-
Χμμμμμ,
Σε φοαβαμαι εσενα.....
Αλλα οκ.
Ποτε θα ερθει επισημα τελικα η citroen;
-
Δεν με πήραν τηλέφωνο ακόμη ...
-
Φοβούνται να ξεφουρνισουν τιμες φαίνεται ειναι σε ένταση το δεξί με το αριστερό χερι ,σου λέει 20900 αυτή τη στιγμή με το προωθητικό το 2008 avtive plus 130 ps που είναι και ακριβότερο αυτοκίνητο και μοσχοπουλαει ,πχ όσο έχει στο εξωτερικό με τα 100 ps ,,έχει το c4 με τα 130 άλογα, ποσο να ξεκινησουν την έκδοση με τα 130 ps που θα έρθει πρωτα,19000-19500? θα πέσει πάνω στο αντίστοιχο c3 aircross,που αλλάζει τον μαιο...
-
Ρώτησα έναν αντιπρόσωπο,έχει παραγγείλει ακριβές εκδόσεις μόνο λέει θα έχει στην έκθεση την άλλη εβδομάδα αυτό το γαλάζιο,πετρέλαιο 130 ps αυτόματο σε πλούσια έκδοση στα 31000 Χιλ θα πάει το μαλλι...χαχ
-
Άσχετο. Έβλεπα τώρα ένα καινούργιο Golf εδώ στη γειτονιά που πουλάει τρελά, και 'ανησυχούμε' για τις πωλήσεις.
Εγώ μεταξύ των 2 ούτε που θ το σκεφτόμουν, είναι σαν 2 αυτοκίνητα άλλου αιώνα..
-
Το να κρίνεις ένα αυτοκίνητο από την εμφάνιση (που είναι και καθαρά υποκειμενική στην τελική) είναι σαν να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο...
-
Το να κρίνεις ένα αυτοκίνητο από την εμφάνιση (που είναι και καθαρά υποκειμενική στην τελική) είναι σαν να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο...
Καλή διαπίστωη, αλλά ειδικά αν ανοίξεις το βιβλίο που λέγεται Golf 2021, μέσα βρίσκεις κατά τη γνώμη μου τη χειρότερη εργονομία που θυμάμαι στη ζωή μου. Το κλείνεις επιτόπου, φεύγεις, και πας σε μία άλλη έκθεση παραδίπλα (Stellantis/Korea/Japan) και διαλέγεις κάτι άλλο.
Δηλαδή από τα αποδυτήρια έχεις φάει 2 γκολ. Αν είναι 3 - 0 στο πρώτο ημίχρονο (τιμή), τότε δύσκολα το βλέπω το Golf να νικάει, και επειδή προσωπικά προτιμώ τους κινητήρες και αυτόματα κιβώτια των PSA, το βλέπω για 4-0, θα βάλει 5 γκολ στο δεύτερο η VW; Θα δείξει.. Το 3 γκολ - τιμή - πιστεύω θα κρίνει τον αγώνα, τουλάχιστον θεωρητικά, γιατί το C4 πρακτικά θα πουλήσει ένα κλάσμα των συνολικών πωλήσεων του Golf.
Πάντως, επειδή είμαι άνθρωπος και τεχνίτης, και της τέχνης, μου αρέσουν τα πράγματα να είναι και ωραία και να λειτουργούν σωστά.
-
Ετσι ακριβώς είναι, αλλά όπως ξέρεις και εσύ πολύ καλά η πλειοψηφία αγοράζει με βάση την εμφάνιση ή το όνομα. Ελάχιστοι αγοράζουν με βάση συμπεριφορά, μηχανικά σύνολα, μηχανολογία του αυτοκινήτου κλπ. Για αυτό βλέπουμε πολύ καλά αυτοκίνητα με μέτραι εμφάνιση να πουλάνε λίγο και μέτραι αυτοκίνητα με φοβερή εμφάνιση να ξεπουλάνε. Καλώς ή κακώς, οι περισσότεροι αγοράζουν με βάση την εμφάνιση, μέσα/έξω.
-
Περά από τα γνωστά (άνεση,χώροι για πίσω),στο 4:15 λέει κάτι που 1η φορά το ακούω.Στις ζάντες αλουμινίου τα μαύρα τμήματα είναι πλαστικά για καλύτερη αεροδυναμική και κατανάλωση καυσίμου και πως αυτή η λύση είχε χρησιμοποιηθεί παλιότερα στη F1.
Διπλή -αληθινή κι όχι fake- απόληξη εξάτμισης στο βενζίνης.Καλή συναρμολόγηση (αναφέρει πολύ σταθερή η κεντρική κονσόλα).Πολύ καλό το αυτόματο 8άρι και με καλή ανταπόκριση κι από τα paddles. 0-100 σε 8,9' (αναμένεται κι έκδοση 100hp κι η155hp βενζίνης).Κατανάλωση μέση (δοκιμής) ~6,5lt/100km.Γενικά το αναφέρει σαν το πιο ήσυχο και λιγότερο βενζινοβόρο σε σχέση με τα άλλα 3κύλινδρα.Σαφώς καλύτερο κράτημα -λογικό- από το C5aircross.
-
Αυτά τα πλαστικα βοήθηματα τα έχει και το νέο jazz
-
Σε 3 αντιπροσωπείες που πήρα τηλ., τέλος εβδομάδας αμάξια στις εκθέσεις και test drive προς τα τέλη του μήνα (δηλ. προς την άλλη βδομάδα).
-
Αυτός ο πίνακας οργάνων του σαν ΝΟΚΙΑ 3330, ήμαρτον θεέ μου...
-
Αυτός ο πίνακας οργάνων του σαν ΝΟΚΙΑ 3330, ήμαρτον θεέ μου...
Tragic.. φαντάσου εγώ που έχω κόλλημα με αυτά..
-
Αύριο οι τιμές όπως λέει ο ΣΧ.
https://www.4troxoi.gr/blog/2021/2021-01/citroen-c4-c-cross-proti-epafi
-
Σαν παρουσίαση του αυτοκινήτου από την εταιρεία μου φανηκε,και όχι κάποια πρώτη δημοσιογραφική εντύπωση για το αυτοκίνητο,πολυ πρόλογος και σιροπια στο πατωμα χωρίς καν δοκιμη...Πάντως γενικά Ελλάδα λιγοι γράφουν τι πως και γιατί σε δοκιμή αυτοκινητου, κρατάνε τις ισορροπίες....
-
Από Έλληνες reviewers περιμένω μόνο σάλια. Το αμάξι θα φανεί στα χέρια των Marek, What car & autogefuhl. Και μετά στην απτή επαφή και το TD. Να ακούσουμε όμως πρώτα τιμουλες αύριο μην το εξισώσει με το 2008 και 'πηδηχθώ από το παράθυρο'. Γιατί πλέον με το Peugeot 3008 f/l 1,2 Active+ στα 29500 έχει μεγαλύτερο νόημα να πάρεις αυτό παρά το 2008...
-
Πιο καλά λόγια μόνο το φυλλάδιο της εταιρείας θα λέει.....
-
Από Έλληνες reviewers περιμένω μόνο σάλια. Το αμάξι θα φανεί στα χέρια των Marek, What car & autogefuhl. Και μετά στην απτή επαφή και το TD. Να ακούσουμε όμως πρώτα τιμουλες αύριο μην το εξισώσει με το 2008 και 'πηδηχθώ από το παράθυρο'. Γιατί πλέον με το Peugeot 3008 f/l 1,2 Active+ στα 29500 έχει μεγαλύτερο νόημα να πάρεις αυτό παρά το 2008...
H Active+ 2008 έχει περίπου 8.000€ κάτω από την αντίστοιχη του 3008, και 6-7.000+ η Allure (ανάλογα την προσφορά, 1.100 διαφορά έχει αυτή τη στιγμή η Active+ με την Allure).
-
H Active+ 2008 έχει περίπου 8.000€ κάτω από την αντίστοιχη του 3008, και 6-7.000+ η Allure (ανάλογα την προσφορά, 1.100 διαφορά έχει αυτή τη στιγμή η Active+ με την Allure).
-
Έχει διαφορά ~8.000 ευρώ η active+ του 3008 από το 2008, αλλά μάλλον είανι καλύτερα εξοπλισμένη στο 3008 απ'ότι στο 2008, συν ότι παίρνεις κι αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας.
Συμφωνώ ότι οι δημοσιογράφοι στη χώρα είναι ελάχιστοι που τονίζουν τα μείον μιας δοκιμής παρά τα συν σε οποιαδήποτε μάρκα, αλλά μην βιαζόμαστε να το καταδικάσουμε το αμάξι (C4) πριν καλά-καλά το δούμε.Εγώ από reviews που είδα σε Ιταλία και Ισπανία λένε καλά εντυπώσεις γι αυτό που πρεσβεύει (άνεση,ηχομόνωση,καλή συναρμογή,πολύ καλό αυτόματο), με τα γνωστά μείον (ορατότητα πίσω,όχι σπορτίφ). Και ναι, το καντράν είναι μικρό,αλλά στα 2/3 των εκδόσεων το HUD είναι στάνταρ με μεγαλύτερη οθόνη και κάπως μετριάζει την κατάσταση.
CITROEN C4 III mod 2021