-
Lap wrote:
Εδω δοκιμη του αυτοματου συστηματος παρκαρισματος.....
Δεν εχω ξαναδει τετοιο συστημα για καθετο παρκαρισμα
το εχει η Ford (μεταξυ αλλων) εδω και 4-5 χρόνια. Ελα να στο δείξω στο Κούγκα!
Τώρα γιατί του το χαλάς; Δεν το έφτιαξε γιαπωνέζος;
Γιατι ρε Χαρη, οποτε εχω μιλησει με πωλητες για το θεμα αυτο μου λενε για τη μοδα και το μπασιμο...κυριως των ανω των 40....που δεν μπορουν να διπλωνονται για να μπουν μεαα.
Μεσιε, τεκμηριωσε τη λιστα σου
Γενικά για ότι ακούω από πωλητές αυτοκινήτου, κρατάω μεγάλη επιφύλαξη. Από τα πλέον αναξιόπιστα επαγγέλματα, με συχνά πολύ χαμηλό επίπεδο γνώσεων πάνω στο αντικείμενο τους.
Όσο για την τεκμηρίωση, αν παρακολουθήσεις τα θέματα που αφορούν επιλογή διαφόρων SUV, θα δεις ότι το μπάσιμο είναι πολύ πίσω στη λίστα των κριτηρίων σε σχέση με αυτά που αναφέρω στη λίστα μου (εντάξει, τη μόδα δεν την παραδέχεται κανείς ως κριτήριο, αλλά όλοι ξέρουμε ότι παίζει γερά). Και όταν αναφέρεται, αποτελεί για κάποιους απλώς ένα έξτρα bonus στα πολλά και σημαντικότερα κριτήρια που κατέγραψα.
-
Δηλαδη χρησιμοποιησες το χαρτι της μοδας χωρις να το αναφερει κανεις....αλλα ολοι ξερουμε.....χμμμμ
Αυτο δεν αφηνει ενστασεις και για τα υπολοιπα επιχειρηματα σου;;;;
ΣΠΑΣΙΜΟΟ
Τι ειπατε;;;;;....τι ειπατε;;;;;;;
Υ.γ εσεις ειστε μπαρμπες....δεν κοιτω τα δικα σας threads...κοιτω τα πιπινικα threads εγω
-
Από τα πλέον αναξιόπιστα επαγγέλματα, με συχνά πολύ χαμηλό επίπεδο γνώσεων πάνω στο αντικείμενο τους.
Αυτό ξαναπέστο! 2 πράγματα ρώτησα για το Καμίκ τον πωλητή (όχι αυτό που μίλαγα, έναν νεαρό που ήταν στην έκθεση όταν πήγα), τα οποία τα γνώριζα. Εεε και στα 2 λάθος απάντησε....αχαχαχα!!
-
Εγω απορω...προϊσταμενους να κανουν εικονικες πωλησεις ..ωστε να βελτιωθουν....δεν εχουν;;;;
-
Εδω μια αναλυση απο την επισημη σελιδα της toyota για το νεο υβριδικο συατημα που θα φορα και το νεο yaris.
-
-
Εγω απορω...προϊσταμενους να κανουν εικονικες πωλησεις ..ωστε να βελτιωθουν....δεν εχουν;;;;
Οι εισαγωγείς και οι μεγαλέμποροι, που βαριούνται να απαντήσουν σε ένα email, κι όταν το κάνουν, έχουν προσλάβει ανθρώπους που μιλάνε ελληνικά κάτι μεταξύ Lap και Tsakaloto σε τόνο λες και μόλις τους έπιασες το πάρκινγκ, θα προσλάβουν-πληρώσουν και mystery shopper !?
Μ'αυτά θα ασχολούνται;
Δεν πάνε για φαϊ με κανά υφυπουργό να ρυθμίσουν τις κλίμακες φορολογίας καλύτερα...
Όσο πάντως και να το σνομπάρετε το λόγο αρκετοί, ο ανομολόγητος λόγος των 40αρηδων+ για SUVοειδή είναι το δίπλωμα που λέει ο Λαπ. Κοντά μισό αιώνα χτίζουμε κορμάρα ποτισμένη μπύρες, θα τη διπλώνουμε σε κάθες μπες βγες;
Εγώ έχω βρει και συμβατικά που μπαίνεις-βγαίνεις 'όρθιος'...
-
Για τα δικά μου δεδομένα, τα προηγούμενα μοντέλα σχεδιαστικά εξωτερικά δεν με συγκινούσαν. Αυτό το μοντέλο το θεωρώ όμορφο. Καιρός ήταν να κυκλοφορίσει ένα μοντέλο κάπως επιθετικό σχεδιαστικά.
-
https://www.4troxoi.gr/dokimes/paroysiaseis/odigoyme-neo-toyota-yaris-sta-hnaria-tis-corolla
Αντε να πουμε και για το περιοδικο που μας φιλοξενει λεγοντας το μακρυ και το κοντο μας γλιτωνοντας λεφτα απο ψυχολογους κτλ....χεχε
Ωραιο, περιεκτικο, και ευκολο στο διαβασμα αρθρο.
Σωστη η παρατηρηση για τo e cvt (μας διαβαζουν, σιγουρα ...χεχε)
Και εκπληκτικες φωτογραφιες!!!
Μπραβο απο εμενα!
-
Σαν περήφανος ιδιοκτήτης ενός Γιάρις ΜΚ1 του 1999, το οποίο συνεχίζει την πορεία του μέσω της αδερφής μου με 280.000 χλμ. στα πιστόνια του και όλα πάνω του να δουλεύουν όπως την πρώτη μέρα και να συνεχίζει να παίρνει μπρος με μισή μιζιά, έχω να πω το εξής:
Τι'ναιαυτάρε? Που είναι οι χώροι του πρώτου, που είναι η άνεση στο μπες βγες, που είναι η ανοιχτωσιά ακόμη και στο πίσω κάθισμα, που είναι η ορατότητα μπρος-πίσω-πλάι και η φωτεινότητά του? Το έκαναν κλουβί. Για έναν ή για δύο, καλο(ύτσικο) είναι, για παραπάνω πλέον όχι.Έπειτα, τι μουτζούρα είναι αυτή στην καμπίνα? Έλεος, θα έρθει ο κασέλας.
Έριχνα τα καθίσματα και έκανα μετακομίσεις κάποτε με δαύτο. Μπαίναμε 5 μέσα και πηγαίναμε με 140 στην Τρίπολη για έφοδο στις ταβέρνες. Το χιλιάρι με τα 68 αραβίας όλα αυτά, εν έτει 1999, τη χρονιά των παχέων αγελάδων. Το κόνσεπτ πλέον είναι διαφορετικό, απλώς το όνομα το ίδιο.
-
-
Όσο περισσότερο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει.
-
Θα γινει χαμος απο πωλησεις αρκει να κοστιζει οσο το σημερινο.
Ειναι πλεον σπορτιφ, γρηγορο, πιο οικονομικο,με αστειους ρυπους, μηδεν τελη, τελειο και φουλ αξιοπιστο αυτοματο κιβωτιο, σουπερ εξοπλισμο ασφαλειας και ωραιο ντιζαϊν. Και 6 ετη εγγυηση.
Εαν στο πλαϊνο σημειο δεν ειχε αυτην την καμπυλη που μοιαζει με αυτοκινητο του μικυ μαους και ειχε πιομκοφτες γραμμες στο c pillar θα ταν ...τελειο
-
Σαν περήφανος ιδιοκτήτης ενός Γιάρις ΜΚ1 του 1999, το οποίο συνεχίζει την πορεία του μέσω της αδερφής μου με 280.000 χλμ. στα πιστόνια του και όλα πάνω του να δουλεύουν όπως την πρώτη μέρα και να συνεχίζει να παίρνει μπρος με μισή μιζιά, έχω να πω το εξής:
Τι'ναιαυτάρε? Που είναι οι χώροι του πρώτου, που είναι η άνεση στο μπες βγες, που είναι η ανοιχτωσιά ακόμη και στο πίσω κάθισμα, που είναι η ορατότητα μπρος-πίσω-πλάι και η φωτεινότητά του? Το έκαναν κλουβί. Για έναν ή για δύο, καλο(ύτσικο) είναι, για παραπάνω πλέον όχι.Έπειτα, τι μουτζούρα είναι αυτή στην καμπίνα? Έλεος, θα έρθει ο κασέλας.
Έριχνα τα καθίσματα και έκανα μετακομίσεις κάποτε με δαύτο. Μπαίναμε 5 μέσα και πηγαίναμε με 140 στην Τρίπολη για έφοδο στις ταβέρνες. Το χιλιάρι με τα 68 αραβίας όλα αυτά, εν έτει 1999, τη χρονιά των παχέων αγελάδων. Το κόνσεπτ πλέον είναι διαφορετικό, απλώς το όνομα το ίδιο.
Όπως τα λέει κι ο φίλος! όλα τα αυτοκίνητα μεγάλωσαν μια κατηγορία σε χώρους, εκτός απ' το Yaris που μίκρυνε.
Θα μπορούσε να είναι το 'απόλυτο' υβριδικό, αλλά ελλείψει ανταγωνισμού είπαν να αφήσουν περιθώριο πωλήσεων και για τη στενάχωρη Corolla hatchback (που είναι λιγότερο πρακτική απ' το παρόν yaris πριν το νέο μοντέλο)...
-
Γιατι πιο χαμηλό και αυτό;
-
Γιατι πιο χαμηλό και αυτό;
-
γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που γουστάρουν αυτοκίνητα χαμηλά.
-
γιατί ετοιμάζουν και b suv
-
-
Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να μειώνονται σημαντικά οι χώροι.
Χωρίς άλλα κριτήρια, αυτό αυτομάτως κόβει ένα αρκετός μέρος αγοραστικού κοινού, αφού στους χώρους ήταν βασιλιάς στην κατηγορία του.
Σίγουρα αυτό το target group μετακινείται από ό,τι φαίνεται στο μικρό SUV που ετοιμάζεται ... όπως ειπώθηκε!
-
Ρε παιδια και το προηγουμενο δεν ειχε πολυ μεγαλους χωρους. Ειχε και καπως περιεργη θεση στο τιμονι...τα ποδια μου χτυπουσαν.
Τι να πει και το baleno που οταν τα εψαχνα ηταν σαν λιμουζινα. Μεγαλυτεροι χωροι απο την octavia σε απολυτα νουμερα και μετρημενα.
Πανω κατω ιδιους χωρους με το σημερινο εχει το my2020, ετσι οπως το βλεπω.
Αλλωστε η toyota ανακοινωνει πως εχει μεγαλυτερο χωρο στην καμπινα...γενικα
-
Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να μειώνονται σημαντικά οι χώροι.
Χωρίς άλλα κριτήρια, αυτό αυτομάτως κόβει ένα αρκετός μέρος αγοραστικού κοινού, αφού στους χώρους ήταν βασιλιάς στην κατηγορία του.
Σίγουρα αυτό το target group μετακινείται από ό,τι φαίνεται στο μικρό SUV που ετοιμάζεται ... όπως ειπώθηκε!
Κατσε να το δουμε απο κοντα. Το βασικο δεν ειναι οι χωροι αλλα η τιμη να ειναι μαζεμενη και ο εξοπλισμος. Το 2ο Γιαρις ειναι τεραστιο, την πρωτη φορα που το ειδα νομιζα οτι ηταν κορολλα. Ειναι θετικο οτι η Τογιοτα αντιστρεφει τις τασεις της αγορας.
Αληθεια παντως οτι το Κορολλα εχει περιορισμενους χωρους αλλα δεν παυει να ειναι ενα αρκετα καλοφτιαγμενο αμαξι με καποια σπορ χαρακτηριστικα. Προσωπικα δεν εχω θεμα ειδικα οταν εχεις και αλλες επιλογες για μεγαλυτερους χωρους οπως το Καμρυ (ιδια πλατφορμα εχουν, ιδια και με το Γιαρις χαχα).
-
Πες τα ντε......
Καλα τα ελληνικά μου εχουν γινει μετρο συγκρισης.. χαχαχαχα
Να γραφατε με κινητο, να πατουσατε ενα κουμπι και να επιανε ολα τα διπλανα, να γραφατε μια λεξη και μονο του να αλλαζε τη λεξη (μα τι μαλακια αυτο το πραγμα;;;) θα..... σας ελεγκα εγκω
2020 Toyota Yaris