-
To 50 που μου έπεσε... Μ;όλον βρέθηκε στην κονσόλα του cross σου
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
To 50 που μου έπεσε... Μ;όλον βρέθηκε στην κονσόλα του cross σου
χαχαχα 10ρικο είναι, φτώχεια καταραμένη!!!
-
Α, λάθος, σόρρυ! εγώ ψάχνω το 50 ευρώ μου....
Επόμενος!!!!Με 10 ευρώ κάνεις πολλά χιλιόμετρα με το cross!!!! ... Άρα είσαι πελουσιος
-
Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου. Σε μερικά αυτοκίνητα πάντως αν συνδέσεις iphone αυτόματα η σύνδεση γίνεται με ενεργοποίηση carplay και χειρίζεσαι το τηλέφωνο από το αυτοκίνητο. Αν συνδέσεις άλλο τηλέφωνο σε ρωτάει αν θες με android auto ή με mirroring. Mια φορά που δοκίμασα με android, το χειρίζεσαι πάλι από το αυτοκίνητο. Με την άλλη μέθοδο δεν έχω δοκιμάσει.
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Xθεσινο... Yaris Cross PREMIER EDITION, ομως οχι 4x4, σε λασπη, 'οικειο' οδικο δικτυο...
Δε ειναι λάσπη αυτή βασικά. Και ενα κανονικό αυτοκίνητο περνάει άνετα
Ναι, ναι το φανταζομαι... Δεν εννουσα τις δυνατοτητες του, αλλωστε πολυ 'ευγενικα' το τεσταρε στις κακοτοπιες... Ηταν ομως απο τους μονους που το λερωσε τοσο απο οσα εχω δει... Οταν κολλησε στην επαναφορα στο δρομο, μετα την οπισθεν, προσεξα οτι δεν ειναι 4x4, (ενω ειναι εμφανες στην απεικονηση του βιντεο δε το ειχα δει). Αν πεσει στην αντιληψη σας κανενα πιο 'βρωμικο' βιντεο με 2x4 δεν θα ειναι ασχημο να το δουμε
-
Xθεσινο... Yaris Cross PREMIER EDITION, ομως οχι 4x4, σε λασπη, 'οικειο' οδικο δικτυο...
Ναι, ναι το φανταζομαι... Δεν εννουσα τις δυνατοτητες του, αλλωστε πολυ 'ευγενικα' το τεσταρε στις κακοτοπιες... Ηταν ομως απο τους μονους που το λερωσε τοσο απο οσα εχω δει... Οταν κολλησε στην επαναφορα στο δρομο, μετα την οπισθεν, προσεξα οτι δεν ειναι 4x4, (ενω ειναι εμφανες στην απεικονηση του βιντεο δε το ειχα δει). Αν πεσει στην αντιληψη σας κανενα πιο 'βρωμικο' βιντεο με 2x4 δεν θα ειναι ασχημο να το δουμε
Λογω καλης αποστασης απο το εδαφος μπορεις να κινηθεις σε πολλους χωματοδρομους με ελαφρα νεροφαγωματα και λακουβες χωρις να βρει απο κατω. για ενα μαζεμα ελιας με λιγα λογια η για κανα κυνηγι.
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
ανακεφαλαίωση βαση των απαντησεων ! εχει miracast . Εχει και miroring αλλα μονο με καλωδιο . Ετσι ειναι ?
Δε είναι σώστη η ορολογία για το αυτοκίνητο. Miracast έχουν τα.android τα I phone έχουν air play. Αυτές οι ορολογίες χρησιμοποιούνται για να συνδέσεις ενα κινητό με μια τηλεόραση. Στα αυτοκίνητα υπάρχει το Apple car play και το android auto. Βλέπεις κανονικά την οθονη του κινητου σου στην οθονη Τοθ αυτοκινητου. Στο cross οι 2 πρώτες εκδόσεις το υποστηρίζουν με καλώδιο ενώ απο style και πανω ασύρματα.
Στην active έκδοση που έχω, υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσω το κινητό μου android ασύρματα με την οθόνη μέσω miracast (υπάρχει αυτός ο όρος στου μενού της οθόνης). Στην περίπτωση όμως αυτή δεν θα λειτουργεί η αφή στην οθόνη του αυτοκινήτου, απλά ότι βλέπεις στο κινητό θα μεταφέρεται ασύρματα στην όθονη του Cross.
Eχει καποιο σημειο να βαλεις σταθερα μια βεντουζα, βαση για το τηλεφωνο, αν το κανεις connect ετσι? Πολλες κεκλιμενες επιφανεις παντου... Aν και νομιζω μονο αυτο το γερμανικο εχει χωρο για βεντουζα οχι στο τζαμι https://www.toyota.de/automobile/yaris-cross/build?path=customize/5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931/b166a888-0a72-401f-9c35-fad3d4473ff6&c=4de2de17-0bed-45a6-8497-701da942a08e&financeOption=monthly ... Ωραιο εσωτερικο, ομοιομορφο...
Αληθεια @miro ο δεξια διακοπτης στο κλιματισμο εχει καποια χρηση, βλεπω φωτιζει μια ενδειξη εκει... (btw, oλο CD player μου θυμηζει... Θα μου λειψει το CD player, oπως ακομα το κασσετοφωνο αφου συνεχιζω να αγοραζω κασσετες...)
-
συγνώμη αφού το αμάξι έχει android auto γιατι παιδεύεστε με το miracast? Το android auto ειναι 100 φορές καλύτερο
απλά απο απορια ρωτάω
-
Λογω καλης αποστασης απο το εδαφος μπορεις να κινηθεις σε πολλους χωματοδρομους με ελαφρα νεροφαγωματα και λακουβες χωρις να βρει απο κατω. για ενα μαζεμα ελιας με λιγα λογια η για κανα κυνηγι.
Ναι, ακριβως για αυτο με ενδιαφερει και ενα τετοιο βιντεο. Με χαροποιει αυτο που αναφερεις... Βεβαια οχι για τετοια γουστα οσο για βολτα ''ελευθερου χρονου''... Καμια παραλια, βουνο... Οτι κανω δηλαδη και με το 'συμβατικο' τωρινο μου...
Βεβαια τα 21 εκατοστα του Captur εναντι των 17 του Cross τα ζηλευω...
Απο 18'' με χαμηλο προφιλ σε 16'' με μεγαλο μαγουλο φανταζομαι δεν κερδιζουμε τιποτα, ετσι δεν ειναι?
-
Αληθεια @miro ο δεξια διακοπτης στο κλιματισμο εχει καποια χρηση, βλεπω φωτιζει μια ενδειξη εκει... (btw, oλο CD player μου θυμηζει... Θα μου λειψει το CD player, oπως ακομα το κασσετοφωνο αφου συνεχιζω να αγοραζω κασσετες...)
O δεξιά διακόπτης ρυθμίζει την ένταση της ροής του αέρα. Κασέτα TDK 90, και να την γυρνάμε με το Bic στυλό γτ την έχει μασήσει!!!
-
Ναι, ακριβως για αυτο με ενδιαφερει και ενα τετοιο βιντεο. Με χαροποιει αυτο που αναφερεις... Βεβαια οχι για τετοια γουστα οσο για βολτα ''ελευθερου χρονου''... Καμια παραλια, βουνο... Οτι κανω δηλαδη και με το 'συμβατικο' τωρινο μου...
Απο 18'' με χαμηλο προφιλ σε 16'' με μεγαλο μαγουλο φανταζομαι δεν κερδιζουμε τιποτα, ετσι δεν ειναι?
Πως δε κερδίζεις ; Πρώτα απο ολα μικροτερη κατανάλωση καλύτερη άνεση και φυσικά σε χωματόδρομο δε φοβάσαι μη την τραυματίσεις όπως και στη πόλη μη την ξύσεις στα πεζοδρόμια. Εχω αυτοκίνητο με 225/40/18 λάστιχο . Δε στα λέω τυχαία αυτά -
O δεξιά διακόπτης ρυθμίζει την ένταση της ροής του αέρα. Κασέτα TDK 90, και να την γυρνάμε με το Bic στυλό γτ την έχει μασήσει!!!
A τελεια! Και το ειχα μια απορια απο τις αρχικες διαμορφωσεις που εκανα ακομα.... Αν ηταν διακοσμητικος θα με 'χαλουσε'.
Ναι, ναι, ναι...
Βρηκα αυτο το σκαν... Με 60αρα...
Αυτοκολλητα απο καλοκαιρι 1988...
Οταν η Sandra ειχε κυκλοφορησει το ''Heaven Can Wait''Αν καιεδω και 2 χρονια ψαχνω (με καλες τιμες) τις Denon Spaning New Edition... 1986 +
-
Το είναι αυτά;
Από ποιον πλανήτη είστε;
Μπλεχτηκαν οι γραμμές με άλλον πλανήτη;
Εδώ γη, λάθος φόρουμ πήρατε! -
A τελεια! Και το ειχα μια απορια απο τις αρχικες διαμορφωσεις που εκανα ακομα.... Αν ηταν διακοσμητικος θα με 'χαλουσε'.
Ναι, ναι, ναι...
Βρηκα αυτο το σκαν... Με 60αρα...
Αυτοκολλητα απο καλοκαιρι 1988...
Οταν η Sandra ειχε κυκλοφορησει το ''Heaven Can Wait''Αν καιεδω και 2 χρονια ψαχνω (με καλες τιμες) τις Denon Spaning New Edition... 1986 +
Κι εμένα μου άρεσε το heaven can wait σε κασέτα!
-
Η μακαριτισσα Ofra Haza πάνω αριστερά στη φωτό είχε κάνει τα φωνητικά στο Temple of Love των Sisters Of Mercy.
-
Ποσα θελω για μια εκδοση με καλο εξοπλισμο, υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και τι προσφορες κανουν οι ντηλερς? Για το υβριδικο ενδιαφερομαι.
-
@wantone said in Toyota Yaris Cross:
Ποσα θελω για μια εκδοση με καλο εξοπλισμο, υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και τι προσφορες κανουν οι ντηλερς? Για το υβριδικο ενδιαφερομαι.
Τιμές δες στο site γιατι εχει πολλές εκδόσεις. Προσφορες δε κάνουν παρά μονο κάποια δώρα. Ετοιμοπαράδοτα ούτε για αστείο και παράδοση σε 12 μηνες. Εκτός αν εχεις γνωστό σε αντιπροσωπεία και σου δωσει κάποιο απο ακύρωση η κανα test drive
-
Η βασική έκδοση active του υβριδικού έχει κορυφαίο VFM γιατί με λιγότερα απο 21000€ εχεις αυτόματο σασμαν , σχεδόν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης πχ full range adaptive CC μόνο αυτό αξίζει πολλά , αυτόματο κλιματισμό , 8 αερόσακους (και κεντρικό ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα) , κάμερα οπισθοπορείας και αρκετές αυτόματες ευκολίες (φώτα και μεγάλη σκάλα , υαλοκαθαριστήρες κλπ) , 4 δισκόφρενα (που φτάσαμε να τα ψάχνουμε) που μάλιστα είναι ίδια με του μεγαλύτερου και βαρύτερου CHR και οχι όπως θα περίμενε κανείς με του hatchback yaris και μεταλλικό χρώμα .
Ενα τέτοιο εχω παραγγείλει και φυσικά επειδή λόγω της παραπάνω τιμής γίνεται χαμός παράδοση μετα απο 1 χρόνο! Αξίζει να το παραγγείλεις αφού υπάρχει εγγύηση τιμής και επιστέφεται η προκαταβολή αν το μετανιώσεις , γνώμη μου θα το πάρουμε νωρίτερα γιατί φορτσάρει την παραγωγή η Toyota και θα υπάρχουν και ακυρώσεις ...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Η βασική έκδοση active του υβριδικού έχει κορυφαίο VFM γιατί με λιγότερα απο 21000€ εχεις αυτόματο σασμαν , σχεδόν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης πχ full range adaptive CC μόνο αυτό αξίζει πολλά , αυτόματο κλιματισμό , 8 αερόσακους (και κεντρικό ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα) , κάμερα οπισθοπορείας και αρκετές αυτόματες ευκολίες (φώτα και μεγάλη σκάλα , υαλοκαθαριστήρες κλπ) , 4 δισκόφρενα (που φτάσαμε να τα ψάχνουμε) που μάλιστα είναι ίδια με του μεγαλύτερου και βαρύτερου CHR και οχι όπως θα περίμενε κανείς με του hatchback yaris και μεταλλικό χρώμα .
Ενα τέτοιο εχω παραγγείλει και φυσικά επειδή λόγω της παραπάνω τιμής γίνεται χαμός παράδοση μετα απο 1 χρόνο! Αξίζει να το παραγγείλεις αφού υπάρχει εγγύηση τιμής και επιστέφεται η προκαταβολή αν το μετανιώσεις , γνώμη μου θα το πάρουμε νωρίτερα γιατί φορτσάρει την παραγωγή η Toyota και θα υπάρχουν και ακυρώσεις ...
Σε αυτη την εκδοση εχεις Apple Car Play/Android Auto?
-
Πως δε κερδίζεις ; Πρώτα απο ολα μικροτερη κατανάλωση καλύτερη άνεση και φυσικά σε χωματόδρομο δε φοβάσαι μη την τραυματίσεις όπως και στη πόλη μη την ξύσεις στα πεζοδρόμια. Εχω αυτοκίνητο με 225/40/18 λάστιχο . Δε στα λέω τυχαία αυτάΝαι σιγουρα, το διαβασα και στο νημα αλλα και στον εντυπο τυπο αυτο με τη καταναλωση. Ευχαριστω... Πεζοδρομια ΟΚ δεν εχω θεμα το παρκαρισμα παιχνιδακι η μετακινηση σε στενο δρομο παιχνιδακι... Εννοω αν κερδιζουμε κανενα ποντο + απο τη προσθαφαιρεση μαγουλου, ιντσας...
225/40/18!!! Απορω πως μπορεις να εχει καποιος τετοια λαστιχα σε καλη κατασταση σε οδικο δικτυο σαν της χωρας μας. ΟΚ, στο καθημερινο δρομολογιο ξερεις που ειναι διορθωμενη μια τρυπα, επομενως μετα απο μια νεροποντη που παντα ξαναχαλαει εχεις το νου σου, σε δρομο ομως που δεν εισαι καθε μερα? Εχω χαλασει λαστικα... Τα μονα που οπου κ να επεσα και δεν παθανε τιποτα ειναι τα YOKOHAMA... Φοραω 185/65/15... 225/40/18!!! Σε καλο δρομο πρεπει να εισαι ομως πολυ σουπερ... Τα FALKEN που θα εχουμε στα ACTIVE/ACTIVE PLUS θα εχουν μαλακη γομα η oχι? Γνωριζεις? Γνωριζει κανεις?
Toyota Yaris Cross