-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και κληρονόμο;
Σε κομμουνιστική χώρα θα πήγαιναν..Έπρεπε να σε πάρουν για τη Σοσιαλιστική Οικοδόμηση!
-
Όταν η δεξιά συναντά την αριστερά σε αγαστή συνεργασία, για αλλη μια φορά ! Εργολάβοι 20 ετών και εργατες τα βρίσκουν....
Μετά απορούν ..... με την απορία θα μείνουν
-
Μαύρα κοράκια,κόκκινα κοράκια ωωωωω
-
Πω πω πω.......πω
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιος θα έρθει;
Εγώ τρώω πολύ. Πάρα πολύ.
Πόσους γύρους των 5€ μπορείς να φας δηλαδή; Σουβλάκια με γύρο, που λένε κι οι γκαγκαροι...
Αυτοί θα είναι τρίδιπλοι, γιατί κάπου 3 ευρώ έχουν τώρα...
Καλά, τα βιντεα δεν τα βλέπεις, είσαι απασχολημένος, δεν βοηθάνε και τα πολυεστιακα, κι εγώ ζορίζομαι πλέον, αλλά ούτε τα λινκ που παρεθεσα τα πατάς, να δεις το κόστος του σουβλακιου με γύρο;
Αν σν Αθήνα έχετε πιτογυρα με 3€, να έρθουμε οικονομικά με κάνα ηλεΧτρικο να μας κερασετε εσείς, γιατί εδώ κάτω από 3μισι-3,70€ δεν υπάρχει (αλλά λέμε για βορειοελλαδιτικο γύρο, να μη θες 2-3 σαν τον Γύρο) -
Καλά, τα βιντεα δεν τα βλέπεις, είσαι απασχολημένος, δεν βοηθάνε και τα πολυεστιακα, κι εγώ ζορίζομαι πλέον, αλλά ούτε τα λινκ που παρεθεσα τα πατάς, να δεις το κόστος του σουβλακιου με γύρο;
Αν σν Αθήνα έχετε πιτογυρα με 3€, να έρθουμε οικονομικά με κάνα ηλεΧτρικο να μας κερασετε εσείς, γιατί εδώ κάτω από 3μισι-3,70€ δεν υπάρχει (αλλά λέμε για βορειοελλαδιτικο γύρο, να μη θες 2-3 σαν τον Γύρο)Πιλιου οταν με το καλο φορτισεις το ηλεκτρικο και κατεβεις στα μερη μας αν θετε κανονιζουμε συναντηση για ενα απο τα 3 κορυφαια κεμπαπ στη χωρα μας.
https://www.facebook.com/p/Σουβλατζιδικο-ENTY-100064056486859/?locale=el_GR -
Να πάμε ρε παιδιά, έστω και με ντίζελ (60€ το πέρα δώθε και άλλα τόσα πάρκινγκ και διόδια )... αλλά ενημερώστε και τον Κρουζερ (αφού λόγω αστικής ευγενείας επιβάλλεται να κεράσει) για τον τιμοκατάλογο, γιατί τα σουβλάκια, κάτι 2.80€ είχαν το 2018, επί ...αριστεράς του Καμμένου, όπως βλέπω.
-
Θα έρθουμε να το γιορτάσουμε άμα ξαναβγεί ο κυρ-Στεφανος!
Γιατί πάνε ΒΖΖΙΙΙΙΟΥΝ τα πράγματα πλέον, που να το πάμε, υπερπρώτοι!?Με μια μικρή αύξηση 150% στο μέσο
μισθό, σύντομα θα φτάσουμε τον μέσο όρο... -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιος θα έρθει;
Εγώ τρώω πολύ. Πάρα πολύ.
Πόσους γύρους των 5€ μπορείς να φας δηλαδή; Σουβλάκια με γύρο, που λένε κι οι γκαγκαροι...
Αυτοί θα είναι τρίδιπλοι, γιατί κάπου 3 ευρώ έχουν τώρα...
-
Και ο καφές έμαθα σήμερα 20% - 30% επάνω στην χονδρική.
Κάπου έπιασε το μάτι μου διαφήμιση για... δωρεάν καφέ από γνωστή αλυσίδα σε φοιτητές που έχουν λέει συνδρομή στη ΔΕΗ.
Το συνδυάζω με το άρθρο για τον καφέ στο χέρι.Με τις εκπτώσεις σε πλυντήρια και φριτεζες γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών που ανήκει στη ΔΕΗ το ξέρουμε, για γνωστή ιντερνετική πλατφόρμα παραγγελίας φαγητό κλπ επίσης βουιζει ο τόπος, αλλά και στο καφεδάκι;;;;
Διαλυσαν τη ΔΕΗ για να στηρίξουν τα μαγαζάκια τους , αλλά σε κάθε πέτρα που σηκώνεις είναι πάλι αυτοί από πίσω;
Τι γίνεται σε όλα από πίσω οι ακατανομαστοι είναι;
Και πίσω από το σουβλάκι;;;
Από το σουβλάκι ρε αθεοφοβοι;;;;Και όσο σκέφτομαι αυτούς που έβγαιναν στα κάγκελα με τον Φωτόπουλο και κάτι άλλους για σπατάλες και ταξίδια...τι να λένε τώρα αυτοί άραγε;;;;
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν σν Αθήνα έχετε πιτογυρα με 3€, να έρθουμε οικονομικά με κάνα ηλεΧτρικο να μας κερασετε εσείς, γιατί εδώ κάτω από 3μισι-3,70€ δεν υπάρχει (αλλά λέμε για βορειοελλαδιτικο γύρο, να μη θες 2-3 σαν τον Γύρο)Πιλιου οταν με το καλο φορτισεις το ηλεκτρικο και κατεβεις στα μερη μας αν θετε κανονιζουμε συναντηση για ενα απο τα 3 κορυφαια κεμπαπ στη χωρα μας.
https://www.facebook.com/p/Σουβλατζιδικο-ENTY-100064056486859/?locale=el_GRΝικαιωτης ;
-
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Νικαιωτης ;
Κορυδαλλιωτης και Αρμενης συναμα.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα λίγο πιο πάνω από τον Εντυ γιαυτο σε ρώτησα.Εχω μείνει και 14 χρόνια στον αγαπημένο Κορυδαλλο.
-
Νικαιωτης ;
Κορυδαλλιωτης και Αρμενης συναμα.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα λίγο πιο πάνω από τον Εντυ γιαυτο σε ρώτησα.Εχω μείνει και 14 χρόνια στον αγαπημένο Κορυδαλλο.
Οι καλυτερες περιοχες για μενα.
-
-
Μετα την απαλλαγη λογω αμφιβολιων του Γιαννου,εκτος απο την συγγνωμη της Ελληνικης Δικαιοσυνης για την ταλαιπωρια που υπεστη ο λαμπρος πολιτικος,ισωσ θα επρεπε τιμης ενεκεν και ως ελαχιστο δειγμα ευγνωμοσυνης,να ονομασουμε τη 4η φρεγατα με το ονομα Γιαννος!
Συμπληρωματικα το πρωτο ταξιδι μετα την καθελκυση της θα επρεπε να γινει στην Νιγηρια μεταφεροντας με καθε τιμη τη θεια με του να μην ταλαιπωριεται κουβαλωντας σε τσαντες τα ψωροεκατομμυρια. -
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ότι έγραφα και έψαχνα δείκτες για να τους παραθέσω!!! Με πρόλαβες!
-
Α ρε Ελενάκι, μας πρόδωσες κι εσύ. Πισίνα για το λαό δεν έχει? Και το χειροτερο είναι ότι το σπίτι λέει, είναι από το 1985. Ναι τότε με το λαικό ΠΑΣΟΚ το είχε φτιάξει. Γειά σου συντρόφισσα Ελένη, μόνο εσύ πονάς και αγωνίζεσαι για το λαό!!!
-
Το γνωρίζεις ότι είναι από πλούσια οικογένεια;;;;; Έτσι;;;; Δεν τα έφτιαξε τα χρήματα επί ΠΑΣΟΚ. Άλλοι έφτιαξαν χρήματα και περιουσίες και επί ΠΑΣΟΚ. Αλλά το παίζουν αντιπασοκ
Και πες ότι είναι μια πλούσια που πάει και παριστάνει την φιλολαϊκή. Δεν είναι έτσι διότι η οικογένειά της έχει παράδοση στον τόπο στα πολιτικά πράγματα με συγκεκριμένες απόψεις εδώ και δεκαετίες, αλλά άντε πες.
Εσύ όμως ρε megane που δεν έχεις στον ήλιο μοίρα, ούτε έχεις επιχειρήσεις ούτε τίποτα, ψηφίζεις μεν δεξιούς πλούσιους που η πολιτική τους δεν είναι φιλολαϊκή αρκει να μην είναι οι λεγόμενοι αριστεροί;; Εάν ναι.... Αυτό ποτέ δεν σε έβαλε σε σκέψεις;;;
-
Είναι και άγαμη θυγατέρα συνταξιούχα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2