-
Ε ναι αν μπορείς οικονομικά τι το συζητάς. Καλοτάξιδο το formot@€&#, όπως λέγεται τελοσπαντων.
-
-
Που μπορούμε να δούμε τον εξοπλισμό των εκδόσεων; Στην ιστοσελίδα της cupra και στα φυλλάδια δεν έχει εξοπλισμό. Πάντως είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση και πολύ όμορφη αλλά με δυο χρόνια εγγύηση υπάρχει πρόβλημα. Στο τεστ τα θετικά σχόλια ήταν πολλά και μου κίνησε το ενδιαφέρον να πω την αλήθεια καθώς η ολη σχεδίαση είναι πολύ καλή.
-
Τον εξοπλισμό τον ψάχνω και εγώ και δεν τον βρίσκω. Λογικά θα έχει 4 χρόνια δωρεάν εγγύηση όπως κάνουν και με όλα τα Seat στην Ελλάδα (2+2).
-
Που μπορούμε να δούμε τον εξοπλισμό των εκδόσεων; Στην ιστοσελίδα της cupra και στα φυλλάδια δεν έχει εξοπλισμό. Πάντως είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση και πολύ όμορφη αλλά με δυο χρόνια εγγύηση υπάρχει πρόβλημα. Στο τεστ τα θετικά σχόλια ήταν πολλά και μου κίνησε το ενδιαφέρον να πω την αλήθεια καθώς η ολη σχεδίαση είναι πολύ καλή.
Δίνουν με την μία επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια. Για τον εξοπλισμό ίσως ανεβάσω αργότερα τον τιμοκατάλογο με τα έξτρα.
Πάω να διαβάσω το Review που ανεβάσατε
-
islander wrote:
Δίνουν με την μία επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια. Για τον εξοπλισμό ίσως ανεβάσω αργότερα τον τιμοκατάλογο με τα έξτρα.
Πάω να διαβάσω το Review που ανεβάσατε
Άσε τα ίσως και δώσε εξοπλισμό στο λαό
-
https://drive.google.com/file/d/1qT1F6P3nunPpT14UelL8REfkbU5YMJk8/view?usp=drivesdk
Λίστα βασικού εξοπλισμού καθώς και προαιρετικού με τιμές προ φόρων.
Παράκληση επειδή πρώτη φορά σηκώνω PDF link να μου πείτε αν λειτουργεί.
Εχυαριστούμε μία χαρά ανοίγει
-
Ο κατάλογος με τον εξοπλισμό και τα εξτρα:
-
Μπραβο ευχαριστουμε για την ενημέρωση!
Το αμαξι εχει τελειες διαστάσεις και σε συνδυασμο με την εμφανιση μεσα εξω και τους χωρους και το τούμπανο εξοπλισμό ( στανταρ acc ) το κανουν πολυ δυνατή προταση που πραγματικα ξεχωρίζει.
-
Mε Μεταλλικό χρώμα,
Safe Driving L (Traffic Sign Recognition, High Beam Assist, Rear Cross Traffic Alert, exit assist warning),
Full Link
ποσο βγαίνει αραγε ? μένει κάτω από 31Κ ? αν ναι ακουγεται ως και vfm!
θυμιζω το κουγκα st line με το drive assist βγαινει πάνω από 31 και δεν νομιζω να εχει , High Beam Assist, Rear Cross Traffic Alert, exit assist warning και από εμφάνιση αστα ....
ειναι αμαξι που δεν χρειαζεται να το δείξεις στην γυναικα πανω απο μια φορα για να σου πει αυτό μαλιστα!!! μπραβο στην σεατ , στον ομιλο vw που επετρεψε να βγει τετοιο αμαξι!!! υπάρχει άραγε καποιος που θα το δει και μετα θα παει στο τιγκουαν και θα πει ας παρω το τιγκ?
Και το 3008 με τον 1.2 gt line ζητά 38500 με στανταρ τον ημιακαμπτο πίσω και στανταρ λιγοτερο εξοπλισμό?
σεατ μοιρασε μπαλλουν στον λαο να ομορφυνουν οι δρομοι!!
-
@Sabas_Thess: Γέλασα με το Formentor '4Balkans' edition
@Tkin73: Στην προσφορά μου έβαλα όπως έγραψα: : Μεταλλικό χρώμα, πίσω αερόσακους και γονάτων οδηγού, Dynamic Chassis Control, Park Assist, Safe Driving L, Full Link, Park Assist. Τιμή με αυτά 33600. To DCC κάνει π.φ. 610 ευρώ , το Park: 310 ευρώ και οι αεροσακοι 260 ευρώ . Άρα συνολο 1080 ευρώ , με φορους θα πηγαινει κανα 1500αρι τουλαχιστον, αρα κοντα εισαι στα 32Κ.
Τα πολύ ακριβά εξτρα είναι:
1250 ευρώ π.φ. το δερμάτινο σαλόνι με τα bucket 'Φαραώ'. (που αναλογικά δεν είναι πολύ ακριβά)
Τα Brembo δισκόφρενα που όμως δεν προσφέρονται για το 1.5Τ
Τα ματ χρώματα που κάνουν 1300 ευρώ π.φ. αλλά το κάνουν ακόμα πιο άγριο..
-
Πολύ όμορφο είναι, από τα ομορφότερα (αν όχι το ομορφότερο) VAG στην κατηγορία και μια επάνω. Ανασταλτικό για εμένα (εαν κοίταζα αυτή την κατηγορία) το DSG. Βέβαια θα το έπαιρνα με ορίζοντα 3-4 ετών το πολύ (ποτέ DSG εκτός εγγύησης), οπότε κομπλέ! Άνετα το αγόραζα, είναι τραβηχτικό.
-
Πολύ όμορφο είναι, από τα ομορφότερα (αν όχι το ομορφότερο) VAG στην κατηγορία και μια επάνω. Ανασταλτικό για εμένα (εαν κοίταζα αυτή την κατηγορία) το DSG. Βέβαια θα το έπαιρνα με ορίζοντα 3-4 ετών το πολύ (ποτέ DSG εκτός εγγύησης), οπότε κομπλέ! Άνετα το αγόραζα, είναι τραβηχτικό.
Όπως είπαμε θεωρητικά θα είσαι πιο ασφαλής με το DQ381
-
Έρχεται και στο λαϊκό 1.5 χειροκίνητο μπορείς να αποφύγεις το αυτόματο.
Αρκεί να μην κάνουν κλακ κλακ και αυτό
-
Έχει πάρει κανείς μπαλουν προσφορά να μας πει πόσο βγάζουν την τελευταία δόση;
-
Όχι ρε συ αυτό μόνο χλατς χλουτς!
Αυτα τα μπάσκετ Φαραώ καθίσματα που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι τρομερά και φοβερά , δεν ξέρω βέβαια αν αφορούν τον 1.5 σαν επιλογή, αλλά είναι λίγο εγωιστικά! Είναι για εσένα και την γκόμενα σου! Οι άλλοι πίσω δεν βλέπουν την τύφλα τους!
-
Για εμενα με τίποτα! Όπως έχω πει, ποτέ ξανά χειροκίνητο...προσωπικά για εμένα δεν υπάρχουν χειροκίνητα κιβώτια, τα αγνοώ πλέον παντελώς. Όταν κοιτάω και συζητάω για ένα αυτοκίνητο, μιλάω για την έκδοση με αυτόματο κιβώτιο, ποτέ για το χειροκίνητο.
-
Όχι ρε συ αυτό μόνο χλατς χλουτς!
Αυτα τα μπάσκετ Φαραώ καθίσματα που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι τρομερά και φοβερά , δεν ξέρω βέβαια αν αφορούν τον 1.5 σαν επιλογή, αλλά είναι λίγο εγωιστικά! Είναι για εσένα και την γκόμενα σου! Οι άλλοι πίσω δεν βλέπουν την τύφλα τους!
Μπαίνουν και στο 1.5Τ τα bucket αυτά.
-
Στις διαστάσεις βλέπω 1409-1362-1839 το κουπρα
1452- 1432 -1800 το Λεόν. Πλάτος μπροστά-πισω+σύνολο.Είναι δυνατόν το κουπρα να είναι 4 εκ εξωτερικά φαρδύτερο και να υπολείπεται 4 εντός;
Παίζει κάτι στις μετρήσεις δεν μπορώ να βρω λογική.
Πάντως από βίντεο που έχει ανέβει πιο πάνω ο παρουσιαστής είναι 1.92 και κάθεται πίσω από την θέση του και τα πόδια του δεν βρίσκουν! Πρέπει να έχει τον περισσότερο από κάθε σουβ μέχρι τα 4.50μ και όχι μόνο.
Ο χώρος αποσκευών θα μπορούσε να ήταν 500αρης αλλά λίγο η σχεδίαση λίγο ο πολλαπλών κόβει αλλά αφού έχει τον περισσότερο χώρο για τα πόδια έχει λογική το 450λτ.
Έχει βρει κανείς απόσταση από το έδαφος; Το 16αρι το πιάνει;
-
To Κούγκα καταφέρνει στην τιμή μετρητοίς να βγαίνει ακριβότερο έστω και οριακά και να υπολείπεται λίγο σε εξοπλισμό. Έχει +17εκ περισσότερο μήκος που του φαίνεται στις αποσκευές μόνο αν κάνεις μη λειτουργικά τα πισω καθίσματα.
Εννοείται το Κούγκα είναι αισθητά φαρδύτερο.
Από εμφάνιση υπάρχει μεγάλη διαφορά αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
Η καμπίνα είναι πιο φρέσκια στο κουπρα.
Τα υπόλοιπα πρέπει να τα οδηγήσει κάποιος και τα δύο.
Σημαντικό το κουπρα βλέπω είναι σχεδόν 130 κιλά ελαφρύτερο! Για αυτό και το κερδίζει σε όλες τις μετρήσεις και από στάση και σε ρεπριζ. 10.4 kg/hp vs 9.6kg/hp
Και στην κατανάλωση θα έχουν λογικά διαφορα εξαιτίας του βάρους της καλύτερης αεροδιαστημικής και της απενεργοποίησης κυλίνδρων.
Λιγότερους ρύπους το κουγκα.
Το κουπρα έχει αεριζόμενα δισκόφρενα μπρος πίσω και λίγο μεγαλύτερης διαμέτρου.
To Κούγκα νομίζω δεν έχει αεριζόμενα.
Cupra Formentor