-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
εγω το λιγότερο που εχω δει με ίδια ταχύτητα στο πειραγμένο μου ντιζελ yaris ( στενότερα λάστιχα /χαμηλωμένο /πρόγραμμα ) είναι μισό λίτρο πάνω . Στην πόλη η διαφορά είναι στα 2 λίτρα ! Παρακάτω στο 12:50 η κατανάλωση στην Εθνική και στο τέλος τα συνολικά αποτελέσματα .
Όταν λες πρόγραμμα? Tuning box έχεις βάλει? Βάλε μια φώτο να το δούμε, σε προκαλώ
ΟΧΙ τέτοιες βλακείες δεν βάζω , τα έβαλε άλλος και δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα να το πω ευγενικά...
Κανονικός επαναπρογραμματισμός και μάλιστα κατέβηκα Αθήνα γιατί εδω Θεσσαλονίκη δεν μου άρεσαν αυτά που έταζαν/έλεγαν .
Τρομερή βελτίωση κυρίως στην κατανάλωση και την ευκολία οδήγησης. -
Σε ποιον έβαλες πρόγραμμα? Αν θες ανέφερε τον.
Έχω ενα ίδιο για αυτό ρωτάω.
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Σε ποιον έβαλες πρόγραμμα? Αν θες ανέφερε τον.
Έχω ενα ίδιο για αυτό ρωτάω.
-
Τον είχα ρωτήσει αυτόν για το vitara αλλά δε το αναλάμβανε λόγω διπλοσύμπλεκτου. Έμπιστος φαίνεται..
-
Σαν αίσθηση πως είναι το κιβώτιο σου;
Ευχαριστημένος;Της aisin είναι;
-
Aisin έχουν τα βενζίνης.
Οκ είναι το κιβώτιο, κλασσικό διπλοσυμπλεκτο. Δε ταιριάζει σε μαζουτοκίνητα ιδιαίτερα όμως
-
Γιατί το λες αυτό; Τι κάνει ας πούμε που σε ξενερώνει...
Το διπλοσυμπλεκτο ποιος το κατασκευάζει;
Εσύ που είσαι και του αθλήματος πως είναι η ζωή σου χωρίς χειροκίνητες αλλαγές;
-
Ακόμα κάνω πιο πολλες χειροκίνητες αλλαγές λόγω του εταιρικού που είναι manual, δε μου έχουν λείψει, το ανάποδο θα έλεγα.
Το διπλοσύμπλεκτο του vitara δε θυμάμαι ποιος το κατασκευάζει, ξέρω μόνο ότι είναι ευαισθητούλι σε ζημιές.
Τα αστικά του χιλιόμετρα είναι ελάχιστα και δεν με έχει προβληματίσει κάπου. Σε ρυθμούς χελώνας αντιλαμβάνομαι ενα ελάχιστο πατινάρισμα υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Έχει και paddles όπως και manual λειτουργία. Αυτό που "χαλάει" την εμπειρία είναι η τραχύτητα/θόρυβος από τον κινητήρα. Άλλα diesel είναι αρκετά πιο ήσυχα. Σε αυτό βυθίζεις το γκάζι και μουγκράει μέχρι τις τέσσερις - τεσσεραμισι χιλιάδες στροφές που εύχεσαι να τις πιάσει γρήγορα και να κάνει αλλαγή.
Μπεντζινα ήσυχη με μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας στροφών θα του έδιναν πόντους. Όπως είναι βγάζει αρκετό rawness, τραχύτητα. Είναι επαρκές πάντως και οικονομικό
ΥΓ είμαστε off topic.. Για οτιδήποτε άλλο γράφτε εκεί που λέμε για αμάξια και όχι για αποχυμωτές
-
Το παλιό βίντεο απο τον ecodriver μεταγλωττισμένο στα αγγλικά
το κανάλι του στα αγγλικά με τις τιμές των καυσίμων στα ύψη παγκοσμίως θα εχει σίγουρα πολύ περισσότερη κίνηση, εγω έγινα συνδρομητής.
-
Πάει πολύ αργά στον αυτοκινητόδρομο.
Το Ayer x δες κατανάλωση που εγραψε
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Πάει πολύ αργά στον αυτοκινητόδρομο.
Το Ayer x δες κατανάλωση που εγραψε
Το καινούργιο AygoX έγραψε καταπληκτική κατανάλωση και είμαι περήφανος γiατί εχω τον ίδιο κινητήρα στο iQ ! Δεν εχω αυτό το καινούργιο cvt όμως για αυτό και το 5,8 μικτά είναι το σύνηθες που πιάνω .
Στον αυτοκινητόδρομο όλα το ίδιο τα πάει ακριβώς 105 με όριο ταχύτητας 100 , σίγουρα εκει εχει σοβαρότερους ελέγχους ταχύτητας αλλα έτσι έχουμε και ενα σταθερό σημείο αναφοράς .
-
Έχεις αφήσει κανένα τογιοτα για κανεναν άλλο;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Έχεις αφήσει κανένα τογιοτα για κανεναν άλλο;
Όχι τα πήρε όλα για πάρτυ του και οι άλλοι περιμένουν χρόνο+ !!!
-
-
Τον @monman2 κυνηγήστε!!!
-
-
Εγώ θα πάω να βάλω παραγγελία για ένα, έτσι για το τρεντ, και σε δύο χρόνια το ακυρώνω...
-
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
Δηλαδη εγω που περιμενω Δεκεμβρη θα παει μεχρι ιουνη του 2023?
-
Μπορείς πάντα να πας και εσύ με μια καραμπίνα και που ξέρεις…
-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
Δηλαδη εγω που περιμενω Δεκεμβρη θα παει μεχρι ιουνη του 2023?
Υπάρχει σχετική ενημέρωση;
Toyota Yaris Cross