-
Ωραία κορίτσα μοιράζουν ηπειρωτικες πίτες...
Καλες οι πίτες που κάνουν οι Ηπειρώτισες, αλλά άμα πλακωθούν στις πίτες οι Θεσσαλές, δεν τις φτάνει καμιά...
Το γλέντι κορυφή!
-
Γιατί έχω την εντύπωση πως άλλο εννοώ εγώ και άλλο εσύ;
-
Ελβετία γίναμε με τις νέες αντικειμενικές αξίες.
Ωραίες, προνομιούχες περιοχές. Υψηλό βιοτικό επίπεδο.
Να για παράδειγμα αυτός ο κυριούλης 84 ετών ζει σαν Ελβετός...εδώ παραδίπλα μου... Χαίρεται τη ζωή του ο άνθρωπος.
υ.γ. άντε να ξεκινήσουν να πουλιούνται στην λιανική διαστημόπλοια να πάρω ένα να εξαφανιστώ.
-
Μεμονωμένο περιστατικό που ενισχύει την εγκληματοφοβία. Ακούω και μαθαίνω εκ των έσω πως με 35-45 ευρώ κάνει σκοπιά έξω από το σπίτι σου μάχιμος ένοπλος αστυνομικός/στρατιωτικός το βράδυ 23:00-06:00 σε όλη την Αθήνα τώρα το καλοκαίρι που κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα.
-
Τόσο πάει μαύρα ή με απόδειξη;
Έχουν κι οι καραβανάδες κουμπούρια εκτός υπηρεσίας;
-
'*Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για μέλη γνωστής για την δράση της οικογένειας Ρομά με βαρύ παρελθόν στο έγκλημα, κυρίως σε ληστείες *.'
Και τι ακριβώς κάνει η αστυνομία για αυτό? Τους έβαλε φυλακή? Μπααα....απλά αλωνίζουν. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί όλο και περισσότεροι αγοράζουν όπλα....
-
Είναι μάταιο να αναζητείται λύση για αυτά τα προβλήματα.
Αφενός για πολλούς δεν θεωρούνται προβλήματα και επίσης υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα δεν είναι οι δράστες αλλά όλα τα υπόλοιπα.
Δηλ. αν βάλω φωτιά σε ένα δάσος και καεί δεν φταίω εγώ, φταίει ο πυροσβέστης που δεν την έσβησε, φταίνε τα δέντρα που φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν, φταίει η ανακάλυψη της φωτιάς, εννοείται ότι φταίει ο αρχηγός της πυροσβεστικής, ο άμεσος προϊστάμενος του στο υπουργείο δηλ. ο υπουργός, το κόμμα που είναι στην κυβέρνηση, η δεξιά, η ακροδεξιά, ο καπιταλισμός, η ΕΕ, η ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ ...κλπ...κλπ....
Δεν φταίει ο εμπρηστής. Δικαίωμα του να βάλει φωτιά.
Δικαιωματικά...
-
Είναι μάταιο να αναζητείται λύση για αυτά τα προβλήματα.
Αφενός για πολλούς δεν θεωρούνται προβλήματα και επίσης υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα δεν είναι οι δράστες αλλά όλα τα υπόλοιπα.
Ισχύει αυτό πολλές φορές, αλλά θα πρέπει κάποιος να είναι τελείως ανεγκέφαλος για να τα υποστηρίζει αυτά!! Να δεχτώ ότι τα κίνητρα του δράστη μπορεί να οφείλονται και σε διάφορους άλλους παράγοντες, αλλά αυτοί οι παράγοντες ισχύουν για όλους μας. Τεσπα, δεν θα βγεί άκρη, εαν κάποιο υποστηρίζει ότι φταίνε τα πάντα εκτός του δράστη!!
-
Ανεγκέφαλος; χμμμ...κάτσε γιατί διαβάζουν και άλλα μέλη που έχουν άλλες απόψεις.
Ακούω καθημερινά απίστευτες (γελοίες) ατάκες από πολίτες που δεν θέλουν να πάνε για εμβολιασμό. Έχω ακούσει τα ποιο απίστευτα πράγματα. Δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα. Είναι μάταιο.
Θεωρητικά θα έπρεπε να μην θέλουν οι πολίτες να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Θεωρητικά. Το τοίχος ανοσίας δεν χτίζεται όσο υπάρχουν πολίτες που με γελοίες ατάκες επιμένουν να μην εμβολιάζονται.
Το κράτος, η κυβέρνηση διαπιστώνει το πρόβλημα και προσπαθεί (όσο μπορεί) να πείσει, ότι πρέπει να εμβολιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών πριν φθάσουμε πάλι στο φθινόπωρο. Είναι παγκόσμιο το πρόβλημα. Δεν είναι καπρίτσιο του Μητσοτάκη.
Και τι βλέπουμε τελικά; Ακόμη και αυτό το θέμα πολιτικοποιείται, κομματικοποιείται, μπαίνουν στην μέση ιδεολογίες ... και ξανά μανά διλήμματα και ατάκες. Ότι πει το κόμμα, ότι πει η ιδεολογία, ότι πει το Iq ραδικιού.
Συνταγματικό δικαίωμα σου λέει.
Άντε πάλι με το δικαίωμα. Δικαιωματικά...
Δεν βγαίνει άκρη με τίποτα.
Αν κάποιος είναι μπετόν αρμέ και δεν χαμπαριάζει μία, ότι και να του κάνεις ότι και να του πεις τσιμεντόλιθος θα παραμείνει.
-
Βουνό το δίκιο σου φίλε Storm!
-
Μην πολιτικοποιείτε όλα τα νήματα συζήτησης, θα δεχθείτε επίπληξη από αυστηρούς συμφορουμίτες!
Πίσω στα τεχνικά:
ΤΟΥΟΤΑ direct shift cvt.
Γρανάζια για εκκίνηση και στα 55χαω εμπλέκεται το cvt
-
Μην πολιτικοποιείτε όλα τα νήματα συζήτησης, θα δεχθείτε επίπληξη από αυστηρούς συμφορουμίτες!
Ε τι περίμενες και εσύ με τη δεξιά του Κούλη να μας κυβερνά, ότι δε θα υπήρχε λογοκρισία ?
@Storm Συμφωνώ με αυτά που έγραψες περί εμβολιασμού. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος όμως.. δεν ήσουν κατά του εμβολίου κάποιο διάστημα πρίν ?
-
@Storm Συμφωνώ με αυτά που έγραψες περί εμβολιασμού. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος όμως.. δεν ήσουν κατά του εμβολίου κάποιο διάστημα πρίν ?
Τον Μάρτιο έγραφα ότι δεν είμαι αρνητής, αλλά ούτε θα πήγαινα να εμβολιαστώ. Ο λόγος που έγραφα ότι δεν θα πήγαινα; Καθαρά το εργασιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Δυστυχώς αυτό το καθεστώς επιρεάζει την δική μου ζωή ή μάλλον την έχει καταστρέψει.
Επίσης έγραφα ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και δεν πρέπει να γίνει υποχρεωτικός. Λογικό. Με το ζόρι δεν μπορεί να σέρνεται ο πολίτης στα εμβολιαστικά κέντρα.
Φυσικά μόλις άνοιξε η πλατφόρμα αμέσως μπήκα και αναζήτησα ημερομηνία για να πάω να εμβολιαστώ αφού πρώτα είχα εξασφαλίσει ότι δεν θα περάσω από την ιερά εξέταση των αρκουδόμαγκων προϊσταμένων.
Βγήκε μία επίσημη εταιρική διαδικασία και πάνω σε αυτή στηρίχθηκα ώστε να δικαιολογήσω την ολιγόωρη άδεια και την δυνατότητα τηλεργασίας εκείνης της ημέρας.
-
@Storm κατανοητός. Είναι πάντως θέμα υγείας και σε τέτοια θέματα δεν είναι καλό να αφήνουμε την εργασιακή μας πραγματικότητα να μας επηρεάζει . Πρέπει να 'πατάμε πόδι' . Ταπεινή μου γνώμη
-
-
@Storm κατανοητός. Είναι πάντως θέμα υγείας και σε τέτοια θέματα δεν είναι καλό να αφήνουμε την εργασιακή μας πραγματικότητα να μας επηρεάζει . Πρέπει να 'πατάμε πόδι' . Ταπεινή μου γνώμη
Να 'πατάμε πόδι'; Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει το ντουβάρι αρκουδόμαγκα (τύπος Πολάκη) προϊστάμενό μου.
Και μάλλον δεν σε έχει στήσει κάποιος στο τοίχο να σε εκβιάσει και να σε εκφοβίσει (bullying) για να σταματήσεις να έχεις άποψη (στο αντικείμενο εργασίας) και να σταματήσεις να εκφράζεσαι μέσα στον εργασιακό χώρο.
Δυστυχώς δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα σε δημόσιο χώρο. Ειδικά μέσα σε φόρουμ.
υ.γ. είναι και ο λόγος που δεν συναντιέμαι με μέλη και αποφεύγω τις κοινωνικές επαφές μέσω ίντερνετ. Πολύ άσχημες εμπειρίες.
-
#thimios
#zaios
Ελλάς το μεγαλείο σου !
-
https://www.npress.gr/nafpaktia/naypaktos-me-18-685-moria-to-doro-stoys-g/
μπραβο στο παιδι και στην οικογενεια του. αυτους που εφυγαν. και ο πατερας του ηταν η αλλη αριστερα, των αριστων, αν και κοντα στους ζαιους, ηταν απο αυτους που δεν εφαγαν και αγωνιστηκαν για το κοινο καλο. φυσικα ο πολεμας απο τα λαμογια υπηρξε ανελεητος.
-
Έφυγε ο πρίγκιψ της ελληνικής μουσικής.
-
Πολύ χασμουρητό στην τελετή έναρξης των αγώνων του Τόκυο. Έκαστος στο είδος του. Οι σαμουράιδες δεν το έχουν με τις φανφάρες.Για κανά διαφορικό, τίποτε μαχαίρια και κιμονό, καλοί είναι.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]