-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Οι μεμβράνες αραχνιάζουν επίσης άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, όποτε το αφήνεις έτσι και λίγο πριν το πουλήσεις γυαλίζεις τα κομμάτια .
Δεν με νοιαζει να το δωσω σωστό σε αυτο το θέμα!
Εμενα με ενοχλουν οι αραχνες εκει και δεν θελω να με ενοχλουν -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Εμενα με ενοχλουν οι αραχνες εκει και δεν θελω να με ενοχλουν
Άρχισε να πίνεις....ή ψυχοθεραπεία....χαχαχα.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Οι μεμβράνες αραχνιάζουν επίσης άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, όποτε το αφήνεις έτσι και λίγο πριν το πουλήσεις γυαλίζεις τα κομμάτια .
Δεν με νοιαζει να το δωσω σωστό σε αυτο το θέμα!
Εμενα με ενοχλουν οι αραχνες εκει και δεν θελω να με ενοχλουνΘα δεις το δικό μου το πιο πιθανό τη Πέμπτη.
τώρα το διάβασα δε θα είσαι, ίσως κάποια άλλη φορά. -
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας.
Παραλαμβάνω σε λίγες μέρες το Yaris Cross Active Plus βενζίνη με τελική τιμή 19910E + 250Ε κόστος πινακίδας (ημερομηνία παραγγελίας 3/2022). Τώρα βλέπω οτι το τέλος ταξινόμησης είναι 1413€... Δηλαδή θα βγει το αυτοκίνητο 21.573 €... Πάμε καλά;;; Τι κάνουμε τωρα; Η Toyota μπορεί να αποροφήσει κάποιο ποσό απο αυτά;Σας ευχαριστώ
-
@aprilfool7 said in Toyota Yaris Cross:
Παραλαμβάνω σε λίγες μέρες το Yaris Cross Active Plus βενζίνη με τελική τιμή 19910E + 250Ε κόστος πινακίδας (ημερομηνία παραγγελίας 3/2022). Τώρα βλέπω οτι το τέλος ταξινόμησης είναι 1413€... Δηλαδή θα βγει το αυτοκίνητο 21.573 €... Πάμε καλά;;; Τι κάνουμε τωρα; Η Toyota μπορεί να αποροφήσει κάποιο ποσό απο αυτά;Σας ευχαριστώ
Συγνωμη μπορει να μην καταλαβα καλα.Αλλα το τελος ταξινομησης ειναι μεσα στην τελικη τιμη δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι.Εγω οταν πηρα το αυτοκινητο εκλεισα τελικη τιμη × οταν το πηρα χ πληρωσα δεν πληρωσα χ + τελος ταξινομησης.
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Συγνωμη μπορει να μην καταλαβα καλα.Αλλα το τελος ταξινομησης ειναι μεσα στην τελικη τιμη δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι.Εγω οταν πηρα το αυτοκινητο εκλεισα τελικη τιμη × οταν το πηρα χ πληρωσα δεν πληρωσα χ + τελος ταξινομησης.
Εδω ακριβώς λέει ότι είναι + απο την τελική τιμή ξεχωριστά...Τι να πώ... θα το μάθω τις επόμενες μέρες...
-
Εδω ακριβώς λέει ότι είναι + απο την τελική τιμή ξεχωριστά...Τι να πώ... θα το μάθω τις επόμενες μέρες...
Δεν σου λεει τελικη τιμη + τελη .Σου λεει αρχικη λιανικη τιμη προ φορων + φπα 24% + τελη ταξινομησης διαμορφωνουν την τελικη τιμη.
-
Δεν σου λεει τελικη τιμη + τελη .Σου λεει αρχικη λιανικη τιμη προ φορων + φπα 24% + τελη ταξινομησης διαμορφωνουν την τελικη τιμη.
Σ ευχαριστώ για την βοήθεια. Το ίδιο πράγμα δεν λέμε;
Η Λιανική τιμή πως προκύπτει ; -
Σ ευχαριστώ για την βοήθεια. Το ίδιο πράγμα δεν λέμε;
Η Λιανική τιμή πως προκύπτει ;Φιλεμου η τιμη που συμφωνησες ειναι ητελικη τιμη.Συνηθης εκφραση "με το κλεδι στο χερι".Με το καλο και καλοταξιδο.
-
Επειδή οπότε πάει η κουβέντα σε νέο τουτου πέφτει μεγλαη πίεση για το cross, πόσο καταναλώνει στα 120 χλμ /ώρα, την βενζίνη μου μέσα;
Με τα λάστιχα στις πόρτες είδατε διαφορά στην ηχομόνωση;
Συναγερμό έχει από εργοστάσιο;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Επειδή οπότε πάει η κουβέντα σε νέο τουτου πέφτει μεγλαη πίεση για το cross, πόσο καταναλώνει στα 120 χλμ /ώρα, την βενζίνη μου μέσα;
Περίπου στα 5 λίτρα / 100χλμ
Όχι, δεν έχει
-
Με τα λάστιχα στις πόρτες είδατε διαφορά στην ηχομόνωση;
το 1ο : έχει γραφτεί πολλάκις περί καταναλώσεων γύρω στα 5 άντε 5,5 σε ΕΟ
το 2ο: εδώ σηκώνει πολύ κουβέντα γιατί δεν μπορούν να περιγραφούν online οι αεροδυναμικοί ήχοι, πας για test drive ή βρίσκεις κάποιον που έχει YC και πάτε καμιά βόλτα και το καταλαβαίνεις μόνος σου.
το 3ο: το είπαμε εδώ βάζουν vodafon-cobra. -
Ερώτηση προς κατόχους.
Όταν το αμάξι είναι κρύο και πάρει μπρος ο κινητήρας ακούγεται καπως περίεργα.
Είναι σίγουρα πιο τραχύς ο ήχος του τρικύλινδρου (αισθητά πιο τραχύς από το προηγούμενο 4κυλινδρο σύνολο του προηγούμενου γιαρις) αλλά μέχρι να ζεσταθεί ακούγεται και κάτι σαν χτύπημα/κροτάλισμα αρκετά έντονο. Το ακούς ξεκάθαρα και εντός καμπίνας.
Δυστυχώς προχθες που πέρασα από το συνεργείο για το coding δεν ήταν κρύος ο κινητήρας για να ακούσει κ μηχανικός τον ήχο.
Και ζεστό πάντως που είναι ακούγεται ο κινητήρας (όχι το κροτάλισμα).
Δεν ακούγεται τόσο το cvt όσο ο κινητήρας στο αμάξι αυτό. Και άντε όταν κινείσαι με τη μπαταρία είναι σούπερ. Αν πάρει μπροστά ο κινητήρας εν στασει για να φορτίσει … χαλια.Γενικά ωραίο αμαξάκι. Περα από την αδιαμφισβήτητη οικονομία, σαφως πιο κατάλληλο για τις καθημερινες διαδρομές μου από τη Χ1. Ειδικά η κάμερα και το auto hold όλα τα λεφτά.
Αλλά το downgrade ποιοτικα και σε αίσθηση ειναι τεράστιο. Νοιωθω σαν να με έβαλαν τιμωρία και πήραν το παιχνίδι μου.Συν φυσικά η γκρίνια από τη σύζυγο.
Έχουμε φτάσει να μην μιλιόμαστε επειδή δεν της το έδωσα τελικά. Αλλά αμάξι 25 χηνες στις διαδρομές που κάνει, όπως πρόχειρα το παρκάρει και όπως το κυκλοφορεί η γυναίκα με τίποτα.
Προτιμώ να το πουλήσω αν επιμένει παρα να της το δώσω.
Της είπα να της πάρω το Mazda2 leasing αλλά επιμένει για το YC γιατί αυτο της είχα υποσχεθεί και γιατί είναι ικανή να οδηγήσει το ψηλότερο (ενώ ανάθεμα και αν έβλεπε μπροστά)
Η εναλλακτικη φυσικά είναι να μείνει με αυτό που έχει μέχρι να το λιώσει. Οποτε έχει ξεκινήσει ο πόλεμος την rose.
First world problems.
Γι αυτό σας λέω, όσοι είστε ανύπαντροι, μην παντρεύεστε. -
Δωσε το ρε συ... Σιγά... Πες την να τον προσέχει και ότι έχει σημασία για εσένα να είναι καθαρό.
-
Συν φυσικά η γκρίνια από τη σύζυγο. Έχουμε φτάσει να τσακωθούμε και να μην μιλιόμαστε
Προτιμώ να το πουλήσω αν επιμένει παρα να της το δώσω.
First world problems.
Γι αυτό σας λέω, όσοι είστε ανύπαντροι, μην παντρεύεστε.Χαχα ακριβως το ιδιο για διαφορετικους λογους ομως
-
Δωσε το ρε συ... Σιγά... Πες την να τον προσέχει και ότι έχει σημασία για εσένα να είναι καθαρό.
Μην τα γραφεις τόσο αποτομα ρε συ λαπ!
Δεν αλλάζει παρα μόνο προς το χειρότερο ο άνθρωπος σε αυτήν την ηλικία.
Τα έχω ξαναγράψει. Από 45 και μετά οι περισσότερες γυναίκες γίνονται τελείως ζαμαν φου. Μεγαλώνουν και τα παιδιά και ψάχνονται με καριέρες, καλη ζωή (ίσως και με γκόμενους). Τα έχω δει και στο γραφείο.
Ειδικά κιολας αν άλλος φέρνει τα πιο πολλά λεφτά στο σπίτι και παίζεις εκ του ασφαλούς.
Δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό αυτό για τις ίδιες. Η εμμηνόπαυση που είναι προ των πυλών είναι ένας πρώτος «θάνατος» και βλέπουν νωρίτερα από εμας (που είμαστε βουτηγμένοι στη δουλειά) τη ματαιότητα όλων, οποτε κοιτάνε να το ευχαριστηθούν όσο έχουν χρόνο ακόμα.Αν αυτά τα συνδυάσεις με τη επιφοίτηση της δικιάς μου ότι αυτή η προσοχή στα πραγματα μου που θέλω, είναι μόνο ψυχαναγκασμος (ειναι σαφως και ψυχαναγκασμος) και δεν εδράζεται σε καμία αποδεκτη γι αυτή πια λογική, καταλαβαινεις ότι αν της πω πάρε το θα έχω πετάξει στα σκουπίδια 25 χιλιάρικα.
Πιο πολύ εξαρχης για πάρτυ μου το ήθελα το κρος γι αυτό και το πήρα σε style (με έφαγε η τσιγκουνιά μου και δεν πήγα σε adventure) αντί για base αν ήταν για αυτήν. -
Και εγώ έχω τέτοια θέματα με τα πράγματά μου. Μου αρέσουν να είναι καθαρά, να μη μου τα χαλούν, και εγώ το αυτοκίνητο μου το καθαρίζω και είναι τέλειο. Σκέψου καθαρίζω τη μοκέτα κάτω από τα πατακια με καθαριστικά μοκετών κάθε μηνα για να μυρίζει ωραία. Μπαίνει κόσμος και λέει μυρίζει το αυτοκίνητο σαν πλυμένα ρούχα με μαλακτικό.
Με κοιτάει η γειτονιά και οι γιαγιάδες με ένα βλέμμα του στυλ "Αχ το καημένο του έστριψε, παλι καθαρίζει"
Βλέπω τα αυτοκίνητα τους και μου είναι αδύνατον να φανταστώ πως μπαίνουν μέσα σε τέτοια οχήματα.Θεωρώ πως ο τροπος που θα το πεις παίζει ρόλο. Δηλαδή να της το πεις με σοβαρότητα ότι αυτό για εσένα είναι μέρος του εαυτού σου και θέλεις να το σεβαστεί.
Δοκιμασε, αν δεν, τότε πάρτο πίσω
-
Και εγώ έχω τέτοια θέματα με τα πράγματά μου. Μου αρέσουν να είναι καθαρά, να μη μου τα χαλούν, και εγώ το αυτοκίνητο μου το καθαρίζω και είναι τέλειο. Σκέψου καθαρίζω τη μοκέτα κάτω από τα πατακια με καθαριστικά μοκετών κάθε μηνα για να μυρίζει ωραία. Μπαίνει κόσμος και λέει μυρίζει το αυτοκίνητο σαν πλυμένα ρούχα με μαλακτικό.
Θεωρώ πως ο τροπος που θα το πεις παίζει ρόλο. Δηλαδή να της το πεις με σοβαρότητα ότι αυτό για εσένα είναι μέρος του εαυτού σου και θέλεις να το σεβαστεί.
Δοκιμασε, αν δεν πάρτο πίσω
Δεν έχει να κάνει μόνο με το αυτοκίνητο ρε συ. Σε όλα πια είναι χύμα. Ποτε δεν ηταν της λεπτομέρειας όπως εγώ αλλά εσχατως το έχει τερματίσει.
Σου εξήγησα τους λογους.
Έχει και την έφηβη κόρη σύμμαχο που είναι ακόμα χειρότερη (πιο χύμα παιδί δεν έχω ξαναδεί) οποτε και η γυναίκα να πρόσεχε θα το βρωμιζε η κόρη.
Μόνο ο γιος σέβεται και με βοηθάει να είναι όλα σε τάξη και σειρά.Επίσης περα από την καθαριότητα είναι και θέμα χρήσης.
Αυτή θα πάει παντού.
Προέχει το που θα πάει και όχι αν θα βρει να παρκάρει, αν θα είναι άνετα κλπ
Εγώ δεν πάω σε μέρη που δεν ξέρω αν υπαρχει ασφαλες και άνετο πάρκινγκ. Δεν μπαίνω καν σε φερυ ή δεν πάω καν σουπερμάρκετ ποσο μαλλον να στριμωχτώ Χαλάνδρι ή κέντρο Αμαρουσίου για να πάω για ψώνια ή να βγω βόλτα.
Το ιδανικό για τη γυναίκα θα ηταν ένα aygo άντε picanto. -
Συμπάσχω με ice... η δικιά μου, σε αμάξι 5 μηνών δεν εμπόδισε έναν πακιστανο σε ένα φανάρι (ο οποίος με το μαραφετι του έκανε γρατζουνιές στο παρμπρίζ) !
Στο ενεργητικό της, τρακάρισμα με λεωφορείο + τρακάρισμα με περιπολικό ! Και όμως δεν κάνω πλάκα... -
Πω πω ρε παγωμένε σαν εμενα εισαι και εσύ. Και εγώ κάνω τα ίδια, αν δεν έχει σωστό χώρο πάρκινγκ δεν πάω. Αλλάζω σουπερμάρκετς ανάλογα τον χώρο στάθμευσης.
Έδωσα το αυτοκιντακι μου, βασικά το αντάλλαξα μια περίοδο με δικό μου πρόσωπο για να μη γράφει χιλιόμετρα καθημερινά (εκείνη την εποχή έκανα 200 χλμ την ημέρα!!!) που το έχει σε κλειστό γκαράζ και έμεινα με παλιότερο εγώ.
Χαχα πήγα να το πάρω βόλτα για να το καθαρίσω και του πω γλυκά λογακια καθώς θα του περνούσα κερί.
Το είχε κάνει χάλια... Χτυπημένο παντού!!!!
Α μου λέει πήγα σουπερμάρκετ και ήρθε μια κοπέλα και το έγδαρε καθώς έβγαινε....Εγώ εκεί μετά ξύπνησα στο σαλόνι κάτω από το air-condition, δεν θυμάμαι πως πήγα εκεί.
Toyota Yaris Cross