-
@sal-0 said in Toyota Yaris Cross:
Επίσης αν κάποιος γνωρίζει τα παρακάτω ας δώσει μια βοήθεια..
Σας δώρο τι μπορούμε να ζητήσουμε?
Εγώ έχω στα υπόψη για την active να ζητήσω φιμέ τζάμια πίσω, πλαϊνές μπάρες οροφής (για να πιάνουν εκεί οι κανονικές μπάρες), κάτι μαύρα προστατευτικά κουμπώματα στις ζάντες και την προστασία καθισμάτων..
Δεν έχω συζητήσει με τον έμπορο ακόμα για αυτά, μου είπε ότι κάτι θα κάνει αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζουν όλα τα παραπάνω και αν είναι εφικτό να γίνουν δώρο όλα.. Πιθανόν να πρέπει να διαλέξω μόνο ένα.. Πιθανόν με το χαμό που γίνεται στην toyota να μου κάνουν δώρο ένα ωραίο χαμόγελο..Μου έδωσαν συναγερμο και -250 ευρώ απο την αρχική τιμή για active hybrid
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ έχω στα υπόψη για την active να ζητήσω φιμέ τζάμια πίσω, πλαϊνές μπάρες οροφής (για να πιάνουν εκεί οι κανονικές μπάρες), κάτι μαύρα προστατευτικά κουμπώματα στις ζάντες και την προστασία καθισμάτων..
Δεν έχω συζητήσει με τον έμπορο ακόμα για αυτά, μου είπε ότι κάτι θα κάνει αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζουν όλα τα παραπάνω και αν είναι εφικτό να γίνουν δώρο όλα.. Πιθανόν να πρέπει να διαλέξω μόνο ένα.. Πιθανόν με το χαμό που γίνεται στην toyota να μου κάνουν δώρο ένα ωραίο χαμόγελο..Μου έδωσαν συναγερμο και -250 ευρώ απο την αρχική τιμή για active hybrid
Τα ίδια και σε εμένα.
-
Δεν έχω συζητήσει με τον έμπορο ακόμα για αυτά, μου είπε ότι κάτι θα κάνει αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζουν όλα τα παραπάνω και αν είναι εφικτό να γίνουν δώρο όλα.. Πιθανόν να πρέπει να διαλέξω μόνο ένα.. Πιθανόν με το χαμό που γίνεται στην toyota να μου κάνουν δώρο ένα ωραίο χαμόγελο..LOL με τετοιο χαμο απο προπαραγγελιες οτιδηποτε σου κανουν δωρο καλα θα ειναι
-
Είδα σμρ το πρώτο στον δρόμο εδώ στα Χανιά.
Γκρι, active+ κατά πάσα πιθανότητα.
Στις φωτογραφίες χάνει αρκετά πιστεύω.
Βέβαια από μπροστά μου θύμισε mistuba asx. -
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
Λατρης και εγω του μαυρου χρωματος , παραγγειλα το χάλκινο τελικά.
Ο λόγος είναι οτι στο μαύρο χανεται ολη η αντιθεση με τα μαυρα μερη στα πλαινα του αμαξιού.
Σε ασπρο προσωπικα μου αρεσε και το ειχα σαν δεύτερη επιλογή.
Το χρυσο εντυπωσιακό αλλα πιστευω οτι μετά απο λιγα χρόνια θα με "κούραζε".
Στο μπλε/γαλάζιο δεν μου άρεσε η αποχρωση. Αν το πετυχαιναν οπως του Kona , πιστευω θα έσκιζε.
Όλα αυτά από καταλόγους και ιντερνετ δυστυχώς. Σε λιγες μερες θα παω να το δω και απο κοντά.Έκανες την καλύτερη επιλογή!!!
Το εχω παραγγείλει απο αρχες Ιουνιου εκδοση Adventure awd bi tone...σε χαλκινο μαυρο...και πραγματικα πιστευω στα βιντεο χανει πολυ...απο κοντα είναι ακομα πιο ομορφο το εν λογω χρωμα!!!
Περιμενω να με καλεσουν να το δω και να κανω τεστ drive... -
Τι τομές το κλείσατε το active plus?
-
Πολύ χάλκινο ρε παιδιά, τελικά εμείς με το μαύρο θα κάνουμε την διαφορά Πάντως όντως του πάει πολύ το συγκεκριμένο χρώμα.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Τι τιμές το κλείσατε το active plus?
21870 το έκλεισε πριν εναν μήνα με περλέ λευκό (089) η κουνιάδα μου
-
Μωρέ λες;;;;
Να μαζέψω κάνα φράγκο .Μ αρέσει.... Πόσο καταναλώνει άραγε σε ταξίδια;
-
Τι τομές το κλείσατε το active plus?
20.350 Active με δωρο συναγερμο , 250 εκπτωση και πινακίδες.
-
![0_1635232298742_0_1301697436258 (1).webp](Uploading 100%) @lap said in Toyota Yaris Cross:
Μωρέ λες;;;;
Να μαζέψω κάνα φράγκο .Μ αρέσει.... Πόσο καταναλώνει άραγε σε ταξίδια;
Πήγε χθες συνάδελφος σε αντιπροσωπεία και του είπε ο πωλητής 0,5-2,5λ/100χλμ , Του λέω αποκλείεται να κατάλαβες καλά , επέμενε ότι μίλαγαν για την κατανάλωση ... Μάλλον θα έκανε λάθος , δεν νομίζω η Toyota να έχει έχει ανάγκη τέτοιες βλακείες για να πουλήσει
-
Μ αρέσει.... Πόσο καταναλώνει άραγε σε ταξίδια;
Δεν ξέρουμε ακόμα. Κάνα τάληρο το υπολογίζω με νορμάλ ταχύτητες.
-
Σε αστικό περιβάλλον το απλό yaris hybrid καίει περίπου 4lt/100km. Το cross και λόγω βάρους υπολογίζω 4,5lt/100km
-
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά το cross κάνει το απλό yaris ακριβό.
19500 μου είχαν πει για το active plus yaris -
19500 μου είχαν πει για το active plus yarisΕεε ναι! Και το Κροσ Active+ είναι €2.000 πιο ακριβό. Πόσο πιο μεγάλη διαφορά να είχαν?
-
Ωπ λάθος νόμιζα 21500 το active plus
-
Ωπ λάθος νόμιζα 21500 το active plus
Τόσο έχει. 21.420,00 € σε λευκό , χωρίς οποια εκπτωση.
-
Το γκρι σκούρο πάντως που έχω δει ήταν αρκετά ωραίο χρώμα.
Επομένως νομίζω και το μαύρο καλό θα είναι.
Νομίζω και το ασημί θα του πηγαίνει.
Το λευκό θα το επέλεγα από style και πάνω γιατί στην ative -active plus ίσως δείχνει λίγο αδιάφορο χωρίς την 17αρα ζάντα και τα φιμέ.
Στις διχρωμίες μου αρέσει η χάλκινο-μαύρη οροφή ενώ αν η οροφή είναι χρυσαφί νομίζω θα της ταιριάζει πολύ το γκρι σκούρο.
Άκυρο νομίζω δεν είναι κανένα χρώμα. Και τα κόκκινα και μπλε δεν είναι άσχημα απλά θα μπορούσαν να είναι σε πιο ωραία απόχρωση.
Τέλος νομίζω ότι το χρυσαφί-μαύρο που διαφημίζετε κιόλας θα είναι αρκετά εντυπωσιακό. -
19500 μου είχαν πει για το active plus yarisΑν δεν θες την μανουρα των suv, Yaris και βάζεις σχάρες και μπαγκαζιερα για έξτρα χώρο σε κάνα ταξίδι.
-
Πάλι μπερδεύτηκα
Το yaris cross active plus πόσο το αγοράσατε;;;;
Όχι το απλό το active αλλά το active plusEdit.
2000 ευρώ διαφορά. ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΑ.... ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ.
Toyota Yaris Cross