-
Δείχνει η ερτ παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής γυναικών.
Όπου είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε κομψότητα φινέτσα ευλυγισία και καθαρή ομορφιά, το ανθρώπινο σώμα στη σχεδόν τέλεια μορφή του.
Και τώρα βλέπουμε τις μισές αθλήτριες με μυϊκή υπερτροφία, στα όρια του υπερβαρου με κορμοστασιά αρσιβαρίστα... και μιλάμε για 16χρονα κορίτσια.
Πολύ φοβάμαι, ευχόμενος να κάνω λάθος καθώς είμαι απλά θεατής, ότι σε κάποιες χώρες η ντοπα ξεκινάει απ τη νηπιακή ηλικία κι έχει αλώσει κάθε άθλημα... -
Απο την άλλη να απαιτείς να "απολυθεί" το 10-15% των παίχτριών για να προσληφθούν αντίστοιχα ένγχρωμες που ίσως να μην είναι ίδιας δυναμικής ΔΕΝ είναι ρατσιστικό αλλά πολιτικαλι κορεκτ και προχώ ... Χαμένη υπόθεση
-
Φίλε yem το ανέλυσε πριν πολλούς αιώνες ο Αριστοτέλης.
Δεν είμαι σίγουρος όμως, ακόμα και σήμερα, αν μπορούμε να διακρίνουμε το κράτος δικαίου, από το κράτος που προσφέρει δικαιοσύνη.
Δεν είμαι σίγουρος επίσης, ακόμα και σήμερα, εάν ένα κράτος που ευαγγελίζεται την ισότητα, αν δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους.
-
"ΔΙΚΕΟΣΗΝΙ
...
Θα λέγαμε αν ένα θρασύτατο όργανο της τάξης πυροβολούσε ένα ληστή σε καταδίωξη .Θα καίγαμε την Αθήνα για τους φασίστες του Κούλη
Στελέχη του Σύριζα θα ήταν στους καταυλισμούς και τρολλ του διαδικτύου θα μας είχαν κάνει τις μπάλες ασήκωτες
Και τέλος θα καίγαμε 5ευρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας
Τώρα που απλά μερικά Ρομά ζώα μαζεύτηκαν και έπαιξαν πιστολιές μέσα σε καταυλισμό σκοτώνοντας ένα μικρό παιδάκι το περνάμε αβαβα γιατί οι ευπαθείς είναι φίλοι μας νομοταγείς εργατικοί πολίτες της κοινωνίας μας και δεν κάνουν τέτοια !
Ξέρω , ξέρω είμαι δεξιοφασισταριό !
Γαργάρα με αλατόνερο
-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Απο την άλλη να απαιτείς να "απολυθεί" το 10-15% των παίχτριών για να προσληφθούν αντίστοιχα ένγχρωμες που ίσως να μην είναι ίδιας δυναμικής ΔΕΝ είναι ρατσιστικό αλλά πολιτικαλι κορεκτ και προχώ ... Χαμένη υπόθεση
και στο μπάσκετ με ομάδες μόνο με μαύρους τι θα λένε τα ζώα του πολίτικαλ κορέκτ ?
Για τους ρομά που έχουν βεντέτες και σκοτώνουν παιδιά, πρέπει απλά να τους αποκλείσουν στον καταυλισμό μέχρι να γίνουν χαιλάντερ...
-
Τώρα που απλά μερικά Ρομά ζώα μαζεύτηκαν και έπαιξαν πιστολιές μέσα σε καταυλισμό σκοτώνοντας ένα μικρό παιδάκι το περνάμε αβαβα γιατί οι ευπαθείς είναι φίλοι μας νομοταγείς εργατικοί πολίτες της κοινωνίας μας και δεν κάνουν τέτοια !
Έχω πεί χρόνια τώρα τι πρέπει να γίνει, αλλά βλέπεις είναι πολλές οι ψήφοι.
Αλλιώς θέλει ένταξη, εντός νομικού πλαισίου αλλιώς άντε γεια, απλά πράγματα! Αυτό το "άβατο" που η αστυνομία δεν τολμάει να πατήσει είναι τραγικό και απαράδεκτο.
ΥΓ: εχω κληθεί ένορκος σε δίκη, την μια φορά ήταν για Ρομά....απίστευτο το τι ειπώθηκε, τι είχε γίνει, τα δεμένα χέρια της αστυνομίας και η σωστότατη γνώμη της προέδρου του δικαστηρίου.
-
-
-
Στο χωριό μου πάντως όταν ένας γάμος γίνεται έτσι βιαστικά η νύφη είναι έγκυος.
-
Ποια είναι η νύφη στην συγκεκριμένη περίπτωση;;;
-
Αχαχαχα.....κλαίω!!
-
@nickthetrib said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
.Ποια είναι η νύφη στην συγκεκριμένη περίπτωση;;;
Εννοείται ο Ράφτης, αφού πήγε και τον ζήτησε από τους δικούς του και θα μεγαλώσει τα παιδιά.
Φαλλοκρατης φουστης, όχι αστεία
-
Πάλι βίβερε περικολαζαμέντε γιεμ....
-
-
Ενώ το φαλλο-κράτης το παραβλέπουμε, έτσι αθώα το έγραψε εε;
Φρουράααα!
-
Και τότε το φρουρά ακούστηκε λίγο λιγισμένα...
-
Πάντως παιδιά για straight πολύ με το κρεβάτι (για να μην πω τίποτα άλλο) του Κασσελάκη και του Tyler ασχολείστε, να το δείτε λίγο αυτό.
-
@diego1960 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
με το κρεβάτι
Ναι πρώτα στρώνουμε κρεβάτι, πετάμε και κανένα παιδί έτσι για την καρπεροτητα και την επόμενη ο γάμος
-
Τουλάχιστον δε λες οτι σταματήσαμε να βγάζουμε τα ματωμένα σεντόνια στα μπαλκόνια όπως κάνανε στα χωριά για να δείξουν οτι η νύφη δεν είναι "σκάρτη"; Ελλάνιος πολιτισμός!
-
@diego1960 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
με το κρεβάτι
Ναι πρώτα στρώνουμε κρεβάτι, πετάμε και κανένα παιδί έτσι για την καρπεροτητα και την επόμενη ο γάμος
Τι παιδιά;;;Στον Κορυδαλλο ρίχνανε λεφτά στο κρεββάτι!!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]