-
σημερα αρχισε να μου κανει κατι κουλα το bluetouth με το κινητό.
όταν συνδεεται σαν να ανοιγει κατι σαν ανοιχτη ακροαση και κοβει τη μουσική και δείχνει οτι καλει το κινητό μου και μετραει χρόνος. αν πατησω διακοπή κλήσης το κανει αλλες 1-2 φορες πριν ερθει στα ισια του.
εσβησα και το pairing και το ξαναεβαλα και παλι τα ίδια.
εχει και ενα εικονίδιο σαν της ανοιχτής ακρόασης που εχει διπλα στο κλεισιμο συνδεσης που αν το πατησω κλεινει αυτη την fake κλήση και επανερχεται.
εχει κανεις υποψη τι επιλογή ειναι αυτή και απο που βγαίνει ?
-
@k-m said in Cupra Formentor:
σημερα αρχισε να μου κανει κατι κουλα το bluetouth με το κινητό.
όταν συνδεεται σαν να ανοιγει κατι σαν ανοιχτη ακροαση και κοβει τη μουσική και δείχνει οτι καλει το κινητό μου και μετραει χρόνος. αν πατησω διακοπή κλήσης το κανει αλλες 1-2 φορες πριν ερθει στα ισια του.
εσβησα και το pairing και το ξαναεβαλα και παλι τα ίδια.
εχει και ενα εικονίδιο σαν της ανοιχτής ακρόασης που εχει διπλα στο κλεισιμο συνδεσης που αν το πατησω κλεινει αυτη την fake κλήση και επανερχεται.
εχει κανεις υποψη τι επιλογή ειναι αυτή και απο που βγαίνει ?
τωρα που πηγα παλι μια βολτα δεν το εκανε.
απο το πρωι μου το εκανε 4-5 φορες συνεχομενα και με κενα διαστηματα με παρκαρισμενο στο ενδιάμεσω (για την περιπτωση που ηθελε να μεινει σβηστο για να συνελθει)
-
για τα κατηφορικα κομματια να επιλεξεις το sport στο κιβωτιο. Οταν κανεις χειροκινητες αλλαγές με τα paddles δεν θα αλλαξει τη σχεση, θα παραμεινει Μ(manual) σε αντιθεση με το D.
1 χρονο κατοχος παρομοιου (1.5TSI) με το μεγαλυτερο επιπεδο εξοπλισμου (park assist, led tape, ζαντες ++)
-
Καλησπέρα στην ομάδα!
Έχω μια ερώτηση για τους ενημερωμένους της παρέας!!!Στη παραγγελία που είχα κάνει δεν είχα βάλει χάρτες και navigation! Δε με έκοψε ότι είναι έξτρα!!
Ξέρει κανείς αν μπορεί να μπουν τώρα;; Ίσως με κάποια αναβάθμιση λογισμικού ή να παρέμβει η αντιπροσωπεία στον εγκέφαλο;;Ρωτάω πρώτα εδώ για να πάρω feedback από εσάς και μετά θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία στο επόμενο service που θα πάω
-
απο όσο ξερω δεν γίνεται.
αλλα τι το θες ?
Android auto και καθαρισες
-
Συνδέω το Apple Car Play! Αλλά σαν το εργοστασιακό δεν έχει νομίζω!! Άλλη φάση να το βλέπεις στο κατραν πίσω από το τιμόνι!! 🥺
-
@mr-anadomisis said in Cupra Formentor:
Συνδέω το Apple Car Play! Αλλά σαν το εργοστασιακό δεν έχει νομίζω!! Άλλη φάση να το βλέπεις στο κατραν πίσω από το τιμόνι!! 🥺
Εφόσον έχεις την 10αρα οθόνη γίνεται , στην 8αρα δεν μπαίνει.
Κόστος δεν ξέρω , ρώτα αν είναι αντιπροσωπεία να σου πούνεΠάντως απο όσο έχω διαβάσει δεν συγκρίνονται οι χάρτες με google maps και θα έχεις να πληρώνεις και την συνδρομή
-
10 & 12 δεν ειναι οι 2 επιλογες ?
πρέπει να παω να μετρήσω κατω.
και νομιζω οτι πλεον ολα με 12 ερχονται.
-
@k-m said in Cupra Formentor:
10 & 12 δεν ειναι οι 2 επιλογες ?
πρέπει να παω να μετρήσω κατω.
και νομιζω οτι πλεον ολα με 12 ερχονται.
Δεν εχεις 8αρα , μόνο στα Seat Leon την βάζουν , όλα τα Cupra είναι με 10αρα
-
Ρώτησα αντιπροσωπεία! Δε γίνεται να μπει έξτρα τώρα!
-
πρέπει να βρουμε εναν τετοιο στην ελλαδα
στο αγγλικο forum βλεπω οτι κανουν διαφορα, απο ενεργοποιήσεις trafic assist, μεχρι και αλλαγες hardware (10"->12")
https://eastyorkshireretrofits.co.uk/collections/cupra-formentor
-
Είναι ένας στην Αθήνα, Gelisound λέγετε που κάνει αναβαθμίσεις τα εργοστασιακά! Αλλά πρέπει αυτό να το δει κάποιος από Αθήνα αν μπορεί να πάει από εκεί να κάνει μια συζήτηση μαζί του! Εγώ είμαι ΘεσΝικη και είναι λίγο δύσκολο αυτό!
-
Ρώτησα αντιπροσωπεία! Δε γίνεται να μπει έξτρα τώρα!
κανε ερωτηση στην Deletronics στο Χαιδαρι
-
Παίδες που είστε κάτοχοι , σκέφτομαι να δώσω το Leon μου και να πάω σε Formentor , είστε γενικά ευχαριστημένοι ?
Εκτός απο την οθόνη που παίζει να βγάλει θέμα έχουμε κανα άλλο κουσούρι ? Για DSG + Pack ενδιαφέρομαι -
@tsofras said in Cupra Formentor:
Παίδες που είστε κάτοχοι , σκέφτομαι να δώσω το Leon μου και να πάω σε Formentor , είστε γενικά ευχαριστημένοι ?
Εκτός απο την οθόνη που παίζει να βγάλει θέμα έχουμε κανα άλλο κουσούρι ? Για DSG + Pack ενδιαφέρομαι8,5 μηνες με DSG+Pack , κανενα απολύτως πρόβλημα (ούτε στο Infotainment)
μονο κάτι ψιλα στο μενου (απενεργοποιήσεις επιλογών μεχρι το επομενο reboot, αλλa PC ειναι πλεον)
-
Πέτυχα ένα formentor πριν λίγο στην Κηφισιά ολική καταστροφή και δυστυχώς είχε και ΕΚΑΒ δίπλα. Εύχομαι ο οδηγος να είναι καλά.
-
@kapelis said in Cupra Formentor:
Πέτυχα ένα formentor πριν λίγο στην Κηφισιά ολική καταστροφή και δυστυχώς είχε και ΕΚΑΒ δίπλα. Εύχομαι ο οδηγος να είναι καλά.
Ναι και εγώ το πέτυχα... ο άλλος ποιός ήταν;
-
Είναι ένας στην Αθήνα, Gelisound λέγετε που κάνει αναβαθμίσεις τα εργοστασιακά! Αλλά πρέπει αυτό να το δει κάποιος από Αθήνα αν μπορεί να πάει από εκεί να κάνει μια συζήτηση μαζί του! Εγώ είμαι ΘεσΝικη και είναι λίγο δύσκολο αυτό!
Ρώτα αυτούς:
https://www.facebook.com/Caraudionikou -
@npapanik said in Cupra Formentor:
Το λεωφορείο ΟΑΣΑ που έβγαινε από το φανάρι
-
@npapanik said in Cupra Formentor:
Το λεωφορείο ΟΑΣΑ που έβγαινε από το φανάρι
Ωχ!
Cupra Formentor