-
This post is deleted! -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@liakoni said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fiverg Σύμφωνα με αυτό Διασφάλιση του δικαιώματος στο άσυλο: https://is.gd/O9YR6f μπορούν να ζητήσουν άσυλο, και μετά η υπηρεσία ασύλου κρίνει.
Αλλά τώρα έχει περάσει ότι η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα, οπότε δεν κρίνεται αν κινδυνεύουν στη χώρα προέλευσης (από εκεί που ξεκίνησαν), αλλά αν κινδυνεύουν στην Τουρκία.Από ποιον κινδυνεύουν στην Τουρκία; Τυπικά φαντάζομαι από κανέναν. Ουσιαστικά βέβαια και οι Τούρκοι πλέον δεν είναι διατεθειμένοι να παραλάβουν μερικές 100δες χιλιάδες προσφύγων ακόμη. Και εδώ πραγματικά δεν φταίνε κιόλας, ήταν από τους λίγους νατοϊκούς που αρνήθηκαν να ανακατευτούν.
@fiverg Υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων που κινδυνεύουν στην Τουρκία (ακόμα και αν θεωρείται γενικά ασφαλής), π.χ γυναίκες μόνες, ομοφυλόφιλοι κ.λ.π. Για αυτό εξετάζεται η κάθε περίπτωση αιτήματος ξεχωριστά.
-
Ρε σεις, για να τα καταλάβω κι εγώ ο αριστε-ρούλης που δεν αριστευσα στις πανελλήνιες:
Αν παραχωρήσει η κυβέρνηση μια δημόσια επένδυση π.χ. έναν δημόσιο αυτοκινητόδρομο ή αεροδρόμιο σε μια ιδιωτική εταιρία, τα κέρδη της εταιρείας έχουν εγγύηση του δημοσίου, γι αυτό κατέβαλε το κράτος μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στους παραχωρησιούχους λόγω πανδημίας. Σωστά το καταλαβαίνω;Αλλά τώρα όποιος εργάζεται, θα πληρώνει εισφορές για να πάρει μια σύνταξη το ύψος της οποίας θα εξαρτάται απ την απόδοση του κεφαλαίου του στις χρηματαγορες όπου η διοίκηση του ταμείου του θα
παίξ... εε, επενδύσει αυτά τα χρήματα.
Αλλά δεν του εγγυάται κανένας τα λεφτά του; -
Ε ναι, οπότε γίνε Έλλην Τόνι Μοντάνα και ζησε το τώρα γιατί οι τωρινές αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές...
Βέβαια και αυτοί οι τράπερζ πελουσιοι από τα Lidl με σουπερκαρ δεκαετίας. Λέτε να είχε και τίποτα κορμοράνους (ο τζαμποϋιος είχε ξεραμενα) ο τρελοσυνδετηρ;
Αλλά ωραίος ο θειος Στέλιος, έπιασε και vibe 20αρηδων που η ΝΔουλα σημειώνει ποσοστά Ζαιων στην Εκάλη...
Oμως να δώσουμε συγχαρητήρια στη δικαιοσύνη μας:
https://www.news247.gr/koinonia/trochaio-sti-voyli-dioxi-ston-odigo-poy-skotose-ton-iasona.9343325.html
Μόνο 6 μηνες για να ασκηθεί η δίωξη. Τραμπουκα στο μάρτυρα να φύγει και γενικά τραλαλά μπας και γλιτωσει το παλικάρι μας το ένστολο.
Και αυτό σε βαθμό πλημμελήματος. Τρέχα γυρευε δλδ.
Kατα τα άλλα και άλλος στο χορό των δημοσιευμάτων για ανατιμήσεις:
https://www.zougla.gr/money/agores/article/anatimiseon-fotia-kene-ta-nikokiria
Μετά το φυσιολογικό καλοκαίρι, η φυσιολογικοτητα επεκτείνεται και στις υπόλοιπες εποχές... -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε σεις, για να τα καταλάβω κι εγώ ο αριστε-ρούλης που δεν αριστευσα στις πανελλήνιες:
Αν παραχωρήσει η κυβέρνηση μια δημόσια επένδυση π.χ. έναν δημόσιο αυτοκινητόδρομο ή αεροδρόμιο σε μια ιδιωτική εταιρία, τα κέρδη της εταιρείας έχουν εγγύηση του δημοσίου, γι αυτό κατέβαλε το κράτος μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στους παραχωρησιούχους λόγω πανδημίας. Σωστά το καταλαβαίνω;Αλλά τώρα όποιος εργάζεται, θα πληρώνει εισφορές για να πάρει μια σύνταξη το ύψος της οποίας θα εξαρτάται απ την απόδοση του κεφαλαίου του στις χρηματαγορες όπου η διοίκηση του ταμείου του θα
παίξ... εε, επενδύσει αυτά τα χρήματα.
Αλλά δεν του εγγυάται κανένας τα λεφτά του;Το νομοσχέδιο λέει ότι το κράτος εγγυάται κατ' ελάχιστο τα χρήματα που θα έχεις καταβάλει.
Θα μου πεις, εμπιστεύεσαι εσύ την "εγγύηση" αυτή του κράτους; Όχι βέβαια. Γιατί σάμπως εμπιστεύομαι και την τωρινη του "εγγύηση" με το υφιστάμενο συστημα; Αμ δεν την είδαμε; -
@johanndelta δεν θέλει 6 μήνες η προανάκριση ; Αμέλεια είναι σε κάθε περίπτωση πλημμέλημα θα είναι. Το ότι είναι μπάτσος να τον σκίσουμε μόνο μίσος δείχνει. Ακόμα μην ξεχνάμε ότι δεν πάς με 80+ εκεί οπότε υπάρχει συνυπευθυνοτητα.
Όσο για τον Πέτσα καλώς τον κράζεις. -
@piliourits η επένδυση βγαίνει από μία μελέτη κόστους οφέλους. Σου λέει φτιάχνεις τον δρόμο και εγώ σου εγγυωμαι ότι θα έχεις τόσους πελάτες σύμφωνα με την μελέτη μου. Αν για κάποιο λόγο δεν τους έχεις θα σου δίνω την διαφορά. Που είναι το παράλογο. Κάθε επένδυση έτσι λειτουργεί
-
Κατάλαβες Πηλιε πώς λειτουργούν οι επενδύσεις; Τώρα αν ανοίξεις εσύ μια επιχείρηση και δεν τραβήξει, είναι ζόμπι._
Criu άμα ήξερες πώς δουλεύουν τα "παιδιά" στα επίσημα, θα τους έριχνες τα 100πλασια απ' ο,τι στους ΔΕΚΟτζηδες. Όσον αφορά το ποινικό να λείπει. Χάσε άνθρωπο εσυ και όταν ακουσεις πλημμελημα έλα να μου πεις. Πλημμελημα=όλα γίνονται για να μη στη βγαίνει ο κατηγορούμενος και από πάνω.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits η επένδυση βγαίνει από μία μελέτη κόστους οφέλους. Σου λέει φτιάχνεις τον δρόμο και εγώ σου εγγυωμαι ότι θα έχεις τόσους πελάτες σύμφωνα με την μελέτη μου. Αν για κάποιο λόγο δεν τους έχεις θα σου δίνω την διαφορά. Που είναι το παράλογο. Κάθε επένδυση έτσι λειτουργεί
Όχι δεν σου λέει αυτό.
Σου λέει:- εγώ το ελληνικό δημόσιο εγγυήθηκα τον δανεισμό και μετά από 30 χρόνια κατάφερα να ολοκληρώσω έναν ΔΗΜΟΣΙΟ κλειστό αυτοκινητοδρομο/αεροδρόμιο.
Θες να στον νοικιάσω ένα X ποσό και να παίρνεις εσύ τα περίπου 10X κέρδη από τα εισιτήρια; - Κι αν τα κέρδη είναι μόνο 7Χ;
- Θα στα πληρώνω εγώ τα 3Χ.
- Μέσα δικέ μου!
Έτσι Criu, ξέρω να κάνω κι εγώ επιχειρήσεις και μπίζνες...
Το ερώτημα όμως ήταν άλλο.
Σε έναν τυχαίο π.χ. αρτεργάτη, προγραμματιστη, δάσκαλο κλπ. θα του εγγυηθεί κάποιο κέρδος για την επένδυση;
Έστω το κεφάλαιο; - εγώ το ελληνικό δημόσιο εγγυήθηκα τον δανεισμό και μετά από 30 χρόνια κατάφερα να ολοκληρώσω έναν ΔΗΜΟΣΙΟ κλειστό αυτοκινητοδρομο/αεροδρόμιο.
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλ. υπήκοοι άλλων Ασιατικών ή Αφρικανικών χωρών που δεν συνορεύουν μ'εμάς κι έχουν σύνορα με "ασφαλείς" χώρες δεν έχουν πάρει άσυλο; Δεν μπορουν να ζητήσουν ως ασφαλή μια χώρα της Ε.Ε. με δεδομένο ότι στην Τουρκία καταπατούνται διεθνή δικαιώματα (π.χ. από εκθέσεις επιτροπών Ε.Ε.); Δεν το γνωριζω,ρωτάω.
Mπορούν να έρθουν στις εισόδους της χώρας και να ζητήσουν άσυλο εκθέτωντας σοβαρούς λόγους για την προσωπικής τους ασφάλεια έχοντας όλα τα νόμιμα έγγραφα και να περιμένουν να γίνει αποδεκτό το αίτημα τους, αν όμως εισέλθουν παράνομα χωρίς χαρτιά, τότε δεν είναι μετανάστες ή πρόσφυγες αλλά λαθροεισβολείς.
Η παράνομη είσοδος σε οποιαδήποτε χώρα θεωρείται εισβολή και επιφέρει την άμεσα απέλαση τους στη χώρα από όπου ήρθαν. Είναι διαφορετική η περίπτωση όταν σε γειτονική χώρα διεξάγονται μάχες και ο πληθυσμός φεύγει για να σωθεί, προς την 1η ασφαλή χώρα ώστε να δικαιούται τον τίτλο του πρόσφυγα, αλλά και τότε ακόμα και αν ζητήσει άσυλο δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει αποδεκτό το αίτημα του, αν δεν γίνει δεκτό παραμένει στη χώρα σε ασφαλή ελεγχόμενη εγατάσταση μέχρι να αποκατασταθεί η ειρήνη στη χώρα του και να επιστρέψει.
Η Ελλάδα ευτυχώς ή δυστυχώς δεν συνορεύει με καμμία χώρα από αυτές που μας έρχονται κατά ορδές, και έχουμε κάθε δικαίωμα εφόσον εισέρχονται παράνομα να τους απελάσουμε, γιατί αυτό δεν γίνεται αφορά άλλους λόγους, νομικά όμως έτσι είναι. Εγώ θεωρώ ότι η Σύμβαση της Γενεύης του 1951 και του πρωτοκόλου του 1967 που αφορά το καθεστώς των προσφύγων πρέπει να αναθεωρηθεί στο σύνολο της γιατί έχουν δημιουργηθεί νέες συνθήκες που δεν υπήρχαν ούτε σαν υποψία το 1951.
Εκείνα τα χρόνια είχαν τελειώσει οι πόλεμοι και η μετακίνηση πληθυσμών γίνονταν για διαφορετικούς λόγους από τα χρόνια μας, και δεν υπήρχε και η εργαλειοποίηση τους εκ μέρους μιας ή δύο χωρών όπως γίνεται οργανωμένα σήμερα με παράνομους τρόπους και παράνομες επι τό πλείστον οργανώσεις με σκοπό το χρήμα και την αλλοίωση του πληθυσμού όσον αφορά τη χώρα μας αλλά και την Ευρώπη για μελλοντικές ενέργειες που σήμερα φαίνονται αδιανόητες αλλά σε 10-20 χρόνια ίσως γίνουν απτή πραγματικότητα σύμφωνα με τη μεγάλη εικόνα που αναπττύσσεται εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία σε ολόκληρη τη δύση όπου λαβαίνει χώρα ένας ιδιότυπος υβριδικός θρησκευτικός πόλεμος που θα είναι και ο επόμενος μεγάλος παγκόσμιος πόλεμος, οι προετοιμασίες είναι περισσότερο από φανερές με συμμετοχή δυστυχώς των Δυτικών που δίνουν το σκοινί για να κρεμαστούν προτάσσοντας τα οικονομικά τους συμφέροντα αδιαφορώντας για την ασφάλεια τους την επαύριο αφού εξοπλίζουν αφειδώς τον αντίπαλο μας.
https://www.unhcr.org/gr/η-σύμβαση-του-1951-σχετικά-με-το-καθεστώς-τ
-
Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι ο καφές ενδέχεται να φτάσει τα πέντε ευρώ και η τιμή του ψωμιού να αυξηθεί κατά 25% και οι λογαριασμοί του ρεύματος να αυξηθούν έως και 50% λόγω των αυξήσεων στην χονδρεμπορική αγορά ενέργειας.
Και την ίδια στιγμή η ΓΣΕΒΕΕ χτυπά καμπανάκι για την επιβάρυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εκ των οποίων μία στις τέσσερις έχει απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος. Σημειωτέον ότι ήδη τον Αύγουστο η Ελλάδα είχε την αρνητική πανευρωπαϊκή πρωτιά με την ακριβότερη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος στην ΕΕ.
Οι ανατιμήσεις είναι μεγάλες στα καύσιμα, στις πρώτες ύλες αλλά και στα μεταφορικά με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα «κοκτέιλ» ικανό να επηρεάσει τις τιμές καταναλωτικών προϊόντων με μεγάλο συντελεστή βαρύτητας στο καλάθι του καταναλωτή.
Συγκεκριμένα, η τιμή της αμόλυβδης καταγράφει άνοδο κατά 30% από τον Μάϊο μέχρι και τον Αύγουστο. Η τιμή του πετρελαίου κίνησης αυξήθηκε κατά 20% ενώ και το τιμολόγιο του φυσικού αερίου κατέγραψε αύξηση-ρεκόρ κατά 73%. Οι τιμές των καυσίμων έχουν πυροδοτήσει ένα σπιράλ ανατιμήσεων σε μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες καθημερινής χρήσης.
Ήδη έχουν αρχίσει να καταγράφονται σημαντικές ανατιμήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς ενεργοποιήθηκαν οι ρήτρες που προβλέπουν μετακύλιση στον καταναλωτή του κόστους από την αύξηση της τιμής χονδρικής.
Αυξήσεις καταγράφονται και στις τιμές πολλών βασικών τροφίμων όπως σε κρέατα, ψάρια, έλαια, νωπά λαχανικά και φρούτα.
Αλλά εμάς δεν μας νοιάζει γιατί "είναι μόνο 3% η αύξηση στο ρεύμα", σωστά;
Άλλωστε "τί φταίει ο Μητσοτάκης"...
Και βλέπω τώρα ξύπνησε και η Καθημερινή:
https://www.kathimerini.gr/economy/561485920/synagermos-gia-tin-ektinaxi-tis-timis-toy-reymatos/"...αφορά τις τιμές του ρεύματος, στις οποίες οι καταναλωτές αναμένεται να δουν αυξήσεις έως και 50% αυτόν τον μήνα...."
-
Ιωάννη ο πόνος της απώλειας είναι ανθρώπινος . Το αδίκημα και ο χαρακτηρισμός του είναι νόμος .
Μην τα μπερδεύεις για να βγάλεις κομματικά συμπεράσματα.Πήλιου το δημόσιο έργο που λες είναι ΜΟΝΟ η Εγνατία.
Δεν ξέρω πως έγινε εκεί.
Αλλά οι άλλοι δρόμοι , δεν έγιναν από το δημόσιο, αλλά από επιχειρήσεις που ενεχυρίασαν στις τράπεζες για να δανειοδοτηθούν την σύμβαση με το κράτος που όριζε και την κυκλοφορία και τους πελάτες.
Ετσι γίνεται παντού . Αλλωστε ήταν και ξένες εταιρείες μέσα που δουλεύουν σε όλο τον κόσμο.Τώρα αν γίνεται στον φούρναρη , σε μικρότερο βαθμό με το εσπα γίνεται .
Τώρα το τι γίνεται με τα δημόσια έργα Ιωάννη το ξέρω μια χαρά. Πάλι ξύστες κάνουν κουμάντο και εκεί , για αυτό δεν έκανα ποτέ μου , αφού δεν ήμουν κολλητός σε κάποιο κόμμα.
Πάντως έχετε πολλά να κράξετε τον Μητσοτάκη, εδώ δεν έχει νόημα γιατί είναι αυτογκόλ , αφού ο αντίλογος είναι εύκολος.
-
Η ακρίβεια είναι αποτέλεσμα και της πολιτικής του Μητσοτάκη και των διεθνών τιμών , αλλά κυρίως των διακομματικών ψεμμάτων στο θέμα της ενέργειας .
Κανείς δεν ασχολήθηκε στην χώρα να πει πως πρέπει να λύσουμε το ενεργειακό μας πρόβλημα . Λιγνίτης , ΦΑ , ΑΠΕ, πυρηνικά ?
Αν δεν τα πούμε στον κόσμο , ώστε να ξέρει , το μόνο που κάνουν είναι να σκάσει η μπάλα στον επόμενο. Προφανώς αυτή θα σκάσει στα χέρια του Κούλη,
-
Κρίου εγώ δεν παίζω μπάλα με τον Κούλη και δεν μετράω το σκόρ.
Αν κάποιοι επιθυμείτε την ποδοσφαιροποίηση και σχηματίζετε γραμμή άμυνας για να μη φάει ο Κούλης γκολ στις συζητήσεις (φαντάζομαι ως φίλοι της Δεξιάς που πρέπει να αποδειχθεί "καλύτερη" πάση θυσία, κι όχι ως φίλοι του κόμματος) θα πρέπει να επιδοθείτε σε κατενάτσιο τελείως αντιαθλητικό...όταν κάποιος αγωνίζεται επί χρόνια για να ανέλθει στην εξουσία, ξέρει τί θα αναλάβει. Αλλιώς ας πάει να πολιτευτεί στη Δανία ή τη Νορβηγία που είναι πιο στρωτά τα πράγματα και δεν θα αναλάβει καμία "ΔΕΗ", τόσο προικισμένος που είναι και αριστεύσας στα Χάρβαρντ και ως το καλύτερο βιογραφικό ανάμεσα σε 10 εκατομμύρια Έλληνες, δεν θα δυσκολευτεί πολύ.
Όταν επιμένει όμως να εξουσιάσει τα 10 εκατομμύρια, δεν μπορεί μια μέρα να ανατιμήσει κατά 50% την ενέργεια. Καταλαβαίνουμε για τί μιλάμε; Δε μιλάμε για 20-50€ παραπάνω σε ένα τιμολόγιο. Μιλάμε για 20% άυξηση στο συνολικό κόστος ζωής τουλάχιστον. Οι επιπτώσεις είναι άμμεση φτωχοποίηση πολλών απ' τα 10 εκατομμύρια.
Αλήθεια εσείς που ζούσατε "άρχοντες" δεν σας κακοφαίνεται που τάχιστα φτάνετε παρακάτω απ' τη ζωή που συνήθιζε να κάνει ο "μικρομεσαίος" ; -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ιωάννη ο πόνος της απώλειας είναι ανθρώπινος . Το αδίκημα και ο χαρακτηρισμός του είναι νόμος .
Μην τα μπερδεύεις για να βγάλεις κομματικά συμπεράσματα.Ποιος μίλησε για κόμμα; Είπα πλημμελημα=κοροϊδία όταν καταλήγει σε θάνατο. Οι ποινές είναι αστείες.
Όσον αφορά τα δημόσια έργα/επενδύσεις είπα το αυτονόητο: "Επενδύει" κάποιος με μηδενικό ρίσκο, ενώ εσύ, εγώ και γενικά ο ΕΕ ρισκάρει και το πρόβλημα δικό του. Και είναι και με το ζόρι πελάτης των "επενδυτών".Τα λουζομαστε με τα διόδια τόσα χρόνια, θέλαμε και το ρεύμα, θέλουμε και τις επικουρικές (αρχικά), θέλουμε υγεία και παιδεία αργότερα. Πού όλα αυτά; Σε μια χώρα που δεν πέρασαν καν 2 χρόνια από τη κρίση που την διέλυσε και ξαναηρθε άλλη (covid) αλλά αυτοβούλως προχωράμε πέρα και από τον Τόμσεν και την παρεα του που η ΝΔουλα έφερε έξω από την πόρτα του χαζοπαιδου ΓΑΠ.
-
Εχω μερες που δεν εχω γραψει. Ο λογος? Φυσικα η πολλη δουλεια. Αντιθετα με καποιους που εχουν κανει επαγγελμα τη βλακεια και δε χανουν ευκαιρια να μας το θυμιζουν. Πολυ ομορφη η νεα σουϊτα. Αρχοντικη!
-
Ατσα ευγένεια...για πες μας λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι.
-
Διεγράφη προσωπική επίθεση με απαράδεκτες εκφράσεις. +Warn! [Admin]
-
Έλα χαλαρώστε.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mathematical_economicsΝα βάλω κάτι απο προηγούμενη συζήτηση. Το βάζω ώστε να έχετε μια εγκυκλοπαιδικη γνώση όχι για να σας "την πω" ή να μη νιώσει "ριγμενη" η επιστήμη των οικονομικων από την άποψη σας, αλλά για να ξέρετε σε συζητήσεις τι να συμβούλεψετε τους νεους ώστε να μη τους παρασέρνει η λανθασμενη άποψη σας και ουχί γνώμη.
Κάθε μέρα οικονομολόγοι αναλυουν μακρο οικονομικούς δείκτες ως επιστημονικό προσωπικό κάποιου φορέα, και συντασσουν εκθέσεις όπου μετά γινονται πολιτικές προτάσεις (πρακτικής εφαρμογής) που επηρεάζουν τα εισοδηματα σας και ετσι αγοράζετε το κάρο σας και οι μηχανικοι έχετε τους διαθέσιμους πόρους ώστε να δαμάσετε την ύλη.
Οταν κάποιοι οικονομολόγοι δεν κανουν σωστα τη δουλειά τους και κάποιοι πολιτικοί δεν τους προσέχουν είτε και τα δύο μαζί..... Τοτε κοιτάτε όλοι ένα ταβάνι και περιμένετε κάποιο θαύμα να συμβει. Το ζησατε άλλωστε οι περισσότεροι αυτό. -
Διάβασα αρκετές δικες σου Πήλιου, που να μείνει χώρος για να γράψω εγώ δικες μου.
Ξέρω ότι σε πληγώνει πως υπάρχει τουλάχιστον ένας που αυτό που παρουσιάζεις δεν το χάφτει. Τι να κάνουμε; Όπως εσύ με έχεις βαφτίσει ΝΔ εγώ απεναντίας σε βλέπω ως αριστερο του τάληρου. Αγώνες από το πληκτρολόγιο όμως δεν μπορώ να κάνω. Είσαι ανίκητος. Απλά όσο θα προσπαθείς να μειώνεις τους συνομιλητές σου με φτηνά υπονοούμενα, θα σου υπενθυμίζω πως έχω αντιληφθεί τι δεν είσαι. Πάλι καλά που δεν κρατάς κανένα διακόπτη στα χέρια σου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2