-
Πρωτα απο ολα ειχε πει κατι ο super@t που το εσβησε μετα για αυτο εχω δυο ποστ στην σειρα καινειπα παρακατω για ειρωνείες, φαινεται οτι μονος μου αρπαζομαι. Αολα ηταν ειρωνικα σχόλια αν θυμαμαι καλα του ποσο καλα ξερω τι γινεται στην αυτοκινηση ή κατι τετοιο, δεν θυμαμαι να πω την αληθεια
Αφορμη της συζητησης ηταν το τεστ που εγω ποστσρα
Δευτερον εγω πρωτος γραφω οτι δεν θα ειναι τετοια η τιμη εδω λογω φορολιγιας και επιβαρυνσεων και σχολιαζα τις τιμες που ελεγε το video.
Μετα μεταξυ αστειου και σοβαρου ρωτουσα μηπως μπας και εφτατπνε τα 27.500 ή και 30 χιλιαρικα οπως ελεγαν αυτοι για τα δικα τους.
Απλα εδω υπαρχουν αυτοκλιτοι διαιτητές και κριτες καθε αποψης, που στην ουσια δεν ειναι αποψη απλα χιουμορ εν ολιγης... ειναι φιλοσοφια σκεψης αυτο.
Υ.γ Ασε μας ρε χαρη που θα απολογηθω για τα ποστ μου,
Ειπα ΜΑΚΑΡΙ να εκανε και εδω τοσο, ευχη εξεφρασα.
-
Για να μην λέμε, όντως είχα σβήσει μήνυμα που πρέπει να είχε σχέση με το βίντεο της Αυστραλίας και τις τιμές τους και ότι βάσει της ισοτιμίας στην Ευρώπη θα έκανε κάτω από €30 k ή κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι ενδεικτικό για τις τιμές αλλού.
-
Κατι τετοια με οδηγουν να διαγραφω απο το forum ...
Διαβασε ξανα το εγραψα απο πανω για τις ειρωνείες που αναφερω πιο παλια
Ανικητος ως ηλιθιος;
-
Ειναι κατι ωρες που λογω ηλικιας σου ερχονται αναμνησεις πχ απο Opel Manta που μπαιναμε πισω 4 παιδια και δυο μεγαλοι... παντα στο ονομα της οδικης ασφαλειας, και ξεπηδουν σε στιγμες τυπου μπαινω στο πισω καθισμα του νεου Yaris. Εχει μια φιλοσοφια 2+2 περισσοτερο απο οτι ταιριαζει στις αναγκες μου και καθοτι απεχω παρασαγκας απο εκεινο το παιδι που φιλοξενουταν στο Manta και ο γιος μου ειναι ανω του 1,83 και επισης θα πρεπει καποια στιγμη να μπουν και τα τρια παιδια μου πισω, οσο και να μου αρεσε το νεο Yaris εκεινο το πισω αλλο του μισο δεν μας αφηνει να ολοκληρωσουμε.
-
Ειναι κατι ωρες που λογω ηλικιας σου ερχονται αναμνησεις πχ απο Opel Manta που μπαιναμε πισω 4 παιδια και δυο μεγαλοι... παντα στο ονομα της οδικης ασφαλειας, και ξεπηδουν σε στιγμες τυπου μπαινω στο πισω καθισμα του νεου Yaris. Εχει μια φιλοσοφια 2+2 περισσοτερο απο οτι ταιριαζει στις αναγκες μου και καθοτι απεχω παρασαγκας απο εκεινο το παιδι που φιλοξενουταν στο Manta και ο γιος μου ειναι ανω του 1,83 και επισης θα πρεπει καποια στιγμη να μπουν και τα τρια παιδια μου πισω, οσο και να μου αρεσε το νεο Yaris εκεινο το πισω αλλο του μισο δεν μας αφηνει να ολοκληρωσουμε.
Πενταμελής οικογένεια δεν βολεύεται ουσιαστικά σε κανένα supermini! Από μικρομεσαίο και πάνω...
-
Σκέφτηκα στην αρχή ότι είναι στα ύψη η τιμή για το Γιάρις το γλήγορο, αλλά θυμήθηκα το Άμπαρτ 500 το 695 τριμπιούτο Φερράρι, το 1400άρι με τα 180 αλόγατα που ξεκίναγε από 35.000 ευρώ το 2010 στην Αγγλία, και λέω τα 42 καααααλά είναι.
-
Απλός αυτό το κόλλημα ορισμένων να συγκρίνουν με το τι γίνεται στον πλανήτη είναι χάσιμο χρόνου. Τι σημασία έχει πόσο κοστίζει οπουδήποτε - οτιδήποτε;
Εδώ ζούμε, εδώ εργαζόμαστε, εδώ θα πεθάνουμε, εεεε εννοούσα εδώ θα πάρουμε αυτοκίνητο!
Κολλητός Καναδά, εδώ Hyundai Accent μεταχειρισμένο μαύρο χαλί, εκεί Subaru Impreza 4X4 που το βγάζει έξω για 6 μήνες.
Μόλις του είπα τι αυτοκίνητο θα πάρω γέλαγε, ξέχασε τι οδηγούσε εδώ!
-
Όχι ρε, μη διαγραφείς! Θα χάσουμε τη μασκότ του forum και μετά ποιον θα έχουμε να μας σπάει τα ούμπαλα;
Υ.Γ.1: Ανίκητος ως ανίκητος. Η ερμηνεία επαφίεται στον καθένα...
Υ.Γ.2: Προσωπικά δεν σε θεωρώ ανίκητο λόγω ηλιθιότητας, αλλά λόγω χαρακτήρα. Όσο κι αν στριμωχτείς σε μια κουβέντα, ακόμη κι αν ανατραπούν όλα σου τα επιχειρήματα, ακόμη κι αν ξεμείνεις από 'επιχειρήματα', όταν βρεθείς σε αδιέξοδο απλώς θα πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα. Ματς που δεν λήγει, δεν χάνεται!
-
-
Λοιπον πεταχτηκα απο τα ψωνια και το δα.
Και; no comment?!
-
Λοιπον πεταχτηκα απο τα ψωνια και το' δα.
Ειναι αρκετα καλο.
Το κιβωτιο ειναι αισθητα καλυτερο, η θεση οδηγησης πολυ καλη, οι χωροι οκ κανονικοι, η σχεδιαση πολυ καλη αλλα.....
Σε καποια σημειο ειναι τοσο τσιπικο που δεν το πιστευα. Για παραδειγμα οταν τραβουσες το τιμονι προς τα εξω δεν υπαρχει καλυμα για να μην φαινεται η μεταλλικη κολωνα του τιμονιου και τα εβλεπες ολα μεσα... εβλεπες τις συγκολισεις του δαχτυλοδιου στηριξης της κολωνας πανω στην εσωτερικη δοκο κτλ,
Επισης, στο πορτ παγκαζ απο την μεσα μερια της πορτας εχει μια ψευτομοκετα και ουτε καν ενα πλαστικο....φτηνια...
Σε πολλα σημεια το swift ειναι ανωτερο οπως χωροι, αισθηση κιβωτιου, ηχος κλησιματος πορτας, δεν εχει τσιπικα σημεια , (ποιος να το ελεγε) κτλ.
Σε καποια αλλα το yaris ανωτερο οπως πιο ενδιαφερουσα σχεδιαση του ταμπλο.
Παντως οντως η οθονη σου δινει την αισθηση πως κστι σε εμποδιζει, εξεχει εντονα...αλλα πιστεύω συνηθίζεται.
Υπαρχει καπου η λιστα εξοπλισμου καθε εκδοσης;
-
Ουτε αυτο καταφερε να φτασει το 208 σε γενικοτερη αισθηση εσωτερικου, αν και πλησιαζει αρκετα σε καποια θεματα. Πλησιαζει το yaris οταν το 208 ειναι στην active εκδοση. Μετα απο εκει και πανω υπαρχουν ασημντες για εμενα αλλα για πολλους οχι, διαφορες υπερ του 208
Το κιβωτιο σε αισθηση θυμιζει εντονα αυτην των renault clio, δεν ει αι ακριβως σαν ιαπωνικο, εχει δηλαδη ενα σκαλοματακι στις αλλαγες. Δεν ειναι χλατσωτο αλλα οκ δεν με χαλασε. Παντως αν θυμαμαι σωστα, το 208 μπορει να μην εχει σπορτιφ αισθηση αλλα εχει καλυτερο satisfaction effect σε καθε αλλαγη του μοχλου.
-
swift
Έχει πάψει να είναι αστείο και κατήντησε ψύχωση. Μήπως να έβλεπες κανέναν ειδικό;
ΥΓ: Μάθε επίσης ότι δεν μπορείς να κρίνεις στατικά ένα κιβώτιο και την αίσθησή του.
-
Είναι πολύ κρίμα που αρπαζεστε αντί να κανετε ένα σταυρό που αποκτήσαμε ξανά rally replica... (Σκέψου το λέω εγώ ο τέρμα πιστακιας)
-
Σε καποια σημειο ειναι τοσο τσιπικο που δεν το πιστευα. Για παραδειγμα οταν τραβουσες το τιμονι προς τα εξω δεν υπαρχει καλυμα για να μην φαινεται η μεταλλικη κολωνα του τιμονιου και τα εβλεπες ολα μεσα... εβλεπες τις συγκολισεις του δαχτυλοδιου στηριξης της κολωνας πανω στην εσωτερικη δοκο κτλ,
Τα έχει αυτά η Toyota, στο Corolla έχει εκεί ένα κομμάτι σα μαλακό πλαστικό το οποίο καλύπτει μόνο το πάνω μέρος το οποίο ίσως ξέχασαν να βάλουν στο yaris.
-
Μαζεψου επιτελους, περα απο εριστικός εισαι και προσβλητικος.
Το συνεκρινα με το swift διοτι ειναι ιαπωνικο στην ιδια κατηγορια αν και καπως φθηνοτερο και παλαιοτερο.
Επισης ισχυει αυτο που λες αλλα σε ολα τα δικα μου αυτοκινητα που ειχα, ειτε με κλειστο κινητηρα ειτε με ανοιχτο, το κιβωτιο ειχε ακριβως την ιδια αισθηση.
Υ.γ Θα σε παρακαλουσα να μην ασχολεισαι και πολυ με τα post μου, δεν πειραζει ας μην φωτιστω απο τη γνωση σου.
-
Λοιπον πεταχτηκα απο τα ψωνια και το' δα.
Ειναι αρκετα καλο.
Το κιβωτιο ειναι αισθητα καλυτερο, η θεση οδηγησης πολυ καλη, οι χωροι οκ κανονικοι, η σχεδιαση πολυ καλη αλλα.....
Επισης, στο πορτ παγκαζ απο την μεσα μερια της πορτας εχει μια ψευτομοκετα και ουτε καν ενα πλαστικο....φτηνια...
Σε πολλα σημεια το swift ειναι ανωτερο οπως χωροι, αισθηση κιβωτιου, ηχος κλησιματος πορτας, δεν εχει τσιπικα σημεια , (ποιος να το ελεγε) κτλ.
Σε καποια αλλα το yaris ανωτερο οπως πιο ενδιαφερουσα σχεδιαση του ταμπλο.
Παντως οντως η οθονη σου δινει την αισθηση πως κστι σε εμποδιζει, εξεχει εντονα...αλλα πιστεύω συνηθίζεται.
Υπαρχει καπου η λιστα εξοπλισμου καθε εκδοσης;
Το χειροκίνητο yaris 1.5 είδες; Με αυτό συγκρίνεις το κιβώτιο του swift;
-
Ναι, αυτο ειχαν....βγαινει και μικροτερο;
Ωραιο ηταν μ αρεσε γενικα....θα το αγοραζα. Νομιζω κοστιζε 16.500 ευρω
-
Δεν πιστεύω να αφορά κανέναν το κιβώτιο του Γιάρις...ποιος θα αγοράσει Γιάρις και δεν θα είναι υβριδικό? Δεν υπάρχει λόγος, υπάρχουν καλύτερα και φτηνότερα αυτοκίνητα. Τογιότα παίρνεις για τα υβριδικά, αλλιώς δεν έχει κάποιο νόημα.
-
Καλα δεν εχειςνκαι αδικο....νομιζω 19.000 ευρω εχει με καλουτσικο εξοπλισμο το hybrid συν το τελειο e cvt κιβωτιο του,το οποιο διαβαζω πως ειναι σαν του ch r...πολυ γραμμικο
2020 Toyota Yaris