-
Σιβικ, πηγα κοζανη και οδηγησα 20 25min. Δν κοπανουσε ακομα και σε χωματοδρωμο που του προτεινα να παμε. Χαμηλη θεση δν με ενοχλει. Ωραια αισθηση, πολυ ωραια οταν νιωθεις οτι το αμαξι εχει να δωσει πονο σε περιπτωση που χρειαστεις. Φτηνιαρικα υφασματα imo, δν εχω ακουσει για τα λεντ τους οτι ειναι οτι καλυτερο, τριγμοι κλπ φανταζομαι ολα φτιαχνονται αν προκυψουν, οπως και η ενδειξη λαδιου που εχει βγαλει σε πολλους.
Ενα ερωτημα που εχω ειναι τι καταναλωση θα εχω σε εγνατια 130-140 που οδηγω συνηθως. Δεν κοιταω καταναλωση καυε στιγμη, και τα 120 ειναι το μινιμουμ. Αν βγαζει ενα 7 7.5 και δν χρειαζεται γεμισμα φια 500χλμ, ειμαι ικανοποιημενος
-
Ευχαριστω ολους για τις τοποθετησεις, βοηθεια σημαντικη.
-
Να μη βιαστείς για καμιά πεζώ. Αυτοί θα πρέπει να αγχώνονται και να πιέζονται όχι εσύ.
Αφού δεν είναι το όνειρό σου μη σε πιέζει ο χρόνος. Αν το κλείσει άλλος πάει να πει πως δεν ήταν γραφτό Ούτε τεστ νταιβ δε στο δίνουν; Και χειρότερη τιμή ανταλλαγής; Εγώ απλά θα έφευγα. Αμάξι παίρνεις...
Πολλοστή φορά που στο λέω! Το CRV το δοκίμασες; Είναι συνδυασμός και των δύο που κοιτάς και για μένα πολύ πιο αμάξι από το 3008! Μη το ξεγράφεις πήγαινε δες το/δοκίμασέ το. Εμένα μου άρεσε πιο πολύ κι από Civic.
Αυστηρά μεταξύ των δύο, αφού σου αρέσει και εμφανισιακά, πάρε το civic!
-
Αν βγαζει ενα 7 7.5 και δν χρειαζεται γεμισμα φια 500χλμ, ειμαι ικανοποιημενος
Αν και δε μπορώ να κάνω τέτοιο τεστ γιατί δεν έχουμε ισιους δρόμους εδώ κάτω, νομίζω ότι και τα δύο αυτά που ζητάς πρέπει να τα καλύπτει το αμάξι.
-
Τελος το 3008, δν θελω να πιεστω ανευ ιδιαιτερου λογου.
Μου προτειναν 508 active auto diesel με summer sales 5000(!!) Κατω. Τελικη κοντα στα 25κ. Απαπα...μωρε μπραβο
-
ΠΑΡΤΟ ΤΩΡΑ! ή πες μου με πμ ποιός/που/γιατί, για να πάω να το αρπάξω εγώ πριν προλάβει κανένας άλλος.
Θα λάβεις και το ρεγάλο σου.
-
ΠΑΡΤΟ ΤΩΡΑ! ή πες μου με πμ ποιός/που/γιατί, για να πάω να το αρπάξω εγώ πριν προλάβει κανένας άλλος.
Θα λάβεις και το ρεγάλο σου.
Ορμάτε, γιατί εγώ δεν μπορώ να φτάσω εκεί πάνω και είναι πολύ καλή ευκαιρία
-
Παιδιά χαλαρώστε... Με την απαλλαγή του bolt πάει τόσο
-
Δια τηλεφωνου, απο 36700 or something μειον ενα εξαρι η απαλλαγη μειον 5000+ λεει προσφορα. Ρε του λεω σιγουρα; ναι μου λεει..
Μιλαμε παντα για ατελωνιστα. Περιμενω απαντηση και για τι ισχυει σε παραγγελια και τι εκπτωση μπορει να εχει, καθως sto active λειπουν δυο τρια πραγματα σημαντικα και απο allure τους εχουν μεινει δυο τρια χειροκινητα, που εχω πειστει οτι πρεπει να αποφευγονται αυτην τη στιγμη στην πεζω.
-
Αν παρακολουθείται το νήμα η αξία αυτή είναι χωρίς τέλος ταξινόμησης γιατί ο bolt έχει απαλλαγή. Σίγουρα τα 5000 ειναι μεγαλη ευκαιρία αλλά και ποσο καιρο το εχουν το αυτοκίνητο στην άκρη για να κάνουν τετοια έκπτωση.
-
[quote=dimitriscsd]
Παιδιά χαλαρώστε... Με την απαλλαγή του bolt πάει τόσο
[/quotεe]
Σωστος!
-
Κανενα 1.6 PureTech 180 EAT8 ALLURE εχει με τετοια προσφορα? Λιγο παραπανω θα σου βγαινει
-
Χμμ, δεν χανω να ρωτησω βενζινη .Παντως το active που λεγαμε, αλλος εμπορος εδωσε 4000 και οχι 5 summer sales. Αυτο δειχνει οτι εχουν 'αερα' για παζαρι η ο πρωτος μου τα παραφουσκωσε.
-
Παντως τιμη καταλογου αυτο που ελεγες το εχουν 35.500€ , οχι 36700 . Τα 1200€ τι ειναι ? Πολλά μου φαινονται για μεταλλικο και πινακιδες (τελη κυκλ δεν εχει εσενα)
-
508
Επιτέλους ένα σοβαρό αυτοκίνητο.
-
απο allure τους εχουν μεινει δυο τρια χειροκινητα, που εχω πειστει οτι πρεπει να αποφευγονται αυτην τη στιγμη στην πεζω.
Σαφέστατα! Όχι μόνο λόγω του ότι έχει από τα χειρότερα χειροκίνητα και από τα καλύτερα αυτόματα, αλλά και λόγω φιλοσοφίας του αυτοκινήτου αλλά και σχεδίασης της κονσόλας μεταξύ των καθισμάτων. Το ίδιο π.χ. και στο νέο C4, δείτε πώς είναι και προσπαθήστε να βρείτε που θα μπεί ο μοχλός και για το χειροκίνητο κιβώτιο και πόσο άβολος και παράταιρος θα δείχνει.
-
Πηρα το 508 td diesel allure auto σημερα με γυναικα +1 παιδι. Εξαιρετικη κυλιση και σε συγκριση με ενα 3008 diesel μηχ που πηρα μετα, δεν εχουν σχεση.
Δεν μου εκαναν παραπονα πισω αν και κουπεδιζει. Πορτ μπαγκαζ μια χαρα. Ποιοτητα μεσα παρα πολυ καλη με μαλακα πλαστικα σε πολλα πολλα σημεια. Περναει λιγος θορυβος μεσα απο το μοτερ αλλα ουτε καν ενοχλει. Το κιβωτιο μια χαρα, μερικες φορες μπερδευοταν τι να βαλει, ισως και επειδη δεν εχω οδηγησει αυτοματο και diesel. Ορατοτητα οχι και τοσο καλη συνολικα, λογω σχηματος. Παντως, πολυ προσεγμενο αμαξι. Λογικο αφου το λογιζουν και στην κορυφη της γκαμας.
Στα κουκια, ατελωνιστο εχει μονο active μαυρο auto. 36100 ειναι καταλογος με μεταλικο. Με ατελεια και summer sales, 25400 τελικη.
Ξενερωσα με το χρωμα. Η active καλη αλλα λειπουν, καποια που ηθελα οπως καμερα, υποβραχιονιο πισω, λεντ, καθισματα της allure. Δυνατο σημειο που δινουν τα safety systems στανταρντ.
Ιδανικα, θα ηθελα allure σε αλλο χρωμα αλλα δεν εχει ατελωνιστο. Επισης παραγγελιες ειναι ολες κομμενες μεχρι να ξεστοκαρουν.
- εχει νοημα να βαφει; κοστος;
2)τον ρωτησα αν μπορουμε να βρουμε απο εξωτερικο καποιο, μου ειπε μονο στα 2008 που φευγουν αβερτα, εμφανιΟνται ανα διαστηματα απο ρουμανια κλπ. Στο 508 απιθανο. Μπορω να κοιταξω καπου; να παρω αθηνα τηλ;
Πολυ πολυ καλη τιμη, ουσιαστικα πλησιαζει τιμη σιβικ.
(Κοιταζω πλεον πιο πολυ ντιζελ καθως αλλαξαν καποια δεδομενα και θα πεσει πολυ ταξιδι απο συζυγο, και εμενα)
-
Πες κ αλλα για την ποιοτητα κυλησης έναντι του 3008, την αίσθηση γενικά.
-
Τι να σου πω lap, αλλο πατημα αλλη αισθηση. Χμμ ειναι σαν να οδηγας ενα καικι vs κρις κραφτ με ιδιο κινητηρα. Καπως ετσι, μην τα παραλεω κιολας. Αρχοντικο/λιμουζινατο πατημα το ενα. Wanna be σπορτιφ, off road, family, το αλλο.
-
Πρεπει να το οδήγησω, φοβάμαι ότι θα το ερωτευτώ.
Είδα ένα στο δρόμο μια μέρα, σπάνιο αυτό, και ήταν πραγματικά πολύ κομψό σε σχεδιαστική γραμμή και με τα λέντ του, σαν χαυλιόδοντες και το χαμηλό μακρύ καπό, με ψαρωσε άγρια.
Αγορα καινουργιου (οικογενειακου) - Αποψεις