-
Θα γλυτωνεις και τις κλησεις για παρκαρισμα
-
Ενταξει οι ζάντες ειναι τέλειες του πάνε πολύ
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ενταξει οι ζάντες ειναι τέλειες του πάνε πολύ
εκείνος ο εξομοιωτής που τις δοκίμαζα ήταν πολύ αληθινός τελικά
-
Οι ζάντες ωραίες αλλά ένα let down το ένιωσα που δεν είδα βαμμένη δαγκανούλα flaming red..
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Οι ζάντες ωραίες αλλά ένα let down το ένιωσα που δεν είδα βαμμένη δαγκανούλα flaming red..
Αυτό που θυμάσαι έγινε γιατί όταν φέρνεις εισαγωγής από Αυστρία οι δαγκάνες είναι χάλια (σκουριές , αποχρωματισμοί κλπ) και το κόκκινο ήταν πολύ καλυπτικό ,τώρα δεν χρειάζεται .
Από εσένα περιμένω να μου πεις κάποιο κόλπο -αν υπάρχει - για να διατηρώ το μέσα μέρος των θόλων μαύρο και να μην πιάσει "μάκα " -
Ακινησία, πιάνει σε όλα.
-
Παιδιά το έχω από 8 Αυγούστου. Δρομολόγια εντός και εκτός αστικού ιστού και εθνική (Κρήτη). 6000 χλμ. με προσεκτική οδήγηση όχι εξωφρενικές ταχύτητες (δεν μπορείς ούτος η άλλος) κατανάλωση 3,4 λίτρα. Ποιο λίγο και από το LPG που έχω με τιμή 1,13 το λίτρο. Παιδιά αξίζει η αναμονή και τα λευτά του.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό που θυμάσαι έγινε γιατί όταν φέρνεις εισαγωγής από Αυστρία οι δαγκάνες είναι χάλια (σκουριές , αποχρωματισμοί κλπ) και το κόκκινο ήταν πολύ καλυπτικό ,τώρα δεν χρειάζεται .
Από εσένα περιμένω να μου πεις κάποιο κόλπο -αν υπάρχει - για να διατηρώ το μέσα μέρος των θόλων μαύρο και να μην πιάσει "μάκα "Από τα πιο ζόρικα κόνσεπτ να κρατάς το εσωτερικό του θόλου καθαρό, άνιση μάχη χαμένη από τα αποδυτήρια. Πέρα από την ακινησία που σωστά ανέφερε ο Lap, θα σου πρότεινα άν έχεις το κουράγιο να καθαρίζεις όσο πιο συχνά μπορείς την περιοχή με το "χέρι" και βούρτσα αν γίνει πολύ χάλια. Θα βοηθούσε ένα υγρό κερί της wurth που δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά έχουν προτείνει στο σχετικό τόπικ.
https://www.skroutz.gr/s/12099209/Wurth-Protective-wax-0893082400-400ml.html?from=catspan
Τώρα που είναι ολοκαίνουργιο και χωρίς πολλούς ρύπους καλό είναι να το εφαρμόσεις σαν προστασία το συντομότερο. Ακόμα πιο αποτελεσματικό και με μεγαλύτερη διάρκεια θα ήταν μια κεραμική επίστρωση για πλαστικές επιφάνειες.
-
Ωραίο έγινε, έδειξε πολύ.
-
Η άδεια κυκλοφορίας λέει πως έχω ΠΡΑΣΙΝΟ αυτοκίνητο...
Πολυ ωραίες οι ζάντες..
Πόσο κόστισαν;
Πώς τις παρήγγειλες;
Μπήκα στο site που είχες ανεβάσει και δεν υπήρχε δυνατότητα... -
παραγγελια νοεμβρη του 21, παραλαβη χθες, εκανα τα πρωτα χιλιομετρα, εντυπωσεισ θετικες
-
Ωραίο! Καλορίζικο!
-
@rid said in Toyota Yaris Cross:
παραγγελια νοεμβρη του 21, παραλαβη χθες, εκανα τα πρωτα χιλιομετρα, εντυπωσεισ θετικες
Καλοταξιδο και απροβληματιστο!
-
Καλοταξιδο να είναι!
-
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Η άδεια κυκλοφορίας λέει πως έχω ΠΡΑΣΙΝΟ αυτοκίνητο...
Πολυ ωραίες οι ζάντες..
Πόσο κόστισαν;
Πώς τις παρήγγειλες;
Μπήκα στο site που είχες ανεβάσει και δεν υπήρχε δυνατότητα...Θα σου στείλω πμ
-
Μερικές φωτογραφίες από την πίσω ανάρτηση και φρένα, δοθείσης της ευκαιρίας και της σχετικής καθαριότητας
κοντινό από το μαύρο "βαρελάκι " που είναι το μοτέρ από το ηλεκτρικό χειρόφρενο
-
Ωραίος, στο γκαράζ σου τα κάνεις αυτά?
-
Ωραίος, στο γκαράζ σου τα κάνεις αυτά?
εκεί που αλλάξαμε τις ζάντες
η άλλη πλευρά
-
@rid said in Toyota Yaris Cross:
Καλοταξιδο.
Τους μπροστινούς αισθητήρες που τους έβαλες ; -
@monman2 γράψε αν θες με τι το σηκώσατε και αν χρησιμοποιείς ράμπα. Έχουμε black Friday και με τρώει..
Toyota Yaris Cross