-
dstou καλά τα λες εσύ, αλλά δεν είναι 'της τάξεως μας' τα άτομα αυτά, που μάθανε να ζουν με δεκάδες εκατομμύρια το χρόνο και τώρα πρέπει να περιοριστούν σε μονοψήφιο νούμερο. Αυτό το μονοψηφιο θα βγει απ το χώρο του θεάματος στον οποίο ανήκουν και οι δυο. Γιατί τα λεφτά που ξοδεύουν δεν βγαίνουν ούτε με χίλια χρόνια πηλοφόρι... άσε που του αλλουνού του έχει φάει τη μάνα η μαρμάγκα, σου λέει κάτσε μη κολλήσουν τα φρένα της Πόρσε ή πέσει κάνα ελικόπτερο ξαφνικά... δημοσιοποιώντας τα παθήματα, προφυλάσσεται.
Ρε τους Εγγλέζους να τους βγει κανένας πρίγκηπας Αντετοκουμπος, θα χει πολύ γέλιο...
Πάντως αν έχεις το τηλέφωνο του Πήλιο και χρειάζεται μεροκάματο δωστο μου γιατί χρειάζομαι βοήθεια στα χωραφια
Υ. Γ Αντετοκουμπο πριγκηποπουλο και Οπρα νονά, μαζική αυτοκτονία στο παλατι
-
200 χρονια πριν, καπου κοντα στο χωριο μου καποιοι φωναξαν το αντρικο 'Νικη ή Θάνατος', λιγες μερες νωριτερα απο το επισημο, ηδη στις 23 ειχαν κατακτησει τη Καλαματα
ετσι, για να μπορουμε να τσακωνομαστε για κουλιδες, τσιπρες και τετοια κακα συναπαντηματα...
ΑρΕς
και ειναι η περιοχη που τελικα εμεινε στη τυχη της τοσα χρονια, με πληθυσμο το 1821 50000, πλεον λιγοτερους απο 3000 αν εξαιρεσεις το Μαραθονησι, βλεπεις μεγαλη η προσφορα σε αιμα, ουσια και πολεμο αλλα μικρη σε προεστους και αρχοντες
-
χρειαζεται αστυνομια τελικα. και πολυ, μα παρα πολυ σφαλιαρα. μουλοι.
-
Όχι σφαλιάρα, δεν είμαστε βάρβαροί. Χρειάζεται σύλληψη, φυλάκιση για βανδαλισμό μνημείου και βεβήλωση Εθνικού Συμβόλου και φυσικά τα έξοδα για την αποκατάσταση, συν 100 ώρες community service.
-
Μα δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια ποινή που θα έπρεπε στον ΠΚ....
-
Ακριβώς. Τέτοιες ποινές θέλει ο Π.Κ, να πληρώνει ο δράστης την ζημιά, κοινωνική εργασία και διάφορες τέτοιες παρόμοιες ποινές. Αυτό εφάρμοζε η Σιγκαπούρη (υποθέτω ακόμα και σήμερα). Δεν έχει νόημα η φυλακή...άχρηστη. Σου έλεγε κατέστρεψες δημόσια περιουσία? 3 μήνες αναστολή εργασίας (χωρίς μισθό φυσικά), 8ωρη εργασία για το δημόσιο (φύτεμα, καθαριότητα, δημόσια έργα κλπ.) και θα μένεις σε 'φυλακή', δηλαδή σε ένα δημόσιο ελεγχόμενο χώρο του οποίου το κόστος το πληρώνεις εσύ και όχι οι φορολογούμενοι πολίτες! Άριστο σύστημα!!
-
Αυτά τα μέτρα εφαρμόζονται σε μερικές χώρες για ελαφρά αδικήματα, γιατί τα πρόστιμα δεν έχουν για όλους τον ίδιο αντίκτυπο. Π.χ. μπορεί για ένα αδίκημα η ποινή να είναι π.χ. 1.000 ευρώ. Το ποσό αυτό για έναν μισθωτό μπορεί να είναι ένας μισθός ή και παραπάνω, αλλά για έναν καραλεφτά μπορεί να είναι ένα τίποτα.
Γι' αυτό, του φτωχομπινέ του βάζεις πρόστιμο για να τον τσούξει, ενώ για το ίδιο αδίκημα του λεφτά του βάζεις κοινωνική εργασία έως ότου να ξεπληρώσει τη ζημιά που έκανε. Γιατί άμα στον δεύτερο βάλεις πρόστιμο όπως στον πρώτο, του έκανες τα μούτρα κρέας (όχι).
Μια άλλη μέθοδος, που εφαρμόζεται σε μερικές χώρες είναι να πέφτει πρόστιμο, αλλά ανάλογο με το εισόδημά σου. Π.χ. περνάς με κόκκινο. Ο φτωχομπινές τρώει π.χ. 500 ευρώ, αλλά ο λεφτάς τρώει π.χ. 3 χιλιάρικα.
Προφανώς, άμα μιλάμε για κακουργήματα, οι ποινές εξισώνονται. Άμα σκοτώσεις δηλαδή τρως την ίδια φυλάκα ανεξάρτητα εισοδήματος.
-
Ασχολείστε όλοι με βλακείες. Ξεφτυλισμένα άτομα. Κουτσομπόληδες.
Χώρισε ο Πατούλης ρε σεις? Βλέπω τη γυναίκα του να κλαίει και ματώνει η ψυχή μου, δεν κοιμάμαι τα βράδια.
σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ
-
...
Μια άλλη μέθοδος, που εφαρμόζεται σε μερικές χώρες είναι να πέφτει πρόστιμο, αλλά ανάλογο με το εισόδημά σου. Π.χ. περνάς με κόκκινο. Ο φτωχομπινές τρώει π.χ. 500 ευρώ, αλλά ο λεφτάς τρώει π.χ. 3 χιλιάρικα.
Αυτό δεν θα είχε επιτυχία στην Ελλάδα όπου όλοι οι μεγάλοι δηλώνουν ψίχουλα και τα έχουν όλα σε εταιρίες. Θα έβλεπες ο εφοπλιστής να πληρώνει λιγότερα από τον δημόσιο υπάλληλο.
-
Αν δεν στραβώσει κάτι, ξεκινάω το ταξίδι του επαναπατρισμού, μετά από 15 μήνες, το βράδυ της Πρωταπριλιάς... σαν ψέματα θα μου φαίνεται...
-
Αν δεν στραβώσει κάτι, ξεκινάω το ταξίδι του επαναπατρισμού, μετά από 15 μήνες, το βράδυ της Πρωταπριλιάς... σαν ψέματα θα μου φαίνεται...
Άντε με το καλό!!! Καλό ταξίδι εύχομαι και καλή επιστροφή!
Το καλοκαίρι κερνάω τσίπουρα στην Μιτζέλα.
-
Χωρίς λόγια γιατί αλλιώς μόνο με βρίσιμο μπορεί κάποιος να απαντήσει προς όσους αναφέρεται το κείμενο, συγχαρητήρια στον Κ.Φράγκο
-
Piliourits παραδέξου το είδες την ανάπτυξη να έρχεται και επέστρεψες Ελλάδα ! Κατέβα Αθήνα ξεκινάει η γραμμή 4 στο Μετρό, λογικά και το Ελληνικό το 2022 ή 2023 ή 2024 ή 2025 ...
-
Να φτάσει το τρένο της ανάπτυξης που περιμένουμε 10 χρόνια και να μην είμαι στην υποδοχή να το προϋπαντήσω, θα είναι κρίμα...
-
Να φτάσει το τρένο της ανάπτυξης που περιμένουμε 10 χρόνια και να μην είμαι στην υποδοχή να το προϋπαντήσω, θα είναι κρίμα...
Την καλύτερη περίοδο έρχεσαι...έτοιμος για το άλμα της 10ετίας είσαι!!
'η χώρα θα κάνει άλμα δεκαετίας στον τομέα της ανάπτυξης.'
https://www.naftemporiki.gr/story/1704885/kmitsotakis-alma-10etias-meta-ton-kabo-tis-pandimias
-
Kαλώς να ορίσεις,να χαρείς και να σε χαρεί κι η οικογένειά σου κι εύχομαι μ'αυτά που θα δεις να μην θελήσεις να γυρίσεις πίσω στους Άραβες τρέχοντας (θα σου φανεί παραδεισένιο μέρος η Σ.Α., σε σχέση μ'αυτό το 'πράγμα' που παριστάνει τη χώρα εδώ και δεκαετίες).
-
Όταν λέω εγώ κ@@οπαιδα και σκουπιδια με ειρωνεύεστε. Οι άνθρωποι έχουν ψυχικά θέματα κοινωνικόποιησης. Δεν μπορούν να σεβαστουν, αν οχι για αυτούς, αυτό που αγαπά και σέβεται ο διπλανός τους. Διαλαλούν την αλληλεγγύη τους, μη χέσω, και δεν έχουν ούτε ψήγματα ενσυναισθησης και σεβασμου στα όσια και ιερά ενός άλλου συμπολίτη τους.
-
O πρίγκηψ Φίλιππος, το πατριωτάκι, απεβίωσε.
-
'Καθάρησαν' και τον Καραιβάζ
-
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]