-
Αφού περάσουν 40 δευτερόλεπτα σταματάει το keyless entry να εκπέμπει ραδιοσυχνοτήτα και επομένως δεν μπορεί κάποιος επιτήδειος να σου υποκλέψει το σήμα και να ανοίξει το αυτοκίνητο. Όλα τα keyless αυτό το πρόβλημα έχουν, μπορει οποιοσδήποτε διαθέτει το κατάλληλο εξοπλισμό να χρησιμοποιήσει το ίδιο σου το κλειδί όταν το έχεις για παράδειγμα στο σπίτι σου και να το ξεκλειδώσει.
ΟΚ, απομακρύνομαι και σταματάει μετά από λίγο η εκπομπή (απο το κλειδί φαντάζομαι εννοείς). Πότε/πως ενεργοποιείται πάλι; Όταν ξαναπάω στο αυτοκίνητο πως θα 'ξυπνήσει' το keyless entry;
-
Tα Toyota είναι πλέον πολύ θελκτικά και στην κορυφή της οδηγικής απόλαυσης!! Αλλάζουν οι καιροί....
Κόψε κάτι ρε συ Φάνη!
-
regresso wrote:
Αφού περάσουν 40 δευτερόλεπτα σταματάει το keyless entry να εκπέμπει ραδιοσυχνοτήτα και επομένως δεν μπορεί κάποιος επιτήδειος να σου υποκλέψει το σήμα και να ανοίξει το αυτοκίνητο. Όλα τα keyless αυτό το πρόβλημα έχουν, μπορει οποιοσδήποτε διαθέτει το κατάλληλο εξοπλισμό να χρησιμοποιήσει το ίδιο σου το κλειδί όταν το έχεις για παράδειγμα στο σπίτι σου και να το ξεκλειδώσει.
ΟΚ, απομακρύνομαι και σταματάει μετά από λίγο η εκπομπή (απο το κλειδί φαντάζομαι εννοείς). Πότε/πως ενεργοποιείται πάλι; Όταν ξαναπάω στο αυτοκίνητο πως θα 'ξυπνήσει' το keyless entry;
Εχει αισθητήρα κίνησης το κλειδί μεσα του. Μόλις κουνηθεί αρχίζει και εκπέμπει πάλι. Δεν ξέρει αν είναι κοντά στο αμάξι ή οχι.
-
Το kuga χωράει πίσω 3 καρεκλάκια; Στυλ cybex pallas
-
Γενικοτερα ας μας πει καποιος ποσο ανετο ειναι για καθισματάκια, δηλαδή ανοιγμα πορτας, υψος, ευκολια τοποθετησης κτλ.
Σε άλλα νέα, χθες είδα να δημοσιεύεται λίστα με τις συνολικές ταξινομήσεις SUV για το 2020... στα πρώτα 40-45 δεν υπάρχει πουθενά το Kuga.. αντιθέτως το Puma είναι αρκετά ψηλά (10ο), και το Qashqai είναι 1ο μακράν του 2ου (C-HR).
Το σχετικό λινκ:
https://traction.gr/afto-einai-to-suv-me-tis-perissoteres-taxinomiseis-stin-chora-mas-to-2020
-
Επειδή έχω μπει και στο Kuga και στο Puma στο λέω με απόλυτη ασφάλεια ότι στο Puma υπάρχει χώρος ίσα ίσα για να κάτσει ένα παιδί όταν τράβηξα τη θέση οδήγησης στο 1,85.Εγώ δεν χωρούσα με τίποτα , έπρεπε να έχω πολύ μαζεμένα τα πόδια. Όταν δοκίμασα να βάλω και το καρεκλάκι που ήδη έχω (recaro) αγανάκτησα, πρέπει να σκύβεις , να χώνεσαι ολόκληρος μέσα και να ψάχνεις να βρεις που είναι η ασφάλεια για να δέσεις τη ζώνη (και να τρως και σφαλιάρες μέχρι που να τα καταφέρεις να το δέσεις). To Kuga είναι άλλη κατάσταση, είναι τεράστιο σε χώρους για τους πίσω επιβάτες, στερώντας λίγο αποθηκευτικό χώρο στο πορτ παγκαζ. Μπήκα μέσα και απλά άραξα σταυροπόδι και υπήρχε ακόμα χώρος.
-
Μάλλον έχει σχέση με τη θέση οδήγησης που προτιμάει ο καθένας. Φίλος μου με 1.85 ύψος ρύθμισε στο Puma τη θέση οδήγησης εκεί που τον βόλευε και μετά έκατσε (οριακά) από πίσω. Μπροστά μου έγινε αυτό.
Σίγουρα πάντως αν η προτεραιότητα είναι οι χώροι το Puma δεν είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του, εν αντιθέσει με το Kuga που έχει πολύ άνετους χώρους επιβατών.
-
Εντάξει ο φίλος σου πρέπει να οδηγεί με το τιμόνι αγκαλιά!
-
Δεν έχει υποδοχές isofix για τρία (3) καρεκλάκια. Παραθέτω ένα σχετικό link (τα περισσότερα έχουν δύο πίσω και μία μπροστά) :
https://blog.spotawheel.gr/autokinita-pou-xwrane-3-paidika-kathismata/
-
parikon wrote:
Δεν έχει υποδοχές isofix για τρία (3) καρεκλάκια. Παραθέτω ένα σχετικό link (τα περισσότερα έχουν δύο πίσω και μία μπροστά) :
https://blog.spotawheel.gr/autokinita-pou-xwrane-3-paidika-kathismata/
Μμμμ... κρίμα, δεν το περίμενα να έχει μόνο δύο. Η μπροστινή είναι πολύ χρήσιμη για οικογένεια με παιδάκια. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο πιάνει κάθε επίπεδο εξοπλισμού αυτή η λίστα ή κατά πόσο αφορά και τα μοντέλα 2021, αλλά σίγουρα είναι χρήσιμη. Από τον ανταγωνισμό (C-SUV) 3008/5008, Χ1, Kodiaq και CRV είδα μόνο. Εντύπωση μου κάνει που έχει το Q2 αλλά όχι το Q3. Επίσης θα περίμενα να δω στη λίστα τα Karoq/Octavia, XC40/XC60, Grandland X, Kadjar και γενικά όσα έχουν στο target group τους οικογένειες.
-
Πήρε κανένας είδηση ότι η Ford έχει ανοίξει 'marketplace' με ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα; Εμένα μου μοιάζει σαν έχουν δώσει ουσιαστικά πρόσβαση στα ετοιμοπαράδοτα όπως τα βλέπουν οι dealers
-
Ναι το είδα προχτές και κάποιος (συγνώμη δεν θυμάμαι ποιος) το έγραψε πριν 2-3 ημέρες επίσης. Έχω την αίσθηση ότι είναι όλα τα διαθέσιμα που έχει η FMH αλλά υπάρχουν περισσότερα αυτοκίνητα που έχουν 'μπλοκάρει' οι έμποροι. Γιατί για οτο Φιέστα που είχα ρωτήσει την προηγούμενη εβδομάδα η Βελμάρ μου είχε δώσει περισσότερα αυτοκίνητα ως διαθέσιμα από αυτά που αναφέρει η FMH.
-
Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ένα Ecoblue που να έχει το tech pach.
-
Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ένα Ecoblue που να έχει το tech pach.
Πολύ ειδικό πακέτο το tech pack για να το έχουν προεγκατεστημένο σε ετοιμοπαράδοτο. Από την άλλη, όταν η ST Line X έφτασε να ξεκινάει από 33Κ, θα μπορούσαν πχ οι 4πλοι προβολείς LED να είναι standard εξοπλισμός, καθώς προσφέρουν άλλου επιπέδου ασφάλεια τη νύχτα. Για το HUD, οκ, αν το θέλει κάποιος ας το πληρώσει, είναι ένα καλό gadget.
-
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ST Line και ST Line X στο Kuga?
-
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ST Line και ST Line X στο Kuga?
-
-
Καλησπέρα,
Όι περισσότεροι μιλάνε για 3008 facelift και νέο tucson,για το πόσο φοβερά είναι...Γιατί τόσο ντόρος;;;
Πχ διαβάζουμε για το νέο tucson (τέλειο,premium,vfm,4x4,κτλ),ενώ κατά τη γνώμη μου το ford kuga το θεωρώ καλύτερo overall αμάξι.
Τόσο χάλια είναι το ford kuga σε σχέση με τα παραπάνω αμάξια ή δεν έχει πέσει η ανάλογη διαφήμιση;
Επίσης,γιατί το kuga βρίσκεται χαμηλά σε πωλήσεις;Λόγω μεγάλου μεγέθους μόνο ή υστερεί και κάπου αλλού σε σύγκριση με 3008 & tucson;
-
Τόσο χάλια είναι το ford kuga σε σχέση με τα παραπάνω αμάξια ή δεν έχει πέσει η ανάλογη διαφήμιση; Επίσης,γιατί το kuga βρίσκεται χαμηλά σε πωλήσεις;Λόγω μεγάλου μεγέθους μόνο ή υστερεί και κάπου αλλού σε σύγκριση με 3008 & tucson;
Είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο το Kuga, στο δρόμο από τα καλύτερα και δεν θα έλεγα ότι υστερεί κάπου. Όμως, θα πώ τα εξής:
-
Αρκετοί δεν το βρίσκουν όμορφο (εμένα μου αρέσει πολύ) και αυτό είναι ένα από τα πιο βασικά κριτήρια.
-
Είναι αρκετά μεγάλο χωρίς αντίστοιχους χώρους, δηλαδή είναι στα 4.60+ αλλά έχει χώρους 4.40-4.50. Ορισμένους τους ενοχλεί αυτό.
-
Το εσωτερικό του το βρίσκω μια χαρά, αλλά μοιάζει πολύ με τα άλλα Φόρντ και το Φόκους και δεν αποπνέει αέρα μεγαλύτερης κατηγορίας.
-
Δεν έχει διαφημιστεί καθόλου.
-
-
Άρα,τη ζημιά την κάνουν 10-15 cm παραπάνω και το design...Φοβερό!
FORD KUGA 2020