Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 474
    • 475
    • 476
    • 477
    • 478
    • 861
    • 862
    • 476 / 862
    Αντίλογος
    65
    17229
    123211
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • mastoras78
      mastoras78 @piliourits last edited by mastoras78

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Βρίζει περιφραστικα εσένα, (με λογοπαίγνια απ το χωριό που βγάζει τους έξυπνους και μάγκες) για να τ' ακούμε εμείς.
      Πας μη Νεοδημοκράτης, γάιδαρος της παροιμίας, οπότε βαράει το σαμάρι.
      Μη το παίρνεις προσωπικά Λαπ, κάποιες βρισιές είναι έπαινοι, ανάλογα από που προέρχονται.
      Μια χαρά τα γράφεις, αλλά εμποδίζουν οι Ιδεολογικες αγκυλώσεις το να πάρεις σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση...
      Το πολύ πολύ να γραφτεί κάποιο τσιτάτο.,

Πρόσεχε λίγο τι λές για να μη γίνεσαι γελοίος. Σε περίπτωση που δε το έχεις καταλάβει σε αυτά που μου προσάπτεις περί έμμεσων προσβολών, ιδεολογικών κολλημάτων και τσιτάτων κάνεις πρωταθλητισμό εδώ στο forum. Οπότε αν δε θές να σου απαντάνε στο ίδιο ύφος, πάρτο αλλιώς.

@lap δεν έχω κάνει αναφορές στην Ακαδημαική μου μόρφωση και απέχει αρκετά από αυτό που έχεις συμπεράνει-φαντάζεσαι-εύχεσαι. Συνεπώς τα λοιπά περί επιβίωσης, λογαριασμών και βασικού μισθού που αναφέρεσαι είναι του επιπέδου των οικονομικών "αναλύσεων" που κάνεις κατα καιρούς... Το τι θεωρώ λοιπόν είναι ξεκάθαρο

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά είναι προφανές για όσους(θέλω) να με ξέρουν ότι δεν έχω παράπονο, όλα καλά πάνε, first world problems με απασχολούν δόξα τον Καπιταλισμό..

Lap πώς σε λένε?

"Έκανες το λάθος να του δώσεις ότι του άξιζε.. αυτό δεν έπρεπε γιατί δεν το άντεξε"
      #tsekourato_ksevrakoma

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • V
        vagkirk last edited by

ΔΕΗ , μαγαζί γωνία , μονοπώλιο , ιλιγγιώδη μεγέθη εσόδων , υπερτεράστια αποθεματικά , με πλάτη τους συνδικαλιστές που βολεύονται και βολεύουν τους εργαζόμενους με την σειρά τους σε αυξήσεις και μπόνους και κορυφαίες υπηρεσίες περίθαλψης, βάζουν χέρι σε αυτά όλες οι κυβερνήσεις ασφαλιστικά ταμεία , πρώτο άνοιγμα αγορά και αιμορραγία πελατών - 2 γνωστά τυπακια της αγοράς γίνονται πλουσιότερα κατά μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και πάνε και έρχονται μέχρι προχθές μεταξυ Μυκόνου και Κορυδαλλού ανάλογα το πώς φυσάει ο άνεμος της δικαιοσύνης , - η μπίζνα όμως δεν σταματά είμαστε σε συγκεκριμένη πορεία , έρχεται η κρίση ανεβαίνουν τα χρέη των πελατών , της ρίχνει και τον ΕΤΗΔΕΕ ο Μπένι στους λογαριασμούς , η δυσφήμιση συνεχίζεται , χρεοκωπουμε να πουλήσουμε!!! την κάνουμε κομμάτια , και παραδίδουμε αυτά που θέλουμε έτοιμα για φιλεταρισμα, η αγορά της ενέργειας - δηλαδή της ενοικίασης του δικτύου της ΔΕΗ - παίρνει φωτιά , όλα τέλεια , αλλά μας έμεινε το κουφάρι το οποίο έχει πολύ ψαχνό ακόμη , πάει και το κουφάρι πλέον .

Από όλα τα παραπάνω όμως δεν με ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο από τους σανοφαγους που ακόμη και τώρα μιλάνε για ...εξυγίανση .
        Δηλαδή μπορώ να συγχωρέσω και να κατανοήσω, και ναι ζηλεύω πλήρως τους μάγκες που έκαναν τις δουλειές τους μια χαρά ως τώρα και κλείνουν με τον Κούλη στο τιμόνι το deal και τις business τους επίσημα και ανοιχτά , αλλά όχι τους ηλίθιους που δεν βλέπουν την συνολική εικόνα και συνεχίζουν να χειροκροτούν.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • piliourits
          piliourits last edited by

Σήμενς, Σήμενς...
          κάτι μου λέει αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς.

Εγώ για τον Λαπ δεν καίγομαι, αλλά για μιλφ θέλω να μάθω κι άλλα, θα είμαι τάφος. Όχι και σαν των μαρτύρων του Noor1, αλλά πάντως κατά το ανθρωπινως δυνατόν εχέμυθος.

θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος, μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος
          καίω τα δέντρα χτίζω μεζονέτες, θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
          φάκα adidas μου 'πιασε τη φτέρνα, μπερδεύω το τζουκ-μποξ με τη λατέρνα

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • J
            johanndelta last edited by

Θοδωρή το να ξέρουμε τι δουλειά κάνει ο καθένας δεν είναι κακο. Ούτε μπάτσοι είμαστε, ούτε έφοροι. Η δουλειά δείχνει από πού προκύπτει η ταξική συνείδηση του καθενός μας. 😉

Δευτερη φορα...αγωνιστικα!

• piliourits
              piliourits last edited by

Η δουλειά είναι για τα ρολόγια και τα κορόιδα.

θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος, μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος
              καίω τα δέντρα χτίζω μεζονέτες, θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
              φάκα adidas μου 'πιασε τη φτέρνα, μπερδεύω το τζουκ-μποξ με τη λατέρνα

• L
                lap last edited by lap

Μάστορα, δηλαδή με την τελευταία δήλωση σου "είναι ξεκάθαρο " με εντάσεις στους οικωλομολογους που ανέφερες πιο πριν;;;;

Δεν ευχομαι ουτε φαντάζομαι, αναφέρω απλα τις δηλώσεις σου πως δεν σπουδασες μετά το Λυκειο. Αν σπουδασες και έλεγες ψέματα τότε οκ πασο, σε ποιον τομέα λοιπον σπουδασες, ευρύτερα δεν χρειάζεται να πεις ακριβώς το όνομα της σχολής.
                Είναι ιδιωτική σχολή; ΙΕΚ;
                Οι εμπειρικές ανάλυσης μου στηρίζονται στον σχολιασμό του καλαθιού της νοικοκυράς. Σου είναι γνώριμος αυτός ο όρος;

Μπορουσες να τα βγάλεις πέρα ως νέος επιχειρηματίας με τα παγια έξοδα διαβίωσης της επιχειρησης και τα δικά σου; ο δανεισμός αρχικών κεφαλαίων ήταν ευκολος τότε στην εποχή σου. Γενικά τα κεφάλαια κίνησης ήταν αρκετά στα πρωτα χρόνια έναρξης της επιχείρησης σου;

Ατομικά έξοδα όπως Βενζινες, ρευμα, ενοίκιο, κοινόχρησταπροσωπικο, θέρμανση τον χειμώνα κτλ εβγαιναν ευκολα στην εποχή σου;

Γιόχαν όχι δεν αναφέρομαι για το παρον. Δεν είναι σωστό να πιεζεις καποιον να σου πει πραγματα για το παρον. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει και ας βγάζει τα λεφτακια του.
                Αναφέρομαι για το παρελθον για όταν ήταν νέος και όχι πριν τα 50, όπως τώρα είναι νέοι πολλοι από εμάς. Να μας δώσει παραδειγμα και να αναφέρει θυσίες που κάνει κάποιος καθώς ανεβαίνει τα σκαλιά της αξιοσυνης ενός επιχειρηματία. Θέλω να γίνω επιχειρηματιας, εχω επενδύσει κιόλας σε κάποιους κλάδους. Ελάχιστα χρήματα βέβαια, εσπασα το πορτφολιο μου σε διάφορους κλάδους και σε εππροσωπικοιχειρησεις φίλων. Ορίστε ανέφερα κάτι προσωπικο. Μηδέν κέρδη παρα μόνο σε μια κάτι παει να γίνει

Αχ!!!

H 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • H
                  harisma23 @lap last edited by

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Μάστορα, δηλαδή με την τελευταία δήλωση σου "είναι ξεκάθαρο " με εντάσεις στους οικωλομολογους που ανέφερες πιο πριν;;;;

Δεν ευχομαι ουτε φαντάζομαι, αναφέρω απλα τις δηλώσεις σου πως δεν σπουδασες μετά το Λυκειο. Αν σπουδασες και έλεγες ψέματα τότε οκ πασο, σε ποιον τομέα λοιπον σπουδασες, ευρύτερα δεν χρειάζεται να πεις ακριβώς το όνομα της σχολής.
                  Είναι ιδιωτική σχολή; ΙΕΚ;

Όπως είπε και ο γάτος (με άλλη διατύπωση) υπάρχει κάτι οξύμωρο στο να ζητάς στοιχεία για οποιονδήποτε, εσύ προσωπικά. Δεν ξέρουμε για σένα ούτε καν το μικρό σου όνομα. Και βεβαίως πιθανολογούμε μια ηλικία που πλησιάζει στα 40, κάποιες σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (άνευ οποιασδήποτε ιδέας για την κατεύθυνση και το επίπεδο), σε μια πόλη εκτός Αθηνών (μάλλον), άγνωστο επάγγελμα και οικογενειακή κατάσταση μάλλον με γυναίκα (σύζυγος ή γκόμενα) άνευ παιδιών.

Ρε μπαγάσα, ανοιχτό βιβλίο είσαι! 😜

Επειδή όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έχεις πει και ξεκάθαρα, θα μπορούσες κάλιστα και να είσαι εβδομηντάρης συνταξιούχος ταξιτζής ή 50χρονη νοικοκυρά, με πολύ χρόνο στη διάθεση σου.

• L
                    lap last edited by lap

Εχω πει ρε συ

Αχ!!!

• H
                      harisma23 last edited by

Ώπα, χτίζουμε προφίλ: Mid thirties, σπουδές οικονομικών, άγαμος.

Πες και το όνομα σου. Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει!

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • mastoras78
                        mastoras78 last edited by

Δεν έχω κάνει τέτοια δήλωση όπως είπα και πρίν. Είναι απορίας άξιο που επιμένεις και στο τέλος να ψεύδεσαι εσύ ο ίδιος.. που θές να καταλήξεις ?

Η σχολή που φοίτησα δεν έχει σημασία. Σημασία έχουν αυτά που έμαθα. Θα στα πώ μήπως σε βοηθήσουν... βασικά να μη ζηλεύεις και να μη σου φτάινε οι άλλοι και ο ανάδρομος Ερμής για αυτά που σου συμβαίνουν. Όποιος και να κυβερνά εσύ πάνω κάτω τα ίδια θα παίρνεις. Εκτός αν είσαι από αυτούς που ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη φιλώντας κατουρημένες ποδιές(μπλιάχ) για κανα ξεροκόματο. Όταν σταματήσεις να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι και γίνεις κύριος του εαυτού σου λοιπόν δεν υπάρχει ταβάνι στο τι μπορείς να καταφέρεις. Επίσης όσο πιο πολλά μαθαίνεις αντιλαμβάνεσαι ότι γνωρίζεις ελάχιστα. Οι κολλημένοι που σκούζουν ότι κατέχουν τη γνώση να τους αποφεύγεις στη ζωή σου, ξεκάθαρα άσχετοι-τοξικοί και δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα. Το καλάθι τη οικοκυράς το ξέρω αλλά δεν έχω κάνει διατριβή, ασχολούμαι περισσότερο με το δικό μου το καλάθι.

Μιας και έχεις διάθεση να μάθεις, το επιχειρίν πρό του 2000 ήταν πολύ πιο εύκολο κυρίως λόγο του χαμηλότερου και υγιέστερου ανταγωνισμού. Επίσης ο τραπεζικός δανεισμός ήταν βατός, οι επιταγές δίνανε και παίρνανε και φαινόμενα όπως τα επιτόκια των repos βοηθούσαν τους επαγγελματίες. Δεν ήταν ασυνήθιστο να ξεκίναγες και να έκανες απόσβεση αρχικού κεφαλαίου στα πρώτα ένα δύο έτη της δραστηριότητάς σου αν ήσουν νοικοκύρης και δε τα έτρωγες στην παραλιακή της εποχής.

Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου στον προσωπικό και οικονομικό μου βίο και μάλιστα σε θέμα παντελώς άσχετο.. θα έχεις τους λόγους σου φαντάζομαι.. 😊

"Έκανες το λάθος να του δώσεις ότι του άξιζε.. αυτό δεν έπρεπε γιατί δεν το άντεξε"
                        #tsekourato_ksevrakoma

• yem
                          yem last edited by

5b719d50e56c7.jpg

Καλά περνάτε σήμερα...κους -κουσάκι , κους-κουσάκι?

• S
                            spi_duster last edited by

Πες τα βρε γιε μου. Ολη μερα αγωνιζομαι για την δουλεια μου και δεν ειχα χρονο οσο οι αγωνιστες, διανοουμενοι που τα πληκτρολογια τους πηραν φωτιά.

• L
                              lap last edited by lap

Χάρη, Είπαμε πολυ κάτω από 40.

Αχ!!!

• I
                                insanedriver last edited by

Ιστοριες καθημερινης τρελας απο λογιστη...

Εταιρεια δικαιουται επιστροφη ΦΠΑ 700 χιλιαρικα. Αιτηση στην Φ. Α. Ε και μετα απο 2 μηνες χαρτι απο υπαλληλο ΔΟΥ για ελεγχο εγγραφων στην εδρα. Τηλεφωνικη συνεννοηση και ΦΥΣΙΚΑ ο υπαλληλος ζηταει ραντεβου στον γραφειο του λογιστη...ετσι γινεται συνηθως...
                                Μετα απο 5 λεΦτα, ολα μπηκαν στον δρομο τους. Φυσικα η εταιρεια ηταν καθολα νομιμη αλλα αντι να διεκπεραιωθει το ζητημα σε 20 ημερες θα εκανε 5 μηνες.
                                Οσο υπαρχει προσωπικη επαφη πολιτη κ Δ.Υ, αυτα θα συμβαινουν.

H 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • C
                                  cirus last edited by

Εγω θα πω ότι από όλους σχεδόν έχω διαβάσει κάτι ενδιαφέρον έστω και αν δεν συμφωνώ.

Το χάνετε ομως πολλοί με προσωπικές επιθέσεις , υβρεις (εστω και light) και κοροιδίες.

Ξεχνάτε ότι απλά συζητάτε και ότι ακομα και αν η άποψη του αλλου είναι εκ διαμετρου αντιθετη, (πραγμα που είναι φυσιολογικό) θα έπρεπε να την σέβεστε περισσότερο εξαλλου το καλο της χώρας που ζείτε θέλετε όλοι απλά εχετε διαφορετική άποψη πως θα φτάσουμε σε αυτό.

Μαρέσει να διαβάζω κάποιες φορές γιατι γράφετε και πράγματα που δεν γνωρίζω ή που δεν έχω σκεφτεί ή που ακόμα βλέπω μια οπτική που δεν γνωριζα ότι υπάρχει. Αλλά κυρίως αναλώνεστε σε κοκορομαχίες και αυτό κύριοι είναι και λάθος και ασχημο για τους υπόλοιπους που διαβάζουμε. Το μόνο καλό είναι ότι βαζετε και χιούμορ μερικές φορες.

• H
                                    harisma23 @insanedriver last edited by

@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Ιστοριες καθημερινης τρελας απο λογιστη...

Εταιρεια δικαιουται επιστροφη ΦΠΑ 700 χιλιαρικα. Αιτηση στην Φ. Α. Ε και μετα απο 2 μηνες χαρτι απο υπαλληλο ΔΟΥ για ελεγχο εγγραφων στην εδρα. Τηλεφωνικη συνεννοηση και ΦΥΣΙΚΑ ο υπαλληλος ζηταει ραντεβου στον γραφειο του λογιστη...ετσι γινεται συνηθως...
                                    Μετα απο 5 λεΦτα, ολα μπηκαν στον δρομο τους. Φυσικα η εταιρεια ηταν καθολα νομιμη αλλα αντι να διεκπεραιωθει το ζητημα σε 20 ημερες θα εκανε 5 μηνες.
                                    Οσο υπαρχει προσωπικη επαφη πολιτη κ Δ.Υ, αυτα θα συμβαινουν.

Ο λογιστής φαντάζομαι καλαματιανός. Να ξέρει από καλό λάδι... 😜

• I
                                      insanedriver last edited by insanedriver

Ειπαμε, 5 λεΦτα χρειαστηκαν.

Δλδ ο υπαλληλος 50 υποθεσεις το χρονο να εχει, παιρνει διαμερισμα με 3 Υ. Δ στο Παγκρατι.
                                      Κατσε Γατε και δουλευε...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                      • L
                                        lap last edited by lap

Προσωπικά δεδομένα τελος

Αχ!!!

H 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • F
                                          fiverg @piliourits last edited by

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Οπότε ταξιδευτή η λύση του να μην απαντάνε στα τηλέφωνα δεν θα ήταν να γίνουν παρεμβάσεις στο να απαντάνε τα τηλέφωνα;
                                          Να υπερψηφισουμε αυτόν που θα τους κόψει τον κ@λο αν δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους;

Δηλαδή αν τρυπήσει μια σωλήνα σε μια από τις οικοδομες που χτίζεις και περάσει υγρασία στην επιφάνεια ενός τοίχου ,για να κάνω τις δικές σας απλές αναγωγές όπως τα μαγαζάκια της γειτονιάς χωρίς να εξετάζω τίποτα άλλο, γκρεμίζεις τον τοίχο που βρίσκεται η σωλήνα, όλους τους υπόλοιπους τοίχους του σπιτιού, πετάς το σαλόνι, σπας το δάπεδο των δωματίων, τις ντουλάπες, σκιζεις τις τέντες γιατί......όντως τρύπησε ενας σωλήνας και επειδή αυτός που πέρασε τους σωλήνες δεν τον γουστάρεις;

Ή διορθώνεις την σωλήνα σπάζοντας εκείνο μόνο το κομμάτι του τοίχου;

Εσύ θα μου πεις για δύο τρεις σωλήνες.....τις αλλάζεις σπάζοντας τον κάθε τοίχο ή πουλάς όλο το σπίτι και πας σε ενοίκιο επειδή κάποιες σωλήνες τρύπησαν;

Ποιο από τα δύο σενάρια φαίνεται λογικό;

Lap, το σενάριο επισκευή σωλήνα το περιμένω 30 χρόνια τώρα. Νιος ήμουν και γέρασα. Πέρασαν σοσιαλιστες, νεοφιλελεύθεροι, λαϊκοί δεξιοί, αριστεροί... Νισαφι. Δεν φτιαχνει αυτό το δοβλετι. Εσύ μπορείς ακόμη να ελπίζεις.
                                          Και δεν μιλάω για την ΔΕΗ αλλά για πολλά άλλα. Αληθεια υπάρχει κάτι που έχει φύγει από το κράτος και δουλεύει χειρότερα;

Γιατί δεν ιδιωτικοποιουν την Πολεοδομία
                                          πρώτα και ξεκινούν απ την παραγωγή και διανομή ενέργειας;

Ιδιωτικοποιήθηκε η απονομή συντάξεων αλλά πάλι φταίει ο Κωθτηθ, δεν μας αρέσει, αν δεν βγάλει την σύνταξη ο ΔΥ μετά από παρέλευση 4ετιας δεν λέει.

• mastoras78
                                            mastoras78 last edited by mastoras78

@lap Δεν είναι θέμα προσβολής. Η οικονομική ανάλυση σε ένα τόσο περίπλοκο ζήτημα όπως η ΔΕΗ είναι ανέφικτη και δεν συμφωνώ ότι θα μπορούσε να εξυγιανθεί-αγιοποιηθεί με αλλαγή οικονομικού μοντέλου. Αυτό που μπορούμε να αξιολογήσουμε ως αποτέλεσμα είναι το πρίν και να κρίνουμε κάποια στιγμή το μετά. Καλές είναι οι θεωρίες και το πως θα έπρεπε να λειτουργήσει μια δημόσια υπηρεσία χωρίς να ιδιωτικοποιηθεί, αλλά η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι στην πράξη θα πάνε όλα όπως και πρίν. Δλδ κατά διαόλου, αφού είναι αυτοί που είναι...

Δεν είχα σκοπό να μειώσω τον λόγο σου αλλά ήμουν καυστικός γιατί είδα μια απόπειρα αγιοποίησης της σαπίλας των ΔΕΚΟ όχι απαραίτητα από εσένα. Τριτοβάθμιες σπουδές έχω αλλά είναι πολλά χρόνια πρίν και τόσο ανεφάρμοστες στην πραγματική εργασιακή μου ζωή που δεν έχουν αξία όυτε να τις αναφέρω.

Συμπόνοια έχω για αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν βρίσκονται εδώ να διαβάζουν, ούτε να γράφουν. Δε προλαβαίνουν,δουλεύουν. Είναι κάτι τύποι συμβασιούχοι λέγονται που κάνουν τη δουλειά στα αποδεπάνω αλλά πληρώνονται ψίχουλα, κάτι μητέρες στα καφέ που δουλεύουν σπαστό για τον ελάχιστο μισθό και γενικά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που εργάζονται σκληρά για λίγα χωρίς να παρακαλάνε να τους βολέψουν κάπου. Βλέπεις αυτό είναι το κόστος της αξιοπρέπειας.. να ανέχεσαι και να κλείνεις τα μάτια στην αδικία.

Δεν θυμάμαι να έχω κάνει κακεντρεχή σχόλια για οποιονδήποτε ζορίζεται στη ζωή όπως λές, το αντίθετο θα έλεγα. Εκτός και αν είναι κάποιος που δε προσπαθεί και έχει απαιτήσεις..

Τέλος πάντων μη το παίρνεις προσωπικά γιατί δεν είναι.

Τώρα είδα ότι έκανες edit και όσα έγραψες πρίν...

Δίκιο έχει και cirus

#tsekourato_ksevrakoma

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 474
                                            • 475
                                            • 476
                                            • 477
                                            • 478
                                            • 861