-
@dublin said in Hyundai i20 2020:
@tiaino said in Hyundai i20 2020:
Καλησπέρα και από μένα. Νέο μέλος σήμερα εδώ.
Έχω παραγγείλει από Σεπτέμβρη 2021 το I20 premium έκδοση αυτόματο dragon red χρώμα.
Εξ αρχής ο άνθρωπος στη ΒΕΛΜΑΡ Συγγρού μου είπε Απρίλιο.
Φυσικά φτάσαμε Απρίλιο και δεν υπάρχει ενημέρωση για τίποτα.
Τον είχα "ενοχλήσει" τέλος Μαρτίου μόνο ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Στο υπολογιστή έγραφε εκτιμώμενη παράδοση 20/5/2022 από εκεί που έγραφε 20/4/2022.
Τέλη Απριλίου εγώ προσωπικά κλείνω 7 μήνες αναμονή πάντως φυσικά με προκαταβολή εννοείται.
Τι να πω μακάρι να έρθει όντως 20/5 γιατί άρχισα να κουράζομαι λίγο με την κατάσταση αυτή διότι δεν υπάρχει καθόλου αμάξι και οι ανάγκες μου ξαφνικά πιέζουν για αυτοκίνητο ( οικογένεια)Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση, έχεις φτάσει στην τελική ευθεία, μην πτοεισαι, και με το καλό θα κάνεις τις καλοκαιρινές σου βόλτες με το καινούργιο σου τουτού!
Πάντως φαίνεται ότι Hyundai/Kia τα πάνε σχετικά καλά σε σχέση με άλλες εταιρείες που ξεπερνάνε κατά πολύ το 7μηνο. Kia Stonic παραγγελία αρχές Ιανουαρίου ήρθε Ελλάδα ΑΚΡΙΒΩΣ την ημερομηνία που είχαν δώσει τότε, και σε 2 εβδομάδες ήταν στα χέρια του ιδιοκτήτη του (τέλη Μαρτίου), εμείς είχαμε βάλει για σίγουρα με το μυαλό μας να το πάρει πριν το Πάσχα, αλλά τελικά μας διέψευσαν ευχάριστα.
Μακάρι φίλε μου να παραλάβω τουλάχιστον Μάιο. Οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί αρκετά δυστυχώς και είναι κρίμα να νοικιάζω αμάξι πιστεύω για 1 μέρα που έχω κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν με αμάξι. Ίδωμεν καλή υπομονή και ανάσταση σε όλους μας
-
Έχω παραγγείλει από Σεπτέμβρη 2021 το I20 premium έκδοση αυτόματο dragon red χρώμα.
Στο υπολογιστή έγραφε εκτιμώμενη παράδοση 20/5/2022 από εκεί που έγραφε 20/4/2022.
Τέλη Απριλίου εγώ προσωπικά κλείνω 7 μήνες αναμονή πάντως φυσικά με προκαταβολή εννοείται.
Τι να πω μακάρι να έρθει όντως 20/5 γιατί άρχισα να κουράζομαι λίγο με την κατάσταση αυτή διότι δεν υπάρχει καθόλου αμάξι και οι ανάγκες μου ξαφνικά πιέζουν για αυτοκίνητο ( οικογένεια)Καλησπερα
και εγω εχω παραγγειλει απο τον Οκτωβριο του 21 την ιδια εκδοση σε ασπρο χρωμα και εμεινα σε επικοινωνια που ειχα με την αντιπροσωπια μου ειπανε εκτιμωμενη παραδοση ειναι 20/05 ..με καθε επιφυλαξη και ενδεχωμενος υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα για νωριτερη παραδοση -
@alexfah31 said in Hyundai i20 2020:
Τι να πω μακάρι να έρθει όντως 20/5 γιατί άρχισα να κουράζομαι λίγο με την κατάσταση αυτή διότι δεν υπάρχει καθόλου αμάξι και οι ανάγκες μου ξαφνικά πιέζουν για αυτοκίνητο ( οικογένεια)Καλησπερα
και εγω εχω παραγγειλει απο τον Οκτωβριο του 21 την ιδια εκδοση σε ασπρο χρωμα και εμεινα σε επικοινωνια που ειχα με την αντιπροσωπια μου ειπανε εκτιμωμενη παραδοση ειναι 20/05 ..με καθε επιφυλαξη και ενδεχωμενος υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα για νωριτερη παραδοσηΦίλε μου καλησπέρα και καλή εβδομάδα εύχομαι.
Από που έχεις παραγγείλει αν επιτρέπεται; άσπρο / premium / αυτόματο;;
Έχω παρατηρήσει ότι τα χειροκίνητα τα παραδίδουν πιο γρήγορα. Για να δούμε φίλε μακάρι να παραλάβουμε έως 20/5 -
καλησπέρα και από εμενα παιδιά αφήστε την αναμονή μην την σκέφτεστε γιατί και εμένα μου είπαν 8-10 μήνες έκανα παραγγελία 14/4/22 και 28/4/22 ήρθε τελωνείο λογικά μου είπαν ότι κάποιος ακύρωσε για αυτό πήρα εγώ σειρά εγώ έχω παραγγείλει i20 αυτόματο 120 άλογα distictive 48v aura grey έχετε ελπίδες φανταστείτε εγώ είχα ψυχολογία για μέσα του αλλού έτους φανταστείτε με πήρε να μου το πει και είχα ξεχάσει ότι το είχα παραγγείλει αν έχεις τύχη διάβαινε
-
@mixalis85 said in Hyundai i20 2020:
καλησπέρα και από εμενα παιδιά αφήστε την αναμονή μην την σκέφτεστε γιατί και εμένα μου είπαν 8-10 μήνες έκανα παραγγελία 14/4/22 και 28/4/22 ήρθε τελωνείο λογικά μου είπαν ότι κάποιος ακύρωσε για αυτό πήρα εγώ σειρά εγώ έχω παραγγείλει i20 αυτόματο 120 άλογα distictive 48v aura grey έχετε ελπίδες φανταστείτε εγώ είχα ψυχολογία για μέσα του αλλού έτους φανταστείτε με πήρε να μου το πει και είχα ξεχάσει ότι το είχα παραγγείλει αν έχεις τύχη διάβαινε
Καταλαβαίνω την έκπληξή σου, διότι και εγώ παραλαμβάνω σε λίγες μέρες το αμάξι μου 6 μήνες νωρίτερα από ότι περίμενα!! (και μιλάμε για Toyota που έχει πλέον πάνω από ένα χρόνο αναμονής!!!)
-
@mixalis85 said in Hyundai i20 2020:
Αυτο και αν ειναι τυχη! Καλοταξιδο φιλε, το χρωμα τα σπαει να ξερεις!
-
παρήγγειλα χθες το i20 n line dragon red. στον υπολογιστή έδινε εκτιμώμενη για δέκατο αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι
-
@gsisr said in Hyundai i20 2020:
παρήγγειλα χθες το i20 n line dragon red. στον υπολογιστή έδινε εκτιμώμενη για δέκατο αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι
Φίλος με παραγγελία από Νοέμβριο του 21, αυτόματο, έκδοση premium 100 ίππους, τον πάνε από μήνα σε μήνα. Τώρα του έχουν πει Αύγουστο.
Κράτα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ καλάθι.
-
@harisnikolop said in Hyundai i20 2020:
Φίλος με παραγγελία από Νοέμβριο του 21, αυτόματο, premium 100 ίππους, τον πάνε από μήνα σε μήνα. Τώρα του έχουν πει Αύγουστο.
Κράτ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ καλάθι.
Εδώ σε άλλη μάρκα για mainstream αυτοκίνητο ήμαστε ήδη στο 11μηνο...
-
Φίλος με παραγγελία από Νοέμβριο του 21, αυτόματο, έκδοση premium 100 ίππους, τον πάνε από μήνα σε μήνα. Τώρα του έχουν πει Αύγουστο.
Κράτα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ καλάθι.
Χωρίς έξτρα να φανταστώ
-
Κράτα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ καλάθι.
Χωρίς έξτρα να φανταστώ
Έκδοση premium 100ps με μόνο έξτρα το αυτόματο κιβώτιο.
-
Καλησπέρα παιδια, ενδιαφερομαι να αγοράσω το i20 1.0T 100hp 6MT PREMIUM βενζίνη απλά σκέφτομαι και την οπτική του i20 1.0T 100hp iMT 48V Hybrid PREMIUM, θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το hybrid αν συμφέρει οικονομικά κι αν κανεις απόσβεση σε σχέση με ένα αμάξι αποκλειστικά βενζινοκίνητο. Η μπαταρία επισης ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
H διαφορά αν δε κάνω λάθος είναι στο 1 χιλιάρικο.
Προσωπικά θα αγόραζα το υβριδικό για 2 λόγους.- Κάποια στιγμή έστω και αργά θα το κάνεις απόσβεση από τη μειωμένη κατανάλωση και τέλη.
- Και το σημαντικότερο, αν θελήσεις μετά κάποια χρόνια να το πουλήσεις, το υβριδικό θα φύγει πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Αυτοί που ξέρουν ίσως να μην εντυπωσιαστούν αλλά υπάρχουν και οι αδαείς. Σε μερικά χρόνια, οι περισσότεροι που θα ψάχνουν για μετάχειρο στο car, στο field του καυσίμου, δε θα βάζουν "σκέτη βενζίνη".
-
@georgemit said in Hyundai i20 2020:
H διαφορά αν δε κάνω λάθος είναι στο 1 χιλιάρικο.
Προσωπικά θα αγόραζα το υβριδικό για 2 λόγους.- Κάποια στιγμή έστω και αργά θα το κάνεις απόσβεση από τη μειωμένη κατανάλωση και τέλη.
- Και το σημαντικότερο, αν θελήσεις μετά κάποια χρόνια να το πουλήσεις το υβριδικό θα φύγει πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Αυτοί που ξέρουν ίσως να μην εντυπωσιαστούν αλλά υπάρχουν και οι αδαείς. Σε μερικά χρόνια οι περισσότεροι που θα ψάχνουν για μετάχειρο στο car στο field του καυσίμου δε θα βάζουν "σκέτη βενζίνη".
Αν είσαι Αθήνα με οποιαδήποτε υβριδικοτητα κυκλοφορεί ελεύθερο στο δακτύλιο.
-
Σωστά, 3 λόγοι λοιπόν.
-
@christosvvs said in Hyundai i20 2020:
Έχει μιλήσει κανένας με κάποια αντιπροσωπεία, ως προς το αν υπάρχει κατάλογος για την προσθήκη extras? Πχ αν θέλω να βάλω την 10αρα οθόνη, ποιο το κόστος και ο χρόνος αναμονής κλπ? Ή θα βγάζουν πάλι τιμές από το κεφάλι τους?
Στο επίσημο site πάντως βλέπω έχουν βάλει επιλογή να δώσεις στοιχεία για να κλείσεις test drive...****Kαλησπέρα φίλε παλιό το post και λογικά ξέρεις ήδη... μίλησα με κεντρικά και για να σου βάλουν την 10αρα με τα bose ηχεία -τηλεματική-GPS κλπ θέλουν 1790 extra,ένας μηχανικός τους μου είπε αν το πάρεις με 8άρα μπορείς αργότερα να βάλεις 10αρα κανονικά αλλά θα βγει περισσότερο κάνα 2χιλιαρο κοντά.(εν αναμονή i20 1.0 turbo-120 ps /hybrid--Distinctive-BRASS color)
-
@shrisaidis said in Hyundai i20 2020:
Καλησπέρα παιδια, ενδιαφερομαι να αγοράσω το i20 1.0T 100hp 6MT PREMIUM βενζίνη απλά σκέφτομαι και την οπτική του i20 1.0T 100hp iMT 48V Hybrid PREMIUM, θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το hybrid αν συμφέρει οικονομικά κι αν κανεις απόσβεση σε σχέση με ένα αμάξι αποκλειστικά βενζινοκίνητο. Η μπαταρία επισης ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Tο ειχα ψαξει και εγω πριν αγορασω αλλα κατεληξα οτι δεν αξιζε. Σου τρωει γυρω στα 90 λιτρα στον χωρο αποσκευων και η διαφορα στην καταναλωση ειναι αμελητεα (5.1 εχει μικτο το 48V και 5.4 το απλο 1000αρι). Μηδενικα τελη εχει και το απλο τουρμπο μεχρι την εκδοση premium.
-
Έχω παραγγείλει από αρχές Ιανουαρίου 2022 και με έχουν πάει τέλος Νοεμβρίου 2022 και χωρίς και αυτό να είναι σίγουρο....... (από τέλος Αυγούστου 2022 που είχαν δώσει αρχική εκτιμώμενη ημερομηνία)
Που να το είχα και άμεση ανάγκη! -
@thanksn said in Hyundai i20 2020:
Έχω παραγγείλει από αρχές Ιανουαρίου 2022 και με έχουν πάει τέλος Νοεμβρίου 2022 και χωρίς και αυτό να είναι σίγουρο....... (από τέλος Αυγούστου 2022 που είχαν δώσει αρχική εκτιμώμενη ημερομηνία)
Που να το είχα και άμεση ανάγκη!Παραγγελία τέλος Μαρτίου την 1.0 fresh, πρώτη εκτιμώμενη τέλος Οκτωβρίου, τώρα μετατέθηκε για αρχές νέου έτους. Η αντιπροσωπεία προφανώς δεν ενημερώνει για την μετάθεση αυτή αν δεν ενοχλήσει ο αγοραστής.
-
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-hyundai-i20-n/
Το είδα και προχθές στον δρόμο και το ζήλεψα
Hyundai i20 2020