-
Μια χαρά συνδέθηκαν όλα και είδα ενδιαφεροντα πράγματα. Έπαιξε και το πρόγραμμα για την πίεση και τη θερμοκρασια κανονικότατα!!
Εντυπωσιακό !
Στο κυρίως πρόγραμμα κάτι πάτησα κάποια στιγμή και άρχισε να δουλεύει ο ανεμιστήρας της μπαταρίας. Ευτυχώς σταμάτησε μόνο του σε λίγο.
Αλλά σκιαχτηκα. -
15:30 σήμερα παρέλαβα...το πήρα με 5km και έσβησε στο γκαράζ πριν 1 ώρα με 27km...όλα καλά...δώρο σκαφακι πίσω μπουλόνια ασφαλείας ένας φάρος κίτρινος τρίγωνο φαρμακείο.μονι πυροσβεστήρα θέλει...υπογράψαμε χαρτιά κουπόνια εγγύησης όλα κομπλέ...ο συναγερμός μία μαλακία και μισή της Toyota τα έχουμε ξαναπεί...
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ... -
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
15:30 σήμερα παρέλαβα...το πήρα με 5km και έσβησε στο γκαράζ πριν 1 ώρα με 27km...όλα καλά...δώρο σκαφακι πίσω μπουλόνια ασφαλείας ένας φάρος κίτρινος τρίγωνο φαρμακείο.μονι πυροσβεστήρα θέλει...υπογράψαμε χαρτιά κουπόνια εγγύησης όλα κομπλέ...ο συναγερμός μία μαλακία και μισή της Toyota τα έχουμε ξαναπεί...
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ...Καλοτάξιδο με υγεία!
Έλεγξε τις πιέσεις των ελαστικών, γιατί συνήθως είναι παραφουσκωμένα στην αρχή.
Αφού βεβαιωθείς οτι οι πιέσεις είναι οι προτεινόμενες απο τον κατασκευαστή, κάνε reset.
Για να ολοκληρωθεί το reset, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι εν κινήσει. -
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ...Καλοτάξιδο με υγεία!
Έλεγξε τις πιέσεις των ελαστικών, γιατί συνήθως είναι παραφουσκωμένα στην αρχή.
Αφού βεβαιωθείς οτι οι πιέσεις είναι οι προτεινόμενες απο τον κατασκευαστή, κάνε reset.
Για να ολοκληρωθεί το reset, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι εν κινήσει.Εν κινήσει;;;είχε γράψει ένας εδώ μέσα θυμάμαι επ ακριβώς την διαδικασία...αν βλέπει ακούει μυρίζει...και μπορεί τον παρακαλώ!!!
Εν τω μεταξύ αν ξέρει κάποιος να μου πει πώς μπαίνουν και βγαίνουν το lane assist και το adaptive cruise control θα του είμαι υπόχρεως Δεν προλαβαίνω όχι το manual να διαβάσω...ούτε να κλασω!!!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές... Ήμουν από τους τυχερούς που παρέλαβα μέσα σε ένα μήνα από ακύρωση του έκανα και μικτή τώρα πρώτη μέρα σήμερα το πήρε η γυναίκα στη δουλειά ο Θεός βοηθός να εξοικειωθεί λίγο με το αυτόματο και με τον όγκο του στο παρκάρισμα... -
Χωρίς το manual δε θα βγάλεις άκρη
σελ. 578 για lane assist
σελ. 459 Αρχικοποίηση του συστήμα-
τος προειδοποίησης πίε-
σης ελαστικών -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
σελ. 578 για lane assist
τος προειδοποίησης πίε-
σης ελαστικώνΜάλιστα....σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ...διάβασμα λοιπόν...
-
σελ. 578 για lane assist
τος προειδοποίησης πίε-
Δεν είναι τίποτα εγω έβγαλα τους αισθητήρες και τους έβαλα σε άλλες ζάντες και στα 2 χλμ απο το βουλκανιζατέρ το λαμπάκι έσβησε το σύστημα καλιμπραρίστηκε και όλα δουλεύουν κομπλέ απο τότε.
-
σελ. 578 για lane assist
τος προειδοποίησης πίε-
Τα παραφουσκώνουν τα λάστιχα και μετά άμα τα βάλεις στη κανονική πίεση αρχίζουν τα εκνευριστικά λαμπάκια, οπότε βάζεις κανονική πίεση και κάνεις αρχικοποίηση από τα settings --> tpws
Καλοτάξιδο και καλό διάβασμα -
Ώπα γινεται αυτο και στα suzuki;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ώπα γινεται αυτο και στα suzuki;
Αρχικοποίηση αισθητήρων δεν έχουν τα σουζι.
Έρχονται παραφουσκωμένα, αλλά αν βάλεις σωστή πίεση δεν έχει θέμα μετά. (όπως θα ήταν και το λογικό...) -
Σκατα είναι, κοπαναει
-
και συ τέκνον βρούτε?
-
Τα λάστιχα φταινε! φυσικά όχι η υπέρτατη suzuki.
Θα αλλάξω κάποια στιγμή αυτά τα άθλια ελαστικά που έχει.
Όταν τα αλλάξω θα τα σκίζω για παραδειγματισμό.
Υ.γ 1-1,5 εκ μεγαλύτερο προφίλ να είχαν θα ήταν το τέλειο αυτοκίνητο. Βέβαια θα έχανε κατα ένα ποσοστό αυτην την kart αίσθηση αλλά η Ελλάδα δεν έχει δρόμους, σεληνιακό τοπίο έχει.
-
Μη τα σκίσεις μπορείς να τα κάνεις καθίσματα για κήπο ή βεράντα
https://www.youtube.com/watch?v=JuJG5pcKLz0
το σκέφτομαι και τα δικά μου που άλλαξα πρόσφατα, δυστυχώς δε τα θέλει κανείς ούτε τσάμπα. -
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ...Καλά ταξίδια να έχετε, να το χαρείτε. Να ρωτήσω σε πόσες μέρες στο παραδώσανε από την ημέρα που το εξοφλήσατε;
-
15:30 σήμερα παρέλαβα...
Mε γειές και καλοτάξιδο εύχομαι!! Για πες, έκδοση και χρώμα γίατί δεν θυμάμαι τι είχες παραγγείλει!
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ...Καλά ταξίδια να έχετε, να το χαρείτε. Να ρωτήσω σε πόσες μέρες στο παραδώσανε από την ημέρα που το εξοφλήσατε;
Σε ευχαριστω πολυ..δε το το εξοφλησα ειναι με δανειο,το εκλεισα αρχες μαρτιου και ηταν να το παρω την προηγούμενη εβδομάδα αλλα τελικα παρελαβα εχθες...ηταν απο ακυρωση!!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Mε γειές και καλοτάξιδο εύχομαι!! Για πες, έκδοση και χρώμα γίατί δεν θυμάμαι τι είχες παραγγείλει!
Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη και σε σένα επίσης!!!
Ήταν στην αρχή το active
Αλλά τελικά με πήραν και μου είπαν ότι ήταν το active plus και σε λευκό όπως ήθελα...κωλοφαρδια μεγάλη...απ' τη παραγγελία -κλεισιμο σε 3 βδομάδες είχα αυτοκίνητο...και θα το ξαναπώ ΑΝ ΔΕΝ μου καθόταν η φάση από ακύρωση θα ακυρωνα και γω τη style που πρώτοπαρειγγειλα...
Δεν αξίζει ούτε 1 χρόνος ούτε 2 ανατιμήσεις... δυστυχώς...
Τωρααααα γίναμε υβριδικοι....η γυναίκα δλδ...αν μου περίσσευαν χρήματα θα χτύπαγα ένα lexus για πλάκα...θα το παντρευομουν άνετα!!!!![alt text](image url) -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη και σε σένα επίσης!!!
Ήταν στην αρχή το active
Αλλά τελικά με πήραν και μου είπαν ότι ήταν το active plus και σε λευκό όπως ήθελα...κωλοφαρδια μεγάλη...απ' τη παραγγελία -κλεισιμο σε 3 βδομάδες είχα αυτοκίνητο...και θα το ξαναπώ ΑΝ ΔΕΝ μου καθόταν η φάση από ακύρωση θα ακυρωνα και γω τη style που πρώτοπαρειγγειλα...
Δεν αξίζει ούτε 1 χρόνος ούτε 2 ανατιμήσεις... δυστυχώς...
Τωρααααα γίναμε υβριδικοι....η γυναίκα δλδ...αν μου περίσσευαν χρήματα θα χτύπαγα ένα lexus για πλάκα...θα το παντρευομουν άνετα!!!!![alt text](image url)Δεν με αφήνει να σηκώσω τη φωτογραφία είναι θέμα ανάλυσης αλλιώς θα σας το έδειχνα
-
Δεν με αφήνει να σηκώσω τη φωτογραφία είναι θέμα ανάλυσης αλλιώς θα σας το έδειχνα
2 λύσεις:
- Μικραίνεις την ανάλυση (εύκολο είναι!)
- το ανεβάζεις σε ένα image hosting και βάζει εδώ το link.
Toyota Yaris Cross