-
Το κορυφαίο το άκουσα χθες από τον καθηγητή Συρίγο της ΝΔ. Έλεγε ότι προσπαθεί να καταλάβει γιατί στην Ελλάδα τα τηλεοπτικά κανάλια καλύπτουν τα πρόσωπα ενηλίκων όταν προβαίνουν σε πράξεις βίας ή παρανομιών. Και έφερε σε αντιπαράθεση το ντου των οπαδών του Τράμπ που όλος ο πλανήτης έβλεπε ποιοι ήταν και άμεσα η αστυνομία ξεκίνησε συλλήψεις και στην Ελλάδα τα ΜΜΕ καλύπτουν τα πρόσωπα όσων προκαλούν βία και παρανομίες.
Και όταν τον ρώτησαν ότι ίσως αυτό οφείλεται στην νομοθεσία ή στην προστασία προσωπικών δεδομένων, ανέφερε ότι αυτός δεν τα καταλαβαίνει αυτά. Όταν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο πράξης βίας που θα οδηγούσε σε πιθανή άμεση σύλληψη με την δημοσιοποίηση εκείνων που προβαίνουν σε πράξεις βίας προς άλλους ανθρώπους.
Η πολιτική ορθότητα στην Ελλάδα (που έχει επιβληθεί από συγκεκριμένους ιδεολογικούς χώρους) έχει μία δική της ερμηνεία και είναι μία από τις αιτίες που έχουν καταστρέψει την χώρα.
Τον Συρίγο το 2017 τον σάπισαν στο ξύλο τρεις 'φοιτητές' αντιεξουσιαστές και ακόμη ψάχνουν τον τρίτο... Και φυσικά επειδή ήμαστε Ελλάδα τους δύο που έπιασαν, απλές ποινές εξαγοράσιμες και τώρα είναι έξω.
Συμπέρασμα: Μπορείτε να βαράτε ελεύθερα όποιον γουστάρετε. Από παντού καλύπτεστε και σας καλύπτουν. Είναι πολιτική ορθότητα.
-
Κάποιος πρέπει να πληρώσει για παραδειγματισμό. Να καταλάβουν τέτοια κωλόπαιδα ότι υπάρχουν συνέπειες. Είστε ανήλικοι και πέφτετε στα μαλακά? Να πάει μέσα η μαμά σας ή ο μπαμπάς σας ή και οι 2.
-
Ο πατέρας μου , ήταν γιατρός , Μου έλεγε λοιπόν το ρητό : Ουδείς μωρότερος των Ιατρών εάν δεν υπήρχον οι Διδάσκαλοι...
Αφορμή για τα παραπάνω είναι μία ταμπέλα που είδα στον δρόμο και αφορούσε ορθοπαιδικό .
Κάποτε στην οικοδομή ένας εργατικός νέος , κατέβηκε από το χωριό του στην Ηπειρο και έγινε μπογιατζής καλός .
Με τα χρόνια έβγαλε λεφτά και έγινε υπεργολάβος και μετά είπε να κάνει επιχείρηση στον χώρο του . Και έκανε με σκαλωσιές .
Δεν ξέχασε όμως την καταγωγή του . ΗΠΕΙΡΩΤΟΣΚΑΛ , λοιπόν οι σκαλωσιές .
Μετά όμως έγινε και κατασκευαστής με την ΗΠΕΙΡΩΤΟΣΠΙΤ...
Ετσι και ο γιατρός . MINISKOS το όνομα ...
Περιμένω τον ΩΡΛ που θα βγάλει την δική του KREATAKIA...
Τον οφθαλμίατρο με την MIOPIA
Τον χειρουργό με την SKOLIKOIDITIDA...
-
Φοβάμαι πως όταν τελειώσει όλο αυτό με την πανδημία, οι νέοι θα συγκροτήσουν ένα σύγχρονο προλεταριάτο. Ανησυχώ πως όχι μόνο θα εργάζονται από το σπίτι τους αλλά στο τέλος θα πληρώνουν και το ενοίκιο του εργασιακού τους χώρου. «Ξυπνήστε» τους λέω. Η τηλεργασία θα γίνει η αιτία για μια τομή στην Ιστορία: θα έχουμε για πρώτη φορά προλεταριάτο με πτυχίο. Θα θεωρείσαι online όλο το 24ωρο, δεδομένος για κάθε εκκρεμότητα και αργία μία μέρα την εβδομάδα, όποια σου τύχει. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να καταστραφεί όχι μόνο ο κοινωνικός αλλά και ο οικογενειακός ιστός. Η μακροβιότερη ησυχία που γνώρισε ο κόσμος θα επαληθεύσει τη ρήση της Θάτσερ, που έλεγε: «Δεν υπάρχει κοινωνία, παρά μόνο άτομα και οικογένειες». Και η κατάληξη; Τα μεσαία στρώματα θα γίνουν οι νέοι φτωχοί. Πηγή: www.lifo.gr
-
Κριμα τον πυροσβέστη. Γενικα δεν ξερω αν ειναι προσβολη να αναφερουμε εμεις απο την ανεση μας τα συλλυπητήρια μας σε εναν ηρωα. Το βλεπω καπως ως οξύμωρο για αυτο και δεν αναφερω τετοια περιστατικά.
Γενικα με αφορμη αυτο ενα μεγαλο ευχαριστω στους ανθρώπους σε καθε πόστο που βρίσκονται εκει για να βοηθησουν τους πολίτες. Απλα υποκλίνομαι.
-
https://greekcitytimes.com/2021/01/25/reconstructed-faces-ancient-greeks/
Απλες καθημερινες φατσες γυρω μας.
-
ειναι των ημερων η αναλυσις....
https://www.avgi.gr/koinonia/378513_psyhografima-toy-biasmoy-ennoia-kai-prooptikes
ψυχραιμη και στοχευμενη χωρις παπαριες.
απο το ξαδελφακι μου
ΑρΕς
που τον ειχα και νομικο συμβουλο στην εταιρεια. παλια. πριν γινει ζαιος διακεκριμενος. οποτε διαλεξε ζαιους βιες γατο οταν το ζητησα. οπως ειχα πριν τον βασιλη. πριν γινει νουδου διακεκριμενος. το ιδιο ειχε διαλεξει. οπως εχω τωρα τον σωτηρη. που ειναι δεδηλωμενος απο τη στιγμη τη πρωτη κκε αλλα ουχι διακεκριμενος, απλα συντροφος. αλλα επειδη οπου ναναι συνταξις ο σωτ εχω καλεσει δις τον δημητρακη να αρνηθει τη φορα αυτη τους ζαιους. και να αναλαβει αυτος. α, και τεκνον υποψηφιας βουλευτινας. δεξας-νουδου. αστος. κανονικος, ουχι μάικρο κλπ, πως το λεν, κηφισσια, τζακι, γιουρα. εκει τα χαλαμε και βριζομαστε. μεχρι που ξαναβρισκομαστε μετανοιωμενοι. και τα ξαναχαλαμε. τον αγαπαω αφου.
-
Ρευμα;;; νο ρευμα;;;
-
Ξαπλωναντας με το κινητο ανα χειρας μεχρι να με παρει στην αγκαλιά του ο Μορφέας μπαινω εδω
https://www.ellinikahoaxes.gr/
Δεν τους ξερω τους ανθρώπους, ουτε με νοιαζουν οι πολιτικες τους απόψεις (το αναφερω για να φρεναρω σχόλια πως παιρνουν καποιες πολιτικες θεσεις, δεν με νοιάζει) και λεω για να δω το πρωτοσελιδο τους.
Πραγματικά..... Ήρωες.
Δειτε τι κάθονται και αναλυουν. Την καθε βλακεια καθε βλαμμενου εγκεφαλου που συζητείται στον δημοσιο διαλογο, αυτοι ψαχνουν να την αναιρεσουν.
Δηλαδη ειναι και στα βαρεα και ανθυγιεινά το επάγγελμα. Δεν ειναι αστεια αυτα....
Οχι σκεφτείτε... Εισαι δημοσιογραφος, μπαίνεις στα κοινωνικά δίκτυα , πεφτεις πανω σε καθε αρλούμπα καθε ανωμαλου και λες 'Γιατι ρε γαμωτο;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;; τι σου έφτιαξα;;;;; '
Μα πως να αναιρεσεις με τη λογικη μια βλακεια;;;;;
Και ειναι και χρεος σου ως εργαζομενος να την αντικρούσεις με λογικα επιχειρήματα......
Θα αποκτήσουν κανενα κουσούρι οι άνθρωποι. Ολοι μερα βλακειες, θα λαλήσεις...
-
Καλή φάση για μισό εκατομμύριο το χρόνο!
-
-
γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες για τα λαβράκια και τις σφυρίδες. Οπότε είπα να χαζέψω κανένα βίντεο με νέες τεχνικές ψαρέματος.
-
Η υφήλιος αγωνιά. Τι θα ακούσουμε από τους Μέγκαν-Χάρυ στην πολύκροτη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρι? Η συνέχεια στις οθόνες σας.
-
Πάταγος χθες με τους Χάρυ & Μέγκαν. Δεν του σήκωνε το τηλέφωνο του Χάρυ ο πατέρας του, ο πρίγκιψ Τσαρλς. Ανησυχία από κύκλους προσκείμενους για το χρώμα του μικρού Άρτσι, έπαθε κατάθλιψη το παιδί και δεν έτρωγε την κρέμα του. Ρίγη συγκίνησης σε όλους τους βασιλικούς οίκους παγκοσμίως, και εσείς ασχολείστε με τις ψιλές που έπεσαν στη Νέα Σμύρνη.
-
Αχαχαχα....καλό!!!
Εεε μια ανησυχία την έχω και εγώ για την βασιλική οικογένεια....περνάνε δύσκολα και αυτοί!
-
Πάταγος χθες με τους Χάρυ & Μέγκαν. Δεν του σήκωνε το τηλέφωνο του Χάρυ ο πατέρας του, ο πρίγκιψ Τσαρλς. Ανησυχία από κύκλους προσκείμενους για το χρώμα του μικρού Άρτσι, έπαθε κατάθλιψη το παιδί και δεν έτρωγε την κρέμα του. Ρίγη συγκίνησης σε όλους τους βασιλικούς οίκους παγκοσμίως, και εσείς ασχολείστε με τις ψιλές που έπεσαν στη Νέα Σμύρνη.
Για το πως φέρεται η μια συννυφάδα στην άλλη, δε λέτε τίποτα!
-
Βγαλμένα από την ζωή ... Με πήρε η μάνα μου από την Νίκαια και μου είπε πόσο στεναχωρήθηκε , κόντεψε να της κολλήσει το γιουβέτσι ....- Τέτοιο κακό να μην μας βρει μου είπε ! Άστα καημός μεγάλος ...
-
Στα σοβαρά τώρα. Η μαλακία του Χάρη και της Μέγκαν δεν είναι ότι έφυγαν από το παλάτι και αποκόπηκαν από αυτό. Αλλά ότι πήγαν στην Τατιάνα να πούνε τον πόνο τους. Χαρούλη έχεις πρόβλημα με κάποιον στο παλάτι? Μην ανησυχείς, συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες. Ξεμονάχιασέ τον, πέστου τα ιδιαιτέρως, αν το επαναλάβει ρίχτου και τις σχετικές παναγίες, πάλι ιδιαιτέρως, και αν το ξαναεπαναλάβει τότε φύγε.
Αλλά φύγε ΚΥΡΙΟΣ, και ξεκίνα από την αρχή όπως εσύ θέλεις, ακόμη κι αν χρειαστεί να πας στο γιαπί για πηλοφόρι. Κι αν σε ρωτήσουν γιατί έφυγες, πες ρωτήστε τον τάδε, ξέρει καλά.+_
-
dstou καλά τα λες εσύ, αλλά δεν είναι 'της τάξεως μας' τα άτομα αυτά, που μάθανε να ζουν με δεκάδες εκατομμύρια το χρόνο και τώρα πρέπει να περιοριστούν σε μονοψήφιο νούμερο. Αυτό το μονοψηφιο θα βγει απ το χώρο του θεάματος στον οποίο ανήκουν και οι δυο. Γιατί τα λεφτά που ξοδεύουν δεν βγαίνουν ούτε με χίλια χρόνια πηλοφόρι... άσε που του αλλουνού του έχει φάει τη μάνα η μαρμάγκα, σου λέει κάτσε μη κολλήσουν τα φρένα της Πόρσε ή πέσει κάνα ελικόπτερο ξαφνικά... δημοσιοποιώντας τα παθήματα, προφυλάσσεται.
Ρε τους Εγγλέζους να τους βγει κανένας πρίγκηπας Αντετοκουμπος, θα χει πολύ γέλιο...
-
Κάθεστε και ασχολείστε με αυτά αντί να δείτε... Mastechef ? πφφφ
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]