-
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
20 μέρες σημερα που το αμάξι βρίσκεται στο πειραια... και απο την αντιπροσωπεια μου λενε υπομονή και θα κλείσουμε ραντεβου την εξόφληση οταν εκτελωνιστεί. και σε μένα και σε 3 γνωστούς με παρόμοιες μέρες...
έπεσες στην περίπτωση μάλλον ίσως έχουν πολλά να εκτελωνίσουν
-
@elteo said in 2020 Toyota Yaris:
20 μέρες σημερα που το αμάξι βρίσκεται στο πειραια... και απο την αντιπροσωπεια μου λενε υπομονή και θα κλείσουμε ραντεβου την εξόφληση οταν εκτελωνιστεί. και σε μένα και σε 3 γνωστούς με παρόμοιες μέρες...
έπεσες στην περίπτωση μάλλον ίσως έχουν πολλά να εκτελωνίσουν
Σήμερα στην αντιπροσωπεία μου ειπανε 28 μέρες θελει μεσο ορο για εκτελωνισμο απο τη στιγμη που θα ρθει στο πειραια (25 μου ειχαν πει απο νεος κηφισος) και 10-15 μερες για παραδοση... Ελπιζω απο βδομαδα να γινει κατι.. Τρομερο τι να πω
-
Το αμάξι εκτελωνίστηκε χτες και σήμερα εκλεισα με τα διαδικαστικα - δανειο κλπ. Μου ειπανε 10-15 μέρες για μεταφορα - pdi κλπ... Τι να πω μακαρι την αλλη παρασκευη να το εχω , ελπίζω
-
Είναι που κάνει και προσεκτικό pdi η toyota, δικαιολογείται η καθυστέρηση..
-
Καλησπέρα παιδιά.Να ρωτήσω αν ξέρετε.Το yaris hdf activ του 23 έχει αναμονές για ηχεία στις πίσω πόρτες ή πρέπει να περάσει καλωδίωση?πήρα στην αντιπροσωπεία και στην Toyota hellas και δεν ξέρουν να μου πουν.Ευχαριστώ!
-
Ηρθε επιτελους το αμαξι στην αντιπροσωπεία.. για να δουμε συναγερμο και κεραμικη που ζητησα ποσες μερες θα παρουν!
-
Ηρθε επιτελους το αμαξι στην αντιπροσωπεία.. για να δουμε συναγερμο και κεραμικη που ζητησα ποσες μερες θα παρουν!
Άντε με το καλό !
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Άντε με το καλό !
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σουΣε ευχαριστώ πολυ!
Ασε επαθα κοκομπλοκο , δεν ηταν το δικο μου ακριβως το ιδιο μοντελο αλλα χωρις τπτ εξτρα.. εγω θα βαλω μεσα αρκετα.. Να και η φωτο σημερα που ηρθε η μεταφορικη!
-
Παιδια αυριο επιτελους παραλαμβανω,
Πειτε στο χαιδαρι διπλα στο παρπαλιαρη ενα καλο βενζιναδικο να βαλω 20 ευρω κατοσταρα μην παρω την αντλια στα χερια -
Κουκλί!
-
Πειτε στο χαιδαρι διπλα στο παρπαλιαρη ενα καλο βενζιναδικο να βαλω 20 ευρω κατοσταρα μην παρω την αντλια στα χεριαΑντε με το καλό και καλοτάξιδο εύχομαι!!
ΥΓ: Δεν χρειάζεται 100αρα, μην πετάς τα χρήματά σου. Βάλε από ένα βενζινάδικο που ξέρεις μια καλή 95αρα και είσαι κομπλέ.
-
Φάνη - λαπ σαν ευχαριστώ πολυ!
@fanis75 100αρα το λεω περισσοτερο για να ξερω οτι ειναι καλη. Εχει ενα bp στη καραισκακη και εχει 4.2 κριτικες , ο αλλος στην ιερα οδο ειναι στα 3 χλμ - bp τοπ γνωστος αλλα δεν ξερω μηπως ειναι πολλα τα χλμ για τοσο λιγη βενζινη -
@fanis75 100αρα το λεω περισσοτερο για να ξερω οτι ειναι καλη. Εχει ενα bp στη καραισκακη και εχει 4.2 κριτικες , ο αλλος στην ιερα οδο ειναι στα 3 χλμ - bp τοπ γνωστος αλλα δεν ξερω μηπως ειναι πολλα τα χλμ για τοσο λιγη βενζινη
Δεν είναι πολλά τα 3χλμ, δεν θα έχεις θέμα λογικά.
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
@fanis75 100αρα το λεω περισσοτερο για να ξερω οτι ειναι καλη. Εχει ενα bp στη καραισκακη και εχει 4.2 κριτικες , ο αλλος στην ιερα οδο ειναι στα 3 χλμ - bp τοπ γνωστος αλλα δεν ξερω μηπως ειναι πολλα τα χλμ για τοσο λιγη βενζινη
Δεν είναι πολλά τα 3χλμ, δεν θα έχεις θέμα λογικά.
2 χιλιομετρα ακριβως εδω εισαι.. ειναι λενε τοπ!
-
Πειτε στο χαιδαρι διπλα στο παρπαλιαρη ενα καλο βενζιναδικο να βαλω 20 ευρω κατοσταρα μην παρω την αντλια στα χεριαavin μετά την Θηβών στο ανέβα. Βάζω εδώ και 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Δεν χρειάζεται 100αρα. Τζάμπα λεφτά.
-
Ντάξει δεν εχω τι να πω.. μολις ηρθα σπιτι αλλα 12 χλμ με 3.1 στα 100 αρκετα εύκολα...
Το μονο που ψαχνω να καταλαβω ειναι αν πρεπει να μενεις πριν το εκο ολο την ωρα ή αν συμφερει να γκαζωσεις και μετα να κανεις cruising..
Απο θέμα ανεσεων, οδηγικης απολαυσης κλπ ΔΕΝ υπαρχει το αμαξι.. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ καλα να τα χαιρομαστε τα εργαλεια! -
Να το χαρείς με Υγεία!! Φωτογραφίες αναμένουμε!
-
Θα ανεβασω και αλλες σημερα! ειχα σκοπο για βολτα αλλα με χωσανε απο τη δουλεια σε μια εκδηλωση 10-1 οποτε θα παω μετα να σας βγαλω και φωτο..
Το κοριτσι ηδη μου ζηταει να οδηγησει αλλα θα περιμενει.. πολυ -
Τούμπανο χρωμα και φορτωμένο βλέπω με πλήρως ψηφιακό πινακα και τη μεγάλη οθόνη.
Καλοταξιδο!
Ποια έκδοση είναι και ποσο πήγε ;
Σωστες και οι μουσικες προτιμήσεις αν και το Senjutsu απέχει από τα κλασσικά αλμπουμς των Iron Maiden ….
(γενικά είμαι λάτρης των κλασικών πια…) -
Εντάξει, τώρα το τερμάτισες....εύγε!!
- Το πήρες στο καλύτερο χρώμα.
- Ακούς την καλύτερη μουσική (φαντάζομαι όλα του είδους)!
2020 Toyota Yaris