-
-
Δείτε πως τελικά και η φυσική σύμφωνα με την νοοτροπία του @criuser και του @fanis75 δεν θεωρείται επιστήμη διότι στην πράξη δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια παρα μονάχα προσεγγιστικά διότι οι αρχικές συνθήκες στο σύστημα είναι άπειρες, όπως ακριβώς σας ανέφερα και τις προάλλες. Είναι εμφανές το ποσα κοινά έχει η φυσική με την οικονομική επιστήμη.
Οι attractors είναι οι λεγόμενες ρύθμισεις ενός συστήματος. Για αυτό και οι περισσότεροι οικονομολόγοι επιθυμούν μια σχετική ρύθμιση της οικονομίας διότι μπορεί να μελετηθούν οι πιθανότητες και να γίνουν οι προβλέψεις γύρω από αυτό το σημείο και έτσι να οριστεί σε έναν υψηλότερο βαθμό η αντίδραση σε αυτές. Ως αποτέλεσμα αυτού έχουμε μια μεγενθυνση με όσο γίνεται περισσότερη πρόβλεψη και αντιμετώπιση οικονομικών φαινομένων. Δηλαδή, θέτουμε τις αρχικές συνθήκες όπως και σε ένα εργαστηριακό πείραμα όπου περιμένουμε η ακολουθία να έχει μια συγκεκριμένη πορεία.
-
Άσχετη απάντηση.
-
Άσχετη για εσένα! Σχετική για έναν που κατανοεί!
Το είδες το βίντεο;;; Βάζω στοίχημα πως όχι!!!!
-
Δεν χρειαζόταν να βάλεις στοίχημα.
Το έδινε 0,50 απόδοση...
-
Τότε γιατί παίρνεις θέση για κάτι που δεν γνωρίζεις;
-
Γιατί έτσι...
και γιατί γνωρίζω...
και γιατί είναι Σαββατόβραδο και δεν έχω πολύ χρόνο...
και γιατί τώρα διασκεδάζω με τους κινεζολάγνους χορηγούς πάμφτηνων μεταχειρισμένων στους άλλους...
-
Καλά όλα τα αλλα, μόνο που δεν γνωρίζεις διότι δεν έχεις ασχοληθεί, απλώς αναπαράγεις απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν σπουδάσει!
-
Είδαμε και τους «σπουδαγμένους»…..
-
Εσύ είδες το βίντεο;; Κατανοείς ότι τόσο καιρό εκτίθεσαι με τις απόψεις περί επιστημών που δεν κατανοείς;
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εσύ είδες το βίντεο;; Κατανοείς ότι τόσο καιρό εκτίθεσαι με τις απόψεις περί επιστημών που δεν κατανοείς;
Κάνε εσύ ένα ρεζουμέ που τα υποτίθεται ότι τα καταλαβαίνεις….
Όσο για την «έκθεση» μάλλον πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου κάποια στιγμή αλλά αυτή προϋποθέτει βασικές κοινωνικές δεξιότητες και ανεπτυγμένη επιμέρους συναισθηματική νοημοσύνη των οποίων αγνοείς ακόμα και την ύπαρξη τους. -
Έγραψα πιο πάνω! Δες το βίντεο ρε συ! Γιατί έχετε αλλεργία στην γνώση;;; Δεν σας αρεσει να μαθαίνετε νέα πράγματα;;; Δεν είναι βαρετή η ζωή σας που ασχολείστε με τα ίδια χωρίς νέα γνώση;;;
Όσο για την συναισθηματική νοημοσύνη που αναφέρεις, πες μου τι αναφέρει για κάποιον που ειρωνεύεται και υποβαθμίζει τις γνώσεις άλλων που δεν κατανοεί και δεν έχει διδαχθεί ποτέ!!!!
-
Ερώτηση ίσως αφελής...
Στο mobile.de, οι τιμές που βλέπουμε, συμπεριλαμβάνουν τον Γερμανικό ΦΠΑ (19%)...
Σωστά?
-
Ναι…στην τιμή αν δεις τα αρχικά inkl. Mwstr σημαίνει ότι περιλαμβάνεται.
-
@antoniokon said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Στο mobile.de, οι τιμές που βλέπουμε, συμπεριλαμβάνουν τον Γερμανικό ΦΠΑ (19%)...
Σωστά?
Ναι, εκτός εαν το γράφει ότι ειναι χωρίς ΦΠΑ.
-
Σήμερα επέστρεψα από ένα επαγγελματικό 3ήμερο στην Μολδαβία. Δεν θα πω για την χώρα, που ήταν πολύ καλύτερη από αυτό που περίμενα, αλλά για αμάξια στο φόρουμ που είμαστε:
Πάρα πολλές BMW & Mercedes, και όχι τίποτα μικρά. Μιλάμε για Χ3 & GLC και πάνω! Τόσα πολλά ακριβά αμάξια μαζεμένα έχω καιρό να δω! Αρκετά Βόλβο επίσης. Από Ευρωπαϊκά, είχε επίσης αρκετά Φορντ - κυρίως Mondeo - και Σκόντα. Από Γαλλικά, είδα λίγα Ρενώ και Πεζω/Σιτροέν ούτε γιε δείγμα!!
Μετά τα ακριβς Γερμανικά, κυριαχούν οι Ιάπωνες (κάπου 60% Τογιότα και μετά με την σειρά: Μιτσουμπίσι, Νισσάν, Μάζντα, Χόντα).
Είδα και ένα τογιότα που δεν ήξερα οτι υπάρχει - αλλά η πλειοψηφία ειναι RAV.
-
Έπρεπε να πας το 2003 που πήγα εγώ και έφριξα. Δεν είναι τυχαίο που δεν έχω ούτε μια φωτογραφία…ελπίζω να πήγες Κρίκοβα…
Είδα πέρυσι τον Μπλέτσα που πήγε και δεν είχε καμία σχέση! -
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Έπρεπε να πας το 2003 που πήγα εγώ και έφριξα. Δεν είναι τυχαίο που δεν έχω ούτε μια φωτογραφία…ελπίζω να πήγες Κρίκοβα…
Είδα πέρυσι τον Μπλέτσα που πήγε και δεν είχε καμία σχέση!Σίγουρα έχει τεράστια διαφορά, η χώρα αναπτύσσεται ταχύτητα - καμία σχέση με το δικό μας μπ@ρδέλο!
Πουθενά δεν πήγα, μόνο Κισινάου και σε ένα οινοποιείο 50χλμ εκτός, που ήταν μέρος του Συνεδρίου. Δεν υπήρχε χρόνος για τίποτα άλλο.
-
@fanis75 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Είδα πέρυσι τον Μπλέτσα που πήγε και δεν είχε καμία σχέση!Σίγουρα έχει τεράστια διαφορά, η χώρα αναπτύσσεται ταχύτητα - καμία σχέση με το δικό μας μπ@ρδέλο!
Πουθενά δεν πήγα, μόνο Κισινάου και σε ένα οινοποιείο 50χλμ εκτός, που ήταν μέρος του Συνεδρίου. Δεν υπήρχε χρόνος για τίποτα άλλο.
Αν μπήκατε στα τούνελ για ξενάγηση, αυτή είναι η Κρίκοβα…
-
Αν μπήκατε στα τούνελ για ξενάγηση, αυτή είναι η Κρίκοβα…
Δεν μπήκαμε όχι. Πέμπτη βράδυ έφτασα, Παρασκευή όλη μέρα στο συνέδριο, Παρασκευή βράδυ καπάκι από το συνέδριο σε δείπνο. Σάββατο πρωί επισκεψη σε ένα οινοποιείο και επιστροφή Σάββατο αργά απόγευμα. Βράδυ μια μικρή βόλτα να δω την πόλη και Κυριακή πρωι πρωι επιστροφή.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]