-
Το μεγάλο κλάμα από τους κατόχους θα πέφτει κάθε τριετία με την αλλαγή ελαστικών...
195/60/18; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, θα είναι η χαρά του λαστιχά!
-
Μήπως εννοούν τα πρόσθετα για την αεροδυναμική; Σιγά μην βάζουν σιδερένια 18αρα ζάντα...
Στον τιμοκατάλογο γράφουν στον εξοπλισμο στην feel pack τροχοί 18' με διακοσμητικό τάσι αλλά από τη shine το διαχωρίζουν γράφουν ζάντες αλουμινίου 18'...
-
Είδα νταλίκα φορτωμένη με C4.
Όντως από κοντά είναι πιο ωραίο από ότι στις φωτογραφίες,γνώμη μου πάντα. -
Το μεγάλο κλάμα από τους κατόχους θα πέφτει κάθε τριετία με την αλλαγή ελαστικών...
195/60/18; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, θα είναι η χαρά του λαστιχά!
Εεε κάπως πρέπει να διαφοροποιηθεί...Σιτροέν είναι...αχαχα!! Το ένα θέμα είναι ότι ελάχιστοι κατασκευαστές έχουν τέτοια διάσταση και το άλλο ότι το κόστος είναι μεγάλο. Ενδεικτικά, περί τα €550-600 για Μισλέν και γύρω στα €380-400 για κάνα Hankook.
Τουλάχιστον όμως έβαλαν ανθρώπινα ελαστικά με λογικό προφίλ και όχι κάτι φλύδες 205/45/18 να κοπανάει σαν τον διάολο!!
-
Sabas_Thess wrote:
Μήπως εννοούν τα πρόσθετα για την αεροδυναμική; Σιγά μην βάζουν σιδερένια 18αρα ζάντα...
Στον τιμοκατάλογο γράφουν στον εξοπλισμο στην feel pack τροχοί 18' με διακοσμητικό τάσι αλλά από τη shine το διαχωρίζουν γράφουν ζάντες αλουμινίου 18'...
Φαντάσου 1.2 130 ίππους αυτόματο 23650€ χωρίς μεταλλικό χρώμα, σιδερένια 18αρα ζάντα με τάσι και με πίνακα οργάνων 5,5 ίντσες.... η μέγιστη ξεφτίλα. Θα προτιμούσα χίλιες φορές αναλογικά όργανα παρά ψηφιακά και μια 17αρα...
-
Θα προτιμούσα χίλιες φορές αναλογικά όργανα παρά ψηφιακά και μια 17αρα...
Δεν υπάρχει 17αρα. Μόνο 16' και 18' γιατί έχει πολύ περίεργη διάσταση ελαστικών και άρα και διάμετρο. Ιδιοτροπίες της Σιτροέν.
-
islander wrote:
Θα προτιμούσα χίλιες φορές αναλογικά όργανα παρά ψηφιακά και μια 17αρα...
Δεν υπάρχει 17αρα. Μόνο 16' και 18' γιατί έχει πολύ περίεργη διάσταση ελαστικών και άρα και διάμετρο. Ιδιοτροπίες της Σιτροέν.
Είπα τι θα προτιμούσα...... όπως δεν εχει και αναλογικό πίνακα...... . Εχεις δίκιο ιδιοτροπίες Citroen αλλά μην το παρατραβάμε, αμα περάσει ο ενθουσιασμός των πρώτων ημερών οι ιδιοτροπίες αυτές θα μας κάνουν να κοιτάξουμε αλλού και η Citroen θα μείνει με τους Σιτροενάκηδες και ις ιδιοτροπίες(πχ.. Cactus και πισω παράθυρα).
-
Το 195/60/18 δεν είναι ιδιοτροπία ,ανωμαλία είναι....θυμίζει παπουτσωμενο γατο
Αυτό που το πας απο μόνο του είναι κάτι που σε βάζει σε σκέψη.
-
Τώρα που ανοίγει τα σχολεία ο Κούλης θα έρθουν οι κλασικές σιτροενοπροσφορες back to school???? χαχα. Αυτός ο πίνακας οργάνων είναι σαν τις συμπληγάδες πέτρες. Λες και δεν υπήρχε χώρος, αλλά τι να περιμένεις αφού είναι μαλωμενοι με τις βελόνες και τα στροφόμετρα από τα προηγούμενα μοντέλα. Οτι να ναι.
-
Δεν θα ηταν παράξενο αν ο πίνακας οργανων αντι για χλμ/ωρα ειχε ως μοναδα μετρησης τα m/sec. ή καλύτερα sec/100m. Γιατι ετσι!
-
Γιατί δεν σας αρέσει ο πίνακας? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται...δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. Εξάλλου Σιτροέν είναι, ο οδηγός της δεν ασχολείται με τετριμένα πράγματα...άλλες είναι οι χάρες της και από ότι είπε και ο ΣΧ είναι πολύ καλοστημένη και άνετη.
-
Αααα αυτο εννουσε με το κειμενο του;;;; Δεν ειχα καταλάβει.
Σας πειραζω κυριε Σ. Χ.....
-
Σας δίνει HUD από τις φτηνές εκδόσεις , που δεν σας το έδιναν οι άλλοι , οπότε η μικρή οθόνη δικαιολογείται ...
-
Criu, από τις 4 συνολικά εκδόσεις το HUD το δίνει στις 2 τελευταίες της Shine.
Λάθος για μένα, έπρεπε να το δίνει τουλάχιστον από τη 2η Feel pack (όπως είναι και στο εξωτερικό π.χ. Ιταλία)
-
Η Φήλ δεν υπάρχει στις περισσότερες εκδόσεις . Μόνο στην 100 και στην 110 χειροκίνητες .
Το αμάξι θα πουλήσει αρκετά αυτόματο .
Δεν ξέρω τον ανταγωνισμό , αλλά νομίζω φόκους άκτιβ , χ σίντ κλπ , είναι ακριβότερα αρκετά .
-
Το ψηλολιγνο λάστιχο των αρχικών βίντεο επιβεβαιώθηκε προφανώς για λόγους ρύπων , αλλά υπερβολικά λεπτό δεν θα γλιστρά βέβαια καθόλου και θα ξεκόλλα από πάγους και χιόνια σαν κατσικάκι! Φυσικά όταν θα το αλλάξεις θα θέλει καιρό παραγγελία και αυξημένο κόστος.
Στο φάρδος έχει δύο νούμερα 1.80 και 1.834. Το δεύτερο είναι με κλειστούς καθρέφτες; Αν όχι και είναι χωρίς καθρέφτη μιλάμε για φαρδύ άνετο αμάξι.
Το βλέπω πολύ σβέλτο! Ακόμα και το ντίζελ 130 αυτόματο 206 τελική 9.5 0-100 ! Και το 130 1.2 8.9 χειροκίνητο 9.4 αυτόματο!
Ντίζελ πάντως 1.5 που να έχει προδιαγραφή τελική 206 δεν έχω δει νομίζω.
Πλάι και πίσω πολύ ωραία μπροστά λίγο μπερδεμένο.
Πολύ καλές εξωτερικές διαστάσεις 4.36Χ1.52 και αν το 1.83 είναι καθαρό φάρδος πλησιάζει τις ιδανικές.
Τα 380λτ είναι αγκαθακι.
Το αυτόματο είναι το ίδιο της aisin που φορά και το aircross & 3008 σωστά;
Είναι σίγουρα άνετο για τα πόδια των πίσω δείτε εδώ με οδηγό σίγουρα 1.90 μπορεί και ψηλότερο πως χωράει πίσω από την δική του θέση οδήγησης.
-
18αρα σιδερένια ζάντα μάλλον 6 -6.5 ιντσες με λάστιχο 195 μου θυμίζει τους ακροβάτες με τα μεγάλα ξύλινα μακριά ποδια...έχουμε κάνει το κόσμου τις αλχημείες με τα ζαντολαστιχα σε αμάξι δεύτερο με 245/45/18 εργοστασιακο έχω πάνω 245/35/20 με 285/30/20 πίσω αλλά αυτό δεν υπάρχει ,κάτι βρωμάει στο βασίλειο της δανιμαρκιας..το έφερε σε τιμές δίπλα στο 2008 ,γιατί δεν τον ενδιαφέρει αφού στην ίδια τσέπη θα καταληξουν..Το είδα και από κοντά δεν μου άρεσε,σαν κακογραφια του chr,οπότε φεύγει από τη λίστα και μάλλον πάω στο 2008...
-
Κρίμα που η Feel pack έχει τάσια και ΜΗ φωτοχρωματικους, Shine φαίνεται μόνη επιλογή.
Μέγιστo.φάουλ σε C αυτοκίνητο να δίνει το πίσω υποβραχιονιο μόνο στην Shine Pack. Και στο Kuga είδα ότι δεν το δίνουν σε όλες τις εκδόσεις. Νόμιζα ότι στα C μπαίνει στάνταρ σε όλα.
-
Άραγε, έχει βγει και τιμοκατάλογος με εργοστασιακά extra που πιθανά μπορείς να προσθέσεις π.χ. πίσω υποβραχιόνιο ή κάποιο άλλο ADAS (blind spot) στις λιγότερο εξοπλισμένες εκδόσεις;
-
Δεν κάθισα μέσα , αλλά όπως το είδα ανοικτό έχει μεγάλους χώρους μέσα και προφανώς μικρό χώρο αποσκευών .
Αντίθετα το 2008 , δεν έχει τόσο άνετους χώρους μέσα , αλλά μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και εδώ θα παίξουν οι διαφορές .
Η ουσία είναι ότι στα λεφτά αυτά θα παίξουν 2008 , C4 , Mokka , 308 και DS4 με σειρά εμφάνισης και θα ακολουθήσει και το νέο Αστρα , χώρια τι θα γίνει με τα Ιταλικά . Αρα θα πρέπει κάθε κομμάτι να έχει το κοινό του .
Κάποιος που θέλει σούβ έχει δύο επιλογές , κάποιος που θέλει χάτς έχει επίσης δύο , κάποιος που θέλει κάτι ανάμεσα έχει το νέο 4 .
Η Shine είναι η καλύτερη επιλογή . Η Fell Pack είναι αρκετά καλή . Η πρώτη στην πράξη είναι για τα αυτόματα που έτσι και αλλιώς πας ψηλά , η δεύτερη είναι για τα χειροκίνητα και η Feel για τα εταιρικά . Οπως και η ηλεκτρική .
CITROEN C4 III mod 2021