-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ
Όποιος του περνάει από το μυαλό να ακυρώσει, ενημερώνω ότι μπορώ να πάω εγώ στην θέση του να το πάρω και να του δώσω πίσω και την προκαταβολή!!! Μην κάνετε ακύρωση , δώστε το σε εμένα!!!
Μιλάω σοβαρότατα , να ξέρετε!!!
Έχει πολύ κέρδος η δουλειά, έχω ρευστό, ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ!!!Βασικά αν έχει κλείσει κάποιος diesel EAT8 στις παλιές τιμές, δίνω ότι δίνει ο frantzef + 500€
-
Όποιος θέλει το δικό μου με 35Κ το συζητάμε. 33 το πήρα και τώρα έχει 37.5K.
edit τώρα που το ξαναβλέπω...33 ΔΕΝ το πήρα, 33 είχε το μακρινό Δεκέμβρη που το παρήγγειλα.
-
Τι είναι αυτά ρε παιδιά!
Λες και έχετε βάλει τα λεφτά σας σε κορυφαίο χρηματοοικονομικό προϊόν με μεγάλη απόδοση και μηδενικό ρίσκο αφού το υποκείμενο- το underlined asset δηλαδή - είναι το αυτοκίνητο, χειροπιαστό - tangible - περιουσιακό στοιχείο με γνωστή - βέβαιη αξία στην αγορά αυτή την στιγμή!
(Δεν το πιστεύω πως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο ως...μέσο επένδυσης!!! Δεν ξέρω αν κάποιοι το έχουν ζήσει αυτό τη δεκαετία του 70 ή του 80 που η αγορά αυτοκινήτου ήταν ανάλογη αλλά με την έννοια πως είχε σχεδόν την ιδιότητα του αντικειμένου πολυτελείας για αυτό κρατούσε αξία σε συνδυασμό με τον πληθωρισμό την δεκαετία του 80, αλλά τότε τουλάχιστον ανέβαιναν ραγδαία και τα εισοδήματα με την Πασοκαρα, οπότε μάλλον αυτό που ζούμε δεν έχει προηγούμενο)
Εννοείται πως δεν ακυρώνετε εσείς που το σκέφτεστε, κάντε υπομονή, χρησιμοποιήστε κάποιο άλλο αυτοκίνητο της οικογένειας, η απόδοση που έχετε κλειδώσει αυτή την στιγμή για τα χρήματα που έχετε στην άκρη για την αγορά κατά την στιγμή της παραγγελίας είναι άπιαστο όνειρο και λόγω πληθωρισμού και φυσικά γιατί ότι άλλο αποφασίσετε να αγοράσετε μετά θα το πληρώσετε με καπέλο τιμής.
Διάβαζα τις προάλλες ένα άρθρο που έλεγε πως η VW σκέφτεται...αν θα βγάλει τελικά την επόμενη γενιά Golf!!!!
Τόσο λόγω ηλεκτρικοποιησης, αλλά κυρίως γιατί η συμμόρφωση με το Euro7 πρότυπο μπορεί να εκτοξεύσει την τιμή του από 5000€ και πάνω λόγω κόστους εξέλιξης.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπεσουν οι τιμές. -
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ
Όποιος του περνάει από το μυαλό να ακυρώσει, ενημερώνω ότι μπορώ να πάω εγώ στην θέση του να το πάρω και να του δώσω πίσω και την προκαταβολή!!! Μην κάνετε ακύρωση , δώστε το σε εμένα!!!
Έχει πολύ κέρδος η δουλειά, έχω ρευστό, ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ!!!Βασικά αν έχει κλείσει κάποιος diesel EAT8 στις παλιές τιμές, δίνω ότι δίνει ο frantzef + 500€
Τα βλέπω και ανεβάζω αλλά 250!!!
-
@vagkirk said in CITROEN C4 III mod 2021:
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα βλέπω και ανεβάζω αλλά 250!!!
All in και το δικό μου shine!
-
Τι είναι αυτά ρε παιδιά!
Λες και έχετε βάλει τα λεφτά σας σε κορυφαίο χρηματοοικονομικό προϊόν με μεγάλη απόδοση και μηδενικό ρίσκο αφού το υποκείμενο- το underlined asset δηλαδή - είναι το αυτοκίνητο, χειροπιαστό - tangible - περιουσιακό στοιχείο με γνωστή - βέβαιη αξία στην αγορά αυτή την στιγμή!
(Δεν το πιστεύω πως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο ως...μέσο επένδυσης!!! Δεν ξέρω αν κάποιοι το έχουν ζήσει αυτό τη δεκαετία του 70 ή του 80 που η αγορά αυτοκινήτου ήταν ανάλογη αλλά με την έννοια πως είχε σχεδόν την ιδιότητα του αντικειμένου πολυτελείας για αυτό κρατούσε αξία σε συνδυασμό με τον πληθωρισμό την δεκαετία του 80, αλλά τότε τουλάχιστον ανέβαιναν ραγδαία και τα εισοδήματα με την Πασοκαρα, οπότε μάλλον αυτό που ζούμε δεν έχει προηγούμενο)
Εννοείται πως δεν ακυρώνετε εσείς που το σκέφτεστε, κάντε υπομονή, χρησιμοποιήστε κάποιο άλλο αυτοκίνητο της οικογένειας, η απόδοση που έχετε κλειδώσει αυτή την στιγμή για τα χρήματα που έχετε στην άκρη για την αγορά κατά την στιγμή της παραγγελίας είναι άπιαστο όνειρο και λόγω πληθωρισμού και φυσικά γιατί ότι άλλο αποφασίσετε να αγοράσετε μετά θα το πληρώσετε με καπέλο τιμής.
Διάβαζα τις προάλλες ένα άρθρο που έλεγε πως η VW σκέφτεται...αν θα βγάλει τελικά την επόμενη γενιά Golf!!!!
Τόσο λόγω ηλεκτρικοποιησης, αλλά κυρίως γιατί η συμμόρφωση με το Euro7 πρότυπο μπορεί να εκτοξεύσει την τιμή του από 5000€ και πάνω λόγω κόστους εξέλιξης.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπεσουν οι τιμές.Δε με πειράζει να πληρώσω κάτι παραπάνω εάν είναι να πάρω πιο "καινούριο" αμάξι. Το C4 παρουσιάστηκε μέσα 2020 εάν δεν κάνω λάθος. Το παρήγγειλα Δεκέμβρη 2021 και δεν προβλέπεται να είναι εδώ πριν το Νοέμβρη 2022. Τουτέστιν σε ένα χρόνο από την ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ παράδοση, ίσως και λιγότερο, να έχει βγει facelift και ποιος ξέρει τι άλλο γενικώς.
Το δε facelift θα έχει μεν υψηλή τιμή (και βελτιώσεις, φαντάζομαι βέβαια όχι πολλές) αλλά παράλληλα θα έχει και νορμάλ χρόνους παράδοσης. Γενικά σπαστική φάση που έχει αρχίσει να μου εξαντλεί την υπομονή.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Τι είναι αυτά ρε παιδιά!
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπεσουν οι τιμές.Δε με πειράζει να πληρώσω κάτι παραπάνω εάν είναι να πάρω πιο "καινούριο" αμάξι. Το C4 παρουσιάστηκε μέσα 2020 εάν δεν κάνω λάθος. Το παρήγγειλα Δεκέμβρη 2021 και δεν προβλέπεται να είναι εδώ πριν το Νοέμβρη 2022. Τουτέστιν σε ένα χρόνο από την ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ παράδοση, ίσως και λιγότερο, να έχει βγει facelift και ποιος ξέρει τι άλλο γενικώς.
Το δε facelift θα έχει μεν υψηλή τιμή (και βελτιώσεις, φαντάζομαι βέβαια όχι πολλές) αλλά παράλληλα θα έχει και νορμάλ χρόνους παράδοσης. Γενικά σπαστική φάση που έχει αρχίσει να μου εξαντλεί την υπομονή.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το FL θα έχει νορμάλ χρόνους παράδοσης;
Και τα FL θα καθυστερήσουν να βγουν φαντάζομαι, εδώ θα έχουν παραγγελίες να εκτελέσουν..
-
Όλες οι στελεχάρες της αυτοκινητοβιομηχανίας αυτό λένε. Ότι μέσα στο επόμενο 6μηνο-12μηνο θα έχουν ομαλοποιηθεί οι χρόνοι παράδοσης. Μόνο αυτό έχω ως στοιχείο και το γεγονός ότι ήδη υπάρχουν αυτοκίνητα με (σχεδόν) νορμάλ χρόνους πχ DS4.
Επίσης για κάποιο λόγο που εγώ αδυνατώ να αντιληφθώ, οι εταιρίες δεν έχουν κάνει καμία αλλαγή στον προγραμματισμό νέων μοντέλων. Βγάζουν κανονικά στους προβλεπόμενους χρόνους διαρκώς νέα μοντέλα άσχετα που δε μπορούν να ανταποκριθούν στις παραγωγές.
-
Καλά μη νομίζεις ότι μπορούν να αντιληφθούν και εξηγήσουν λογικά και οι ίδιοι τις κινήσεις που κάνουν, λίγο κάποιες δεσμεύσεις-συμφωνίες, λίγο τα career politics του κάθε ανερχόμενου στελεχίτη, λίγο χιζ μάστερ βόις των αφεντικών τους, αρχίζει και γίνεται χαοτικό το σύστημα όπου εμπλέκονται "Επιτροπές" και meetings...
Επίσης οι εκπρόσωποι των εταιρειών πουλάνε φούμαρα χωρίς ντροπή. -
-
Εκτός απροόπτου η παραγωγή μικροτσίπ επαναρχεται σε μια κάποια ομαλοποίηση. Υπάρχουν δημοσιεύσεις που το αναφέρουν.
Πιο μεσοπροθεσμα χτίζονται μονάδες παραγωγής μικροτσίπ στην κεντρική Ευρώπη και Αμερική. Οπότε το πρόβλημα της προσφοράς μικροτσίπ θα ομαλοποιηθεί. Μάλιστα τα νέα εργοστάσια θα κατασκευάσουν νεότερης γενιάς μικροτσίπ τα οποία είναι απαραίτητα για την αυτόνομη οδήγηση και ηλεκτροκίνηση. -
-
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ξέρω , οι περισσότεροι απολαμβάνετε τα μπάνια σας αλλά εγώ το βιολί μου...
Ακούω κουτσομπολιά ότι παραγγελίες Σεπτεμβρίου 2021 , τους έχουν δώσει παραγωγή Αύγουστο 2022.
Εγώ έχω παραγγείλει Αύγουστο 2021 και ο αντιπρόσωπος μου δίνει παραγωγή 6 Σεπτεμβρίου 2022...Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω, τι ισχύει εν τέλει???
Εγώ, με παραγγελία Οκτωβρίου έχω πάρει ημερομηνία παραγωγής 6/9 και παράδοση τέλη του μήνα
Παραγγελία 31/08 έλαβα και εγω ακριβώς ίδια ημερομηνία 06/09!Για παράδοση όμως μου είπε να υπολογίζω καμια 50 μερες...Καλα Χριστούγεννα δηλαδή!θα παρουμε το face-lift
-
@giankis said in CITROEN C4 III mod 2021:
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ξέρω , οι περισσότεροι απολαμβάνετε τα μπάνια σας αλλά εγώ το βιολί μου...
Ακούω κουτσομπολιά ότι παραγγελίες Σεπτεμβρίου 2021 , τους έχουν δώσει παραγωγή Αύγουστο 2022.
Εγώ έχω παραγγείλει Αύγουστο 2021 και ο αντιπρόσωπος μου δίνει παραγωγή 6 Σεπτεμβρίου 2022...Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω, τι ισχύει εν τέλει???
Εγώ, με παραγγελία Οκτωβρίου έχω πάρει ημερομηνία παραγωγής 6/9 και παράδοση τέλη του μήνα
Παραγγελία 31/08 έλαβα και εγω ακριβώς ίδια ημερομηνία 06/09!Για παράδοση όμως μου είπε να υπολογίζω καμια 50 μερες...Καλα Χριστούγεννα δηλαδή!θα παρουμε το face-lift
WHAΑΑΑΑΑT!?!?!
Βάσει αυτών που διαβάζω/ακούω, το εντός του μήνα κι εμένα μου φάνηκε υπερβολικό. Άντε λες, να γίνει αρχές Οκτωβρίου. Αλλά το 50 μέρες μου μοιάζει αρκετά τραβηγμένο... -
-
22/8/2022 νέα ενημέρωση από τον αντιπρόσωπο :
Το αμάξι είναι προς παραγωγή και πιθανή ημερομηνία ολοκλήρωσης είναι η 30/8/2022.
Θυμίζω , η παραγγελία μου είναι από 13/8/2021 , feel pack , λευκό , βενζίνη, 130hp, manual χωρίς κανένα extra.Άντε να δούμε...
-
Άντε με το καλό! Σε πόσες μέρες θα το έχεις μετά την παραγωγή;
Στο i30 που παράγγειλα ο πωλητής μου είπε πως μόλις δούμε στο σύστημα αριθμό πλαισίου, σημαίνει ότι μπήκε παραγωγή και σε 15 μέρες θα το έχω. -
Το αμάξι είναι προς παραγωγή και πιθανή ημερομηνία ολοκλήρωσης είναι η 30/8/2022.
Θυμίζω , η παραγγελία μου είναι από 13/8/2021 , feel pack , λευκό , βενζίνη, 130hp, manual χωρίς κανένα extra.Άντε να δούμε...
Αρα μιλάμε για σχεδόν 14 μήνες αναμονή από την ημέρα παραγγελίας μέχρι το κλειδί στο χερί. Τραγωδία. Πρέπει να είναι από τα χειρότερα μοντέλα σ' αυτό το θέμα. Στο γαλλικό φόρουμ βλέπω κάτι 4μηνα αναμονής οπότε μάλλον εδω μας έχουν εντελώς κλασμένους.
Σάββατο βλέπω να περνάω απ' τον αντιπρόσωπο...δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω άλλους 4-5 μήνες.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αρα μιλάμε για σχεδόν 14 μήνες αναμονή από την ημέρα παραγγελίας μέχρι το κλειδί στο χερί. Τραγωδία. Πρέπει να είναι από τα χειρότερα μοντέλα σ' αυτό το θέμα. Στο γαλλικό φόρουμ βλέπω κάτι 4μηνα αναμονής οπότε μάλλον εδω μας έχουν εντελώς κλασμένους.
Σάββατο βλέπω να περνάω απ' τον αντιπρόσωπο...δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω άλλους 4-5 μήνες.
Απίστευτη αργοπορία για αμάξι χωρίς καμία εξατομικευμένη. Θα περίμενα τόσους μήνες μόνο για κάτι πραγματικά μοναδικό και μόνο αν πραγματικά δεν χρειαζομουν νέο αμάξι. Πέρα από κάθε λογική. Η τιμή θα είναι αυτή που είχες συμφωνήσει; Εξοπλιστικά το αμάξι θα είναι άραγε αυτό που ήξερες ή μετά από τόσους μήνες έχουν αλλάξει;
-
Συμφωνώ ότι είναι τρομερά εκνευριστική αυτή η καθυστέρηση αλλά ακυρώνοντας την παραγγελία δεν κερδίζεις τίποτα σε χρόνο...
CITROEN C4 III mod 2021