-
@aggelos20 said in FORD KUGA 2020:
@χρηστος-μ said in FORD KUGA 2020:
αυτοκίνητο
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Με πήραν προχτές και μου είπαν έτσι γενικά ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχει κατασκευαστεί !!!
Άντε να δούμε ...
Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει πολύ με τον ημιάκαμπτο !!!
Είναι σίγουρο αυτό πως το ξέρουμε?
Επίσης το 2λιτρο mhv έχεις παραγγείλει?
Ευχαριστώ και πάλιΠήγα για service το δικό μου Kuga και μου το επιβεβαίωσαν από την αντιπροσωπεία ότι από 12/2021 και έπειτα θα έρχονται με ημιάκαμπτο. Επίσης έχουν αφαιρέσει και την βάση ασύρματης φόρτισης την οποία την δίνουν σαν extra μόνο. (αδιάφορο)
Ενημερωτικά να αναφέρω ότι στις 15.000km άλλαξα λάδια, φίλτρα και μου έκανα έναν ενδιάμεσο έλεγχο που δεν ξέρω τι περιλαμβάνει με συνολικό κόστος υλικών και εργασίας στα 105,00 ευρώ.
Επίσης η έκδοση 1.5 Ecoboost ST LINE X έχει πάρει αύξηση περίπου 2k όπως άλλωστε και όλα τα αυτοκίνητα.ΥΓ1. Τα αντιανεμικά πλαϊνών παραθύρων συμβάλλουν στην ηχομόνωση του αυτοκίνητου ή την επιβαρύνουν;
ΥΓ2. Διάβασα στο fb για όποιον ενδιαφέρεται ότι τα πλαϊνά μαρσπιέ με το λογότυπο της ST LINE που είχαν αφαιρέσει σε κάποια μοντέλα του 2021 ταιριάζουν με τα παρακάτω του focus. https://fordaccessories.gr/styling/εσωτερικη-σχεδιαση/μαρσπιέ/2520627?model=focus&year=2018
Θα τα παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσω μόλις τα παραλάβω εάν είναι συμβατά.
-
@regresso said in FORD KUGA 2020:
αυτοκίνητο
Με πήραν προχτές και μου είπαν έτσι γενικά ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχει κατασκευαστεί !!!
Άντε να δούμε ...
Ευχαριστώ και πάλιΠήγα για service το δικό μου Kuga και μου το επιβεβαίωσαν από την αντιπροσωπεία ότι από 12/2021 και έπειτα θα έρχονται με ημιάκαμπτο. Επίσης έχουν αφαιρέσει και την βάση ασύρματης φόρτισης την οποία την δίνουν σαν extra μόνο. (αδιάφορο)
Ενημερωτικά να αναφέρω ότι στις 15.000km άλλαξα λάδια, φίλτρα και μου έκανα έναν ενδιάμεσο έλεγχο που δεν ξέρω τι περιλαμβάνει με συνολικό κόστος υλικών και εργασίας στα 105,00 ευρώ.
Επίσης η έκδοση 1.5 Ecoboost ST LINE X έχει πάρει αύξηση περίπου 2k όπως άλλωστε και όλα τα αυτοκίνητα.ΥΓ1. Τα αντιανεμικά πλαϊνών παραθύρων συμβάλλουν στην ηχομόνωση του αυτοκίνητου ή την επιβαρύνουν;
ΥΓ2. Διάβασα στο fb για όποιον ενδιαφέρεται ότι τα πλαϊνά μαρσπιέ με το λογότυπο της ST LINE που είχαν αφαιρέσει σε κάποια μοντέλα του 2021 ταιριάζουν με τα παρακάτω του focus. https://fordaccessories.gr/styling/εσωτερικη-σχεδιαση/μαρσπιέ/2520627?model=focus&year=2018
Θα τα παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσω μόλις τα παραλάβω εάν είναι συμβατά.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Απουσιάζει η βάση ασύρματης φόρτισης και την χρεώνουν πια 150€. Για τα αντιανεμικά δεν έχω άποψη. Περιμένω την δοκιμή για τα διακοσμητικά του μαρσπιέ.
-
αυτοκίνητο
Άντε να δούμε ...
Έχεις απόλυτο δίκιο. Απουσιάζει η βάση ασύρματης φόρτισης και την χρεώνουν πια 150€. Για τα αντιανεμικά δεν έχω άποψη. Περιμένω την δοκιμή για τα διακοσμητικά του μαρσπιέ.
Εάν ενδιαφέρεσαι έχω βάλει και τα αλουμινένια πεντάλ , είναι ο κωδικός 1757470 και περιλαμβάνει φρένο-γκάζι-συμπλέκτη. Ωστόσο δεν είμαι αρκετά σίγουρος εάν είναι 100% συμβατά με το Kuga διότι όταν μου τα τοποθέτησαν ,το πεντάλ του συμπλέκτη μετά από λίγο καιρό ξεκόλλησε και έπρεπε να πάω εκ νέου στην αντιπροσωπεία όπου διαπίστωσα ότι μαζί με τα δοντάκια που έχει για να πιάνει πάνω στον συμπλέκτη τοποθέτησαν κάτι μαύρο σαν διπλής όψης ταινία. Πάντως είναι πολύ όμορφα σε σχέση με τα εργοστασιακά. και μετά από ένα εξάμηνο δεν έχουν πάθει κάτι άλλο.
-
Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες...
Για τα καλύμματα των ηχείων το είχα διαβάσει .... αδιάφορο !!!
Τώρα με την ασύρματη βάση φόρτισης με βλέπω να τους πρήζω να την κάνουν δώρο ....
Έχει παραλάβει κανείς μέσα στο 22 να δούμε με τι ανάρτηση ήρθε? -
αυτοκίνητο
Άντε να δούμε ...
Εάν ενδιαφέρεσαι έχω βάλει και τα αλουμινένια πεντάλ , είναι ο κωδικός 1757470 και περιλαμβάνει φρένο-γκάζι-συμπλέκτη. Ωστόσο δεν είμαι αρκετά σίγουρος εάν είναι 100% συμβατά με το Kuga διότι όταν μου τα τοποθέτησαν ,το πεντάλ του συμπλέκτη μετά από λίγο καιρό ξεκόλλησε και έπρεπε να πάω εκ νέου στην αντιπροσωπεία όπου διαπίστωσα ότι μαζί με τα δοντάκια που έχει για να πιάνει πάνω στον συμπλέκτη τοποθέτησαν κάτι μαύρο σαν διπλής όψης ταινία. Πάντως είναι πολύ όμορφα σε σχέση με τα εργοστασιακά. και μετά από ένα εξάμηνο δεν έχουν πάθει κάτι άλλο.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικες πληροφορίες και την βοήθεια σου.Εύχομαι σε όλους πολλά πολλά χιλιόμετρα με ασφάλεια και χαρά.
-
Τώρα με την ασύρματη βάση φόρτισης με βλέπω να τους πρήζω να την κάνουν δώρο ....
Έχει παραλάβει κανείς μέσα στο 22 να δούμε με τι ανάρτηση ήρθε?Αδιάφορο, αλλά βγάλε-βγάλε χάνει σε styling. Όταν το είχα δει στην έκθεση με τα μαρσπιε της ST LINE, τα πεντάλ αλουμινίου και τα καπάκια της B&O σε συνδυασμό με το Light Blue φωτισμό ήταν φανταστικό, μόλις το παρέλαβα και έλειπαν τα μισά κάπως μου ήρθε για 35k που έδωσα. Το χειρότερο ήταν τα μαρσπιέ γιατί φαίνεται κενό στην υποδοχή που μπαίνουν.
ΥΓ Φαίνεται ότι ταιριάζουν τα μαρπιέ.
-
Έχει παραλάβει κανείς μέσα στο 22 να δούμε με τι ανάρτηση ήρθε?Καλησπέρα, παρέλαβε γνωστός μου την προηγούμενη εβδομάδα. Δυστυχώς ήρθε με ημιάκαμπτο. Θα τον ρωτήσω αν του ήρθε με βάση ασύρματης φόρτισης γιατί κι εγώ περιμένω κατασκευή σε λίγες μέρες και υποτίθεται όταν το παράγγειλα ήταν στάνταρντ. Αν τελικά λείπει και αυτό...
-
@chris_kam said in FORD KUGA 2020:
Καλησπέρα, παρέλαβε γνωστός μου την προηγούμενη εβδομάδα. Δυστυχώς ήρθε με ημιάκαμπτο.
Τεράστιο λάθος (για εμένα) να βάζει η Ford ημιάκαμπτο στο Κούγκα...το βρίσκω τραγική κίνηση και πέφτει πολύ στα μάτια μου η εταιρεία.
-
@fanis75 said in FORD KUGA 2020
Τεράστιο λάθος (για εμένα) να βάζει η Ford ημιάκαμπτο στο Κούγκα...το βρίσκω τραγική κίνηση και πέφτει πολύ στα μάτια μου η εταιρεία.
Παρε Vag
-
Έχει παραλάβει κανείς μέσα στο 22 να δούμε με τι ανάρτηση ήρθε?Καλά, τα καλύμματα είναι αδιάφορα, αλλά ταυτόχρονα παίρνεις και χειρότερα generic Ford ηχεία όπως είχαμε συζητήσει και αλλού.
Εγώ θα ξενέρωνα αρκετά αν άλλο είχα παραγγείλει και άλλο παίρνω, και εντάξει τα νικελακια, αλλά να παραγγέλνεις με ασύρματη φόρτιση, με άλλο ήχο, και το χειρότερο, με άλλες αναρτήσεις είναι τρέλα.. -
Μόλις επιβεβαίωσα για ασύρματη φόρτιση..δεν έχει!
-
@mastoras78 said in FORD KUGA 2020:
Παρε Vag
Έτοιμος είμαι αλλά και αυτά ημιάκαμπτο έχουν! Στο τσάκ έφτασα για το Ατέκα, αλλά με κέρδισε το Κούγκα τότες στα ίδια λεφτά με περισσότερα άλογα, εξοπλισμό και πολλαπλούς.
-
Που πάμε;;;
Μειώσεις εξοπλισμών, αυξήσεις τιμών, τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης...Μόνο μπαταρία σε λίγα χρόνια!!!
Απίστευτα πράγματα...
Για μικρό (με καλό εξοπλισμό) θες άνω των 20Κ.
Για μεγάλο (με καλό εξοπλισμό) θες άνω των 30-35Κ.Σίγουρα καλύτερα αυτοκίνητα (τεχνολογικά) από το παρελθόν, αλλά δικαιολογούνται τέτοιες αυξήσεις τιμών;;;
-
Έχει παραλάβει κανείς μέσα στο 22 να δούμε με τι ανάρτηση ήρθε?Καλημέρα. Τα καλύμματα των ηχείων δεν είναι πρόβλημα, το θέμα είναι ότι δεν θα έχουν από κάτω ηχεία B&O. Πάντως το αυτοκίνητο έστω και έτσι έχει 10 ηχεία και το κεντρικό στο ταμπλό έχει λογότυπο. Για την βάση ασύρματης φόρτισης είναι σίγουρο ότι μπαίνει εδώ?
-
@psk said in FORD KUGA 2020:
Που πάμε;;;
Μειώσεις εξοπλισμών, αυξήσεις τιμών, τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης...Μόνο μπαταρία σε λίγα χρόνια!!!
Απίστευτα πράγματα...
Για μικρό (με καλό εξοπλισμό) θες άνω των 20Κ.
Για μεγάλο (με καλό εξοπλισμό) θες άνω των 30-35Κ.Σίγουρα καλύτερα αυτοκίνητα (τεχνολογικά) από το παρελθόν, αλλά δικαιολογούνται τέτοιες αυξήσεις τιμών;;;
Θεωρώ ότι είναι κάπως περίπλοκο το θέμα. Οι αυξήσεις του τελευταίου έτους είναι υπερβολικές, μου φαίνεται τραβηγμένο λόγω έλλειψης ημιαγωγών να βλέπουμε διαφορές 4-5κ ευρώ. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, έχουμε και περικοπές εξοπλισμών. Δηλαδή δεν στέκουν οι αυξήσεις!
Αν εξαιρέσουμε την ειδική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, τότε θα πω ότι οι αυξήσεις τιμών σε σχέση με το παρελθόν δικαιολογούνται γιατί βλέπουμε τεχνολογικά καλύτερα αυτοκίνητα(σε επίπεδα εξοπλισμού, άνεσης, κινητήρων κλπ) και, βασικά, πιο ασφαλή! -
Έχει παραλάβει κανείς μέσα στο 22 να δούμε με τι ανάρτηση ήρθε?Καλημέρα. Τα καλύμματα των ηχείων δεν είναι πρόβλημα, το θέμα είναι ότι δεν θα έχουν από κάτω ηχεία B&O. Πάντως το αυτοκίνητο έστω και έτσι έχει 10 ηχεία και το κεντρικό στο ταμπλό έχει λογότυπο. Για την βάση ασύρματης φόρτισης είναι σίγουρο ότι μπαίνει εδώ?
Καλημέρα, το πρόβλημα δεν νομίζω ότι είναι αν μπαίνει στην αντιπροσωπεία. Επειδή κι εγώ περιμένω παραλαβή, η βάση είναι κάτι που θέλω να μπει από το εργοστάσιο και όχι από την αντιπροσωπεία γιατί από εμπειρίες πολλών αγοραστών φαίνεται ότι όπου μπαίνει χέρι, εκ των υστέρων, όλο και κάποια δυσλειτουργία υπάρχει
-
Μακάρι να έβγαινε ένα all weather 80/20 με 3pmsf αλλά δυστυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Περιγράφεις ακριβώς και τη δική μου επιθυμία στην τελευταία σου πρόταση, γι' αυτό μάλιστα είμαι λίγο μπερδεμένος!https://www.moderntiredealer.com/articles/32312-is-a-new-segment-of-cuv-tires-emerging
Στο παραπάνω σάιτ έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα παράθεση απόψεων πολλών κατασκευαστών (αγορά της Βόρειας Αμερικής) για το που κατευθύνεται η αγορά του ελαστικού σε σχέση με την ραγδαία αύξηση των CUV και light SUV. Νομίζω σε καμιά διετία τριετία -η συνήθης υστέρηση- θα έχουμε και στην ευρωπαϊκή αγορά παραπάνω επιλογές. Ήδη κάποια κυκλοφορούν εκεί αλλά Ευρώπη όχι.
-
Παραθέτω και ένα συγκριτικό που διάβασα για plug in μοντέλα.
https://www.caranddriver.gr/review/arthro/group_test_ford_kuga_2_5_plug_in_hybrid_225_ps_vs_peugeot_3008_hybrid_225_ps_e_eat8-7806730/ -
Παραθέτω και ένα συγκριτικό που διάβασα για plug in μοντέλα.
https://www.caranddriver.gr/review/arthro/group_test_ford_kuga_2_5_plug_in_hybrid_225_ps_vs_peugeot_3008_hybrid_225_ps_e_eat8-7806730/Ο κολλητός μου που μόλις το πήρε δηλώνει ενθουσιασμένο από το Κούγκα...απίστευτο αυτοκίνητο και κινείται για πολύ περισσότερα χλμ ηελκτρικά από ότι λέει το άρθρο. Βγάζει καθε μέρα 60-70χλμ αμιγώς ηλεκτρικά! Στην καθημερινότητά του δεν ανάβει ποτέ ο θερμικός!
-
Οι αυξήσεις τιμών των αυτοκίνητων δεν οφείλετε στους ημιαγωγούς αλλά στις αυξήσεις των μετάλλων, του πλαστικού και των μεταφορικών το τελευταίο έτος. Πλέον στις αυξήσεις θα παίξει ρόλο και η αύξηση τιμής την ενέργειας.
Η έλλειψη νέων αυτοκινήτων θα περιορίσει τυχών εκπτώσεις και δώρα των αντιπροσώπων γιατί η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά.
FORD KUGA 2020