-
Το έχω γράψει πολλάκις!
Η οικολογική κρίση θα επηρεάσει πρωτίστως εμάς και μετά τους υπολοίπους του Δυτικού κόσμου.
Εμείς, ως άμεσα μελλοντικά θιγομενοι, μιας και ζούμε σε μια υπέροχη χερσόνησο που ξεπροβάλει στη Μεσόγειο, πρέπει να αλλάξουμε την οπτική μας στο θέμα αυτό. Να ορίσουμε ως άμεσο κίνδυνο για τη μελλοντική μας ασφάλεια την κλιματική κρίση, να οργανώσουμε και να παράξουμε πολιτική γύρω από αυτόν τον άξονα, να δώσουμε το παράδειγμα μιας ενεργειακής μετάβασης χωρίς την παραγωγή ενεργειακής φτώχειας, και να πιέζουμε σε όλα τα διεθνή φόρα όπου και συμμετέχουμε ως μέλος, και να βάλουμε το λιθαράκι μας για να σταματήσουμε την αύξηση της πλανητικής μέσης θερμοκρασίας.
Ο λαϊκισμός είναι ο χειρότερος εχθρός.
Όπως επίσης και οι πολιτικές που στο όνομα της πράσινης μετάβασης προωθούν την ενεργειακή φτώχεια!
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Όπως επίσης και οι πολιτικές που στο όνομα της πράσινης μετάβασης προωθούν την ενεργειακή φτώχεια!
Άρχισες να μπαίνεις στο νόημα σιγά σιγά...
-
Όταν εσύ έψαχνες ντίζελ εγώ τα έγραφα αυτά. Εσύ μπαίνεις στο νόημα....
-
Ωραια βιβλια διαφημιζει η εφσυν .....
Μπραβο που στηριζει επιχειρηματικές προσπάθειες αξιων, αγνων,αθωων ανθρώπων που τους κυνηγάει το κακο συστημα για τις " ιδεες " τους
Ναι ο """"Μεταφραστής""""""" δεν ειναι συνωνυμια ...Εχει εκδοσει και άλλα
"βιβλια" στον ίδιο "εκδοτικο οίκο " , έχει και έξοδα το παιδι μιας και
αποφυλακιζεται συντομα -
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Βασίλης_Βασιλικός
Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Βασιλικός
-
-
@gtsartsal said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
https://www.newsauto.gr/news/aftokinito-800000-evro-poulithike-stin-ellada/
Άρχισαν οι παραδόσεις για το Χάος;
-
Η ψυχή του πάρτι

-
Μιλάμε για πλήρως κουλούς, κι όχι απλά Κούληδες...
-
Πόση αριστεία να αντέξουμε πια; Δεν είναι έτοιμη η Ελλάδα για τέτοια ηγετική ομάδα.
-
@diego1960 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Πόση αριστεία να αντέξουμε πια; Δεν είναι έτοιμη η Ελλάδα για τέτοια ηγετική ομάδα.
Για την Ελλάδα και τους πολίτες της, και πολύ μας είναι ο Κυριάκος, ούτε καν αυτόν δεν αξίζουμε...τόσο χάλια είμαστε.
-
Ο Κούλης είναι ο,τι χειρότερο έχει περάσει τα τελευταία 20 χρόνια, πέρα από το νοητικό που είναι φανερό οτι...δε μπορεί το παιδί, είναι και επικεφαλής της πιο χυδαίας και ανήθικης κυβερνησης που θυμάμαι. Μπροστά του ο ΚΚ ο χοντρός, ο Σαμαράς, ο Σημίτης κτλ μοιάζουν όαση. Οπότε όχι, δεν μας "πέφτει πολύς" αλλά σαφέστατα είναι αυτό που μας αξίζει γιατί ο σοφός λαός τον επέλεξε 2 φορές.
-

-
@diego1960 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ο Κούλης είναι ο,τι χειρότερο έχει περάσει τα τελευταία 20 χρόνια, πέρα από το νοητικό που είναι φανερό οτι...δε μπορεί το παιδί, είναι και επικεφαλής της πιο χυδαίας και ανήθικης κυβερνησης που θυμάμαι. Μπροστά του ο ΚΚ ο χοντρός, ο Σαμαράς, ο Σημίτης κτλ μοιάζουν όαση. Οπότε όχι, δεν μας "πέφτει πολύς" αλλά σαφέστατα είναι αυτό που μας αξίζει γιατί ο σοφός λαός τον επέλεξε 2 φορές.
Μάλλον από το 12 έως το 19 ήσουν καλά κλεισμένος σε κάποιο δωμάτιο, σε τάιζαν και σε πότιζαν…αλλιώς δεν εξηγείται η άγνοια του χειρότερου ever.
-
Οχι απλά δεν ήμουν φανατικός νεοδημοκράτης που προσπαθώ να ξεπλύνω τη χυδαιότερη κυβέρνηση της τελευταίας 20ετίας όπως κάνεις εσύ.

Όλοι μα όλοι ήταν καλύτεροι από τον Κούλη, αλλά χαλάει το αφήγημα αν τα γράφουμε, καταλαβαίνω.
-
Εγώ δεν ξέπλυνα κανέναν σε αντίθεση με σε σένα που μονίμως ξεχνάς την αγαπημένη σου ΠΦΑ.
-
Καλά μην ξεχνάς ότι η ΠΦΑ είχε να διαχειριστεί ένα πτωχευμένο κράτος, με τους δανειστές μας να αρνούνται να συνεχίσουν εάν δεν πάρουμε σκληρότερα μέτρα. Με παραπάνω από 1 δις παθητικό στα ταμεία συντάξεων και χωρίς δυνατότητα δανεισμού για να αποδώσουν συντάξεις, ενώ στην δημόσια υγεία σταμάτησαν να της κάνουν άλλο πιστώσεις. Όχι ότι τα πήγαν άριστα, αλλά οι συνθήκες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το σήμερα.
Σήμερα οι προκλήσεις είναι κυρίως εξωτερικές και όχι εσωτερικές.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Καλά μην ξεχνάς ότι η ΠΦΑ είχε να διαχειριστεί ένα πτωχευμένο κράτος, με τους δανειστές μας να αρνούνται να συνεχίσουν εάν δεν πάρουμε σκληρότερα μέτρα. Με παραπάνω από 1 δις παθητικό στα ταμεία συντάξεων και χωρίς δυνατότητα δανεισμού για να αποδώσουν συντάξεις, ενώ στην δημόσια υγεία σταμάτησαν να της κάνουν άλλο πιστώσεις. Όχι ότι τα πήγαν άριστα, αλλά οι συνθήκες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το σήμερα.
Σήμερα οι προκλήσεις είναι κυρίως εξωτερικές και όχι εσωτερικές.
Δεν το ξεχνάω αγαπητέ, καθόλου μάλιστα. Εννοείται ότι η περίοδος ήταν ιδιαίτερα δυσμενής, όμως οι ερασιτεχνισμοί κάποιων τυχάρπαστων τύπου Γιάννη με ένα ν, κάτι Κατρούγκαλοι κλπ μόνο χειρότερα τα έκαναν. Ξέχασες τις επιδρομές στο νομισματοκοπείο, δημοψηφίσματα, κλειστές τράπεζες κλπ ομορφιές?
-
Όχι βέβαια, λόγω αυτών των χειρισμών και των επιπόλαιων δηλώσεων έχασα την εργασία μου. Από την άλλη προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός παρά την προσωπική μου πικρία για μια σειρά ονείρων που εν τέλη τα έχασα.
-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εγώ δεν ξέπλυνα κανέναν σε αντίθεση με σε σένα που μονίμως ξεχνάς την αγαπημένη σου ΠΦΑ.
Δικό σας συνειταιράκι ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν εμένα ως οπαδό της αριστεράς τι με μπλέκεις με την εγκληματική τους διαχείριση και την υπογραφή Μνημονίων; Τον καθρέφτη να κοιτάξεις γιατί μαζί τα ψηφίζατε εσείς οι ακομμάτιστοι νεοδημοκράτες και καταδικάσατε το λαό σε καταστροφική φτώχεια, διάλυση εργασιακών, δέσιμο χειροπόδαρα στο άρμα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του ευρώ και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Όταν κυβερνήσει η αριστερά λοιπόν και πάμε σε σοσιαλισμό, με κρατικοποιήσεις κτλ και όχι δεξιούς φερετζέδες τύπου ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, να έρθεις να μου τα πείς, ως τότε εγώ τα ακούω τσάμπα και βερεσέ τα επιλεκτικά ξεπλύματα που κάνεις ως συνήθως.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]