-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Πιο καταθληπτικό πράγμα από την σύγκριση κατανάλωσης δεν θυμάμαι... Κάποτε εδώ μέσα βάζαμε φωτο με τελικές στο κοντέρ.
Τώρα έχει κόφτη και όλοι τις ίδιες έχουν.
Άσε που οποίος βάλει φωτό με πολλά χιλιόμετρα αρχίζει το πολιτικά ορθο κράξιμο περί απερισκεψίας να οδηγείς πάνω από τα όρια και να τραβάς φωτό.Έχει καταντησει αηδία πια αλλά μετά μην απορείς που αγοράζουν ηλεκτρικές τοστιέρες για αμάξια.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Πιο καταθληπτικό πράγμα από την σύγκριση κατανάλωσης δεν θυμάμαι... Κάποτε εδώ μέσα βάζαμε φωτο με τελικές στο κοντέρ.
Τώρα έχει κόφτη και όλοι τις ίδιες έχουν.
Άσε που οποίος βάλει φωτό με πολλά χιλιόμετρα αρχίζει το πολιτικά ορθο κράξιμο περί απερισκεψίας να οδηγείς πάνω από τα όρια και να τραβάς φωτό.Έχει καταντησει αηδία πια αλλά μετά μην απορείς που αγοράζουν ηλεκτρικές τοστιέρες για αμάξια.
Για το cross πάντως θα υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό , σταθερό με το lane assist θα μένει στο κέντρο της λωρίδας με το ένα χέρι στο τιμόνι , εύκολη η φωτογράφιση
και θα υπάρχει και κόντρα ...ήδη κάποιοι λένε οτι είδαν 178 , αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο
-
Εεε γίναμε ΤΡΑΠ ... κλειδώστε το!
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Η πραγματική ηλικία ενός οδηγού είναι εδώ https://www.justpark.com/creative/reaction-time-test/
Οκ 31 μ εβγαλε
-
@spi_duster said in Toyota Yaris Cross:
Η πραγματική ηλικία ενός οδηγού είναι εδώ https://www.justpark.com/creative/reaction-time-test/
Οκ 31 μ εβγαλε
Εμένα 30, 16 χρόνια νεότερο από την πραγματική. Μάλλον δείχνει ότι όσοι αγαπούμε τα αυτοκίνητα έχουμε άλλα αντανακλαστικά...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
είσαι σίγουρος ότι δουλεύει; τρείς προσπάθειες που έκανα 25,23,18 χρονών με βγάζει ...
Δηλαδή λέει το τεστ οδηγείς το χειροκίνητο του πατέρα σου κι ενδιάμεσα στις αλλαγές ξεκουράζεις το χέρι σε μπουτάκι;
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
είσαι σίγουρος ότι δουλεύει; τρείς προσπάθειες που έκανα 25,23,18 χρονών με βγάζει ...
Δηλαδή λέει το τεστ οδηγείς το χειροκίνητο του πατέρα σου κι ενδιάμεσα στις αλλαγές ξεκουράζεις το χέρι σε μπουτάκι;
Οπότε οδηγώ πια το χειροκίνητο αλλαγές ταχυτήτων με προσοχή γιατί το ecvt σε κακομαθαίνει ... να θυμάμαι να πατάω τέρμα τον συμπλέκτη μη χαλάσουμε κανα συγχρόνιζέ
-
Κατανάλωση 26,7 λίτρα στα 100, 100άρα βενζίνη φυσικά. Εγκεφαλικό εδώ μέσα, οι υβριδικοί. ΧΑΧΑΧΑ!!!
26,7 Ξεπεράσατε και τον κ. Τσετσένογλου που κατεδάφισε το Βιετνάμ στη γνωστή ταινία.
-
Ξεπεράσατε και τον κ. Τσετσένογλου που κατεδάφισε το Βιετνάμ στη γνωστή ταινία.
Ταινιάρα!!!
-
Ξεπεράσατε και τον κ. Τσετσένογλου που κατεδάφισε το Βιετνάμ στη γνωστή ταινία.
Ταινιάρα!!!
Άφησε εποχή και μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα τη κατανάλωση
-
-
Δυστυχώς αλλάξαν οι καιροί , όπως είπε και ο Κικέρωνας: Ο tempora ο mores
Τώρα ο κάτοχος υβριδικού ή άλλου οικονομικού ποστάρει περιχαρής τη χαμηλότερη κατανάλωση.
Σε λίγο θα κάνουμε κόντρες ποιος την έχει πιο μικρή, τη κατανάλωση εννοείται -
Αγαπητέ μου, θα μείνουμε κάποιοι χαζοί σαν κι εμάς, να κρατάμε Θερμοπύλες. Τώρα ψάχνω ένα τέτοιο ενεργοβόρο. Αν δεν με ζόριζαν τα κυβικά στο τεκμήριο, θα έπαιρνα 5λιτρη Mustang, με 450 άλογα... Αλλά μάλλον θα αρκεστώ σε δίλιτρο, πισωκίνητο, με κοντα 270 άλογα.
-
Αγαπητέ μου, θα μείνουμε κάποιοι χαζοί σαν κι εμάς, να κρατάμε Θερμοπύλες. Τώρα ψάχνω ένα τέτοιο ενεργοβόρο. Αν δεν με ζόριζαν τα κυβικά θα έπαιρνα 5λιτρη Mustang...
Είμαι και εγώ αμαρτωλός, θα την ήθελα τη mustang αλλά προς το παρόν βολεύομαι με το υβριδικό για τις δουλειές μου αλλά έχω μια harley 1600cc για το κέφι
-
V2? Μπραπ-μπραπ-μπραπ!
-
V2? Μπραπ-μπραπ-μπραπ!
Ναι, v-twin 96 cubic inches, αερόψυκτη (κλασσικά) με ροπή μεγαλύτερη από το YC, αλλά γούστα είναι αυτά
-
V2? Μπραπ-μπραπ-μπραπ!
Ναι, v-twin 96 cubic inches, αερόψυκτη (κλασσικά) με ροπή μεγαλύτερη από το YC, αλλά γούστα είναι αυτά
Λογικά θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και θα πληρώνει ΤΚ ... η Χάρλευ!
-
V2? Μπραπ-μπραπ-μπραπ!
Λογικά θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και θα πληρώνει ΤΚ ... η Χάρλευ!
Η δικιά μου γύρω στα 6-7 λίτρα στα 100 χλμ και τέλη 280 γιούρα πέρσι, αλλά τα ευχαριστιέμαι.
Αλλά λόγω της αφορμής του realzeus και της 5λιτρης Mustang, που θα την ήθελα κι εγώ, στην Αμερική που πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας βάσει βάρους και καταπόνησης οδοστρώματος είναι λογικά αυτά τα κυβικά, τα 5.000 κ.ε. είναι μικροπράγματα για αυτοκίνητο εδώ πουλάνε μοτοσυκλέτες Boss Hoss V8 5735 cc.
Για να επανέλθω στη τάξη και στο τόπικ για Ελλάδα μια χαρά είναι τα κυβικά του YC με τις φορολογίες και τα τέλη που έχουμε. -
Φτάνει ρε παιδιά! Λυπηθείτε τους διαχειριστές. Θα θέλουν να μεταφέρουν τα περίπου τελευταία σχόλια, αλλά δεν θα ξέρουν πού...
-
Για να γράψω κάτι χρήσιμο και εντός θέματος, υπάρχει κάποια ανησυχία για το keyless fob/ smart entry όπως θέλετε πείτε το.
Διάβαζα σε μια ομάδα στο fb κάποια ευφάνταστα όπως το τυλίγεις σε αλουμινόχαρτο, το βάζεις σε φούρνο μικροκυμάτων LOL για να μη βρεθεί κάποιος έξω από τη πόρτα σου αντιγράψει αυτό το μαραφέτι (που εκπέμπει συνέχεια σήμα) και φύγει σαν κύριος με το αυτοκίνητο
Υπάρχει λύση και μάλιστα απλή, κρατώντας πατημένο το κουμπί του κλειστού λουκέτου και ταυτόχρονα 2 φορές του ανοιχτού απενεργοποιείται, μετά μόλις πατήσεις το ανοιχτό λουκέτο ενεργοποιείται πάλι.
Το δοκίμασα και εννοείται το κλειδώνω πάντα με αυτό το τρόπο
Το βίντεο τα εξηγεί αναλυτικά https://www.youtube.com/watch?v=3Wmr1VPU8cw
Toyota Yaris Cross