-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
πως η κουβεντα εφτασε στο μισογυνισμο? αποριας αξιο
οι γυναικες σας ειναι καλυτερες, μπορουν να διαλεγουν ταιρι εστω και αν ατυχησαν. εσεις παλι οχι.για μαζευτειτε και σκεφτειτε τι αντεχουν αυτες απο τη δικη σας μετριοτητα....
ελα ρε γάτε μισογυνισμός επειδη κάνουμε λίγο πλάκα και χαβαλέ
προφανώς είναι καλύτερες από μας σε παρα πολλά πράγματα. και πιο έξυπνες θα προσέθετα. Αλλά εχουν και χιούμορ γιαυτο μας διάλεξαν
εγω πάντως εμένα δεν θα με άντεχα με τιποτα και δεν το λέω για πλάκα , το πιστεύω.
-
πως η κουβεντα εφτασε στο μισογυνισμο? αποριας αξιο
οι γυναικες σας ειναι καλυτερες, μπορουν να διαλεγουν ταιρι εστω και αν ατυχησαν. εσεις παλι οχι.για μαζευτειτε και σκεφτειτε τι αντεχουν αυτες απο τη δικη σας μετριοτητα....
Ήταν δίπλα η γυναίκα σου, όταν έγραφες το σχόλιο, έτσι;
Κλασική περίπτωση που περνάει δίπλα σου το 25χρόνο θεο$%€£¥, και σε ρωτάει "καλά τώρα, αυτή θεωρείται ωραία;" και εσύ κάνεις πως δεν κατάλαβες τι πέρασε από δίπλα σου.. -
Κρύβετε λόγια, το έγραψα πιο πριν θα γίνει εισαγγελική έρευνα
εγώ το δικό μου YC το δίνω που και που αλλά έχω και μηχανάκι για αποκλειστική χρήση.
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Για τα κλιπ απ τις τσάντες πάνω στα πλαστικά απ το ντουλαπάκι, δε λέτε τίποτα...
Πω πω μαχαίρι στην καρδιά. Ένα απόγευμα χοροπήδαγα σαν τα καρτούν βλέποντας τέτοια μαζεμένα πάνω στο ντουλαπάκι του γιαρις. Αφού εκείνη την ημέρα δεν με έκλεισαν μέσα.
-
Εμένα μου έχει σπάσει ντουλαπάκι σε παλιό αυτοκίνητο. Δεκαετίες το άνοιγμα. Λέω να μου δώσει τα γυαλιά ηλίου που τα είχα μέσα και μόλις το άνοιξε έσπασε.....
Έλεος!
Δεκαετίες το είχα το ντουλαπάκι μου και με αγαπούσε, εβαλες το χέρι σου και το κατέστρεψες.... Της έλεγα. Την τρέλανα...χαχαχα
-
Συμβαίνουν και σε άλλους και χειρότερα
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Συμβαίνουν και σε άλλους και χειρότερα
υπερτιμημένη η εν λόγω κυρία, κρίμα το αμάξι
ας μου το τράκαρε καμιά johanson, megan fox, katheryn winnick να έλεγα εντάξει -
Αυτό που δεν λέει είναι η ενασχόληση με το κινητό στην οδήγηση, τα live, τα stories οδηγώντας κλπ
-
Ωρε τι έχει να γίνει με την αυτόνομη οδήγηση.....
-
Αν σου δείξω τι διαβαζω στο τάμπλετ και μου βγάζει ειδοποιήσεις από το forum πάνω στις καρτέλες θα δεις γιατί μου σπάτε τα νεύρα. Αν πατήσω αποσύνδεση δεν θυμάμαι τον κωδικό.
-
Όχι ρε e mail για δουλειά, και πρόγραμμα για την εργασία. Κάθε φορά που κοιτώ τις καρτέλες τσουπ ένα κόκκινο σημάδι, κάποιος θα μου σπάσει τα νεύρα παλι.
-
Τουοταgirls, τι ειναι αυτό;
Fullhybrid touotagirls?
-
Me too movement representative joined the group....
Georgoulis left the group....
-
#onlyfans
-
Τελικά, η μαύρη ζάντα ταιριάζει στα suv
-
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
σε σουβ, οχι σε κωλεοπτερα
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
σε σουβ, οχι σε κωλεοπτερα
Τελικά το σχηματακι του YC είτε αρέσει είτε όχι.
Τα ίδια μου ελεγε και ένας γειτονας σοβαρός αυτοκινητας με Φεράρι, πόρσικα κλπ παλιότερα.
Οικονομικό μεν αλλά δεν μου αρέσει το σουλούπι του.
Εμένα χωρίς να με τρελαίνει, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει.
Αν δεν μου άρεσε δεν θα το έπαιρνα.
Ίσως χρωμα να έπρεπε να ξαναπάρω πέρλα που την έχω συνηθίσει και γαμει. Το ασημί είναι τέλειο για το σκοπό της σκόνης που το ήθελα αλλά αισθητικά το bitone του πάει περισσότερο. Σκούρα χρώματα με τίποτα. Δεν τα μπορώ ψυχαναγκαστικά. Ίσως μόνο το μπρονζε του Τάσου θα με ιντριγκαρε.Σε αλλα νέα κάναμε και το πρώτο μας coding στο επι ατελείωτων χρόνων εξουσιοδοτημένο μας.
Περα από το hack που κάνω παντού και πάντα, πειράξαμε τα φλασακια απο άναμμα 3 φορές σε πέντε, ενεργοποιήσαμε την ειδοποίηση για ανοιχτό παράθυρο όπως η Corolla cross και χαμηλώσαμε λίγο την ένταση του ήχου του φλας επίσης. Έγινε και δωρεάν διαγνωστικό. -
Ρε σεις παιδιά εχει κανεις κανα καλο μαγαζί ή πιάνουν τα χέρια του να τον κεράσω οτι θέλει να ψαχτουμε για καποια μεμβράνη στο piano black πάνω από τα πίσω φώτα και στα τριγωνάκια στην πόρτα του χωρου αποσκευών;
Η χαρά της αράχνης.. αρχνιάζει απλά με το άγγιγμα!
Τι ναι τουτο ;;;; -
Οι μεμβράνες αραχνιάζουν επίσης άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, όποτε το αφήνεις έτσι και λίγο πριν το πουλήσεις γυαλίζεις τα κομμάτια .
Toyota Yaris Cross