-
Μακάρι...για να δούμε, μήπως τελικά πάρω καινούργιο αυτοκίνητο και όχι μεταχειρισμένο.
-
Ειδικές τιμές σε ετοιμοπαράδοτα Χ1 και Χ2. Τα ονομάζει BMW Online Specials.
-
Ειδικές τιμές σε ετοιμοπαράδοτα Χ1 και Χ2. Τα ονομάζει BMW Online Specials.
Δεν εχει κατι το ιδιαίτερο η τιμή!
Απλά δίνουν στα ετοιμοοπαράδοτα δωρεάν τα σερβις των 5 πρώτων χρόνων (λάδια, φιλτρα, υγρά φρενων και μπουζί) που τα έδιναν στο στανταρ εξοπλισμό μέχρι και 3/2019
-
To πρώτο 15νθήμερο θα είναι αναγνωριστικό . Να δούνε αν θα πατήσει κόσμος στις εκθέσεις και να δουν τι θα κάνουν και τα εργοστάσια .
Στα γαλλικά φόρουμ που κοιτάω πάντως είχαν στην Γαλλία τον Απρίλιο από -80 % σε σχέση με τον Μάρτιο και ο κόσμος είναι πολύ επιφυλακτικός .
Ισως περιμένουν κρατική βοήθεια , μήπως παίξει κάτι με το τέλος ταξινόμησης ή και την απόσυρση , αλλά δεν βλέπω να έχουμε δείγματα πριν τον Ιούνιο .
Αν μπούμε όμως σε καλοκαιρινή χαλάρωση , ή ακόμα και σε προεκλογική περίοδο και δεν έχουν κάποιες αβάντες οι αντιπροσωπείες και δουν τις πωλήσεις να είναι κάτω από 50000 σε όλο το έτος , μπορεί να έχουν κάτι να κάνουν .
Προχτές ένα μεγάλο αυτοκινητιστικό σάιτ έγραφε ότι η μαμά Χέρτζ έχει θέματα και κινδυνεύει με πτώχευση .
Γενικά επειδή η κρίση είναι διεθνής , θα είμαστε σε αναμονή .
Από την άλλη έχει ενδιαφέρον πόσοι από εμάς εδώ που σκεφτόμαστε να αγοράσουμε αμάξι θα προχωρήσουμε στην αλλαγή αυτή ή θα μείνουμε στα ίδια .
-
Καλα ρε δεν ξερεις αγγλικα καινξερεις γαλλικα;
Μα τι αναποδος ανθρωπος
-
Ποιος σου είπε ότι ξέρω γαλλικά ... Υπάρχουν οι μεταφραστές πλέον...
Αγγλικά μέτρια , έχω περάσει και λίγο Γερμανικά , αλλά άμα δεν ζήσεις μερικά χρόνια έξω σε κάποια χώρα δεν την μαθαίνεις την γλώσσα .
Ασε που στην οικοδομή , όλο κόκε και κοκπιφ λέγαμε ...
-
Σήμερα τα Νέα μιλάνε για αποσύρσεις , για ηλεκτρικά και για μειώσεις τιμών από το κράτος .
-
Χθες έβγαλε η ΚΟΣΜΟΚΑΡ online πλατφόρμα για αγορές VW Group και είχε εκπτώσεις 2-3.000 από τιμές καταλόγου σε επιλεγμένα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα. Φυσικά μετά από καμιά ώρα έπεσε και είναι ακόμα εκτός λόγω υψηλού αριθμού επισκεπτών..... Πάντως με το λανσάρισμα τον online αγορών αυτοκινήτου θα έχουν σίγουρα κάποιες καλές προσφορές. Λογικά όλες οι εταιρείες ετοιμάζουν κάτι παρόμοιο.
-
Ελπιζω να βγουν αρκετες προσφορες,
Εγω μολις πουλησα το scirocco (ισως και 700-1000 ευρω κατω απο οτι θα μπορουσα πριν 3 μηνες) . Μπορει να βιαστικα αλλα αναμενω μεγαλη πτωση και στα μεταχειρισμενα αλλα και γερες προσφορες στα καινουργια
-
Eγω σκεφτομαι να ανεβασω τη τιμη σε μια αγγελια που εχω γιατι τα μεταχειρισμενα θα εχουν μεγαλυτερη ζητηση τα καινουρια δεν θα πουλανε.
-
Eγω σκεφτομαι να ανεβασω τη τιμη σε μια αγγελια που εχω γιατι τα μεταχειρισμενα θα εχουν μεγαλυτερη ζητηση τα καινουρια δεν θα πουλανε.
Πως προκύπτει αυτη η λογικη ?
-
Οι μισες πωλησεις νεων αυτοκινητων ειναι εταιρικες, πολλες απο αυτες ενοικιαζομενα τα οποια μετα απο 3-4 χρονια πανε στην αγορα μεταχειρισμενων. Με την μειωση των πωλησεων νεων αυτοκινητων θα μειωθει και η ροη στα μεταχειρισμενα οποτε αυτα που εχουν καποιο καλο εξοπλισμο και καλα μοντελλα θα εχουν περισσοτερη ζητηση.
-
Παιδιά ανεβάστε τα μεταχειρισμένα όσο μπορείτε, είναι ευκαιρία να κονομήσετε!
-
Καλά έχει και κάτι μεταχειρισμένα εκτός τόπου και χρόνου οι τιμές, σχεδόν όσο έχουν καινούργια!!
Εχτές έμαθα ότι έχασα το αγαπημένο μου αυτοκίνητο σε τιμή ευκαιρία πραγματικά και στεναχωρήθηκα. Καμία σχέση με αυτό που ψάχνω, αλλά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα έκανα την υπέρβαση.
-
Οι μισες πωλησεις νεων αυτοκινητων ειναι εταιρικες, πολλες απο αυτες ενοικιαζομενα τα οποια μετα απο 3-4 χρονια πανε στην αγορα μεταχειρισμενων. Με την μειωση των πωλησεων νεων αυτοκινητων θα μειωθει και η ροη στα μεταχειρισμενα οποτε αυτα που εχουν καποιο καλο εξοπλισμο και καλα μοντελλα θα εχουν περισσοτερη ζητηση.
Καλα, αν γινει καμια αποσυρση ή μειωση φορων στα καινουρια ή προσφορες των εταιριων ή καποια απο αυτα ταυτοχρονα, θα δουμε ποσο θα ανεβουν τα μεταχειρισμενα
Παιδιά ανεβάστε τα μεταχειρισμένα όσο μπορείτε, είναι ευκαιρία να κονομήσετε!
Μονο ως αστειο μπορω να το εκλαβω αυτο
Εχτές έμαθα ότι έχασα το αγαπημένο μου αυτοκίνητο σε τιμή ευκαιρία πραγματικά και στεναχωρήθηκα. Καμία σχέση με αυτό που ψάχνω, αλλά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα έκανα την υπέρβαση.
Για πες Φανη....
-
Για πες Φανη....
BMW 520i, E39, αυτόματη. Μοντέλο 2001 (facelift) με 31.000 χλμ (!!!), αληθινά!! Την είχε ένας ηλικιωμένος γιατρός, ακίνητη από το 2016. Το σαλόνι ήταν σαν να είχε βγει μόλις από το εργοστάσιο, πίσω δεν είχε κάτσει ποτέ άνθρωπος, τα δέρματα ήταν σαν καινούργια. Σε απίστευτη κατάσταση και ένα αυτοκίνητο διαχρονικό που απλά το αγαπώ!
Κόστισε με όλα (αγορά, σήμα, άρση ακινησίας, σέρβις με αλλαγή σε ό,τι χρειαζόταν) €3.500....τσάμπα! Δεν το έμαθα εγκαίρως γιατί ο φίλος μου μηχανικός δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να με ενδιέφερε, αφού ξέρι ότι ψάχνω κάτι μικρό και οικονομικό και αρκετά πιο καινούργιο από 20ετίας. Αλλά την συγκεκριμένη κατά 99% θα την αγόραζα σε αντικατάσταση του Panda!!
-
Κριμα.....Κι εμενα μ αρεσει αυτο το μοντελο και νομιζω σε παρα πολλους
-
Ωραίο αυτοκίνητο αλλά προφανώς όχι για χρήση αντί του panda.
Καίει ένα βυτίο βενζίνη ειδικά εντός.
Για διαδρομές αρχοντιά και απίστευτο ride. -
Καλα, αν γινει καμια αποσυρση ή μειωση φορων στα καινουρια ή προσφορες των εταιριων ή καποια απο αυτα ταυτοχρονα, θα δουμε ποσο θα ανεβουν τα μεταχειρισμενα
Fanis75 wrote:
Για πες Φανη....
Aν γινει, αν, αν αν και αν το κρατος σου δωσει ολα τα χρηματα να αγορασεις αυτοκινητο να κινηθει η οικονομια (η γαλλικη, γερμανικη κλ).
ακινητοποιημενα παλια αυτοκινητα ειναι παρα πολλα παντου, αν καποιος εψαχνε κατι τετοιο βρισκει ιδιοκτητες και κανει προσφορες. χωρο θελεις να τα μαζεψεις. αν και το 520 δεν θα το χαρακτηριζα παλιο αν ειναι σε καλη κατασταση αλλα αυτα που μενουν σε καλη κατασταση ειναι λιγα.
-
Aν γινει, αν, αν αν και αν το κρατος σου δωσει ολα τα χρηματα να αγορασεις αυτοκινητο να κινηθει η οικονομια (η γαλλικη, γερμανικη κλ).
Συζητείται κατι τετοιο , δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου , αρα ειναι πιθανο να γινει
ακινητοποιημενα παλια αυτοκινητα ειναι παρα πολλα παντου, αν καποιος εψαχνε κατι τετοιο βρισκει ιδιοκτητες και κανει προσφορες. χωρο θελεις να τα μαζεψεις. αν και το 520 δεν θα το χαρακτηριζα παλιο αν ειναι σε καλη κατασταση αλλα αυτα που μενουν σε καλη κατασταση ειναι λιγα.
Δεν γινεται να ψαχνεις ολες τις γειτονιες και τα χωραφια, να βρεις παρατημενο αυτο που ψαχνεις . Το λογικο ειναι να μπει αγγελια. Αν δεν μπει , δυσκολο να το 'ανακαλυψεις '
ΤΙΜΕΣ - ΑΓΟΡΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ