-
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
@haralabosg said in CITROEN C4 III mod 2021:
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αυτό που εννοώ είναι πως έχουν ακουστεί μία-δυο περιπτώσεις με πρόβλημα κινητήρα, δεν είναι δεκάδες ή εκατοντάδες.
Αντίθετα με δοχείο αντμπλου που έχουν βγάλει τα μισά αυτοκίνητα (και το οποίο οφείλεται σε ελαττωματική υλοποίηση του κατασκευαστή του).@piliourits μπορεις να βγαλεις 1-2 φωτογραφιες αριστερα κατω απο πλαστικη εισαγωγη στο κινητηρα σου να ξέρουμε πως ειναι το νεο καπακι εκει.....?
Είδα και πριν που ζητήσατε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εμφανές αν δεν ξηλωθουν τα πλαστικά από πάνω...
Ευχαριστούμε πολύ+++ Το video ειναι πολυ καλο. Αυτο τωρα που με παραξενευει είναι οτι περιμενα να δω τα εξογκωματα στο καπακι - πανω απο την καδενα - αλλα δεν υπαρχουν.. Ειναι το ιδιο οπως του @andreas72 αλλα και αυτο που είδα προχθες σε εκθεση στον 1,5BlueHdi 130Hp auto . Τι γίνεται...??
-
Δεν νομίζω πως το σημείο που φαίνεται δείχνει αυτό που ψάχνουμε.
Επίσης έχω την εντύπωση πως σε σχέδιο που είχε κυκλοφορήσει, με 7mm καδενα έχει ένα ενιαίο "ημικυκλικό" σχήμα χωρίς τα σκαλοπατάκια. -
Στην προτελευταία φωτό του @piliourits φαίνεται η διαφορά από το δικό μου. Του piliou είναι σαν "διόροφο". Εμένα είναι "ισόγειο". Έτσι μου φαίνεται.
-
Ναι φαινεται ενα υπαρχει σκαλοπατι στου @piliourits ..
-
Αύριο πάω Peugeot..τι να τους δείξω;
Γιατί πάνε να με βγάλουν τρελό..
-
@dublin said in CITROEN C4 III mod 2021:
που πας?
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
που πας?
Στο γνωστό.. Μεσογείων..
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
που πας?
Στο γνωστό.. Μεσογείων..
Και η Citroen και η Peugeot και η Opel και η DS αντιπροσωπεύονται στην Ελλαδα απο τους ίδιους (Λεωφ. Κηφισίας 240 - 242) . Απ'ευθειας με αυτους ,Τεχνικο τμημα (μηπως και βγει ακρη) .
-
@haralabosg κάπου θα το έχεις αναφέρει αλλά δεν το θυμάμαι. Έχεις ή περιμένεις αμάξι με τον bluehdi;
-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@haralabosg κάπου θα το έχεις αναφέρει αλλά δεν το θυμάμαι. Έχεις ή περιμένεις αμάξι με τον bluehdi;
Περιμενω αλλα έχω μπει σε πολλες σκέψεις....
-
C4; Πότε;
-
Τα ποστ που εκανες πριν ενα χρονο ως δειγμα καλης θελησης για το μεγαλειο της ΠεΖω. Ελα αστειευομαι. Τριξε δοντια!
-
@spi_duster said in CITROEN C4 III mod 2021:
Τα ποστ που εκανες πριν ενα χρονο ως δειγμα καλης θελησης για το μεγαλειο της ΠεΖω. Ελα αστειευομαι. Τριξε δοντια!
Το "μεγαλείο" της PSA δημιουργήθηκε μετά την κατοχή 4 αυτοκινήτων που τα έχουμε ακόμη στην κατοχή μας και δεν έχουν παρουσιάσει ακόμη κανένα απολύτως θέμα, όπως και του B max που έχει τον 1.6 diesel του γκρουπ.
Αν κάτι είναι δοκιμασμένο σε βάθος 25ετιας σου δίνει μια αυτοπεποίθηση, εκτός ότι μας αρέσουν και τα αυτοκίνητα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους κραξω και να μην τους ξαναδώ μπροστά μου αν δεν πάρω τις κατάλληλες απαντήσεις!
Οι σχέσεις είναι δυναμικές, και αλλάζουν όπως τα πάντα στη ζωή, δεν υπάρχουν σταθερές, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα!
Είμαι στο service αλλά δεν βρήκα ακόμη τον "άνθρωπο", θα ενημερώσω μόλις έχω νέα. Πάντως από όλα τα αυτοκίνητα εκεί μέσα κανένα δεν έχει το γνωστό θέμα ή adBlue, βέβαια δεν σημαίνει κάτι αυτό, απλά το αναφέρω ως μία πρώτη ένδειξη επιτόπιου ελέγχου!
Για το θέμα του adBlue είχα την εντύπωση ότι ήταν η πρώτη φουρνιά, και ότι το 2019 διορθώθηκε - αυτό διάβαζα και στα ξένα φόρουμ που μίλαγαν ότι απλά δεν έκανε εξαέρωση η πρώτη τάπα που είχαν στα δοχεία, αλλά τελικά μάλλον δεν ήταν αυτή η λύση.
..η συνέχεια στο επόμενο!
We are in this together, ο σκοπός του φόρουμ είναι για να μάθουμε και να προσφέρουμε πληροφορίες. Ότι μάθω θα ενημερώσω.
-
Λοιπόν...το πράγμα είναι μπερδεμένο..δεν υπάρχει επίσημη εντολή για τίποτα, όλα τα κοιτάνε case by case.. έχουν πουληθεί 100αδες χιλιάδες οχήματα, και φυσικά το πρόβλημα δεν έχει βγει στην συντριπτική πλειοψηφία. Αν δεν κάνει θόρυβο ή έχει βγάλει λάδια εκεί στο καπάκι δεν κοιτάνε τίποτα..
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν συμφέρει να κάνεις οτιδήποτε στη μηχανή αυτή τη στιγμή, να πιέσεις για τα 8mm ή να περιμένεις να δεις τι θα συμβεί..εν τέλει, θα γίνει παραγγελία Κιτ από Γαλλία (κάνει γύρω στις 3 εβδομάδες να έρθει) και θα γίνει αλλαγή με το service, και βλέπουμε από εκεί και πέρα.
Το χειρότερο είναι ότι μάλλον με αυτό χάνεις οποιαδήποτε άλλο δικαίωμα επισκευής πάνω σε αυτό το θέμα, και δεν είσαι σίγουρος ότι αυτό θα δώσει την τελική λύση, ή απλά είναι ένα τσιροτο προσωρινής λύσης..
Το 3D cockpit κάνει 1200€ αν το θες σαν ανταλλακτικό..
-
Αναγνώρισαν ότι υπάρχει θέμα; Ότι δηλαδή οι βλάβες από τη συγκεκριμένη αιτία είναι πιο συχνές από το αναμενόμενο;
-
Αναγνώρισαν ότι υπάρχει θέμα; Ότι δηλαδή οι βλάβες από τη συγκεκριμένη αιτία είναι πιο συχνές από το αναμενόμενο;
Όχι. Ότι σε όλες τις εταιρείες υπάρχουν θέματα και γι' αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις, ότι αν δεν βγάλει θέμα ο κινητήρας μπορεί να μην το βγάλει ποτέ και διάφορα άλλα, τα οποία δεν είναι παράλογα να συμπληρώσω, αλλά ούτε και ικανοποιητικοί λόγοι να μην πράξεις τα μέγιστα... Εγώ επέμενα ότι είναι κατασκευαστικό πρόβλημα και μάλιστα του έδειξα και το άρθρο του L' Argus και ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ έναν κινητήρα με κατασκευαστικό λάθος.
Το πιο ανησυχητικό φυσικά είναι ο 8mm να μην κάνει τίποτα, και απλά να είναι λίγο καλύτερος από τον 7mm! Τον Φεβρουάριο με το καλό θα έχω πιθανότατα άλλα 2 χρόνια εγγύηση να το διαπιστώσω.. Κάπου εκεί Φεβρουαριο/Μάρτιο θα πάω και το C3 στην Omega, θα πάρω και από εκεί πληροφορίες γιατί μου φαίνονται πιο εξωστρεφείς..
-
Εγώ απορώ, δεν γίνεται να αλλάξουν μονάχα την καδένα; Να βάλουν πιο ανθεκτικη;
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εγώ απορώ, δεν γίνεται να αλλάξουν μονάχα την καδένα; Να βάλουν πιο ανθεκτικη;
Μάλλον εφόσον είναι καδενα, άλλο πάχος ισως σημαίνει άλλα διάκενα, άλλα δόντια, διαφορετικη έδραση κλπ
-
.. Κάπου εκεί Φεβρουαριο/Μάρτιο θα πάω και το C3 στην Omega, θα πάρω και από εκεί πληροφορίες γιατί μου φαίνονται πιο εξωστρεφείς..
Ποιο c3? Έχεις και c3 και 2008 με blueHDI;
-
.. Κάπου εκεί Φεβρουαριο/Μάρτιο θα πάω και το C3 στην Omega, θα πάρω και από εκεί πληροφορίες γιατί μου φαίνονται πιο εξωστρεφείς..
Ποιο c3? Έχεις και c3 και 2008 με blueHDI;
Όχι, παλιό C3 diesel 2012, απλά τα λέμε με τα παιδιά εκεί πολύ απελευθερωμένα για θέματα αυτοκίνησης.
CITROEN C4 III mod 2021