-
Καλήμερα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Πήρα την απόφαση να προχωρήσω στην αγορά του hybrid , και ήθελα να ρωτήσω τους κατέχοντες 2-3 πραγματακια.- Όσοι εχουν την έκδοση style , ειναι ικανοποιημένοι απο τον εξοπλισμό η νιώθουν οτι κάτι τους λείπει;;;;
- Ισχύουν όντως οι χαμηλές καταναλώσεις που υπόσχεται η εταιρεία ειδικά μέσα στη πόλη ;;;
- Ειναι τοσο χάλια οι χώροι στα πίσω καθισματα ;;;
Σας ευχαριστώ πολύ.
-
@nicktsaf said in Toyota Yaris Cross:
Καλήμερα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Πήρα την απόφαση να προχωρήσω στην αγορά του hybrid , και ήθελα να ρωτήσω τους κατέχοντες 2-3 πραγματακια.- Όσοι εχουν την έκδοση style , ειναι ικανοποιημένοι απο τον εξοπλισμό η νιώθουν οτι κάτι τους λείπει;;;;
- Ισχύουν όντως οι χαμηλές καταναλώσεις που υπόσχεται η εταιρεία ειδικά μέσα στη πόλη ;;;
Σας ευχαριστώ πολύ.
Πολλές ελλείψεις η style σε κόστος που δεν αξίζει τα λεφτά του.
Προτίμησε ή κάτι πιο καλό εξοπλιστικά ή κάτι εισαγωγικό να χαίρεσαι με την κατανάλωση.
Οι πίσω επιβατες δεν έχουν ούτε ένα φως. Και αν μείνεις και χωρίς να αλλάξεις την μπροστά πλαφονιέρα με λεντ είστε όλοι στο σκοτάδι. -
Ειναι τοσο χάλια οι χώροι στα πίσω καθισματα ;;;
Σας ευχαριστώ πολύ.Έχεις αποφασίσει να το αγοράσεις χωρίς να δεις τους χώρους;
Τεστ drive έχεις κάνει; -
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
Τεστ drive έχεις κάνει;Για να τα κανεις αυτα πρεπει να εχεις μπροστα σου και το αυτοκινητο. Και αυτη τη δεδομενη στιγμη στη Θεσσαλονίκη, δεν υπαρχει διαθεσιμο αυτοκίνητο για test drive.
Περαν αυτού αλλιως θα το δω εγω σε 10' οδήγηση κι αλλιώς καποιος που το οδηγει μηνες. -
Τεστ drive έχεις κάνει;Για να τα κανεις αυτα πρεπει να εχεις μπροστα σου και το αυτοκινητο. Και αυτη τη δεδομενη στιγμη στη Θεσσαλονίκη, δεν υπαρχει διαθεσιμο αυτοκίνητο για test drive.
Περαν αυτού αλλιως θα το δω εγω σε 10' οδήγηση κι αλλιώς καποιος που το οδηγει μηνες.Έχεις ένα δίκιο εδώ.
Πάντως τους χώρους πίσω μπορείς να τους δεις και στην έκθεση μέσα. Ναι είναι περιορισμένοι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.υ.γ. ένα παράπονο mail στην toyota hellas για την έλλειψη test drive δεν κάνει κακό...
-
- Όσοι εχουν την έκδοση style , ειναι ικανοποιημένοι απο τον εξοπλισμό η νιώθουν οτι κάτι τους λείπει;;;;
Σας ευχαριστώ πολύ.
Δεν έχω την Style αλλά να απαντήσω:
-
Δεν λείπει κάτι ουσιαστικό πέρα από τους ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέπετες. Για εμένα είναι η πιο "λογική" αγορά ως συνδυασμός τιμής/εξοπλισμού.
-
Δεν ξέρω τι καταναλώσεις έχεις στο μυαλό σου. Πρακτικά μέσα στην πόλη θα είσαι από 3.5 έως 4.5λτ/100χλμ, ανάλογα με τον τρόπο που οδηγείς και τις συνθήκες κίνησης.
-
Χάλια δεν είναι, αλλά πάλι σχετικό ειναι με το τι έχεις συνηθίσει. Εγώ θα τους έλεγα ΟΚ τους χώρους. Σε σχέση με την Κορόλα που έχω είναι ένα τσικ μικρότεροι. Εαν έχεις συνηθίσει από Οκτάβια π.χ. θα σου φανεί πολύ μικρό! Είναι στον Μ.Ο της κατηγορίας, όπως και το Πούμα π.χ.
Όμως ο γιος (8.5 ετών) μου κάθεται κανονικά πίσω στο ειδικό κάθσιμα (Cybex) και χωρίς να τον ενοχλεί το κάθσιμα του συνοδηγού όταν κάθομαι εγώ εκεί. Εαν κάθεται η γυναίκα μου, δεν το συζητάω.
-
Επειδή έχω παραγγείλει τη style και το έχω σκυλομετανιώσει, για αμαξι πόλης λειπουν φυσικά οι αναδιπλουμενοι καθρέπτες (για εμένα και το blind sport), έχει 17αρες ζαντες που αν και όμορφες είναι overkill, μαυρη ταπετσαρία μεσα (απίστευτα σκοτεινή), keyless entry που είναι η χαρά του κλέφτη.
Tο μόνο καλό σε σχέση με τις προηγουμενες είναι τα μαμά led παντού και το νεο infotainment με τη μεγαλύτερη οθονη και το ασυρματο carplay.
Παρε active ή active plus -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
- Όσοι εχουν την έκδοση style , ειναι ικανοποιημένοι απο τον εξοπλισμό η νιώθουν οτι κάτι τους λείπει;;;;
Σας ευχαριστώ πολύ.
Δεν έχω την Style αλλά να απαντήσω:
-
Δεν λείπει κάτι ουσιαστικό πέρα από τους ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέπετες. Για εμένα είναι η πιο "λογική" αγορά ως συνδυασμός τιμής/εξοπλισμού.
-
Δεν ξέρω τι καταναλώσεις έχεις στο μυαλό σου. Πρακτικά μέσα στην πόλη θα είσαι από 3.5 έως 4.5λτ/100χλμ, ανάλογα με τον τρόπο που οδηγείς και τις συνθήκες κίνησης.
-
Χάλια δεν είναι, αλλά πάλι σχετικό ειναι με το τι έχεις συνηθίσει. Εγώ θα τους έλεγα ΟΚ τους χώρους. Σε σχέση με την Κορόλα που έχω είναι ένα τσικ μικρότεροι. Εαν έχεις συνηθίσει από Οκτάβια π.χ. θα σου φανεί πολύ μικρό! Είναι στον Μ.Ο της κατηγορίας, όπως και το Πούμα π.χ.
Όμως ο γιος (8.5 ετών) μου κάθεται κανονικά πίσω στο ειδικό κάθσιμα (Cybex) και χωρίς να τον ενοχλεί το κάθσιμα του συνοδηγού όταν κάθομαι εγώ εκεί. Εαν κάθεται η γυναίκα μου, δεν το συζητάω.
Εχεις δικιο , επρεπε να αναφερω το μετρο συγκρισης που εχω.
Κινούμαι τα τελευταία χρόνια με C3 diesel και οι καταναλώσεις μου κυμαίνονται απο 4,2 - 4,9 λ/100χλμ.
Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας. -
Κινούμαι τα τελευταία χρόνια με C3 diesel και οι καταναλώσεις μου κυμαίνονται απο 4,2 - 4,9 λ/100χλμ.
Ποιας χρονιάς c3 ;
Ελα σε συγκέντρωση Παρασκευής στην Φράουλα να δεις το δικό μου... -
Εαν αυτές είναι καταναλώσεις στην πόλη, τότε θα είσαι πιο κάτω με το YC. Εαν είναι σε επαρχιακό δρόμο θα είσαι περίπου στα ίδια. Εαν είνα σε Εθνική, μάλλον θα είσαι στο 5αρι με το YC. Για να έχει μια σύγκριση, με την MiTo Diesel είχα Μ.Ο κατανάλωση 6.5, κυρίως πόλη. Με την Corolla είμαι στο 4.7 και με το YC ακόμα δεν ξέρω, τώρα το πήραμε...υπολογίζω γύρω στο 4-4.5.
-
Αδέρφια έχω παραγγείλει κι εγώ τη style και σε λίγο πάω αντιπροσωπεία να αλλάξω σε active plus...άσε που μέχρι να έρθει μπορεί να αλλάξω και γνώμη γενικά...
Μιλώντας σήμερα με τον πωλητή μου είπε ότι θα φάω μια ανατίμηση σίγουρα από 700-1400€
Μήπως από πιο παλαιούς ξέρετε αν ισχύει η αν θα φάω και 2η;γιατί είναι και αυτός ένας λόγος που άλλαξα σε active plus... που και πάλι θα πάει πολύ το αμάξι γτ είναι με χρηματοδότηση...
Υ.Γ
Είναι να παραλάβω πρώτα ο Θεός 02/2024🤬🤬🤬
Και μου είπε μπορεί να πάει και στο 10 μηνο...
Δλδ Ιανουάριο 2024 🤬🤬🤬
Καλά δε με βλέπω να κάνω τόσο πολύ υπομονή...θα πάω να της πάρω ένα T Roc 1.0 χειροκίνητο να ησυχάσω... -
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
Αδέρφια έχω παραγγείλει κι εγώ τη style και σε λίγο πάω αντιπροσωπεία να αλλάξω σε active plus...άσε που μέχρι να έρθει μπορεί να αλλάξω και γνώμη γενικά...
Μιλώντας σήμερα με τον πωλητή μου είπε ότι θα φάω μια ανατίμηση σίγουρα από 700-1400€
Μήπως από πιο παλαιούς ξέρετε αν ισχύει η αν θα φάω και 2η;γιατί είναι και αυτός ένας λόγος που άλλαξα σε active plus... που και πάλι θα πάει πολύ το αμάξι γτ είναι με χρηματοδότηση...
Υ.Γ
Είναι να παραλάβω πρώτα ο Θεός 02/2024🤬🤬🤬
Και μου είπε μπορεί να πάει και στο 10 μηνο...
Δλδ Ιανουάριο 2024 🤬🤬🤬
Καλά δε με βλέπω να κάνω τόσο πολύ υπομονή...θα πάω να της πάρω ένα T Roc 1.0 χειροκίνητο να ησυχάσω...Τα 2 προηγουμενα χρόνια η Τογιοτα κάνει 2 αυξησεις το χρόνο. Μια Ιουνιο και μία Γενάρη.
Ηδη οι πωλητες ουσιαστικά σου λένε οτι σημερα η τιμή ειναι Χ αλλά του χρόνου που θα παραλάβεις θα είναι Χ+1400.
Από τότε που μας τελείωσε η κλειστή τιμή και συνεχίζουν να πουλάνε με τόση καθυστέρηση, το θέμα αυτό είναι σοβαρο.
Γι αυτό και πέραν των αχρηστων εν πολλοίς εξτρα που έχει η style (εξτρα φιγουρας και οχι ουσίας) σου ειπα να πας σε χαμηλότερη εκδοση για να αντισταθμίσεις τις αυξήσεις.
Γιατι κακά τα ψέματα 26 και 27 χιλιάρικα αυτό το κουβαδάκι με την κακιστη ποιότητα κατασκευής (ούτε που πλησιαζει ποιοτικά οποιοδήποτε ευρωπαϊκό) ΔΕΝ τα αξίζει! Καλή η υβριδική τεχνολογία (έχουμε ήδη ενα υβριδικό) αλλά το υπόλοιπο πακέτο ειναι ελλειπές.... δεν επιτρέπεται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αυτοκίνητο να μην έχει πλαφονιέρα για τους πίσω, να εχει φωτα καμπίνας κεράκια, να μην έχει φωτιζόμενους διακόπτες παραθύρων κλπ...
Τα ACC και τα lane departure και καλά για γεύση ημιαυτόνομης οδήγησης είναι αχρηστα μπροστά σε τόσο ανόητα χτυπητές ελλείψεις που τις βιώνεις κάθε μέρα. Μέσα στην πόλη θες φως, θες καθρέπτες να κλείνουν αυτόματα, θες blind spot, όχι ACC λες και πας ταξίδι καθε μέρα.Τα διθυραμβικά σχόλια που διαβάζεις εδω μεσα είναι απο ανθρώπους που έχουν παραλάβει με κλειδωμένες τιμές και για την ακρίβεια με τιμές τουλάχιστον 1400 ευρώ φθηνότερα από την τιμή που υπάρχει σημερα. Ειναι το μόνο αμαξι για το οποίο υπήρξαν τιμές ΟΛΩΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ, τιμές που τις είδαν καποιοι στην παραγγελία αλλά με τις οποιες κανείς ποτε δεν παρέλαβε (όπως πχ η τιμή που παρήγγειλα εγώ τον Αύγουστο).
Η εναλλακτική βέβαια που γράφεις παρότι ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ αμάξι για το ρόλο του (ανετο, χωρίς ανόητες ελλείψεις, όπως η πλαφονιέρα, μακράν ποιοτικότερο) εχει το ντεσου οτι ειναι ενα απλό τουρμπάκι γερμανικό με ότι συνεπάγεται αυτό σε οικονομία και αξιοπιστία. Ασε που δεν είναι αυτόματο που ειναι η μέγιστη ευκολία μεσα στην πόλης. Σε κάθε δε περιπτωση και αυτό εχει τσιμπίσει αρκετά και πια ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ συμφέρει σε εκδοση πόλης (αυτόματο δηλαδή)..... 27300 με απλό χρώμα η style και χωρις blind spot για να καις 8 και 9 μεσα σε κίνηση!!!!!!
Γενικά στα μικρά αμαξια πόλης που ειναι πια στη μόδα πληρώνεις hype και σε γδέρνουν αλύπητα!
Ειπαμε πληθωρισμός αλλά δεν μπορεί πχ το γιαρις να πήγε από 16-18 στα 22-24 και το cross να ξεπερνά και τα 30 σε σωστές εξοπλιστικά εκδόσεις, όταν πχ η Χ1 απο 38 πήγε στα 41 αλλά σου δίνει τοσο περισσότερο εξοπλισμό που ηθελες παλιότερα 45 για τα ίδια πράγματα! -
Πότε ήταν η 1η παραγγελία? Δεν ήταν κλειστή τιμή φαντάζομαι?
-
Προχθές την έκανε αλλά σε έκδοση που και λειψη είναι και θα φτάσει 27+ μέχρι να παραλαβει.
Αν δεν πάρει κάτι άλλο τουλάχιστον να πάει σε κάποια φθηνότερη -
Σωστά, δεν έχει νόημα για λίγες μέρες.
-
Πριν περίπου ένα μήνα με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι θα μπορώ να παρακολουθώ την παραγγελία μου μέσω του MyT εφόσον μπει στην παραγωγή το αυτοκίνητο και θα λάβω κ σχετικό email... Πήρα λίγες ημέρες πριν το mail, το οποίο απλά ενημέρωνε για τις δυνατότητες της εφαρμογής, χωρίς να έχει κάποια στοιχεία σύνδεσης.... Όταν επιχείρησα να φτιάξω λογαριασμό με το email που έχω δώσει στην Toyota μου λέει ότι υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το mail... Αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο, μπορει να γράψει αν στέλνουν κ κάποια προσωρινά credentials για την εφαρμογή ή πρέπει να φτιάξω εγώ νέο account?
ΥΓ Fanis καλοτάξιδο, να το χαρείς! Δεν του το χα του μπλε αλλά φαίνεται πολύ ωραίο!
-
Τώρα την έκανε, την προηγούμενη εβδομάδα..
Τώρα το T - Roc που κολλάει βρε παιδιά..το T-Roc το παίρνεις για οικογενειακό, είναι από τα μεγαλύτερα B suv και από τα δημοφιλέστερα και ευυπόληπτα VW..
Στα Γιαπωνέζικα μήπως έχεις καλύτερη τύχη με Suzuki; Το SCross δεν είναι άσχημο value for money;
δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.. καλύτερα ξεκαθάρισε τις απαιτήσεις και ξανασκεψου το ενώ υπάρχει η παραγγελία.
Φεβρουάριο του 24 είναι καλά, μόλις θα σκάει και ο Γ παγκόσμιος!
-
@johnnypap said in Toyota Yaris Cross:
Πριν περίπου ένα μήνα με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι θα μπορώ να παρακολουθώ την παραγγελία μου μέσω του MyT εφόσον μπει στην παραγωγή το αυτοκίνητο και θα λάβω κ σχετικό email... Πήρα λίγες ημέρες πριν το mail, το οποίο απλά ενημέρωνε για τις δυνατότητες της εφαρμογής, χωρίς να έχει κάποια στοιχεία σύνδεσης.... Όταν επιχείρησα να φτιάξω λογαριασμό με το email που έχω δώσει στην Toyota μου λέει ότι υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το mail... Αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο, μπορει να γράψει αν στέλνουν κ κάποια προσωρινά credentials για την εφαρμογή ή πρέπει να φτιάξω εγώ νέο account?
ΥΓ Fanis καλοτάξιδο, να το χαρείς! Δεν του το χα του μπλε αλλά φαίνεται πολύ ωραίο!
Μην ασχολείσαι καν. Συνεχή τηλεφωνηματα μόνο στον πωλητη σου.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Γιατι κακά τα ψέματα 26 και 27 χιλιάρικα αυτό το κουβαδάκι με την κακιστη ποιότητα κατασκευής (ούτε που πλησιαζει ποιοτικά οποιοδήποτε ευρωπαϊκό) ΔΕΝ τα αξίζει!
Υπερβολικός είσαι! Ακόμα και η Ζ4 μου είχε χειρότερη ποιότητα από το YC. Δεν είναι τόσο τραγικό, σαν ένα T Cross ή ένα Αρόνα είναι. Νέο το έχω, αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι χτυπητά άσχημο στην ποιότητα - την απτή γιατί την ουσιαστική είναι κοντά στην κορυφή.
Όσο για την πλαφονιέρα, εδώ δεν την είχε το XC40 - αλλά προσωπικά τελείως αδιάφορη μου είναι, δεν κάνω ανασκαφές το βράδυ...χαχα! Για τους καθρέπετες συμφωνώ 100%!!
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Τώρα την έκανε, την προηγούμενη εβδομάδα..
Τώρα το T - Roc που κολλάει βρε παιδιά..το T-Roc το παίρνεις για οικογενειακό, είναι από τα μεγαλύτερα B suv και από τα δημοφιλέστερα και ευυπόληπτα VW..
Στα Γιαπωνέζικα μήπως έχεις καλύτερη τύχη με Suzuki; Το SCross δεν είναι άσχημο value for money;
δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.. καλύτερα ξεκαθάρισε τις απαιτήσεις και ξανασκεψου το ενώ υπάρχει η παραγγελία.
Φεβρουάριο του 24 είναι καλά, μόλις θα σκάει και ο Γ παγκόσμιος!
Ανταγωνιστικό και σαφώς όπως τα γράφω παραπάνω ειναι το t-cross.
To roc είναι μεγαλύτερο.
Scross επισης μεγάλο.
Toyota Yaris Cross