-
Μανία με τα leasing σήμερα ο @Lap, αγαπητέ πάρε και εσύ leasing.λ, δεν έχω καταλάβει τι πρόβλημα έχεις, νομίζεις ότι τα χαρίζουν τα leasing; Να πάμε να πάρουμε κ εμείς αν τα χαρίζουν.
Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι 1.500-2.000 λιγότερο από 2008/Mokka για να είναι ανταγωνιστικό, και γενικά δεν με ενθουσιάζει.
-
Ακομα πιο πλακα θα εχει το C4 να εξοπλίζεται με το σύστημα αναρτήσεων «Progressive Hydraulic Cushion» μονο στις ακριβες εκδοσεις νομιζω καπου το διαβασα δεν ειναι σιγουρος...
-
Οχι απλα τα leasing πολλες φορες εχουν σκοπο να εξυπηρετησουν αναγκες και δεν σγοραζονται με γνωμονα το ενδιαφερον. Ειναι εργαλεια για 2 με 3 ετη και μετα τα γυριζουν πισω.
Μαλιστα οποιον ρωτας, με μικρα leasing της δουλειας, οχι με τα καλα suv και premium, απλα λενε ενα ' καλο ειναι μωρε και οικονομικο' και τελειωνει η οποια κουβεντα και σημασια πανω στο ιδιο το αυτοκινητο.
-
Ενας αντιπροσωπος το βλεπει να ερχεται στα 20 χιλιαρικα και να ειναι στην ιδια κατηγορια με το ford focus active...χααχχαχ
-
Ενας αντιπροσωπος το βλεπει να ερχεται στα 20 χιλιαρικα και να ειναι στην ιδια κατηγορια με το ford focus active...χααχχαχ
Αν γίνει αυτό θα πάει απατο σαν το Cactus που ουσιαστικά αντικαθιστά.
Πιστεύω η εδώ αντιπροσωπεία θα κάνει το θαύμα της. Παραδοσιακά η Citroen στην Ελλάδα έχει από τις καλύτερες τιμές πανευρωπαϊκά.
-
Πρώτο τέστ
Οπως φαίνεται το νέο αυτοκίνητο και η επόμενη C5 αρχίζουν να καθορίζουν την νέα θέση της Σιτροέν στο μεγάλο γκρούπ που ετοιμάζεται .
Το γκρούπ λοιπόν θα έχει αμάξια για όλα τα γούστα . Το κάθε ένα θα έχει την στόχευση του και θα είναι ξεκάθαρο σε αυτό .
Κάπου θα είναι άριστο , κάπου πολύ καλό και σε κάποια άλλα μέτριο και όλα αυτά θα είναι επιλογές και δηλωμένες επιλογές .
Αν λοιπόν θέλετε στριφτερά ,θα πάτε πεζώ και προφανώς στο μέλλον και άλφα .
Αν θέλετε υπερβολική πολυτέλεια , τότε η DS και ίσως και η Λάντσια θα σας περιμένουν .
Οι άλλες μάρκες θα έχουν τον δικό τους χαρακτήρα .
Η Οπελ - Βόξολ , θα συνεχίσουν αυτό που ήταν , η Φίατ προφανώς θα ακολουθήσει με συνέπεια τον δικό της δρόμο και η Σιτροέν θα έχει την άνεση , τους χώρους , τον ταξιαδιάρικο κροσόβερ χαρακτήρα και πάντα τα Χάτς μπάκ θα είναι παρόντα . Και τέλος καλό εξοπλισμό για καλή τιμή , ώστε να είναι vfm επιλογή .
Ακόμα το ενδιαφέρον είναι ότι στην Γαλλία το ηλεκτρικό που έχει επιδότηση 7000 € , με αυτήν θα είναι φτηνότερο από τις έκδόσεις των θερμικών κινητήρων .
-
Εγώ βλέπω ότι δεν γίναμε σιτροενάκηδες στα νιάτα μας μερικοί, και θα το πάθουμε τώρα στα γεράματα...
άλλο κακό να μη μας βρει...
-
Δεν έχω καταλάβει. Όλα τα αυτοκίνητα πλέον της Citroen θα είναι κροσόβερ με μαύρα πλαστικά κλπ...κλπ...;
Δεν θα ξαναδούμε κλασσικό χάτσμπακ C4;
-
Η Σιτροέν με την ευρεία έννοια μέχρι την ΖΧ , δεν είχε χάτς μπακ με την έννοια των άλλων εταιρειών .
Τα δε ντεσεβω , ντυάν και αμι , είχαν κροσόβερ λογική και η GS είχε πορτμπαγκαζ και σε δεύτερη φάση πόρτα , αλλά το σχέδιο ήταν περισσότερο κουπέ σεντάν , λόγω μήκους ή σεντάν με 5η πόρτα , όπως η ΒΧ ή ΧΑΝΤΙΑ κλπ .
-
Επειδή στα γαλλικά πληρώνανε οι γονείς μου ιδιαίτερα για να βγάλω 09/20 υπάρχει κανείς να μας πει πάνω κάτω τι έλεγε η δοκιμή; Κυρίως με ενδιαφέρουν σχόλια για την ποιότητα υλικών/συναρμογής και τα οδηγικά χαρακτηριστικά του οχήματος, τομείς στους οποίους νομίζω θα πάσχει. Τα υπόλοιπα μπορώ να συμπεράνω απλά βλέποντας.
-
Η Σιτροέν με την ευρεία έννοια μέχρι την ΖΧ , δεν είχε χάτς μπακ με την έννοια των άλλων εταιρειών .
Τα δε ντεσεβω , ντυάν και αμι , είχαν κροσόβερ λογική και η GS είχε πορτμπαγκαζ και σε δεύτερη φάση πόρτα , αλλά το σχέδιο ήταν περισσότερο κουπέ σεντάν , λόγω μήκους ή σεντάν με 5η πόρτα , όπως η ΒΧ ή ΧΑΝΤΙΑ κλπ .
Το δικό σου C4, χάτσμπακ δεν θεωρείται; Δηλ. το 2010 και 2015;
Ειδικά η δεύτερη γενιά (2015) μου άρεσε απίστευτα. Εύκολα το έπαιρνα σήμερα αν έβγαινε ακόμη.
-
Mαλακά πλαστικούλια, επιρροές από Κάκτο στο καντράν, ευέλικτο σύστημα διεύθυνσης, όχι ζωντανό/κοφτερό/ευκίνητο κράτημα, πιο πολύ εστιασμένο στην άνεση αλλά δεν πλέει, ριγμένο λίγο πορτμπαγκάζ.
-
Ειδικά η δεύτερη γενιά (2015) μου άρεσε απίστευτα. Εύκολα το έπαιρνα σήμερα αν έβγαινε ακόμη.
Το C4 του 2015 κυκλοφορεί ακόμα, βελτιωμένο αρκετά και φυσικά μπορείς να το αγοράσεις όποτε θες σε τιμή πολύ χαμηλή για την κατηγορία του. 308 το λένε.
-
Storm , είπα μέχρι την ΖΧ . Η ΖΧ ήταν το πρώτο κανονικό χάτς μπακ και μετά το C4 . Αλλά ήδη είχε και τα μικρά ΑΧ και Σαξό , μόνο που τότε ήταν η αρχή του κουμάντου της Πεζό στην Σιτροέν ,
Σάββα προφανώς θα πάσχει στα οδηγικά χαρακτηριστικά , επειδή το έχει δηλώσει .
Αλλιώς είναι σαν να παίρνεις ΒΜW με σπορ ανάρτηση και να περιμένεις να περνάς άνετα πάνω από λακκούβες χωρίς να αφήνεις σπονδύλους στον δρόμο...
Τα πλαστικά θα έχει καλά ψηλά , σκληρά χαμηλά , αλλά περί συναρμογής και άλλων να τα δούμε στον χρόνο . Γιατί μέχρι τώρα αυτά που έχω σε ηλικίες μεγάλες , διατηρούν πολύ καλύτερη ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό .
-
Δεν έχω καταλάβει. Όλα τα αυτοκίνητα πλέον της Citroen θα είναι κροσόβερ με μαύρα πλαστικά κλπ...κλπ...;
Δεν θα ξαναδούμε κλασσικό χάτσμπακ C4;
Αμήν Παναγία μου να παραδειγματιστούν κι άλλες εταιρείες να κάνουν λίγο πρακτικά αυτοκίνητα που να μη μοιάζουν λες και οι οδηγοί τους φοράνε σακάκι διπλοσταυροκουμπωτό, λουστρίνι και ρεπούμπλικα...
-
Οχι ρε συ, και παλαιοτερα απο τα ax τα δημιουργησε επι peugeot
Εδω πως λειτουργει η νεα αναρτηση
-
Storm wrote:
Το C4 του 2015 κυκλοφορεί ακόμα, βελτιωμένο αρκετά και φυσικά μπορείς να το αγοράσεις όποτε θες σε τιμή πολύ χαμηλή για την κατηγορία του. 308 το λένε.
Ναι, το 308 το είχα στα υπόψη. Είχα μιλήσει με μία έκθεση στη Κηφισιά, μου είχαν πει ότι υπάρχει ακόμη κάποια διαθεσιμότητα. Δεν ξέρω τι εκδόσεις είναι αυτές. Φαίνονται σαν Active αλλά με Navi και Clima; Δεν ξέρω.
Πάντως Active Plus δεν είναι γιατί δεν έχουν ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες.
https://www.car.gr/32186963-peugeot-308-peugeot-besikos-5
https://www.car.gr/33246816-peugeot-308-peugeot-besikos-5
Τέλος πάντων. Με το 308 είχα 2 θεματάκια που με χάλαγαν και δεν μπήκα καν στο κόπο να πάω να το δω.
-
Το i-Cockpit. Δεν μου κάθεται καθόλου καλά στο μάτι. Και μέσα που είχα μπει παλιότερα σε 208 βγήκα έξω κατευθείαν. Δεν... Από τότε που η Peugeot το γύρισε στο i-Cockpit εγώ δεν...
-
Η έλλειψη φυσικών διακοπτών για διάφορες λειτουργίες. Όλα στην οθόνη πάλι; Όχι ευχαριστώ.
-
Σχεδίαση κεντρικής κονσόλας και αποθηκευτικοί χώροι στο κεντρικό τούνελ. Από την μία η κεντρική κονσόλα πολύ μινιμαλιστική σχεδίαση, θα μπορούσαν να είχαν ένα χώρο αποθήκευσης. Από την άλλη το κεντρικό τούνελ στο χειρόφρενο σχετικά μικρού πλάτους με δύο μόνο ποτηροθήκες.
-
Φορτωμένο με κάποιους αυτοματισμούς ευκολίας/άνεσης που εγώ δεν ήθελα. Και δεν ξέρω αν απενεργοποιούνται μόνιμα στο 308. Στο Aircross πάντως όχι.
Και έχω την υποψία ότι θα έχει και κάποιες άλλες ομοιότητες με το Aircross σε άλλα σημεία. Π.χ. το 308 εμφανίζει την ώρα στη οθόνη του καντράν; Δεν ξέρω. Στο Aircross την είχε μόνο στην οθόνη multimedia στην κορυφή μαζί με τις υπόλοιπες πληροφορίες και όχι πάντα.
Θα μου πεις 'λεπτομέρειες' όλα αυτά.. Ok. Αλλά όταν μαζεύονται αρκετές λεπτομέρειες τότε αρχίζουν οι σκέψεις.
Τέλος πάντων. Το εσωτερικό του C4 του 2015 ήταν ποιο κοντά σε αυτά που έψαχνα και σίγουρα αν ήταν ακόμη σε κυκλοφορία θα το είχα στα υπόψη.
-
-
Τα συστήματα ασφαλείας και οι αυτοματισμοί , είναι υποχρεωτικοί για την κυκλοφορία και για τα αστέρια στο κράς τέστ , οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να απενεργοποιηθούν μόνιμα και κάθε νέο μοντέλο θα έχει περισσότερους με στόχο να πάμε μέσα στην δεκατία στην αυτόνομη οδήγηση .
Εχει ειπωθεί εδώ και δύο χρόνια , ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2018 , δεν θα χρειαστεί να πάρουν δίπλωμα οδήγησης ποτέ .
Οσο για το 4 , το σίγουρο είναι ότι θα συζητηθεί...
Ανέβασε ένας σήμερα στο Φ/Β ένα ωραίο κόκκινο . Για μένα αυτό που θέλει να το δούμε ζωντανά , είναι τα μπροστινά φώτα .
-
Ανέβασε ένας σήμερα στο Φ/Β ένα ωραίο κόκκινο . Για μένα αυτό που θέλει να το δούμε ζωντανά , είναι τα μπροστινά φώτα .
Είναι φανταστικό, ειδικά σε αυτό το κόκκινο...το έχει πετύχει το χρώμα τέλεια η Σιτροέν. Το είδα και στο νέο C3 καί είναι το καλύτερο χρώμα μακράν! Και το λέω εγώ που δεν μου αρέσει το κόκκινο στα αυτοκίνητα...αχαχα!
-
Λίγο πριν το καλοκαίρι θα δούμε μια πολύ ενδιαφέρουσα 'μάχη' των Γάλλων μεταξύ των 2008/C4/Arkana. Και αν το 2008 ήδη ξεχωρίζει (θετικά ή αρνητικά ανάλογα με τα γούστα του καθενός λόγω i-cockpit) τα άλλα δύο με σωστή τιμολόγηση θεωρώ που θα μπορέσουν να πάρουν μεγάλο μερίδιο της αγοράς.
Επί προσωπικού αφήνω 3ο το Arkana πριν αρχίσει η 'μάχη' για δύο βασικούς λόγους. Εξωτερικά με ξενίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι 'γέρνει' σαν πλάστιγγα προς τα εμπρός και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εσωτερικά ενώ το θεωρώ σαφώς πιο όμορφο/εύπεπτο από το C4 και πιο εργονομικό απο το 2008 έχει αυτόματο D/C. Δεδομένου ότι σε επιλογή SUV θα ήθελα αυτόματο μου κάθεται σαν βότσαλο στον λαιμό...
ΥΓ: Κόκκινο είναι κουκλί https://youtu.be/K1vNvv5ejhs
CITROEN C4 III mod 2021