-
Το είχα και εγώ για επιπλέον φωτισμό , στην μέση της οροφής , το φτάνω εύκολα με το χέρι , βγάζει ωραίο γλυκό φωτισμό για να τσεκαρω τα παιδιά το βράδυ.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει χάσει την αρχική του δύναμη ο μαγνήτης και άρχισε να πέφτει σε λακούβες , αναταράξεις. Δεν ξέρω αν φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού ή το ότι είναι συνέχεια κουμπωμενο πάνω στη βάση του.
Πήρα και δεύτερο και πλέον όποτε θυμάμαι το βγάζω και το βάζω στο ντουλαπάκι όταν δεν το χρειάζομαι.
Και όχι δεν χαλάει την ταπετσαρία , με λίγη προσοχή ξεκολλάει παρά την δυνατή κόλλα χωρίς σημάδια.
Τώρα το έχω βάλει στην b pillar στην πλευρά του συνοδηγού ψηλά σε πλαστική επιφάνεια όχι στην ταπετσαρία , και πάλι μια χαρά είναι ο φωτισμός και το φτάνω το ίδιο εύκολα με μια έκταση του χεριού μου -
Ψάχνοντας για εσωτερικό φωτισμό είδα αυτό το φόρουμ, που αναφέρει ότι υπάρχει η καλωδίωση για amblient light σε rav4 και yaris, αλλα δεν έχουν βάλει το λαμπάκι. Όποιος θέλει να το ψάξει να του στείλω και βίντεο. Τα αυθεντικά λαμπάκια είναι ακριβά αλλά μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν λαμπάκια led αλλου τύπου στο 1/100 της τιμής του αυθεντικού! Δεν έχω παραλάβει ακόμη, αλλά είναι κάτι το οποίο θα το ήθελα στην έκδοση style.
-
Μπορεί κάποιος φίλος που έχει παραλάβει την έκδοση active να ανεβάσει φωτο από το εσωτερικό με φυσικό φωτισμό?
-
Αν αυτο βοηθαει, σε αυτο το βιντεο (χαμηλωστε τον ηχο, η μουσικη επενδυση ειναι δυνατη) σε αυτο το TOYOTA εκδοση SOL Σερβιας φαινεται αρκετα ''φυσικα'' το εσωτερικο, οι περιβοητη διχρωμια και η ανοιχτη γκρι οροφη... Και μαλλον ειναι ιδιο το Ελληνικο ACTIVE, εκτος απο την τιμη, 28.000 σχεδον... Μου κανει εντυπωση που στην γειτονα φθηνη Βουλγαρια ειναι ιδια τιμη με την Ελλαδα και στην πιο δυσκολα οικονομικα SRB στα υψη...
-
Κρίμα κρίμα κρίμα
-
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Αν αυτο βοηθαει, σε αυτο το βιντεο (χαμηλωστε τον ηχο, η μουσικη επενδυση ειναι δυνατη) σε αυτο το TOYOTA εκδοση SOL Σερβιας φαινεται αρκετα ''φυσικα'' το εσωτερικο, οι περιβοητη διχρωμια και η ανοιχτη γκρι οροφη... Και μαλλον ειναι ιδιο το Ελληνικο ACTIVE, εκτος απο την τιμη, 28.000 σχεδον... Μου κανει εντυπωση που στην γειτονα φθηνη Βουλγαρια ειναι ιδια τιμη με την Ελλαδα και στην πιο δυσκολα οικονομικα SRB στα υψη...
Επιτέλους είδα το χρώμα που παρήγγειλα στην έκδοση με τις δεκαεξάρες ζάντες ...ωραίο μέσα έξω !
-
Πολύ άσχημο το ανοιχτό γκρι
-
@dirtybit said in Toyota Yaris Cross:
Πολύ άσχημο το ανοιχτό γκρι
Ένας από τους λόγους που άλλαξα έκδοση και πήγα σε style!
-
@george1977 said in Toyota Yaris Cross:
Yaris Cross Style BI-TONE 4WD
Mακραν η πιο ωραια επιλογη... Ισως ο μεσος ορος ολων των εκδοσεων... Με οτι και αν συνεπαγετε τι ειναι το ΑWD του Cross. Συγχαρητηρια... Το παραγγειλατε τελικα?
Φανταζομαι εχετε και την αναλογη οικονομικη δραστηριοτητα, οσον αφορα το leasing... Και σας δινουν αυτοκινητο αντικαταστασης μεχρι να ερθει το νεο η κρατατε αυτο που εχετε ηδη και ας ληγει? -
This post is deleted! -
-
Καλησπέρα σε όλους,
Μια ερώτηση, όσοι παραγγείλατε και περιμένετε παράδοση σε 8-10 μήνες, έχετε κλείσει με ανοιχτή ή κλειστή τιμή? Στο συμφωνητικό γράφει ότι είναι κλειστό ή μπορεί να αλλάξει?
-
στο συμφωνητικο δεν γραφει κατι, ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι κλειστη η τιμη
-
Κλειστή τιμή σε όλα τα Τογιότα, εκτός εαν αλλάξει κάτι στο φορολογικό. Αλλά από πλευράς Toyota Hellas και εμπόρου, η τιμή δεν αλλάζει. Το είδα και με την δικιά μου που άλλαξε η τιμή 2 φορές μέχρι να παραλάβω.
-
Κλειστή τιμή και για μένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πωλητή (στο συμβόλαιο δεν αναφέρεται κάτι)
Η αλήθεια είναι πάντως πως αν και ακούγεται για ανατίμηση, ακόμα δεν εχει γίνει κάτι στην toyota, ενώ οι υποόλοιποι έχουν ήδη ξεκινήσει (βλεπε puma κλπ).
Άσχετο, αλλά το Toyota Yaris Cross κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Small MPV» στο Euro NCAP
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Η αλήθεια είναι πάντως πως αν και ακούγεται για ανατίμηση, ακόμα δεν εχει γίνει κάτι στην toyota, ενώ οι υποόλοιποι έχουν ήδη ξεκινήσει (βλεπε puma κλπ).
Καλά το Πούμα το σκίσανε....εκτός κατηγορίας βγήκε, είναι τραγικό να ξεκινάει από τις €24.000 (€20.500 πήρε ο κουμπάρος μου πέρσι την ίδια έκδοση με καλύτερο εξοπλισμό!!) και να θές €27.000 για αυτόματο πάλι στην βασική έκδοση.
-
σας ευχαριστώ παιδιά.
το λεω γιατι γνωστός παρηγγειλε, του ειπαν κλειστη τιμή αλλα στους ορους του συμφωνητικου γράφει ότι δεν ειναι η τιμη εγγυημενη. και αυτο ειναι στα ψηλα γραμματα για αυτο ρωταω σε εσας σε αυτο που σας δωσανε αν στους ορους παρολ αυτα το λεει
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Επιτέλους είδα το χρώμα που παρήγγειλα στην έκδοση με τις δεκαεξάρες ζάντες ...ωραίο μέσα έξω !
To ίδιο ακριβως έχω παραγγειλει και εγω.
Ένιωσα μια ανακούφιση με την διχρωμία.
Μου αρέσει πολύ και απεχθάνομαι τα μονόχρωμα που μου βγάζουν μία αίσθηση προγούμενης δεκαετίας. -
@georpapa said in Toyota Yaris Cross:
σας ευχαριστώ παιδιά.
το λεω γιατι γνωστός παρηγγειλε, του ειπαν κλειστη τιμή αλλα στους ορους του συμφωνητικου γράφει ότι δεν ειναι η τιμη εγγυημενη. και αυτο ειναι στα ψηλα γραμματα για αυτο ρωταω σε εσας σε αυτο που σας δωσανε αν στους ορους παρολ αυτα το λεει
Δε γράφει τίποτα το συμφωνητικό για κλειστή τιμή. Πιστεύουμε τα λόγια του πωλητή όπως και για την επιστροφή της προκαταβολής
Toyota Yaris Cross