρι και προβολείς ομίχλης led Πάντως μην ανησυχείς τα υπάρχουν πολλά εξτρα πακέτα που μπορείς να βάλεις αν πας σε πιο φθηνή έκδοση και αυτό σου το λέω με σιγουρια
Επειδή εγώ θα προχωρήσω σε ειδική παραγγελία μου είπαν περίπου 6 μήνεςα αναμονή
-
Ειδική παραγγελία λέγοντας; Αυτά καλό είναι να λέγονται, για αυτά είμαστε εδώ ρε παιδιά!!
εννοώ τα extra που έβαλα κόκκινο χρώμα και ηλεκτρική ηλιοροφή
CITROEN C4 III mod 2021