-
Θα γίνει η ΔΕΘ στη Νίκαια;
-
Greek Gyros πάμε δυνατά για Ποπάρα ..
Πω Πω Πω μια Οπή που Οίδεν Καλλί
Κουγκαρ απο αυτά που τρίβεται ο @gatoz
-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Greek Gyros πάμε δυνατά για Ποπάρα ..
Πω Πω Πω μια Οπή που Οίδεν Καλλί
Κουγκαρ απο αυτά που τρίβεται ο @gatoz
Ποια Ποπη;Αυτή έγινε ίδια με την Καρντασιαν!!
-
@antonmone said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ποια Ποπη;Αυτή έγινε ίδια με την Καρντασιαν!!
Σαν το καλό κρασί , όσο παλιώνει τόσο με ....
-
@elteo said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Από την άλλη εγώ περιμένω να γίνει η ΔΕΘ και να φέρουν στο Α/Τ Νίκαιας τις καινούριες να πάω να βγάλω.
Ξέρει κανένας τα παιδιά σε τι ηλικία βγάζουν Δ/Τ για να ταξιδέψουν? Λέω να αποφύγω το διαβατήριο που στα παιδιά θέλει κάθε 4 (;) χρόνια καινούριο και 70€.
Έχω μία υποψία ότι είναι από 12 ετών και πάνω, με το σύστημα που ισχύει σήμερα με το καινούργιο, δε ξέρω.
Πάντως και οι σημερινές ταυτότητες έχουν ημερομηνία λήξης, κάθε 15 χρόνια, σίγουρα. Τώρα γιατί αναγράφει μόνο ημερομηνία έκδοσης και όχι και λήξης , άγνωστο, σου λέει κάνε τις πράξεις, αλλά έτσι ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το έγγραφο λήγει....
-
Αν η ταυτότητα είναι πάνω από 15 ετών, δεν μπορείς να ταξιδέψεις ούτε εντός Ευρώπης.
-
Και όταν λήγουν τι γίνεται; Πιάνουν μούχλα
-
Νομίζω έχεις και μέσα και το δίπλωμα οδήγησης. Όλα σε μια κάρτα, σωστά;
-
Δεν ληγει καμια παλια ταυτοτητα . Οσα εγγραφα ληγουν εχουν και ημερομηνια ληξης , οπως πχ αδεια οδηγησης
-
Δεν ταξιδεύεις εξωτερικό με ταυτότητα 15αετιας.
-
-
@ibiza95 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Όταν παντρευαν 15αχρονα με 40αρηδες με τις ευλογίες της εκκλησίας, τί ήταν;
Τέτοια δεν ήταν και η διαφορά ηλικίας του Ρομέο και της Ιουλιέτας;
-
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Κατηγορήθηκε ο Ρομέο για παιδοφιλία;
-
τι ποσοστό έχουν οι βΡομά στους γάμους ανηλίκων ?
Δέχεστε προειδοποίηση για ρατσιστικό χαρακτηρισμό. Μην σβήσετε ή αλλάξετε την δημοσίευσή σας. {Admin}
Κύριε admin, δεν αφήνετε την Πολιτική Ορθότητα και την τάχα μου προστασία Ευπαθών Τάξεων, κατά μέρος, παρακαλώ;
Να ανεβάσω φωτογραφία από γωνία μαιευτήριου, που κατουράνε, όσο περιμένουν την γέννα;Δέχεστε κι εσείς προειδοποίηση λοιπόν για τους παρακάτω λόγους: 1) Παρέμβαση στο έργο της Διαχείρισης, 2) Έμμεση υποστήριξη σε ρατσιστικό σχόλιο. (Admin}
-
Κατηγορήθηκε ο Ρομέο για παιδοφιλία;
Δεν ξέρω χαχα, αλλά νομίζω πως είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας.
-
Όχι είχαν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας αλλά ο Ρομεο ήταν "Ανδρας" και η Ιουλιέτα ήταν 13 περίπου.
Έχει βγει νόμος - τουλάχιστον στην Αμερική - που καλύπτει την σεξουαλικη πράξη αν το ζευγάρι είχε σχέση όταν και οι δύο ήταν ανήλικοι πχ ένα ζευγαράκι με το κοριτσάκι στα 14 και το αγόρι στα 17 όταν σε δύο χρόνια φτάσουν τα 16 και τα 19 τότε κανονικά θα μιλάγαμε για σεξουαλικη παρενόχληση /βιασμό, ενώ με τον νόμο "Ρομαιο και Ιουλιέτα" δικαιολογεί την πράξη.
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζα.
Αλλά τον Απρίλιο ταξίδεψα Γερμανία με την ταυτότητα μου να έχει κλείσει 15ετια από Σεπτέμβριο του 2022. -
@gtsartsal said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αλλά τον Απρίλιο ταξίδεψα Γερμανία με την ταυτότητα μου να έχει κλείσει 15ετια από Σεπτέμβριο του 2022.Έτυχε στη σύζυγο πριν λίγες μέρες, αν δεν είχε και το διαβατήριο μαζί δεν θα της επέτρεπαν να ταξιδέψει. Ίσως πέσαμε απλά σε τυπολάτρη, τι να πω.
-
frauenparkplatz
-
@gtsartsal said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αλλά τον Απρίλιο ταξίδεψα Γερμανία με την ταυτότητα μου να έχει κλείσει 15ετια από Σεπτέμβριο του 2022.Ήσουν τυχερός μάλλον η έπεσες στην περίπτωση,5 λεπτά κάνει η έκδοση καινούριες για να είσαι σίγουρος.Στο λένε και στο ΑΤ ότι κανονικά το όριο ειναι η 15αετια.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]