-
@giankis said in CITROEN C4 III mod 2021:
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Καλημέρα!!!Επιτέλους μετά από 13 μήνες παρέλαβα 5 του Οκτωβρη!Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο και τρομερα άνετο τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα απτα λίγα χιλιόμετρα που πρόλαβα να κάνω!Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι !καλες μας βόλτες και καλη απολαυση σε όλους μας!
Καλοτάξιδο να είναι. Να το χαρείς.
Επειδή έχω παραγγείλει την ίδια ακριβώς έκδοση μ' εσένα, μπορείς να αναφέρεις εάν έχεις αλλαγές σε σχέση με τον εξοπλισμό που παρήγγειλες;
Και φυσικά όποτε έχεις χρόνο δώσε μας και καμιά παραπάνω πληροφορία αφότου κάνεις αρκετά χιλιόμετρα.
Thnx...Ευχαριστώ πολύ και με το καλό να παραλάβεις!Ευτυχώς ήρθε σχεδόν όπως το παράγγειλα !Η ζάντα είναι αυτή που αρχικά είχε στη Shine..Δλδ δεν είναι η graphite!Αφαίρεσαν την μια θύρα usb από πίσω και τον κρυφό φωτισμό στις πόρτες!Τα υπόλοιπα ήταν πάνω!
Και αν συνεχίσει η κατανάλωση όπως φαίνεται να είναι μιλαμε για τρομερά οικονομικο!στα πρώτα 500km που έκανα έχει μέση κατανάλωση 3.9lt!Εχω παθει πλακα!Θα δείξει στην πορεία! -
Καλημέρα!!!Επιτέλους μετά από 13 μήνες παρέλαβα 5 του Οκτωβρη!Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο και τρομερα άνετο τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα απτα λίγα χιλιόμετρα που πρόλαβα να κάνω!Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι !καλες μας βόλτες και καλη απολαυση σε όλους μας!
Επειδή έχω παραγγείλει την ίδια ακριβώς έκδοση μ' εσένα, μπορείς να αναφέρεις εάν έχεις αλλαγές σε σχέση με τον εξοπλισμό που παρήγγειλες;
Και φυσικά όποτε έχεις χρόνο δώσε μας και καμιά παραπάνω πληροφορία αφότου κάνεις αρκετά χιλιόμετρα.
Thnx...Ευχαριστώ πολύ και με το καλό να παραλάβεις!Ευτυχώς ήρθε σχεδόν όπως το παράγγειλα !Η ζάντα είναι αυτή που αρχικά είχε στη Shine..Δλδ δεν είναι η graphite!Αφαίρεσαν την μια θύρα usb από πίσω και τον κρυφό φωτισμό στις πόρτες!Τα υπόλοιπα ήταν πάνω!
Είχες βάλει κάποιο από τα έξτρα καθίσματα? Μόνο με αυτά έχει κανονικά φωτισμό στις θήκες των θυρών.
-
Καλημέρα!!!Επιτέλους μετά από 13 μήνες παρέλαβα 5 του Οκτωβρη!
Με το καλό και να το χαρείς με Υγεία...αναμένουμε φωτο!!
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Είχες βάλει κάποιο από τα έξτρα καθίσματα? Μόνο με αυτά έχει κανονικά φωτισμό στις θήκες των θυρών.
Όχι έξτρα καθίσματα δεν έβαλα!απλα είχα τον εξοπλισμό εκτυπωμένο ακριβώς πριν αλλάξουν κάποια πράγματα!Εν τέλει με τις αλλαγές που είχανε κάνει ήρθε ακριβώς αυτό που είχαμε συμφωνήσει!Ερώτηση για τους ήδη κατόχους..υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζει το android auto ασύρματα?Γιατί όταν βγαζω το καλώδιο απτο κινητο πετάει εκτός το android auto ενώ στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχω κανονικα ενεργοποιημενο το wireless!
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Όχι έξτρα καθίσματα δεν έβαλα!απλα είχα τον εξοπλισμό εκτυπωμένο ακριβώς πριν αλλάξουν κάποια πράγματα!Εν τέλει με τις αλλαγές που είχανε κάνει ήρθε ακριβώς αυτό που είχαμε συμφωνήσει!Ερώτηση για τους ήδη κατόχους..υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζει το android auto ασύρματα?Γιατί όταν βγαζω το καλώδιο απτο κινητο πετάει εκτός το android auto ενώ στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχω κανονικα ενεργοποιημενο το wireless!
aawireless στο αριστερο usb, καπου 100 με τα μεταφορικα
-
[received_595682918905582.jpeg(/assets/uploads/files/1665132096438-received_595682918905582.jpeg) ![received_429499415975879.jpeg](/assets/uploads/files/1665132095970-received_429499415975879.received_451227510406952.jpeg ![received_1066298380706064.jpeg]
-
Πάρα πολύ ωραίο το χρώμα!! Μπράβο για την επιλογή σου.
-
Χα χα χα... Σίγουρα είμαστε κοντοχωριανοί (αν κρίνω από το ΜΝΑ στην πινακίδα)
Το είδα προχθές στην αντιπροσωπεία.
Στην περιοχή μας νομίζω κυκλοφορεί άλλο ένα σε μαύρο. Αφού θέλω να το δείξω σε φίλους και δεν μπορώ -
Χα χα χα... Σίγουρα είμαστε κοντοχωριανοί (αν κρίνω από το ΜΝΑ στην πινακίδα)
Το είδα προχθές στην αντιπροσωπεία.
Στην περιοχή μας νομίζω κυκλοφορεί άλλο ένα σε μαύρο. Αφού θέλω να το δείξω σε φίλους και δεν μπορώΧαχαχ ένα θα κυκλοφορει ακομα γιατι δε μένω Κοζανη αλλά Λάρισα!Το χρώμα μου άρεσε πάρα πολύ και το είδα πρώτη φορά στο δικό μας!Να ναι καλά η γυναίκα μου που το διάλεξε χαχαχα!
-
Εσύ από Λάρισα και αγόρασες από Κοζάνη, κι εγώ έκανα ακριβώς το αντίθετο...
-
Ωραίο, καλορίζικο, να το χαρείς...
Με τις πινακίδες αυτές θα έχετε ένα θέμα, σε κάποια χρόνια, αφού θα πάμε στο ΜΝΒ,ΜΝΕ, στο ΜΝΖ, ΜΝΗ, ΜΝΙ και πάει λέγοντας..
Εκτός αν το τελευταίο το στείλουν στο Μεσολόγγι, λόγω παράδοσης...
-
Και αν συνεχίσει η κατανάλωση όπως φαίνεται να είναι μιλαμε για τρομερά οικονομικο!στα πρώτα 500km που έκανα έχει μέση κατανάλωση 3.9lt!Εχω παθει πλακα!Θα δείξει στην πορεία!
Το 3.9 είναι μάλλον πλασματικό. Λόγω της κατηφόρας...
-
Καλοταξιδο και τυχερό! (Την πινακίδα να την κρύβεις, υπάρχουν πολλοί τρελοί εκεί έξω).
Αποφεύγουμε να κάνουμε quote ένα τεράστιο post (ειδικά με εικόνες, που επιβαρύνει τον server) για να απαντήσουμε απλά μια φράση. Έγινε edit. {Admin}
-
Καλοτάξιδο ! Πολύ ωραίο
-
Καλοταξιδο. Σου ευχομαι πολλα και ασφαλη ταξιδια (και οικονομικα...)
-
Καλοτάξιδο!
-
Ειχα λιγο κενο χρονο οσο ο μικρος είχε αθλητικες δραστηριοτητες και πέρασα απο την Citroen στην Αγ.Παρασκευή . Υπαρχουν άμεσα διαθεσιμα
4 C4 III , 3 diesel & 1 βενζίνη για οποιον ενδιαφερεται... -
Δεν θέλω να γράφω σε άλλα θέματα, αλλά όντως στο θέμα του Κορόλα Κρος μας έχουν πρήξει.
Επειδή υπήρξε σύγκριση με το 4, έκανα τώρα στον διαμορφωτή ένα μοντέλο Σάιν και έβαλα και έξτρα τα υπόλοιπα ασφαλείας, δηλαδή το αυτόματο κρουζ κοντρόλ και λοιπά και σε αυτόματο ντίζελ το αυτοκίνητο βγαίνει 33769.
Συνήθως παίζουν και κάποιες εκπτώσεις.
Σε αυτόματο βενζίνα θα ήταν γύρω στα 32000.Προφανώς δεν έχει 200 άλογα, αλλά δεν τερματίζει και στα 170, προφανώς μέσα στην πόλη θα καίει 5,5 λίτρα, ενώ στον αυτοκινητόδρομο, 5 και στον επαρχιακό 4,5.
Βάζω μισό λίτρο κάτω από όσο καίω εγώ στο αιρκρος, λόγω καλύτερης αεροδυναμικής.
-
Ξεχνάς ότι το diesel δεν ενδείκνυται για χρήση μέσα στην πόλη λόγω των δοχείων και του dpf.
-
Το δικο μου C4 παντως εχει τωρα 37.500€ και 33.000€ ειχε το Δεκεμβρη του '21.
1.5d αυτοματο shine pack με ηλιοροφη, θερμαινομενα, highway assist και το αναβαθμισμενο ηχοσυστημα.
Αρα αυτη τη στιγμη που μιλαμε καποιος με μολις 1000€ παραπανω παιρνει επιπλεον 4κινηση (οσο φλωρικη κι αν ειναι), +60 αλογα, ανεξαρτητη πισω και γενικα σασι κατηγοριας C, ηλεκτρικο ανοιγμα μπαγκαζ, καλυτερη εγγυηση, καλυτερη μεταπωληση και καλυτερη καταναλωση.
Χανεις βεβαια σε ποιοτητα κατασκευης (μεγαλη διαφορα υπερ του C4), ποιοτητα κυλισης, ηχομονωση, ομορφια και ΦΠ.
Οποτε εαν θελουμε να συγκρινουμε ομοια πραγματα τοτε το ΨΨ καλως ή κακως κερδιζει ευκολα γιατι στα σημεια που υπερτερει, υπερτερει κατα πολυ.
CITROEN C4 III mod 2021