-
Εξαρταται τι καθρέπτη έχεις και σε τι μαστορα θα πας...
Παντα βεβαια με projector ειναι αλλιως η δουλειά!
-
για βοηθά λίγο με τις λάμπες ρε Δημήτρη. τι εννοείς με προτζεκτορες; ΕΝΝΟΕΙΤΕ δν θέλω να τυφλών, μεγάλη καγκουρια..
(αν εννοείς να ρυθμίζονται πάνω κάτω, ναι συμφωνώ)
@dublin στο συγκεκριμένο μόνο gt line και gt έχουν φουλ λεντ που περνάει μαζί και χαυλιόδοντες λεντ. ακτιβ/allure έχει λεντ ημέρας στα φρύδια, αλογόνου και μια χρωμιωμενη λωρίδα στον χαυλιοδοντα.
δν ξέρω πως πάει στα 208/2008
-
Κοίτα το φανάρι. Εκεί που είναι η μεσαία σκάλα, είναι στο κέντρο η λάμπα και γύρω γύρω καθρέφτες (κάτοπτρα) για να φεύγει εμπρός το φώς ή έχει έναν μεγάλο 'γλόμπο' σαν φακό που προβάλει το φως προς τα εμπρός;
Βάζω μια φωτογραφία τυχαία από projector για να καταλάβεις:
Αριστερά projector, δεξιά reflector (κάτοπτρο).
Για την μεγάλη σκάλα δεν σε νοιάζει, βάζεις ότι θές και σε κάτοπτρο. Έτσι κι αλλιώς όταν έρχεται άλλος από απέναντι την κλείνεις.
-
ok, νόμιζα από το 508 και μετά τα led ημέρας ήταν standard σε όλα. 208/2008 είναι στάνταρ από Active, μόνο GT έχει τις 'νυχιές' μπροστά (3 μικρά κάθετα led μέσα στο φανάρι), και για αυτά πρέπει να αλλάξεις τα πάντα και πάει κάτι χιλιάρικα για τα 2.
Στα περισσότερα αυτοκίνητα κάπου/κάπως/κάποτε μοιάζουν με κάτι άλλο, και τα Volvo καταλαβαίνω από μακρυά, αλλά είδα και κάποια άλλη μάρκα έχει παρόμοια πλέον.
Είναι η ταυτότητα του αυτοκινήτου τα led αυτά, νομίζω θα είναι πανεύκολο να μπουν, και δεν έχουν σχέση με το όλο το φανάρι, που εκεί όντως είναι μεγάλη και ακριβή αλλαγή. Είναι πραγματικά σαν λιονταράκι με αυτά!
Έχεις κάποιο δικό σου ηλεκτρολόγο/μάστορα να ρωτήσεις; Αν είναι πολύπλοκο άστο, και βλέπεις αργότερα..
-
Υπάρχει φθηνότερη έκδοση από Active στο 208; είδα σήμερα ένα πολύ βασικό με μαύρο ματ πλαστικό εκεί που πάνε τα φώτα ημέρας.
Το αναφέρω γιατί μάλλον είχα άδικο για το 208.
Άσχετο, αλλά έχουν αρχίσει να φαίνονται πολύ τα 208.
208!
-
Υπάρχει φθηνότερη έκδοση από Active στο 208; είδα σήμερα ένα πολύ βασικό με μαύρο ματ πλαστικό εκεί που πάνε τα φώτα ημέρας.
Ναι το Like με πλαστικό τιμόνι επίσης, το ειχα γραψει και στο θέμα του Γιαρις για τα ηλεκτρικά παράθυρα πίσω.
-
νομίζω δν έχει πιο βασική απο ακτιβ, πάντως τους χαυλιόδοντες στο συγκεκριμένο τους δίνουν νωρίτερα από gt line.(υπάρχει μια ένα βιντεάκι στο yt που βρήκα κατά λάθος ψάχνοντας για το δικό μου. σε αυτό το βίντεο παρουσιάζει όλες τις εκδόσεις 208 με τα αντίστοιχα φώτα).
-
για το 508 αν δν κάνω λάθος υπάρχουν τα εξής
ακτιβ. αλογόνου, λεντ ημέρας στο φρύδι (μάλλον χωρίς νυχιες), όχι χαυλιοδοντες, λεντ πίσω, όλα τα φλας αλογόνου.
allure τα ίδια.
gt line, led πορείας, λεντ ημέρας (μάλλον με νυχιες)+ λεντ χαυλιόδοντες, λεντ πίσω που χορεύουν στο ξεκλείδωμα, όλα τα φλας αλογονου (εκτός αν οι χαυλιόδοντες είναι και φλας λεντ, από διαφημιστικά τους)
-
Για το 508 δεν το έχω ψάξει (λογικό όμως ώς η ναυαρχίδα να ξεκινάει από αξιοπρεπή εξοπλισμό), για το 208 απάντησα που ρώτησε ο Dublin.
-
Για το 508 δεν το έχω ψάξει (λογικό όμως ώς η ναυαρχίδα να ξεκινάει από αξιοπρεπή εξοπλισμό), για το 208 απάντησα που ρώτησε ο Dublin.
Ναι, επιβεβαίωσα αυτό που είπες, νόμιζα ότι ξεκίναγε από Active και το 208, αλλά τελικά έχουν βγάλει και αυτοί μία έκδοση 'χώμα' σαν entry level.
Μάλλον δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ στις εκδόσεις, είναι όλες πολύ διαφορετικές σε όλα τα αυτοκίνητα, μοιάζουν μόνο τα 208/2008 στις Active/Allure/GT λογικά επειδή έχουν ίδια πλατφόρμα και σχεδόν ίδιο εσωτερικό.
-
Ερωτησεις, παμε
-
προταση για καθαριστικο πετρελαιου;
-
καποιο solid βενζιναδικο ιωαννινα για πετρελαιο; εχουμε μερικα παιδια στο φορουμ απο ηπειρο.
-
δυνατη επιλογη για ανταπτορα 12v σε usb?
-
ενα λινκ για android auto apk?
-
-
-
- καποιο solid βενζιναδικο ιωαννινα για πετρελαιο; εχουμε μερικα παιδια στο φορουμ απο ηπειρο.
Αν και δεν βαζω πετρέλαιο , για αρχη αν θες βαλε απεναντι απο το Praktiker στο Shell ή στο Avin που ειναι στο στρογγυλό της Κεναν Μεσαρε ή στο BP στην Δωδωνης απεναντι απο τις τραπεζες. Μετα ρωτα αλλους κατοχους ντιζελ ή και ταξιτζήδες. Για μενα βαζε το ακριβο (το ενισχυμένο ντιζελ) , οχι το απλο
-
Ακουσα και για το εταιρικο shell στο στρογγυλο πρις αμπελοκηπους, εχει και πεμπτες προσφορα.
Θα ρωτησω και στον αντιπροσωπο. Παντως το bp στην δωδωνης που λες, βολευει (σχετικΑ). Ευχαριστω.
Μπαρατσα μακρια λογικα ε;
Δεν βλεπω και τους ταξιτζηδες πουθενα.
τι διαολο 5 το πρωι βαζουν;
-
Μπαρατσας εννοειται ουτε απ εξω δεν περνας
Για αμπελοκηπους δεν ξερω , δεν βαζω προς τα εκει ποτέ
-
Ερωτησεις, παμε
- προταση για καθαριστικο πετρελαιου;
- καποιο solid βενζιναδικο ιωαννινα για πετρελαιο; εχουμε μερικα παιδια στο φορουμ απο ηπειρο.
- δυνατη επιλογη για ανταπτορα 12v σε usb?
- ενα λινκ για android auto apk?
-
-
Καλοταξιδο !!!
-
thanx αλεξανδρε. Να έπαιζε και το spotify καλά θα ήταν. Μάλλον μπακατελα το κινητό ή δν ξέρω. Ολα θα γίνουν!
65 χλμ, καλό ρεβιού όταν μετρήσω αρκετά περισσότερα.
-
Καλοταξιδο και τυχερό! Να το χαίρεσαι με ασφάλεια κάθε μέρα! Είναι κουκλί!
Αγορα καινουργιου (οικογενειακου) - Αποψεις