-
Δύο θέματα , δύο γρήγορα σχόλια ...
Πρώτο θέμα , οι δικαιωματιστές του - αριστερούλικου- κWλu...
Είχαμε τον βιασμό της γυναίκας που πήγε να καθαρίσει ...
Ετρεξαν οι δικαιωματιστές του κWλu . Φωνές . Μετά μαθεύτηκε ότι ο βιαστής ήταν Βούλγαρος ...
Οπα σιωπή αμέσως σε όλα τα μμε και τα κοινωνικά δίκτυα ...
Ωρέ πίσσα και πούπουλα που τους χρειάζονται...
Κλασσικοί ολοκληρωτικοί . Ολα , τα πάντα όλα , στην υπηρεσία της προπαγάνδας .
Και αν η αλήθεια δεν τους βολεύει , απλά δεν υπάρχει αλήθεια ...
Αληταριό με βαθιές τσέπες .
Πληρώνουν και καλά βλέπετε τα αφεντικά τους...
Που να τρέχεις τώρα για το μεροκάματο...
-
Δύο θέματα , δύο γρήγορα σχόλια ...
Πρώτο θέμα , οι δικαιωματιστές του - αριστερούλικου- κWλu...
Είχαμε τον βιασμό της γυναίκας που πήγε να καθαρίσει ...
Ετρεξαν οι δικαιωματιστές του κWλu . Φωνές . Μετά μαθεύτηκε ότι ο βιαστής ήταν Βούλγαρος ...
Οπα σιωπή αμέσως σε όλα τα μμε και τα κοινωνικά δίκτυα ...
Ωρέ πίσσα και πούπουλα που τους χρειάζονται...
Κλασσικοί ολοκληρωτικοί . Ολα , τα πάντα όλα , στην υπηρεσία της προπαγάνδας .
Και αν η αλήθεια δεν τους βολεύει , απλά δεν υπάρχει αλήθεια ...
Αληταριό με βαθιές τσέπες .
Πληρώνουν και καλά βλέπετε τα αφεντικά τους...
Που να τρέχεις τώρα για το μεροκάματο...
Κανείς δε σιώπησε από την εθνικότητα του βιαστή, η συγκέντρωση στα Πετράλωνα χτες https://www.efsyn.gr/node/299389
-
Lap wrote:
Να καταργήσουμε τα όρια ταχυτητας; καλά Φάνη, τρολαρεις...Δεν είναι σοβαρές κουβέντες αυτά. Χαβαλέ κανεις.
Καθόλου! Που χρησιμεύουν? Μόνο στις πόλεις τα δέχομαι φυσικά. Δεν βλέπω η Γερμανία που δεν έχει όρια να έχει περισσότερα ατυχήματα από εμάς. Δεν είναι η ταχύτητα το πρόβλημα, αλλά η έλλειψη οδηγική παιδείας και σωστής εκπαίδευσης στο πως να οδηγούμε.
Πηλιού (επειδή σε εμένα το λές, το δέχομαι), με παρεξήγησες...αλλά ΟΚ. Μόνο από κοντά αυτά με τσίπουρα, στο πληκρολόγιο είναι αλλιώς και η παρεξήγησις εύκολη...
Ρε Φανη, που τα βρισκεις αυτα που γραφεις; Η Γερμανια εχει πολλα ορια ταχυτητας και σε ξεσκιζει και στις κλησεις. Δεν εχει ορια σε καποια τμηματα των αυτοκινητοδρομων μονο και αυτο γιατι η βιομηχανια της στηριζεται στα αυτοκινητα πολυτελειας/επιδοσεων οποτε θα πρεπει να εχουν χρηση οι επιδοσεις αλλοιως δεν εχει νοημα να τα φτιαχνουν.
Δεν εχω οδηγησει σε αυτους τους δρομους αλλα φιλοι με κανονικα αυτοκινητα εχουν αναφερει οτι δεν ειναι ασφαλεις οι μεγαλες ταχυτητες εκτος και εχεις M5/Panamera κλπ δηλ πολυ ακριβα αυτοκινητα.
-
Είχα δει πολύ παλιά ένα ντοκιμαντέρ, στο discovery νομιζω, που ανέλυε τα ατυχήματα στους αυτοκινητοδρόμου χωρίς όρια ταχυτήτων. Ήταν πολλά και φοβερά. Και μαλιστα υπήρχαν οργανώσεις αν θυμάμαι καλά που πιεζαν τις κυβερνήσεις να βάλουν όρια διοτι στατιστικά ήταν οι πιο επικίνδυνοι δρόμοι.
Εχει περάσει πάνω από 10 ετια από τότε που το είδα. Αν λέω κάτι λάθος πιστώστε το στη μνήμη μου.
-
Σκεψου για να πηγαινεις συνεχως με 250 χμω πρεπει το αμαξι να ειναι αψογο στα μηχανικα του και τα λαστιχα ολοκαινουρια. Ποσοι μπορουν να συντηρουν τετοια αυτοκινητα?
Μεγαλες ταχυτητες ειναι σχετικα ασφαλεις αν εχεις καλο αμαξι αλλα και παλι το φρεναρισμα θα ειναι παντα θεμα γιατι δεν εξαρταται μονο απο τα φρενα του αυτοκινητου αλλα και την κατασταση του δρομου.
Ενα αλλο θεμα στην Γερμανια που εχουν ειναι οτι οι δρομοι ειναι πηγμενοι στην κινηση και συνεχως θα πρεπει να πεφτεις στα φρενα σε αυτες τις ταχυτητες.
-
Ο καθένας με την άποψη του. Εγώ δεν έχω δει συσχέτιση ορίων με ατυχήματα. Δηλαδή ποια η διαφορά του ορίου 120 με 140 χ.α.ω? Πιστεύει κάποιος ότι εαν το όριο στην Ε.Ο μειωθεί στα 110χαω θα έχουμε λιγότερα ατυχήματα? ή εαν αυξηθεί στα 140χαω θα έχουμε περισσότερα? Ένα οδηγός που δεν έχει ιδέα από οδήγηση και έλεγχο του αυτοκινήτου του και στα 90χαω επικίνδυνος είναι, πιο επικίνδυνος από έναν στα 120χαω που έχει πάει σε σχολή ασφαλούς οδήγησης, ελέγχου του αυτοκινήτου κλπ.
Τεσπα, είμαστε εκός θέματος.
-
Το θεμα όμως Φάνη ειναι πως με το σκεπτικό σου μεταθέσεις τις ευθύνες, σε πρακτικό επίπεδο αλλά και θεωρητικό επίπεδο περί της ασφάλειας των πολιτών πάνω στην ατομική ευχέρεια κατανόησης και αντίληψης περί ικανοτήτων οδήγησης ενός τρίτου διαφορετικού κάθε φορά ατόμου υπό διαφορετικές συνθήκες κάθε φορά κτλ.
Δηλαδή ο νομοθέτης πρέπει να προστατεύει όλους τους πολίτες μιας χώρας από αυτούς που 'πιστεύουν, έχουν ιδέα, δεν έχουν ιδέα, φαντάζονται, ονειρεύονται, ελπίζουν, επιδεικνύουν, κτλ' κατά την διάρκεια που θα οδηγούν.
Αν δεν υπάρξει ένα όριο ταχύτητας κίνησης με το αυτοκίνητο σου οπου μέσα σε αυτό σου επιτρέπει να πιστεύεις, να έχεις ιδέα να φαντάζεσαι να ονειρεύεσαι, να επιδεικνύεις κτλ τότε έτσι δημιουργείται χάος.
Οταν του πάρεις τα όρια, δεν θα έχει μια απόκλιση της τάξης του 20% όπου οντως όπως λες δεν έχει μεγάλες διαφορές (άλλωστε και η τροχαια από όσο ξέρω αφήνει περιθώρια κοντά στο 15% και δεν σε σταματα πάντοτε ) αλλά αντίθετα θα έχει μια απόκλιση γύρω στο 80 με 100% από το άτυπο 'όριο' όπου θα μπορεί να αντιδράσει με ασφαλεια ένας μέσος οδηγός ή και τα μηχανικα μερη ενός σύγχρονου αυτοκινήτου αντέχουν για πολύωρα ταξιδια.
Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που τρέχουν έχουν ψηλό καλά αυτοκινητα, αλλά και πάλι είναι ο ανθρώπινος παράγοντας στη μέση και ικανότητες του.
Τεσπα όπως είπα θυμάμαι πως και στην Γερμανία δεν το θέλουν αυτό. Παρά μόνο όσοι έχουν πανάκριβα οχήματα. Είναι θέμα που τους απασχολει.
-
Εγώ όταν οδηγώ θέλω να μην υπάρχουν όρια ταχύτητας, να κάνουν όλοι στη πάντα, να είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος κλπ.
Μόλις παρκάρω και κατέβω να περπατήσω με τα παιδιά/ανίψια/αμόρε/γιαγιά μου κλπ. θέλω οι δρόμοι να έχουν όριο 30, να μην τρέχει κανένας, να μην μαρσάρει, να εξαφανιστούν από γύρω μας και να έχουμε πάντα διαθέσιμο το πρώτο τραπέζι δίπλα στη θάλασσα.
Πως θα γίνει...
-
Απλός, σύντομος, περιεκτικός και ξεκάθαρος, επί της ουσίας:
Όλο το ζουμί στα τελευταία λεπτά.
-
-
Εγώ όταν οδηγώ θέλω να μην υπάρχουν όρια ταχύτητας, να κάνουν όλοι στη πάντα, να είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος κλπ.
Ναι και εγώ..
-
Τελικά μας διαβάζουν και άλλοι πέρα από το παρεάκι μας ...
Επαγγελματίες και ταχύτατοι με στοχευμένη πάντα παρουσία...
-
Ενώ criu 'η άλλη πλευρά' έχει μόνο αδολους ιδεολόγους εεε;;;
-
Τι ώρα είπαμε είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας?
-
This post is deleted! -
Απλός, σύντομος, περιεκτικός και ξεκάθαρος, επί της ουσίας:
Όλο το ζουμί στα τελευταία λεπτά.
Ο Ζαραλίκος είναι θεούλης, τον παρακολουθώ χρόνια, το μόνο του ελάττωμα πως είναι ΑΕΚτζής. Είναι πολύ κοντά στον λόγο και στο πνεύμα της αξέχαστης Μαλβίνας, το ίδιο απολαυστικό, καυστικός, δίκαιος στην κρίση του.
-
7 χρονάκια είναι η γυναικοκτονία, για τους έντιμους δολοφόνους.
-
Ενώ criu 'η άλλη πλευρά' έχει μόνο αδολους ιδεολόγους εεε;;;
Εγώ δεν βάζω στους φονιάδες κομματικές ταμπέλες . Εχουν την δική τους . Του φονιά . Κάποιοι όμως βάζουν .
Απόδειξη η μείωση του αρχικού χαμού στα κοινωνικά δίκτυα , όταν είδαν ότι είναι Βούλγαρος και μετά το ξεκάρφωμα γιατί η δεύτερη σκέψη , σου λέει ευρωπαίος είναι , ας κράξουμε , ενώ σήμερα σιωπή για τους πακιστανούς που βίασαν έγκυο και με υστέρηση όπως έγραψαν τα μμε .
Και τέλος , άλλο η γυναικοκτονία στον γάμο , να θυμίσω όμως ότι υπάρχουν και ανδροκτονίες , εδώ και αιώνες....
Καημένε Αθανασόπουλε τι σούμελε να πάθεις ...
Συζυγοκτονίες λέγονταν ,
Δεν μπορούμε όμως να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τις ιστορίες που γίνονται στις οικογένειες , με τις τυχαίες επιθέσεις εναντίον γυναικών , επειδή τις θεωρούν στην κουλτούρα τους ως χαμηλότερης αξίας όντα .
Βλέπουμε λοιπόν μεγάλες υποκρισίες . Αυτό στηλιτεύουμε κάποιοι .
Περιμένω η επίθεση των πακιστανών στην κοπέλα να έχει το ανάλογο αντίκτυπο στους 'δικαιωματιστές' της πλάκας .
Τι όχι ?
-
Κοίτα, προφανώς τα εγκλήματα δεν έχουν εθνικότητα και καλό είναι να μη προσφέρονται για κομματική εκμετάλλευση από κανένα. Πχ σούπερ ευκολακι ένα τρολαρισμα για τον αγαπημένο Θανουλη όταν μιλούσε για οπλοκατοχή αλλά είναι ξεφτίλα γιατί πολύ απλά δε θα φέρει κανένα πίσω, ούτε θα αποτρέψει καμία δολοφονια._
Όμως το να αρχίζεις τα 'αριστεροί του κώλου' κτλ και μετά να διαμαρτύρεσαι για 'επαγγελματίες σαν έτοιμους από καιρό' ε, πώς να το κάνουμε κάνεις αυτό που κοροϊδεύεις, δλδ 'και γαμείς και σκουζεις'...
-
Αυτά ήταν απαντήσεις , προσπαθώ να τις αποφεύγω , αλλά όπως έχω πει δεν με φορτώνεται εσείς εδώ , αλλά ο χαμός στα κοινωνικά δίκτυα . Ανοίγεις μια φορά την μέρα να χαζέψεις τίποτα ενδιαφέρον και έχω πήξει στους 'αντικειμενικούς' μου φίλους που αναπαράγουν όλοι τα ίδια αρθράκια με στρατιωτική πειθαρχία...
Επειδή δεν θέλω να μπω σε διάλογο εκεί , γιατί κάποιοι είναι και συγγενείς και φίλοι , τα λέω εδώ να τα ακούτε οι εδώ φίλοι...
Πάντως στον αντίλογο έχει πέσει πολύ συναίνεση .....
Που οι παλιές εποχές με τα 50-60 πόστ ημερησίως...
Και επαγγελματίες δεν είναι η συνήθης παρέα εδώ , αλλά οι καταδρομείς , που χτυπάνε με 0.60 μαχ και φεύγουν ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2