-
Δεν διαφωνώ συνονόματε αλλά έχω ''βαρεθεί'' να διαβάζω ανθρώπους να γράφουν εγώ έχω πάθει αυτό, έχω πάθει εκείνο, εσύ μην μιλάς κτλπ και όταν τους κάνεις αντίλογο να γίνεται μακελειό...
Και δεν έχω βαρεθεί για την ατυχία, δυστυχία τους, αλλά έχω βαρεθεί που το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα σε μια συζήτηση λες και ο καθένας δεν έχει μια δική του ιστορία μέσα στην κρίση.
-
-
εχω και δουλεια πολυ
-
χαρη ταπεινως απολογουμαι δια τον τιτλον. κακο οιστρο. και οχι τα φορντ, δεν ειναι τα καλυτερα
-
δεν ειναι ετσι με τις προκαταβολες, μεσα στη κριση και επι ζαιων να θυμισω την ταυτοχρονη αυξηση φορου κατα 30% και ταυτοχρονα της προκαταβολης απο 85% σε 100%. βγαλε τα ποσοστα μονος σου. επιπλεον καθε φορα που πανε καλα τα πραγματα και εχεις κερδη μεγαλυτερα, συμβαινει να χανεις αντι να παιρνεις βραχυπροθεσμα, ρευστοτητα. ο κουλις πουλαει τωρα το 95% της προκαταβολης του 2018, ως μειωση προκαταβολης. πολυ φθηνη διαφημιση, πολυ ακριβη για τους δικαιουχους ομως. και μια ασκηση για το σπιτι: βρειτε τραπεζα να δανειζει με εστω και 30% επιτοκιο το ποσο της προκαταβολης. να δανειζει ομως ε? (π.χ. πειραιως δανειζει με εγγυηση εε στο 66% και κολατεραλ το 33. που για να παρεις την εγγυηση της εε παει να πει οτι δεν χρειαζεσαι δανειο!)
-
και εγω εκανα ονειρα να καλω στο σπιτι φιλους και να γελαμε στην ροτοντα πινοντας καμπα. μου πηρε 20 χρονια να παρω σπιτι ομως. ασε που δεν χωραει και ροτοντα. α, και παντα γατοζ πλερω εφορια παραπανω απο το παραδειγμα που εθεσε. αρα, ναι, το μπορουσε εκεινο το ρο-χι-εφτα που ειχε φωτο στο πορτοφολι. αλλα γυρναγε με ματριξ, μτχ απο τους ολυμπιακους. και με πτυχια, ξερεις, απο τα αναγνωρισμενα, τα πολυ, λάικ φίβερ τζι. και σαν γατο, απειροι στην αγορα, λειωσανε να πλερω ικα και τεβε και τσμεδε. ενω καποιο αλλοι σφραγιδαι. και οι σφραγιδαι εσονται πρωτοι και οι αλλοι τελευταιοι.
-
-
Για το 3 ....χρονικο διαστημα;;;;
Για πες λιγο....χωρις ειρωνιες,..... να μαθουμε.
Για το 4
Το ποσο πιεστηκε καποιος και αν μπορει να κοιμηθει τα βραδια ....κανεις δεν το ξερει...., οποτε ας μην κλαιμε την μοιρα μας συνεχως...,υπαρχουν και χειροτερα.
Γιατι ακριβως αν γυρισεις το νομισμα του τρελοδηγου, ειναι προαβολη επισης το να βλεπεις καποιον να καλπαζει και να τσιριζει και ο αλλος να πεφτει σε καταθλιψη για το τι εκανε λαθος στη ζωη του και να παιρνει χαπια.....
Οποτε ας μεινουμε σε πιο γενικα θεματα ...σαν αυτα που με κατηγορεις..μακρο οικονομιας και οχι μικρο οικονομιας
Για αυτο ειχα πει πιο παλια στα παπακια μου για τα κερδη σου....γιατι εβλεπα φατσες αλλων ανθρωπων εκεινη την ωρα στο μυαλο μου,ναπουδαγμενων και συνετων.....δεν το λεω επειδη σε μισω....ισα ισα σε θαυμαζω παρα πολυ.
Γατε μου, ειδες πως ολοι ιδιοι ειμαστε....απλα κανεις δεν απαξιωνει τις σπουδες σου χωρις να σε γνωριζει. Επειδη διαφωνει για οποιοδηποτε θεμα, ουτε ψαχνει να βρει υπογεια συμφεροντα που εχεις.
-
@ Γάτος: Με τις προκαταβολές τα πραγματα είναι όπως τα είπα και ουχί όπως τα (υπερ)πλούστευσες αρχικά. Τα υπόλοιπα που προσέθεσες, σχετικά με την αύξηση του ποσοστού της φορολόγησης είναι βεβαίως ακόμη πιο επιβαρυντικά, αλλά εκτός του θέματος των προκαταβολών που συζητούσαμε. Τεσπα, ας το κόψουμε εδώ, κατάλαβες και κατάλαβα...
@ όλοι: Γατάκια, όποιος δραστηριοποιείται σε κλάδο της οικονομίας με καταγεγραμμένη μείωση δραστηριότητας κατά 90%, ας σηκώσει το χέρι του. Επειδή λοιπόν πλην του κλάδου της οικοδομής δεν υπάρχει κανείς άλλος, να σέβεστε εμάς που επιβιώσαμε!
Υ.Γ.: Το δεύτερο @ είναι χιουμοριστικού περιεχομένου, ελπίζω να το καταλαβαίνετε.
-
...ειπα εχω δουλεια
λοιπον καλοκαιρι του 2015 αλλα με αναδρομικη ισχυ απο 1/1/15 το 29% και το 100% προκ, 2017 το 15%
-
@ όλοι: Γατάκια, όποιος δραστηριοποιείται σε κλάδο της οικονομίας με καταγεγραμμένη μείωση δραστηριότητας κατά 90%, ας σηκώσει το χέρι του. Επειδή λοιπόν πλην του κλάδου της οικοδομής δεν υπάρχει κανείς άλλος, να σέβεστε εμάς που επιβιώσαμε!
14-15-16-17 80-90% κατω και επιβιωση απο λιπος-συνεση-οχι δανεισμο για αγορα σπιτιων, αυτοκινητων κτλπ. Σε ενοικιο εμενα.
-
14-15-16-17 80-90% κατω και επιβιωση απο λιπος-συνεση-οχι δανεισμο για αγορα σπιτιων, αυτοκινητων κτλπ. Σε ενοικιο εμενα.
Σε ποιον κλάδο της οικονομίας;
Παρόμοια ιστορία και η δική μου...
-
2010-2014, σχεδον μηδενισμος ντοπιας αγορας, ετοιμα + πωλησεις σε εξωτερικο. πτωση τζιρου υπηρεσιων εσωτερικου απο το 1 εκ, στα 100k (βλεπε τα ομολογα παρακατω που τοτε γεμισανε και εμενα και τους πελατες μου). εχει πλεον επανελθει η αγορα καθως εκλεισαν συναδελφοι. λυπηρον μεν, αλλα και παλι το εξωτερικο με εσωσε και με σωζει. αλλα για κοπιαστε να ειδειτε πως πουλανε οξω... επισης κατι που υποθετω ΔΕΝ το εφαγε κανενας σας στη μουρη, λεγεται αποπληρωμη αρκετων χρεωστουμενων με ομολογα του ελληνικου δημοσιου. κλαψ. εσπαγαν με 9-14% της ονομαστικης.
...και χαρη, το περιπτερο στη μεντικα καθε χρονια ειχε απο 50 χιλιαρικα και πανω. καντο επι 15. εκει χαθηκε το ρο χι και η μαιζονετ και τη βγαζω με το σουζι. αλλα τοσα χαθηκαν απο το κωλοδημοσιο. που δεν εκανα μεν πολλες δουλειες, αλλα με πληρωνε με καθυστερηση 3-4 ετων και μαζευτηκαν. και μετα δεν με πλερωνε. και μου εδωκε τα κωλοχαρτα. και πλεον οταν περασεο το 5% του τζιρου, χτυπανε καμπανακια.
-
InsaneDriver wrote:
Σε ποιον κλάδο της οικονομίας;
Παρόμοια ιστορία και η δική μου...
Συμβουλος επιχειρησεων, εσπα, Αναπτυξιακος νομος, αδειοδοτησεις εργων Α. Π. Ε
Πες μου εμενα τωρα ποιος επενδυτης υπηρχε Ελληνας και ξενος(country risk, currency risk) , ποιες τραπεζες υπηρχαν να υποστηριξουν επιχειρηματικοτητα και τι αγγουρι φαγαμε ολοι μας.
Συμβουλικι σε δημους, νομαρχιες, επιμελητηρια, κομμενο απο το 2008 γιατι βαρεθηκαμε το 'συστημα'.
-
Αναγνωρίζω τα προβλήματα σας, τα έχω ακούσει κι από άλλους, αλλά όταν μιλάει η οικοδομή, θα πρέπει να σέβεστε!
-
Ακριβώς. Πες τους τα και δεν σηκώνουμε κουβέντα ...
-
https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/13270
Αυτο εννουσες γατε;;;;;; η κατι άλλο;;;;;
Διαβαζα τα προηγουμενα ποστς για να καταλαβω τι εννουσες ....και μαλλον ευτο ελεγες
Κατι καταλαβα οτι αυτο πρεπι να λες.
Αυτο ειναι ευρωπαϊκη οδηγια των κρατων μελων γατε μου...
Αναφερεις υποκαταστημα σε ενα σημειο και καπου το εχασα.
Απο οσο θυμαμαι, αλλες οι εγγραφες για υποκαταστημα και αλλη φορολογικη επιβαρυνση και αλλες εγγραφες για θυγατρικες και εγχωριες συμπραξεις ευρωπαίκων εταιριων και φορολογικη επιβαρυνση.
Εσυ εννοεις διπλη φορολογηση, οχι 0 % φορο σε καποιες συγκεκριμενες επιχειρησεις με καταστηματα στην ελλαδα, σωστά;;;;;.. αυτο με μπερδεψε.
Αυτο οταν εισαι στο ευρω με κοινο νομισμα και κεντρικη τραπεζα, δεν αλλαζει γατε μου......ξεχνα τα ονειρα ουτε μπλε ουτε ροζ ουτε πρασινα .....μονο γατος πλερω. Εκτος αν θες να βγουμε, αλλα και τοτε θα υπαρχει διακρατικη φορολογικη ακι εμπορικη συμφωνια οποτε και παλι γιοκ.
Κανε μητρικη και θυγατρικη οξω.
Υ.γ τωρα που ξαναδιαβαζα, μη νομιζεις τα δαιβαζω επιδερμικα και εγω σαν τον καταιγιδα οταν βιαζομαι τωρα ξανα διαβασα εκφρασεις οπως γκεγκε και τα ρεστα και αυταρχικο στυλακι....θα σε παρακαλεσω να εισαι πιο ευγενικος.....
-
Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο έχει κάποια λογική που ουσιαστικά βοηθάει κάπως την επιχειρηματικότητα πάντα κάτω από την μνημονιακή εποπτεία .
Η ουσία είναι αν θα έχουμε εκλογές , διπλές δηλαδή τον Μάρτιο , αν το πασοκ δεν μπορέσει να σταθεί ενιαίο .και πως αυτό θα επηρεάσει την οικονομία γενικότερα και βέβαια τι θα γίνει με το μεταναστευτικό τον χειμώνα , αν ο καιρός βοηθήσει στο να μειωθούν οι ροές .
-
αλλα τοσα χαθηκαν απο το κωλοδημοσιο. που δεν εκανα μεν πολλες δουλειες, αλλα με πληρωνε με καθυστερηση 3-4 ετων και μαζευτηκαν. και μετα δεν με πλερωνε. και μου εδωκε τα κωλοχαρτα. και πλεον οταν περασεο το 5% του τζιρου, χτυπανε καμπανακια.
Μπορούσες να τα δώσεις ενέχυρο σε τράπεζα, όχι με το αζημίωτο βέβαια, να ασχολείται αυτή κι εσύ να έχεις έναν αλληλόχρεο πάνω σε αυτή τη σύμβαση. Όσοι πάντως δεν πήραν τα κωλόχαρτα και πήγαν δικαστικά, μετά από μερικά χρόνια πήραν όλο το ποσό.
-
Αφιερωμένο στους ντόπιους...οικονομολόγους που μας τα έχουν κάνει τούμπανο με τα μαξιλαράκια, τους πίνακες, και τη χρηστή διοίκηση στα οικονομικά του Σύριζα.
Όταν τους λέω τσαρλατάνους και άτομα χωρίς επιστήμη είναι γιατί όλες τους οι αναλύσεις γίνονται κατόπιν εορτής και μετά από μια καταστροφή, έτσι το μόνο που κάνουν είναι ιστορική καταγραφή μιας οικονομικής καταστροφής, αυτό μπορούν να το κάνουν και οι απλοί πολίτες που εισέπραξαν την καταστροφή στο πετσί τους χωρίς να χρειάζονται και την επιστημονική της διάνθιση με μεγαλόστομα φούμαρα, το χειρότερο είναι ότι οι λάθος αναλύσεις και προβλέψεις που οδηγούν τα κράτη σε πτωχεύσεις δεν έχουν επιπτώσεις για τους ίδιους αντί να τους χώνουν πίσω από τα κάγκελα - βλέπε Βαρουφάκης - που τον βάλανε και στη Βουλή.
Νέα έκθεση αποκαλύπτει πως το ΔΝΤ τα έκανε... όλα λάθος στην Ελλάδα
Κατά την έκθεση της ΕΚΤ, τα ελληνικά προγράμματα του ΔΝΤ δείχνουν ότι τα πολλά σε αριθμό ή τα εξαιρετικά παρεμβατικά μέτρα, μπορούν να υπονομεύσουν τα προγράμματα στήριξης.
Έκθεση την οποία κατήρτισε ομάδα οικονομολόγων του Ευρωσυστήματος και δημοσιοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) κάνει μια αποτίμηση των όρων και προϋποθέσεων που έθεσε το ΔΝΤ κατά τα τρία προγράμματα στήριξης της Ελλάδος και ειδικά στα δύο πρώτα στα οποία το Ταμείο μετείχε χρηματοδοτικά.
Τα συμπεράσματα των οικονομολόγων δεν είναι κολακευτικά για το ΔΝΤ. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα τους, οι όροι που έθεσε το ΔΝΤ για να χορηγήσει δανειακή στήριξη στη χώρα μας, αλλά και ο σχεδιασμός του προγράμματος ήταν γεμάτα προβλήματα.
«Η μείωση της παραγωγής και οι αρνητικές επιπτώσεις στην ευημερία του πληθυσμού υποτιμήθηκαν σημαντικά και τελικά υποτιμήθηκε και η υποστήριξη των μεταρρυθμίσεων», σημειώνει η έκθεση που δημοσιεύτηκε από την ΕΚΤ.
Δείτε εδώ την έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας
Όπως τονίζεται σε επικριτικό ύφος, εάν είχαν ακολουθηθεί πιο προσεκτικά μέτρα, αν η επικοινωνία των πολιτικών ήταν καλύτερη, αν υπήρχε αυξημένη διαφάνεια και μεγαλύτερη προσοχή στις μακροοικονομικές επιπτώσεις, τότε θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί μεγαλύτερη αποδοχή του προγράμματος από τους πολίτες.
Ένα παράδειγμα λανθασμένης πρόβλεψης που αναφέρουν οι συντάκτες της έκθεσης και σχετίζεται με την ανάπτυξη, αφορά στις προβλέψεις για τη δυναμική του χρέους, όπου όπως σημειώνεται, τα προγράμματα που υποστηρίχθηκαν από το ΔΝΤ προέβλεπαν πολύ χαμηλότερες αναλογίες χρέους προς ΑΕΠ από αυτές που τελικά επετεύχθησαν.
Κατά την έκθεση της ΕΚΤ, τα ελληνικά προγράμματα του ΔΝΤ δείχνουν ότι τα πολλά σε αριθμό ή τα εξαιρετικά παρεμβατικά μέτρα, μπορούν να υπονομεύσουν τα προγράμματα στήριξης.
Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τομέα του ΔΝΤ Πόουλ Τόμσεν αναμένεται σήμερα στις 4.30 το απόγευμα να αναφερθεί από την Ουάσιγκτον στην κατάσταση και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο ενημέρωσης που θα κάνει στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνόδου του Ταμείου. Τα όσα θα αναφέρει ο Πόουλ Τόμσεν θα δείξουν το πνεύμα στο οποίο θα κινείται η έκθεση του άρθρου 4 του ΔΝΤ για την Ελλάδα, η οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
-
Ρενακια θα στο πω ξανα Edit [Admin]
Ασχολεισου με τον κλαδο σου. Εχεις μια ταση να βγαζεις πυρηνους λογους για θεματα που δεν εχεις την παραμικρη παιδεια..... δεν τα γνωριζεις, δεν εχεις ασχοληθει, δεν εχεις διαβασει.
Αντι να μας βοηθησεις με τις πραγματικες γνωσεις σου, ασχολεισαι με ολα τα αλλα που δεν καταλαβαινεις...και αντε πες...απο χομπυ.....
Εσυ βγαζεις και θεσφατα συμπερασματα με μηδεν γνωσεις.
Εκεινη την εποχη υπηρχαν οικονομολογοι που φωναζαν (και εδω στα πανεπιατημια εκαναν case studies ) και εβλεπαν ολοι οτι οι πολλαπλασιαστες των μεταβλητων ηταν υπερτιμημενοι και μαλιστα το στηριζαν με στοιχεια....
Το φωναζαν, εγγραφαν αρθρα, γενικά πιεζαν μηπως και ακουστουν.
Το δντ ομως για πολιτικους λογους δεν το υιοθετουσε και δε ακουγε
Οποτε το αποτελεσμα ηταν εκ προϊμιου καταδικασμενο, διοτι δεν ηθελαν ουτε οι εδω κυβερνησεις ουτε η Τροϊκα το πολιτικο κοστος..
Για παραδειγμα καποιες προτασεις ηταν να κοψουν τη συνταξη σου παραπανω απο το μισο....δηλαδη να ψωμολυσαξεις....
Δηλαδη υπηρχαν προτασεις που ελεγαν πως θα αναπτυχθουμε και θα καμαρωνεις εσυ για την οικονομια μας, με το να σου παρουμε σχεσον το 60% της συνταξης σου.
ΕΣΥ εισαι το βαρος για αυτους...και ΕΣΕΝΑ προστατεψαν οι πολιτικοι..
Αλλα που να το καταλαβεις.....ποτε δεν θα το καταλαβεις.
Διαγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις [Admin]
-
Χαχαχα
Ακριβως, το ΔΝΤ δεν ακουει τους οικονομολογους, εχει αλλους σκοπους πολιτικους. Αυτο δεν σημαινει οτι η επιστημη των οικονομικων ειναι μπακαλογατοι οπως τα παρουσιαζεις.
Πιανεις ενα γεγονος χωρις να εξεταζεις ολες τις παραμετρους του για να βγαλεις συμπερασματα και να προσπαθησεις να μου την πεις, αυτο λεγεται γενικευση, και δεν εχει καμια σχεση με καποιον που εχει παιδεια και ψαχνει πισω απο τα γεγονοτα..... εσυ το ξεκινησες....οχι εγω..σου απαντησα πολυ ευγενικα οτι δεν εχεις τη καταρτιση να καταλαβεις καποια πραγματα.....πως να το κανουμε δηλαδη;;;;
Ρενακιας ο οικονομολογος, ο μηχανολογος, ο διπλωματης, ο φυσικος, ο περιβαλλοντολογος, ο πολιτικος επιστημων κτλ
Και δεν δεχεσαι αντιλογο ρε γ@@@ο. Αρχιζεις τις συνωμοσίες.
Το ψωμολυσαξει αυτοι το εκαναν προταση σε καθε επισκεψη τους εδω... απο 40 εως 60% κατω οι συνταξεις ελεγαν. Και η δικη σου....
Το ακους;;;;;
Αν σε ενοχλει η λεξη τη παιρνω πισω ρενακια μου...
Αυτοι ομως το προτειναν για να βγουν τα νουμερα.
Μετα τα νουμερα εβγαιναν και θα καλπαζε η οικονοκια με ελαχιστους φορους στους υπολοιπους πολιτες. Ολοι εμεις θα λεγαμε τι καλη κυβερνηση...βγαζουμε φραγκα....και εσυ;;;;;
Αλλα ο ρενακιας τι θα εκανε;;;;
Σκεψου το...ολοινεμεις θα καλπαζαμε και εσυ τι θα εκανες;;;;
Κατσε και σκεψου το μια φορα αυτο περα απο αυτα που σκεφτεσαι καθε φορα.
Εσυ εχασες τον ψυχραιμια σου.
Ποσα σκαλια πιο κατω ειμαι;;;;;
Υ.γ χεστηκα για τους ζαιους... απλα θεωρω πως εκαναν σωστη οικονομικη διαχειρηαη την συγκεκριμενη περιοδο..,ουτε πριν ουτε μετα (καλα το μετα δεν το ξεω).
-
Για να καταλάβω και γω που είμαι από χωριό και δεν τα πιάνω εύκολα (το πιο χωριό θα το αποκαλύψω άλλη φορά, γιατί παρακολουθούν μερικοί και καταγράφουν τί νήματα ανοίγουμε και τί γράφουμε, για να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας, κατά τη γνώμη τους), ο Quadra καταγγέλλει τις δολοπλοκίες του ΔΝΤ ?
Δεν πιστεύω να διαδήλωνε υπέρ του 'Μένουμε Ευρώπη' (ειλικρινά ρωτάω, γιατί δεν παρακολουθούσα το φόρουμ τότε).
-
Ρενακια θα στο πω ξανα γιατι γινεααι περιγελος
Δεν εχεις ουτε τη παιδεια ουτε τη μορφωση να κρινεις δημοσιευματα και να καταλαβεις.
Ασχολεισου με τον κλαδο σου. Εχεις μια ταση να βγαζεις πυρηνους λογους για θεματα που δεν εχεις την παραμικρη παιδεια..... δεν τα γνωριζεις, δεν εχεις ασχοληθει, δεν εχεις διαβασει.
Αντι να μας βοηθησεις με τις πραγματικες γνωσεις σου, ασχολεισαι με ολα τα αλλα που δεν καταλαβαινεις...και αντε πες...απο χομπυ.....
Εσυ βγαζεις και θεσφατα συμπερασματα με μηδεν γνωσεις.
Γελοιποιησε ρενακια μου.
...
Πάλι τα ίδια άρχισες; Προσβολές, ειρωνείες και πικρόχολα προσωπικά σχόλια;
Το καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τρόπος γραφής αυτός, για ένα άλλο μέλος του φόρουμ που στο κάτω/κάτω τη γραφής απλά διατυπώνει τις απόψεις του;
Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις του ανθρώπου γιατί δεν τις προσπερνάς;
Νομίζεις ότι με τον χλευασμό κερδίζεις πόντους ή θεωρείσαι περισσότερο γνώστης σε κάποια θέματα;
Λυπάμαι πραγματικά. Νόμιζα ότι κάποια πράγματα τα είχες καταλάβει, ειδικά όσο αφορά τους κανόνες χρήσης του φόρουμ.
-
Ωπ τωρα διαβασα ξανα τι εγραψα....quadra δεν εννοουσα γενικη παιδεια εννουσα παιδεια οικονομολογου και καταρτιση σε συγκεκριμενα θεματα μακροοικονομιας
Μην παρεξηγηθουμε....οντως ετσι οπως το εγραψα εκανα γενικευση και εγω και εχεις δικιο.
Δεν διευκρινησα τι παιδεια....διοτι παοδεια εχοθμε ολοι μας
@Storm δεν ξυπνησα εγω στα καλα καθουμενα να θιξω τον quadra... ξαφνικα ο quadra εγραψε για οικονομολογους που μας τα εχουν πριξει με τα μαξιλαρια (ποιος μιλαει για το μαξιλαρι εδω μεσα;;;;εσυ;;;;) φωτογραφιζει εμενα... αυτος προκαλεσε την απαντηση....ξυνεται που λενε. Πετα και μια πηγη που βρηκε καπου με σκοπο να πει: οριστε αρθρα βαζω και τωρα που εβαλα αρθρα ας μειωσω σπουδες ανθρωπων εδω μεσα.
Και αυτα που λεει αν τα ξαναδιαβασεις δεν βγαζουν και πολυ νοημα.
Αναφερει ως θεσφατο μια επιστημονικη αναλυση οικονομολογων κατα του ΔΝΤ, που απαρτιζεται απο οικονομολογους, και συνεπως οι πρωτοι βρηκαν οτι οι δευτεροι ειναι επιστημη τσαρλατανων.
Πως εγινε αυτό;;;;;
Ποσο μαλλον οτι μια ολοκληρη επιστημη που τυχαινει να εχω ασχοληθει και πολυ κακως που το ενεφερε εν τελη, και εχω ακουσει τα παντα απο 3-4 ατομα για το πτυχιο μου (για αυτο το αναφερει ξαφνικα με υπονοουμενα ),στη ουσια ειναι απατεωνες και οτι οι πολιτες σαν τον ρενακια με τη σοφια τους τα ξερουν ολα καλυτερα και τους αποκαλυπτουν τους τσαρλατανους
Αυτος δεν θίγει την ιδιοτητα μου εμμεσα εδω στο forum, χωρις να του πω τίποτα...;;;;;
Δεν μειωνει το οποιο πτυχιο μου και την οποια καταρτιση μου;;
Ειπα εγω ποτε τιποτα για τη δικη του εκπαιδευση και καταρτιση;;;;;
Που πραγματικα ουτε που ρωτησα και ποτε μου.
Δες τι εγραψε:
''Αφιερωμένο στους ντόπιους...οικονομολόγους που μας τα έχουν κάνει τούμπανο με τα μαξιλαράκια, τους πίνακες, και τη χρηστή διοίκηση στα οικονομικά του Σύριζα.
Όταν τους λέω τσαρλατάνους και άτομα χωρίς επιστήμη......'
Εχει το θαρρος να το πει στα ισα, να με προαβαλλει χωρις να με φωταγραφιζει;;;;
Ειναι η τέταρτη φορά που το κανει, αλλες φορες μου πεταγε στα μουτρα οτι δεν ειναι επιστημη οτι ειμαι απατεωνας ως επιστημονας και κακως λεω οτι ειναι επιστημη, μου ελεγε ποσο αχρηστοι ειναι...μετα τα επαιρνε πισω και ελεγε το τι εκανα εγω ως οικονομολογος και οχι οι αλλοι ...τωρα ξανα τα ιδια..
Αν ξαφνικα εγω αρχισω και λεω πως οι κομπιουτεραδες που ασχολουνται ως υπαλληλοι σε εταιριες, τι χαμενα κορμια και αχρειαστοι ειναι και αλλα τετοια γελοια......την αποψη μου θα λεγα...σωστα;;;;
Ή οτι οι οδοντιατροι....τι αποτυχημενοι φοιτητες της ιατρικης που ειναι;;;;;....τσαρλατανοι που εγιναν οδοντιατροι αντι για χειρουργοι ιατροι.
Φυσικα και δεν το εννοω....χωρις εσας τιποτα δεν θα μασταν
Το λεω και στην υπογραφη μου. Με οποιον τροπο μιλησεις τετοια απαντηση θα ακουσεις
Τσπ μη κουρασουμε με χαζομαρες το τοπικ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2