-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Υπάρχει κάποιο emoticon που να κάνει τον σταυρό του;
Δεν μπορώ να κάνω τέτοιες συζητήσεις, κουράζω τον εγκέφαλο μου.
-
@manast said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Φτιάξε τώρα και μια μπαταρία από αυτές που περιμένει ο Lap και δεν τον πιστεύουμε!
Προς το παρόν μας περιγράφει στην γλώσσα του, αυτην την καρβουνιασμενη, ξεροψημενη υφή της προβατίνας με το χαρακτηριστικό άρωμα.
Για τις μπαταρίες, θα έρθει η εποχή που θα λέτε πως είχα δίκιο.
-
-
E ρε τι γίνεται στην Καλλιθέα ....
-
Κακή περιοχή να ανοίξεις μαγαζί η Καλλιθέα.
-
37 χρόνια που εμένα εκεί κανείς δεν χάριζε κάστανο...
Τώρα που έφυγα όλα δωρεάν!!! -
Τα πουλάνε όλα και φεύγουν για να βρεθούν ξανά γύρω σου.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Τα πουλάνε όλα και φεύγουν για να βρεθούν ξανά γύρω σου.
Την έκατσα λοιπόν...
-
Δείτε αυτό εδώ.
Δηλαδή μετά από ένα hybrid toyota, είναι must.
Χωρίς πλάκα δείτε τι κάνει!!!!
Σκουπίζει, σφουγγαριζει στεγνώνει με ένα πέρασμα, και απολυμαίνει μόνο του τις βούρτσες.
-
Πολύ ακριβή η σκούπα παρόλο τις δυνατότητές της.
Τα πιθανά αρνητικά;(α) δεν μπαίνει κάτω από κρεβάτια, καναπέδες. Συνήθως αυτές οι σκούπες δεν κατεβάζουν εντελώς οριζόντια τα κοντάρια τους ώστε να χωθούν εύκολα κάτω από έπιπλα.
(β) τις γωνίες δεν τις πιάνουν
(γ) τα ανταλλακτικά (π.χ. βούρτσα, φίλτρα κλπ...) είτε είναι πανάκριβα και δυσεύρετα, είτε δεν υπάρχουν καθόλου.
(δ) οι μπαταρίες συνήθως μετά από 12 μήνες χάνουν σε απόδοση, όπως όλες οι μπαταρίες.Αυτά σε γενικές γραμμές.
υ.γ. έχω πάρει έναν τέτοιο ατμοκαθαριστή (ρεύματος)... και τον χρησιμοποιώ μόνο το καλοκαίρι για το σαλόνι.
-
Μόλις γύρισα από Πλάκα, είχα βγει με τα δύο παιδιά μου για καρναβάλι. Λοιπόν, καρναβάλι δεν είχε ούτε για δείγμα. Ήταν πχ σαν ένα Σάββατο του Νοεμβρίου με καλό καιρό. Ούτε 1 (ολογράφως ένας) καρναβαλιστής. Ρώτησα σε κάνα δυο μαγαζιά και μου είπαν ότι αυτά έχουν κοπεί εδώ και χρόνια! Κατηφορίζοντας προς Μοναστηράκι και Ψυρρή το κλίμα ήταν ελαφρώς διαφορετικό, περίπου 1-2% σε ποσοστό. Ήγουν, κάθε 5 λεπτά έβλεπες και έναν καρναβαλιστή, τον αναγνώριζες γιατί πχ φορούσε μία μικρή μάσκα, ή ένα παρδαλό καπέλο. Είδα και έναν με πλαστικά μεγάλα αυτιά σαν λυκάνθρωπου, και μία με αυτιά κούνελου, όμως από κάτω όλοι με κανονικά ρούχα. Σημειωτέον δεν είδαμε ΚΑΝΕΝΑ με πλήρη στολή, απλώς απειροελάχιστους με κάποιο ντεκόρ ή εξάρτημα σαν αυτά που προανέφερα.
Τι γίνεται ρε σεις; Είχα χρόνια να βγω έξω για απόκριες. Έγιναν ντεμοντέ; Παλιά γινόταν της ποπάρας στο κέντρο τέτοιες μέρες. Ρόπαλα, καραμούζες, φορεσιές, χαρτοπόλεμος, γιρλάντες, πλάκες, γκομενάκια, χαμός. Τι έγιναν όλα αυτά; -
Τώρα γιορτάζουν Halloween.
-
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μόλις γύρισα από Πλάκα, είχα βγει με τα δύο παιδιά μου για καρναβάλι. Λοιπόν, καρναβάλι δεν είχε ούτε για δείγμα. Ήταν πχ σαν ένα Σάββατο του Νοεμβρίου με καλό καιρό. Ούτε 1 (ολογράφως ένας) καρναβαλιστής. Ρώτησα σε κάνα δυο μαγαζιά και μου είπαν ότι αυτά έχουν κοπεί εδώ και χρόνια! Κατηφορίζοντας προς Μοναστηράκι και Ψυρρή το κλίμα ήταν ελαφρώς διαφορετικό, περίπου 1-2% σε ποσοστό. Ήγουν, κάθε 5 λεπτά έβλεπες και έναν καρναβαλιστή, τον αναγνώριζες γιατί πχ φορούσε μία μικρή μάσκα, ή ένα παρδαλό καπέλο. Είδα και έναν με πλαστικά μεγάλα αυτιά σαν λυκάνθρωπου, και μία με αυτιά κούνελου, όμως από κάτω όλοι με κανονικά ρούχα. Σημειωτέον δεν είδαμε ΚΑΝΕΝΑ με πλήρη στολή, απλώς απειροελάχιστους με κάποιο ντεκόρ ή εξάρτημα σαν αυτά που προανέφερα.
Τι γίνεται ρε σεις; Είχα χρόνια να βγω έξω για απόκριες. Έγιναν ντεμοντέ; Παλιά γινόταν της ποπάρας στο κέντρο τέτοιες μέρες. Ρόπαλα, καραμούζες, φορεσιές, χαρτοπόλεμος, γιρλάντες, πλάκες, γκομενάκια, χαμός. Τι έγιναν όλα αυτά;Ποιοι νομίζεις γεμίζουν όλα αυτά τα ξενοδοχεία και ερμπιενμπι σε εξωφρενικές τιμές και δεν βρίσκουν να κλείσουν για 3ημερο οι Νεοδημοκράται; Όσοι θέλουν να παρτάρουν, φεύγουν.
Αυτοί που μένουν πίσω είναι μίζεροι γκρινιάρηδες που αριστεροφέρνουν και δεν χρωστάνε μια καλή κουβέντα για τον άθλο του Πιερακάκη, κι εσύ περιμένεις να βγουν να χορεύουν στους δρόμους; -
Ως γνωστόν, οι Απόκριες είναι γιορτή μόνο για δεξιούς και μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να πάνε κάπου το τριήμερο…όλο μ@λ@κίες….
-
Το συζήτησα με τη γυναίκα μου, οι απόκριες λέει έχουν αντίκρισμα πλέον μόνο στα παιδιά του δημοτικού. Όπου δεν υπάρχει τοπικό καρναβάλι με πάνδημη συμμετοχή βέβαια. Θυμόσαστε παλιότερα τα μαγαζιά με τα αποκριάτικα και τις στολές που νοίκιαζαν; κάθε προστειο είχε κανα δύο. Έκλεισαν τα περισσότερα. Για να δούμε αύριο, θα πετάξει κανένας χαρταετός.
-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ως γνωστόν, οι Απόκριες είναι γιορτή μόνο για δεξιούς και μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να πάνε κάπου το τριήμερο…όλο μ@λ@κίες….
Οι δεξιοί έχουν αποκλειστικότητα στην αδυναμία κατανόησης κειμένου, όχι στις Απόκριες.
-
Και κάποιοι που νομίζουν ότι είναι «αριστεροί» ξέρουν μόνο να προβοκάρουν έχοντας πάρει οριστικό διαζύγιο με την κοινή λογική….over and out.
-
Επιβεβαιώνω πάντως πως δεν έχουν πάει μόνο δεξιοί στα διάφορα Καρναβάλια της επικράτειας.
Στην ανταπόκριση από Ξάνθη βγήκε κοπέλα πάλι και πρόλαβε να αναφωνήσει στη κάμερα το "Γ..... Μητσοτάκη".
(Και) Ζαίοι λοιπόν αυτοί που ανεβάζουν τις τιμές στα ερμπιενμπι. -
-
Τα μαγαζιά με τις στολές έκλεισαν από την στιγμή που τα μεγάλα παιχνιδαδικα έφεραν στολές με 15-20€, παλιά είχα νοικιάσει και εγώ αλλά τώρα να φτιάξεις ή να αγοράσεις είναι πολύ πιο εύκολο και οικονομικό.
Νομίζω μέχρι τα παιδιά του Γυμνασίου ντύνονται και αν υπάρχει καρναβάλι δυνατό στην περιοχή οργανώνονται σε γκρουπ και πάνε ακόμα και τα μεγαλύτερα .
Απλά νομίζω ότι να πάνε ντυμένα στο ξεκάρφωτο στο Μοναστηράκι δεν νομίζω ότι είναι πλέον επιλογή και σε αυτό βοηθήσανε και οι παλιότεροι που πηγαίνανε με ρόπαλα γεμάτα νερά και πλακωνοντουσαν στο ξύλο και άλλα τέτοια ωραία που θυμάμαι...
Για αετούς εδώ που είμαι χιλιάδες, από τα λιπάσματα στην χωράφα μέχρι και τα πυροβολια που ανεβαίνω εγώ είναι τίγκα...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]