-
Καλοτάξιδο.
Μάλλον και εσύ θα κάνεις τα στραβά μάτια όπως τα έκανα (και τα κάνω).
Τα ίδια και χειρότερα έπαθα και εγώ με τον Μακρή και το LEON. Φυσικά εμένα μου έκαναν και άλλο χουνέρι. Με έβαλαν με το ζόρι να παραλάβω μέσα στο σκοτάδι, βράδυ για να μην μπορώ να δω καλά το αυτοκίνητο.
υ.γ. εγώ δεν βάζω φωτογραφία γιατί θα γίνω ρόμπα εντελώς από τις τσαπατσοδουλειές του Μακρή.
Βουλωμενο γράμμα διαβάζεις.
Κατι άλλο. Χωρίς να με ρωτήσεις μου βάζεις το αυτοκόλλητο της εταιρίας. Με πληρώνεις για διαφήμιση και δεν το ξέρω ;;;
-
Alekan wrote:
Fanis75 wrote:
Είναι πολύ καινούργιο μοντέλο και είναι λογικές και οι 'παιδικές' ασθένειες αλλά και το να μην γνωρίζει η αντιπροσωπεία τι ακριβώς φταίει και πως διορθώνεται. Πάντα τον 1 χρόνο κυκλοφορίας (καμιά φορά και περισσότερο) γίνεται το beta testing και οι επισκευαστές είναι σε συννενόηση με το εργοστάσιο για τα όποια προβλήματα και στο να βρεθεί λύση. Έτσι βγαίνουν και τα διάφορα TSBs.
Όπως τα λες είναι...
Αν δεν κάνω λάθος, το δικό μου αυτοκίνητο είναι παραγωγή Ιανουάριος 2021
Απλά μην επαναπαυεσαι σε αυτό και μην το δείχνεις στην αντιπροσωπεία γιατί ενδέχεται την άλλη φορά που θα πας χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα να φύγεις με ένα ελαφρύ χτύπημα στην πλάτη από τον μηχανικό ότι συμβαίνουν αυτά....
Βάλε τον μηχανικό να το οδηγήσει με εσένα συνοδηγό για να το ακούσετε παρέα μπορεί να υποβόσκει πρόβλημα που θα σου βγει αργότερα και να σε βρει σε μειονεκτικη θέση απέναντι τους....τώρα που είναι φρέσκο το θέμα απαιτεισαι την εξάλειψη του θορύβου.
Προφανώς και όχι!!!
Απλά άλλαξα αντιπροσωπεία.
Σήμερα άφησα το αυτοκίνητο για να το δουν ενδελεχώς.
Και δεν θα το πάρω αν δεν το λύσουν, παρότι μου είπαν ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν θα το έχω νωρίτερα από ένα δεκαήμερο.
Παίρνω αυτοκίνητο αντικατάστασης από τη χρονομισθωτικη και αναμένω
-
Storm wrote:
Καλοτάξιδο.
Τα ίδια και χειρότερα έπαθα και εγώ με τον Μακρή και το LEON. Φυσικά εμένα μου έκαναν και άλλο χουνέρι. Με έβαλαν με το ζόρι να παραλάβω μέσα στο σκοτάδι, βράδυ για να μην μπορώ να δω καλά το αυτοκίνητο.
υ.γ. εγώ δεν βάζω φωτογραφία γιατί θα γίνω ρόμπα εντελώς από τις τσαπατσοδουλειές του Μακρή.
Κατι άλλο. Χωρίς να με ρωτήσεις μου βάζεις το αυτοκόλλητο της εταιρίας. Με πληρώνεις για διαφήμιση και δεν το ξέρω ;;;
Καλά αυτό είναι εκ των ουκ άνευ....όλοι το κοτσαρουν από πίσω και αν πεις να στο βγάλουν θα σε κοιτάξουν στραβά ή θα σου πουν εμείς μόνο τέτοια πλαίσια έχουμε πάρτο και βάλε δικό σου χωρίς λογότυπο.
-
Καλησπέρα και από μένα.
Σημερα παρέλαβα και έφαγα τρελή ήτα. Αφενός μεν δεν ηταν και πολύ καθαρό εξωτερικά. Είχε σε κάποια σημεία μικρές στάμπες και σε κάποιο σημείο φαίνονταν σαν γρατσουνια το οποίο όταν του έδειξα μου είπε ότι είναι κερί. Anyway θα δείξει. Το καλύτερο όμως το φυλάω για το τέλος. Είχε βάλει στραβά την πίσω πινακίδα. Για την ακρίβεια την είχε κεντράρει στην κάμερα και όχι στο σήμα που είναι στη μέση του αυτοκινήτου. Μόλις το είδα ξενέρωσα. Του το πα και μου λέει έτσι είναι το σωστό. Όταν του ανέφερα ότι κεντράρει στο σήμα και όχι στην κάμερα το κατάλαβε και μου είπε να το αλλάξει αλλά για να μην γίνει το αμάξι σουρωτήρι από την πρώτη μέρα είπα να το αφήσουμε. Κατά τα άλλα το αμάξι φαίνεται καλό. Το εσωτερικό παρόλο που είναι shine pack δεν έχει ιδιαίτερο ντιζάιν και συγκεκριμένα ο φωτισμός είναι που με χαλάει λίγο.,,μόνο ατμοσφαιρικός δεν είναι...Τέλος προσπάθησα λίγο να συνδέσω το τηλέφωνο και έφαγα άκυρο δεν έβλεπε το Bluetooth του τηλεφώνου ενώ σε κάτι φανάρια είχα παρεμβολές από ταξίτζου με ραδιοταξί.
Σε ταξίδι θα σας ενημερώσω για τα περαιτέρω.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Βάλε φωτογραφία να το δούμε, και μην πικραίνεσαι. Μοτέρ που έχει και έκδοση, και εντυπώσεις να μας πεις.
-
Tkin73 wrote:
Alekan wrote:
Fanis75 wrote:
Είναι πολύ καινούργιο μοντέλο και είναι λογικές και οι 'παιδικές' ασθένειες αλλά και το να μην γνωρίζει η αντιπροσωπεία τι ακριβώς φταίει και πως διορθώνεται. Πάντα τον 1 χρόνο κυκλοφορίας (καμιά φορά και περισσότερο) γίνεται το beta testing και οι επισκευαστές είναι σε συννενόηση με το εργοστάσιο για τα όποια προβλήματα και στο να βρεθεί λύση. Έτσι βγαίνουν και τα διάφορα TSBs.
Όπως τα λες είναι...
Απλά μην επαναπαυεσαι σε αυτό και μην το δείχνεις στην αντιπροσωπεία γιατί ενδέχεται την άλλη φορά που θα πας χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα να φύγεις με ένα ελαφρύ χτύπημα στην πλάτη από τον μηχανικό ότι συμβαίνουν αυτά....
Βάλε τον μηχανικό να το οδηγήσει με εσένα συνοδηγό για να το ακούσετε παρέα μπορεί να υποβόσκει πρόβλημα που θα σου βγει αργότερα και να σε βρει σε μειονεκτικη θέση απέναντι τους....τώρα που είναι φρέσκο το θέμα απαιτεισαι την εξάλειψη του θορύβου.
Προφανώς και όχι!!!
Και δεν θα το πάρω αν δεν το λύσουν, παρότι μου είπαν ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν θα το έχω νωρίτερα από ένα δεκαήμερο.
Παλι καλα δλδ που το έχεις με λιζινγκ....καλά ξεμπερδεματα, κάντο μετά βόλτες όπως το ακούς εσύ και μετά να παραλάβεις και επέμενε να καταγράφει ακριβώς τι έκαναν στο αμάξι για να ξέρεις τι παίζει με τις εγγυήσεις. Όχι δλδ να πασαλειψουν το πρόβλημα χωρίς να προβούν σε πιθανές αντικαταστάσεις και να το βρεις μπροστά σου...αν και λόγω λιζινγκ μάλλον δεν θα σε απασχολήσει αφού θα το επιστρέψεις το αμάξι στο τέλος.
-
Storm wrote:
Καλοτάξιδο.
Αυτοκόλλητο ε; ΤΕΧΝΟΚΑΡ όπως λέμε ΡΟΜΠΟΚΟΠ... χα!χα!
Και φυσικά πλαίσιο πινακίδας ΜΑΚΡΗΣ.
Υπάρχει όμως και χειρότερο σενάριο. HONDA/MITSUBSHI με χρωμέ ρετρό λογότυπο Σ από την εποχή του ΝΩΕ...
-
Το οποίο Σ κάποια περίοδο έμπαινε με... πιρτσίνια!!!!!!!!!!
-
Ο Χριστός και Απόστολος.
Φαντάζεσαι να παίρνει τρυπάνι και να τρύπα το νέο σου αυτοκινητο μπροστά σου για να σου βάλει το κακάσχημο σήμα;
Γενικα γίνεται να το αποφύγεις;
-
Alekan wrote:
Tkin73 wrote:
Alekan wrote:
Fanis75 wrote:
Όπως τα λες είναι...
Προφανώς και όχι!!!
Παλι καλα δλδ που το έχεις με λιζινγκ....καλά ξεμπερδεματα, κάντο μετά βόλτες όπως το ακούς εσύ και μετά να παραλάβεις και επέμενε να καταγράφει ακριβώς τι έκαναν στο αμάξι για να ξέρεις τι παίζει με τις εγγυήσεις. Όχι δλδ να πασαλειψουν το πρόβλημα χωρίς να προβούν σε πιθανές αντικαταστάσεις και να το βρεις μπροστά σου...αν και λόγω λιζινγκ μάλλον δεν θα σε απασχολήσει αφού θα το επιστρέψεις το αμάξι στο τέλος.
Θα ενημερώσω την ομάδα άμεσα, καθώς υποψιάζομαι ότι πιθανόν να εμφανιστεί κ σε άλλα αυτοκίνητα, αν πρόκειται για κάποια αστοχία υλικού
-
Victor1 wrote:
Storm wrote:
Καλοτάξιδο.
Καλά αυτό είναι εκ των ουκ άνευ....όλοι το κοτσαρουν από πίσω και αν πεις να στο βγάλουν θα σε κοιτάξουν στραβά ή θα σου πουν εμείς μόνο τέτοια πλαίσια έχουμε πάρτο και βάλε δικό σου χωρίς λογότυπο.
Δεν μιλάω για το πλαίσιο αλλά για ξεχωριστό αυτοκόλλητο.
-
Καλοτάξιδο να είναι!!
Δεν μας είπες όμως την έκπληξη.....
-
-
Το χρώμα πραγματικά το αλλάζει από κάτι που δεν μου αρέσει σε κάτι που μου αρέσει αρκετά. Απίστευτο!
Αν δεν είχε αυτη την κουπέ γραμμή πίσω που είναι της μόδας και ήταν περισσότερο προς το hatch θα ήταν ακόμα πιο όμορφο (στα δικά μου μάτια)!
Καλή απόλαυση με ασφάλεια!
-
Παιδιά σας παρουσιάζω τον εξωγηϊνο
Εντάξει, απλά πανέμορφο!! Το χρώμα απίστευτο, είναι 100 φορές καλύτερο από όλα τα άλλα που είναι διαθέσιμο!!
Θα ήθελα να έχω λεφτά να πάρω μια μόνο και μόνο για το χρώμα, να την θαυμάζω...τόσο πολύ μου αρέσει.
-
-
Απίστευτο χρώμα! Μήπως το έχεις πειράξει στην φωτογραφία; Δείχνει πραγματικά εξωπραγματικό!
-
Απίστευτο χρώμα! Μήπως το έχεις πειράξει στην φωτογραφία; Δείχνει πραγματικά εξωπραγματικό!
Δεν είναι πειραγμένο (απλά έχει ωραίο ήλιο) το έχω δει από κοντά και όντως είναι εξωπραγματικό και πανέμορφο. Για εμένα το καλύτερο χρώμα που κυκλοφορεί σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, ανεξαρτήτου τιμής!
-
Δεν κάνεις μια στάση Καρδία που είναι πάνω στον δρόμο σου να δούμε την συμπεριφορά στους χιλιοσκαμένους δρόμους του χωριού??
-
Φτου φτου μη το ματιάσουμε.
Αϊντε πείτε κάτι κακό να σπάσει το μάτι.
Λοιπόν μάλλον δε του έβαλες γυαλλινη οροφή οπότε δεν λέει τέτοιο αμάξι χωρίς οροφή. Ένα το από εμενα
-
Πανέμορφο! ΘΡΥΛΙΚΟ χρώμα! (το 'πιασες το υπονοούμενο.. )
CITROEN C4 III mod 2021