-
Οι μόνοι που τρέμουν... είναι οι ανταγωνιστές όταν κοιτούν τις πωλήσεις του yaris.
-
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Οι μόνοι που τρέμουν... είναι οι ανταγωνιστές όταν κοιτούν τις πωλήσεις του yaris.
Όπως το 208 ας πούμε που βγήκε πρώτο σε όλη την Ευρώπη... μάλιστα...
-
καλησπέρα σε όλους , μπορώ να ρωτήσω για το my-t application κάτι?
έχω το chic hybrid σας βγάζει επιλογές στις εφαρμογες να αγοράσετε ? απο το pc ενώ βλεπω e-store δεν μπορω να αγορασω καμια ----
-
@dublin said in 2020 Toyota Yaris:
Βρε Δουβλίνε, και εγω γαλλοφρον ειμαι (207rc είχα), mirage, fdi, scalp eg και τα μυαλα στα κάγκελα.. Αλλά μην ακυρώνεις την εμπορική επιτυχία του yaris, 5.800 το 2022 και 1ή θέση, 2.000 παραπάνω από το 208.
-
@dublin said in 2020 Toyota Yaris:
Βρε Δουβλίνε, και εγω γαλλοφρον ειμαι (207rc είχα), mirage, fdi, scalp eg και τα μυαλα στα κάγκελα.. Αλλά μην ακυρώνεις την εμπορική επιτυχία του yaris, 5.800 το 2022 και 1ή θέση, 2.000 παραπάνω από το 208.
Ενώ το "τρέμουν" ας πούμε είναι μετριοπαθές... ίσα ίσα που ήμουν και μαλακός. Το 208 έσπασε μετά από 12 χρόνια την κυριαρχία του Golf στην Ευρώπη, αυτή είναι η είδηση, και πριν 12 χρόνια, πάλι Peugeot ήταν (207).
Είπαμε, από τα Χριστούγεννα και μετά θα απαντάω σε κάθε υπερβολή, ένα χρόνο έχουμε διαβάσει ότι να' ναι! Μόνο ότι δεν ανακάλυψαν τον τροχό δεν έχει ειπωθεί..
Να πούμε ότι τρέμει η Suzuki που παίρνουν από την ίδια δεξαμενή, και πουλάει ελάχιστα Πανευρωπαϊκά, να το καταλάβουμε, αλλά κάποιες γενικότητες είναι κάπως για τρολαρισμα..
-
Πέρα από την σχεδίαση εσωτερικού σε κανέναν τομέα δεν είναι ανώτερο ένα 208 από ένα yaris. Ούτε σε χώρους, ούτε σε τεχνολογία, ούτε σε εξοπλισμό ασφαλείας, ούτε σε εργονομία, ούτε σε συστήματα adas, ούτε σε vfm, ούτε σε αξιοπιστία.
Γενικά το yaris είναι καλύτερο αυτοκίνητο για την ελληνική πραγματικότητα.
Δηλαδή είναι πασιφανές γιατί το επιλέγουν οι αγοραστές. Ωχ! τώρα να υπολογίσουμε τις πωλήσεις ή δεν μας συμφέρει;
Θα δούμε τώρα στο fl τι διορθώσεις θα έχει, μπας και αναβαθμιστεί.
-
Αν διαβάσεις προσεχτικά, το "τρέμουν" ήταν απάντηση σε φίλο που ανέφερε κάτι αστείο σε βαθμό τρολαρισματος, όπως λες. Μην παρασυρεσαι, stay calm
-
@ninitaki1987 said in 2020 Toyota Yaris:
καλησπέρα σε όλους , μπορώ να ρωτήσω για το my-t application κάτι?
έχω το chic hybrid σας βγάζει επιλογές στις εφαρμογες να αγοράσετε ? απο το pc ενώ βλεπω e-store δεν μπορω να αγορασω καμια ----
Έχουμε κόντρα, θα είμαστε μαζί σας σε λίγο..
-
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
Πέρα από την σχεδίαση εσωτερικού σε κανέναν τομέα δεν είναι ανώτερο ένα 208 από ένα yaris. Ούτε σε χώρους, ούτε σε τεχνολογία, ούτε σε εξοπλισμό ασφαλείας, ούτε σε εργονομία, ούτε σε συστήματα adas, ούτε σε vfm, ούτε σε αξιοπιστία.
Γενικά το yaris είναι καλύτερο αυτοκίνητο για την ελληνική πραγματικότητα.
Δηλαδή είναι πασιφανές γιατί το επιλέγουν οι αγοραστές. Ωχ! τώρα να υπολογίσουμε τις πωλήσεις ή δεν μας συμφέρει;
Θα δούμε τώρα στο fl τι διορθώσεις θα έχει, μπας και αναβαθμιστεί.
Μακάρι, να αναβαθμιστεί μήπως και πλησιάσει λίγο..
-
Μιας και το ανεφερες , εκτος απο θεμα καταναλωσης και ανεσης , βλεπεις να υπερεχει καπου αλλου το Yaris σε σχεση με το (παλιο πλεον) 207 ?
-
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
Μιας και το ανεφερες , εκτος απο θεμα καταναλωσης και ανεσης , βλεπεις να υπερεχει καπου αλλου το Yaris σε σχεση με το (παλιο πλεον) 207 ?
Τα έχω αναφέρει στο παρελθόν, μην κουράσω πάλι. Δεν συγκρίνονται άμεσα (πως να συγκριθεί το rc?) ας πούμε απλά ότι δεν είναι αμάξι για την πόλη με την ζωή και τις δουλειές που έχω..
-
Τα έχω αναφέρει στο παρελθόν, μην κουράσω πάλι. Δεν συγκρίνονται άμεσα (πως να συγκριθεί το rc?) ας πούμε απλά ότι δεν είναι αμάξι για την πόλη με την ζωή και τις δουλειές που έχω..
Δεν εννοω πως ειναι για σενα και τις δουλειες σου. Γενικα εννοουσα. Τεσπα αφου δεν σε συμφερει , μη λες
-
Δεν εννοω πως ειναι για σενα και τις δουλειες σου. Γενικα εννοουσα. Τεσπα αφου δεν σε συμφερει , μη λες
Τι δε με συμφέρει βρε , αμαξαρα είναι το rc, ακόμα και τώρα έχει specs που τα βρίσκεις στα 28+ χιλ. Δεν μπορείς να συγκρίνεις αμάξι ειδικών προδιαγραφών με το yaris,
ti den katalavaineiss? -
Τι δε με συμφέρει βρε , αμαξαρα είναι το rc, ακόμα και τώρα έχει specs που τα βρίσκεις στα 28+ χιλ. Δεν μπορείς να συγκρίνεις αμάξι ειδικών προδιαγραφών με το yaris,
ti den katalavaineiss?Μια χαρα καταλαβαινω. Μερικοι αλλοι δεν καταλαβαινουν οτι το Yaris ειναι ενα αμαξι της σειρας, δεν ξεχωριζει καπου , εκτος απο το Υβριδικο του συστημα. Τα απλα Υaris ειναι στο μεσο ορο σαν αμαξια απο ολες τις αποψεις.Τελεια και παυλα.
Δεν τα απαξιωνω , ειδικα στο υβριδικο συστημα τους βγαζω το καπελο , αλλά σε τιποτα άλλο δεν ξεχωριζουν. Οποιος δεν εχει παρωπιδες το βλεπει καθαρα -
Αν διαβάσεις προσεχτικά, το "τρέμουν" ήταν απάντηση σε φίλο που ανέφερε κάτι αστείο σε βαθμό τρολαρισματος, όπως λες. Μην παρασυρεσαι, stay calm
..και εγώ τρολαρισματακια κάνω. Έχουμε πει ότι όλες οι επιλογές είναι σεβαστές, αυτό έλειπε, και μάλιστα στο 2023 έχουν γίνει άλματα μπροστά σε σχέση, ακόμη και μία ντουζίνα χρόνια πίσω! Θυμάται κανείς τι αυτοκίνητα υπήρχαν ανά δεκαετία;!
-
Για να μην τρελαθούμε κιόλας.. Πόσο μπορεί να ξεχωρίσει ένα b hatch; Ποια εταιρεία θα προσφέρει τα πάντα σε αυτήν την κατηγορία όταν τα περιθώρια κέρδους της είναι συγκεκριμένα; Όποιος θέλει ποιότητα, πολλαπλούς και δεν ξέρω τι άλλο, δεν κοιτάζει στην b, αλλά πάει καρφι για c segm. Απλά καθημερινά εργαλεία είναι μετακίνησης που καλύπτουν λαϊκές ανάγκες (Μήπως να κάνει καμμία χορηγία η toyota προς περισσό μεριά;)
-
Για να μην τρελαθούμε κιόλας.. Πόσο μπορεί να ξεχωρίσει ένα b hatch; Ποια εταιρεία θα προσφέρει τα πάντα σε αυτήν την κατηγορία όταν τα περιθώρια κέρδους της είναι συγκεκριμένα; Όποιος θέλει ποιότητα, πολλαπλούς και δεν ξέρω τι άλλο, δεν κοιτάζει στην b, αλλά πάει καρφι για c segm. Απλά καθημερινά εργαλεία είναι μετακίνησης που καλύπτουν λαϊκές ανάγκες (Μήπως να κάνει καμμία χορηγία η toyota προς περισσό μεριά;)
Καποια b ξεχωριζουν σε επιμερους τομεις. Πχ ντιζαιν, ή χωρους κτλ . Σε ολους τους τομεις ταυτοχρονα δεν ξεχωριζει καποιο , συμφωνουμε
-
Τα Β θα αλλάξουν στο μέλλον.
Δείτε το τέστ του Αβέντζερ και σκεφτείτε ότι είναι το νέο C3 με άλλη εξωτερική φορεσιά, γιατί μέσα θα μοιάζει πολύ.
Και το νέο Πούντο ταυτόχρονα.
Δηλαδή μικρά σουβάκια στα 4 μ. που θα χωράνε λίγο πιο άνετα τα 4 άτομα από τα σημερινά Β.
-
Να διευκρινίσουμε ότι ξεχωρίζω στο υβριδικό σύστημα σημαίνει : ξεχωρίζω σε κατανάλωση, αξιοπιστία, ευκολία οδήγησης, θόρυβο, κόστος μπαταρίας αντικατάστασης, καθώς και ευκολία μεταπώλησης στο μέλλον. Επιπλέον και άσχετα με το υβριδικό σύστημα κίνησης/μετάδοσης, ξεχωρίζει και στην εδώ αντιπροσωπεία (στην εδώ, όχι αυτή που είναι έξω από το εργοστάσιο π.χ. της Φορντ στην Κολωνία), ενώ είναι πολύ δυνατό και στην πρακτικότητα της καμπίνας.
Παίδες, δεν είναι ούτε λίγα ούτε φθηνά αυτά. Χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι είναι το άπαν. Ο καθένας τα ζυγίζει και αποφασίζει.
-
@criuser said in 2020 Toyota Yaris:
Τα Β θα αλλάξουν στο μέλλον.
Δείτε το τέστ του Αβέντζερ και σκεφτείτε ότι είναι το νέο C3 με άλλη εξωτερική φορεσιά, γιατί μέσα θα μοιάζει πολύ.
Και το νέο Πούντο ταυτόχρονα.
Δηλαδή μικρά σουβάκια στα 4 μ. που θα χωράνε λίγο πιο άνετα τα 4 άτομα από τα σημερινά Β.
Μπορεί να έχεις δικιο. Δυστυχώς θα αλλάξουν και οι τιμές τους και θα ξεχάσουμε τα αυτοκινητάκια που αγαπήσαμε στα 15χιλ.
Και το Αβεντζερ που αναφέρεις, όντως μου αρέσει πολύ. Αλλά τα πρώτα σχόλια λένε για φτωχό εσωτερικό. Και είναι απόλυτα λογικό, αν τα δωσουν όλα σε αυτη την κατηγορία, πως θα πουλήσουν μετά τα C, κλέφτες θα γίνουν;
2020 Toyota Yaris