-
-
@diego1960 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ο Κούλης είναι ο,τι χειρότερο έχει περάσει τα τελευταία 20 χρόνια, πέρα από το νοητικό που είναι φανερό οτι...δε μπορεί το παιδί, είναι και επικεφαλής της πιο χυδαίας και ανήθικης κυβερνησης που θυμάμαι. Μπροστά του ο ΚΚ ο χοντρός, ο Σαμαράς, ο Σημίτης κτλ μοιάζουν όαση. Οπότε όχι, δεν μας "πέφτει πολύς" αλλά σαφέστατα είναι αυτό που μας αξίζει γιατί ο σοφός λαός τον επέλεξε 2 φορές.
Μάλλον από το 12 έως το 19 ήσουν καλά κλεισμένος σε κάποιο δωμάτιο, σε τάιζαν και σε πότιζαν…αλλιώς δεν εξηγείται η άγνοια του χειρότερου ever.
-
Οχι απλά δεν ήμουν φανατικός νεοδημοκράτης που προσπαθώ να ξεπλύνω τη χυδαιότερη κυβέρνηση της τελευταίας 20ετίας όπως κάνεις εσύ.
Όλοι μα όλοι ήταν καλύτεροι από τον Κούλη, αλλά χαλάει το αφήγημα αν τα γράφουμε, καταλαβαίνω.
-
Εγώ δεν ξέπλυνα κανέναν σε αντίθεση με σε σένα που μονίμως ξεχνάς την αγαπημένη σου ΠΦΑ.
-
Καλά μην ξεχνάς ότι η ΠΦΑ είχε να διαχειριστεί ένα πτωχευμένο κράτος, με τους δανειστές μας να αρνούνται να συνεχίσουν εάν δεν πάρουμε σκληρότερα μέτρα. Με παραπάνω από 1 δις παθητικό στα ταμεία συντάξεων και χωρίς δυνατότητα δανεισμού για να αποδώσουν συντάξεις, ενώ στην δημόσια υγεία σταμάτησαν να της κάνουν άλλο πιστώσεις. Όχι ότι τα πήγαν άριστα, αλλά οι συνθήκες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το σήμερα.
Σήμερα οι προκλήσεις είναι κυρίως εξωτερικές και όχι εσωτερικές.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Καλά μην ξεχνάς ότι η ΠΦΑ είχε να διαχειριστεί ένα πτωχευμένο κράτος, με τους δανειστές μας να αρνούνται να συνεχίσουν εάν δεν πάρουμε σκληρότερα μέτρα. Με παραπάνω από 1 δις παθητικό στα ταμεία συντάξεων και χωρίς δυνατότητα δανεισμού για να αποδώσουν συντάξεις, ενώ στην δημόσια υγεία σταμάτησαν να της κάνουν άλλο πιστώσεις. Όχι ότι τα πήγαν άριστα, αλλά οι συνθήκες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το σήμερα.
Σήμερα οι προκλήσεις είναι κυρίως εξωτερικές και όχι εσωτερικές.
Δεν το ξεχνάω αγαπητέ, καθόλου μάλιστα. Εννοείται ότι η περίοδος ήταν ιδιαίτερα δυσμενής, όμως οι ερασιτεχνισμοί κάποιων τυχάρπαστων τύπου Γιάννη με ένα ν, κάτι Κατρούγκαλοι κλπ μόνο χειρότερα τα έκαναν. Ξέχασες τις επιδρομές στο νομισματοκοπείο, δημοψηφίσματα, κλειστές τράπεζες κλπ ομορφιές?
-
Όχι βέβαια, λόγω αυτών των χειρισμών και των επιπόλαιων δηλώσεων έχασα την εργασία μου. Από την άλλη προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός παρά την προσωπική μου πικρία για μια σειρά ονείρων που εν τέλη τα έχασα.
-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εγώ δεν ξέπλυνα κανέναν σε αντίθεση με σε σένα που μονίμως ξεχνάς την αγαπημένη σου ΠΦΑ.
Δικό σας συνειταιράκι ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν εμένα ως οπαδό της αριστεράς τι με μπλέκεις με την εγκληματική τους διαχείριση και την υπογραφή Μνημονίων; Τον καθρέφτη να κοιτάξεις γιατί μαζί τα ψηφίζατε εσείς οι ακομμάτιστοι νεοδημοκράτες και καταδικάσατε το λαό σε καταστροφική φτώχεια, διάλυση εργασιακών, δέσιμο χειροπόδαρα στο άρμα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του ευρώ και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Όταν κυβερνήσει η αριστερά λοιπόν και πάμε σε σοσιαλισμό, με κρατικοποιήσεις κτλ και όχι δεξιούς φερετζέδες τύπου ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, να έρθεις να μου τα πείς, ως τότε εγώ τα ακούω τσάμπα και βερεσέ τα επιλεκτικά ξεπλύματα που κάνεις ως συνήθως.
-
This post is deleted! -
Η αριστερά κυβερνάει μόνο σε ταινίες με ζόμπι
-
Καλύτερα σε ταινίες παρά να έχει στο ιστορικό της το έγκλημα καταστροφής της χώρας και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Τα υπόλοιπα ας τα βρεί με τον εαυτό της η κατα φαντασίαν "μεσαία" τάξη που ψήφισε τους απατεώνες όταν πάει να πληρώσει το σουπερ μάρκετ. Φαντάζομαι αυτές τις μέρες θα πετάνε τη σκούφια τους και θα έχουν λεφτά για ξόδεμα τρελά γιατί πήραμε την...επενδυτική βαθμίδα και ήρθε η ανάπτυξη
-
@diego1960 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Δικό σας συνειταιράκι ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν εμένα ως οπαδό της αριστεράς τι με μπλέκεις με την εγκληματική τους διαχείριση και την υπογραφή Μνημονίων; Τον καθρέφτη να κοιτάξεις γιατί μαζί τα ψηφίζατε εσείς οι ακομμάτιστοι νεοδημοκράτες και καταδικάσατε το λαό σε καταστροφική φτώχεια, διάλυση εργασιακών, δέσιμο χειροπόδαρα στο άρμα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του ευρώ και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Όταν κυβερνήσει η αριστερά λοιπόν και πάμε σε σοσιαλισμό, με κρατικοποιήσεις κτλ και όχι δεξιούς φερετζέδες τύπου ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, να έρθεις να μου τα πείς, ως τότε εγώ τα ακούω τσάμπα και βερεσέ τα επιλεκτικά ξεπλύματα που κάνεις ως συνήθως.
Όλα αυτά θα ήταν ένα πολύ καλό σενάριο κωμωδίας αν δεν οδηγούσε σε τραγωδία…άλλωστε όπου εφαρμόστηκε το μοντέλο που ενστερνίζεσαι είδαμε σε τι έλλειμα δημοκρατίας, ακραία φτώχεια και κακομοιριά οδήγησε.
-
Για να δούμε στην πράξη το όφελος από την αναβάθμιση θα χρειαστεί 2-3 έτη.
Οπότε άμεσα δεν επηρεάζει τη ζωή μας, βραχυπρόθεσμα ναι. -
Φυσικά έτσι είναι, ευτυχώς Παναγία μου που βλέπουμε επιτέλους και "σοβαρούς ανθρώπους στα πράγματα" όπως το Χατζηδάκη, το μπουμπούκο και το Μίλκο και νιώθουμε στο πετσί μας τη χαρά από την "ευρωπαική προοπτική της χώρας" τώρα που ΔΕΝ έχουμε έλλειμα δημοκρατίας, φτώχεια και κακομοιριά
-
Ποιος είναι ο Μιλκο;;;;
-
ακραία φτώχεια και κακομοιριά οδήγησε
Ορίστε; 32 χρόνια μετά την πτώση της ΕΣΣΔ και η Ρωσία ακόμα δεν έχει φτάσει τους οικονομικούς και κοινωνικούς δείκτες που είχε τότε. Ο δε μέσος όρος ζωής είναι περίπου 10 χρόνια χαμηλότερος από ότι πριν 40 χρόνια! Καλά, για τις άλλες 14 Σοβιετικές Δημοκρατίες (εξαιρούνται οι Βαλτικές που μπήκαν στην ΕΕ και πήραν λεφτόδεντρα - αν και οι κοινωνικές ανισότητες γιγαντώθηκαν!) δεν το συζητάμε καν, παντελής καταστροφή!
-
Για πήγαινε μια βόλτα στις Βαλτικές…..θα χάσεις το φως σου, δεν είναι τυχαίο που ουσιαστικά έχουν ποινικοποιήσει τη σοβιετική κατοχή. Α, και καμία πηγή δεν θα είναι άχρηστη…
-
Εννοείς οτι είναι πλήρως εναρμονισμένοι οι 3 της Βαλτικής με τη γραμμή της ΕΕ που ξεπλένει τα εγκλήματα του ναζισμού εξισώνοντάς τον με τον κομμουνισμό στην κατάπτυστη και χυδαία θεωρία των 2 άκρων. Μάλλον αυτό εννοείς.
-
Ότι πεις,χατήρι θα χαλάσουμε?
400 εκατομμύρια δολάρια κόστισε το πυρηνικό καταφύγιο της κομματικής νομενκλατούρας έξω από τη Ρίγα, ο λαός στα παπάκια του, ας καούν ζωντανοί….επειδή κόπτονται για το καλό του λαού. -
Για πήγαινε μια βόλτα στις Βαλτικές…..θα χάσεις το φως σου, δεν είναι τυχαίο που ουσιαστικά έχουν ποινικοποιήσει τη σοβιετική κατοχή. Α, και καμία πηγή δεν θα είναι άχρηστη…
Όπως είπα, οι Βαλτικές πήραν πακτωλό χρημάτων από την ΕΕ.
Πηγή; Κανένα πρόβλημα. Αγγλική κιόλας!
"Russia's rich double their wealth, but poor were better off in 1990s
Fall of Soviet Union brought wealth only to society's elite, researchers say
The richest slice of Russian society has doubled its wealth in the past 20 years, while almost two-thirds of the population is no better off and the poor are barely half as wealthy as they were when the Soviet Union fell, according to researchers."https://www.theguardian.com/world/2011/apr/11/russia-rich-richer-poor-poorer
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]