-
Γιατί;
Σκέψου τώρα έναν άσχημο, παχύσαρκο, παράνομο και ρατσιστή. Θα πρεπει να εχει δικαίωμα να κάνει παιδιά;Ο τύπος αυτός καλύπτει όλα τα πεδία που σχολιάζεις. Δώσε μία λύση. Θα έπρεπε να έχει δικαίωμα στην οικογένεια;
Μήπως όπως λες κανείς μας δεν έχει τις γνώσεις για τέτοιες συζητήσεις; Εσύ έχεις στα σίδερα και στο τσιμέντο, εγώ σε εργασία γραφείου και οι άλλοι οδηγοί αυτοκινητων, δάσκαλοι κτλ
Ας ασχοληθούν καλύτερα με τόσο λεπτά θεματα οι κοινωνιολόγοι, οι ψυχίατροι, ψυχολογοι και ας μας παραθέσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους, και την γνώμη τουςΚάνε δουλειά σου....
-
Το φυσικό είναι οι πούστηδες, οι γεροντοκόρες, οι ζωντοχηρες, οι διναπέρτες κλπ, όλοι τέλος πάντων, να ρωτάνε τον κάθε κρουζερ ή Πηλιουριτη, όποιον τέλος πάντων έχει και γνώμη εκτός από οπη, πως θα διαθέσουν το πράμα τους και τον απαυτό τους.
Αλλιώς είναι αφύσικοι και παράνομοι. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Συνήθως είσαι μετρημένος, αλλά εδώ το αριστερόμετρο χτύπησε κόκκινο...(προφανώς...)
Για το τι ισχύει έβαλα παραπάνω το ΦΕΚ, αλλά και νομική ανάλυση που βρήκα στο διαδίκτυο.
Αρα όπως καταλαβαίνεις δεν ισχύουν αυτά που λες.Νόμιζα πως αναφέρεσαι όπως και ο Andya3 στην δήλωση Κούγια πως είναι παράνομο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,
σε αυτό απάντησα,
στην Ελλάδα φυσικά και δεν επιτρέπεται , εδώ νομίζω πως δεν επιτρέπεται ακόμη ούτε ο γάμος ομοφυλοφίλων.Με ένα γρήγορο search
Δικαιώματα ΛΟΑΤ στις Ηνωμένες Πολιτείες
https://el.wikipedia.org/wiki/Δικαιώματα_ΛΟΑΤ_στις_Ηνωμένες_Πολιτείες
Τι ισχύει στην Ευρώπη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών που προανήγγειλε ο Μητσοτάκης
https://www.protothema.gr/greece/article/1389522/ti-ishuei-gia-ton-omofulo-gamo-kai-tin-teknothesia-stin-europi-pou-vrisketai-i-ellada/(Εμείς , οι Ναβάχο , και οι Μουλάδες των Ισλαμ κρατάμε ακόμη αντίσταση )
Στο άλλο που λές περί 50+ γυναικών , κατά την άποψη μου μοιάζει με την άπληστη βιομηχανία εξωσωματικών που ξεζουμίζει οικονομικά και ψυχικά χιλιάδες ζευγάρια , βρήκαν τώρα τις κότες με τα χρυσά αυγά, ευκατάστατες οικονομικά.
Σπάνια είναι επιτυχημένες αυτές οι κυήσεις , οικονομική απομήζηση είναι απο αετονύχιδες ιατρούς. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
όποιον τέλος πάντων έχει και γνώμη
Πονηρή αλεπού.....
-
-
Δεν μπορεί η ανθρωπότητα να παρέμβει σε περιπτώσεις που η φύση τους επιτρέπει να κάνουν παιδιά. Ακόμα κι αν δε συμφωνεί, επειδή κάποιος είναι πολύ χοντρός, ή εγκληματίας.
Το να έχουν παιδιά όμως οι ομοφυλόφιλοι είναι παρά φύσιν. Δεν μπορούν να κάνουν, δεν το προβλέπει η φύση.
Αν επιτραπεί η ανθρώπινη παρέμβαση στα παρά φύσιν, να επιτραπεί παντού. Στην κλωνοποίηση, στη τεχνητή παραγωγή παιδιών χωρίς γονείς.
Να φτιάξουμε και τεχνητά την Αρεία Φυλη που ονειρευόταν ο Χίτλερ και να λύσουμε με το βέλτιστο τρόπο το πρόβλημα υπογεννητικότητας της Δύσης.
Διαπιστώνει κάποιος μια συσχέτιση της αποδοχής στο παρα φύσιν του Χίτλερ με τους αριστερούς? Τυχαίο? Δε νομίζω...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Διαπιστώνει κάποιος μια συσχέτιση της αποδοχής στο παρα φύσιν του Χίτλερ με τους αριστερούς? Τυχαίο? Δε νομίζω...
Κάτι τέτοιους ξυπνητζίδικους συσχετισμούς έκανε προχθές ο Πλεύρης...
Σοβαρευτείτε παρακαλώ , στριφογυρίζει στον τάφο του ο Γκαίμπελς.
-
Το θέμα είναι λεπτό και προσβλητικό για κάποιους ανθρώπους.
Καταρχήν ξαναλέω οι περισσότεροι δεν έχουν τις σχετικές γνώσεις. Κάποιοι στις συζητήσεις είναι των ΕΠΑΛ. Κάποιοι άλλοι του δημοτικού όπως δηλώνουν.
Προφανώς η άποψη τους είναι σεβαστή όχι όμως και η γνώμη τους. Διότι πολύ απλά δεν έχουν γνώση.
Ελπίζω να μην νιώθουν πως τους κρίνουν ρατσιστικά.Συσχετισμός είναι όταν ένα φαινόμενο επηρεάζει ένα άλλο σε έναν βαθμό. Άρα, η άποψη σου Άντυ αναφέρεται σε μια κάποια ομοιότητα που εντοπίζεις και όχι σε έναν συσχετισμό. Αυτά για να μιλάμε σε ενα βασικό επίπεδο τα ελληνικά μας, διότι είπαμε, ΕΠΑΛ μεν αλλά μη μας κοροϊδεύουν και οι ξένοι για τα ελληνικά μας.
Δεύτερη παρατήρηση στην άποψη σου. Το θέμα που θίγεις είναι πολύ μεγάλο και δημιουργεί κοινωνικά απόνερα. Το παραφυσιν σημαίνει κάτι που δεν το επιτρέπει η φύση να συμβεί;;; εάν η απάντηση είναι ναι, τότε και οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να τεκνοποιήσουν. Εάν κρίνεις τον τρόπο που το κάνουν τότε αυτομάτως θέτεις στο περιθώριο ανθρώπους με δυσκολία στην τεκνοποίηση.
Το θέμα που θέλεις να θίξεις είναι πρώτιστα ψυχολογικό για τα παιδιά, το οποίο ειλικρινά δεν έχω ιδέα για το τι και πώς και αυτό θα πρέπει να απαντηθεί επισήμως και επιστημονικώς, και δευτερευόντως κοινωνικό, δηλαδή την αποδοχή της κοινωνίας σε μιας μορφής οικογένειας. Όχι φυσικό.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το θέμα είναι λεπτό και προσβλητικό για κάποιους ανθρώπους.
Καταρχήν ξαναλέω οι περισσότεροι δεν έχουν τις σχετικές γνώσεις. Κάποιοι στις συζητήσεις είναι των ΕΠΑΛ. Κάποιοι άλλοι του δημοτικού όπως δηλώνουν.
Προφανώς η άποψη τους είναι σεβαστή όχι όμως και η γνώμη τους. Διότι πολύ απλά δεν έχουν γνώση.
Συσχετισμός είναι όταν ένα φαινόμενο επηρεάζει ένα άλλο σε έναν βαθμό. Άρα, η άποψη σου Άντυ αναφέρεται σε μια κάποια ομοιότητα που εντοπίζεις και όχι σε έναν συσχετισμό. Αυτά για να μιλάμε σε ενα βασικό επίπεδο τα ελληνικά μας, διότι είπαμε, ΕΠΑΛ μεν αλλά μη μας κοροϊδεύουν και οι ξένοι για τα ελληνικά μας.
Δεύτερη παρατήρηση στην άποψη σου. Το θέμα που θίγεις είναι πολύ μεγάλο και δημιουργεί κοινωνικά απόνερα. Το παραφυσιν σημαίνει κάτι που δεν το επιτρέπει η φύση να συμβεί;;; εάν η απάντηση είναι ναι, τότε και οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να τεκνοποιήσουν. Εάν κρίνεις τον τρόπο που το κάνουν τότε αυτομάτως θέτεις στο περιθώριο ανθρώπους με δυσκολία στην τεκνοποίηση.
Το θέμα που θέλεις να θίξεις είναι πρώτιστα ψυχολογικό για τα παιδιά, το οποίο ειλικρινά δεν έχω ιδέα για το τι και πώς και αυτό θα πρέπει να απαντηθεί επισήμως και επιστημονικώς, και δευτερευόντως κοινωνικό, δηλαδή την αποδοχή της κοινωνίας σε μιας μορφής οικογένειας. Όχι φυσικό.
Μπερδεύεις τα μπούτια σου και χάνεις τη μπάλα μόνος σου. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις, ή αν το κάνεις επίτηδες για να δημιουργήσεις image, ή έτσι σκέφτεσαι και σου βγαίνει αυθόρμητα.
Είσαι ιδανικός για ΔΥ γύρε. Θα τα μπουρδουκλώνεις όλα, θα κάνεις και τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα και πολύπλοκα και θα επέρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πλήρης απραξία και ακινησία!
-
Δεν πειράζει, είπαμε όλα είναι απλοϊκά. Αυτό έμαθες, αυτό μπορείς, αυτό λες.
Μακάριοι οι Άντυ τω πνεύματι
Κάθε απόφαση και νομικός ή μη χαρακτηρισμός επιφέρει ερμηνείες για διάφορες περιπτώσεις ανθρώπων που θέλουν να τεκνοποιήσουν, εφόσον δεχόμαστε το αξίωμα που λέει πως όλοι είναι ίσοι. Αυτό σου λέω.
Κάνε μια προσπάθεια να σκεφτείς λίγο πιο πολύπλοκα. Κάνε πιο σύνθετες συναρτήσεις στο μυαλουδακι σου, θα διαπιστώσεις πως δεν είναι δύσκολα όσα λέμε.Είναι πολύ δύσκολο θέμα για να χαράσσονται απόλυτες γραμμές Πρέπει να μπει στις σωστές του διαστάσεις και φυσικά σε αυτές όσων έχουν κάποια βασική γνώση για το τι συζητούν. Προφανώς όλοι εμείς μάλλον δεν έχουμε.
Υ.γ Πλάκα πλάκα καλά θα ήταν να ήμουν δημόσιος υπάλληλος αλλά με τα εισοδήματα του ιδιωτικού
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
οι διναπέρτες
Τι είναι οι διναπέρτες ρε Πήλιου;
Είναι κάτι παράνομοι τύποι που έκτος απ το να τον δίνουν, ενίοτε τον παίρνουν κιόλας, γιατί όπως έλεγαν κάτι απερχόμενοι (?) Δήμαρχοι, το ψάρι τους άρεσε ψημένο κι απ τις δύο πλευρές.
Θα μου πεις, άλλοι το τρώνε κι ώμο, αφού το δει λίγο ο ήλιος, με λίγο ξυδάκι, κακό είναι;
Ναι, είναι κακό και παράνομο, κι άμα το πάρει χαμπάρι κάνας ες αεί επανεκλεγόμενος Δήμαρχος πρωην νταβατζής, μπορεί και να τους πλακώσει στα χαστούκια.
Ελπίζω να σε διαφωτισα περί του δούναι και λαβείν. -
Το θέμα είναι λεπτό.
Καταρχήν ξαναλέω οι περισσότεροι δεν έχουν τις σχετικές γνώσεις. Κάποιοι στις συζητήσεις είναι των ΕΠΑΛ. Κάποιοι άλλοι του δημοτικού όπως δηλώνουν.Συμφωνώ απόλυτα , μετά τον πρωινό καφέ με συναδέλφους και συνεργάτες κατέληξα σε δυο προχειρα καφενειακά συμπεράσματα,
Το πρώτο πως η Ελλάδα μας είναι τελικά ο Μπέος.
Αλλαχ ου ακμπαρ οι δεξιοι λοιπόν και το κεφάλι κάτω εγώ σε αυτή την οπισθοδρομική γωνιά της Ευρώπης.Το δεύτερο πως ο Κασελλάκης με την επιλογή να σταθεί στο πλευρό του Πολάκη , έπαιξε optimum strategy για το μέλλον του Σύριζα , τέτοια πρόσωπα χρειάζονται και κάνουν γκελ στην ελληνική κοινωνία.
Και ποιος καλύτερος απο τον Πολάκη , έντιμότατος σε σχέση με τον Μπέο , το ίδιο αντρούκλα , αψύς και επιπλέον μουστακαλής Κρητίκαρος , σουπερήρωας κυνηγός-τιμωρός της διαφθοράς της δεξιάς , ικανότατο στέλεχος στα θέματα του υπουργείου υγείας, το μόνο που εγώ προσωπικά του προσάπτω είναι κάτι ψεκασμένα που ψέλισε για τα εμβόλια επι covid.
Άσπιλος και ανέγγιχτος , δεν μπορούν να του προσάψουν τίποτα περί σκανδάλου οι δεξιοί , το αντίπαλον δέος των Αδώνιδων και των Μπέων της δεξιάς παράταξης που τους έχει μια χαψιά λόγω ηθικού πλεονεκτήματος , ας πάρει πάνω του όλη την αντιπολιτευτική ρητορική απέναντι στην υπογά του Μαξίμου και τις ορδές των Koulidiots στα ΜΚΔ.
Επίσης στα πλαίσια αυτής της κίνησης ματ Κασελλάκη με τον Πολάκη είναι και πως αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για να αντισταθμίσει αποτελεσματικά και το κατα Μπέο "Λουλούδικο" φαινόμενο Κασελλάκη που σκανδαλίζει τα ιερά και τα όσια της Ελληνικής κοινωνίας μας.
Με τον Πολάκη λοιπόν απέναντι στους δεξιούς Μουλάδες της πατρίδας μας.
-
Χαχαχα....
ΠΑΣΟΚ δεν είσαι; Εμ, δεν σε κατάλαβα εγώ;;;
-
Δεν πειράζει, είπαμε όλα είναι απλοϊκά. Αυτό έμαθες, αυτό μπορείς, αυτό λες.
Μακάριοι οι Άντυ τω πνεύματι
Κάθε απόφαση και νομικός ή μη χαρακτηρισμός επιφέρει ερμηνείες για διάφορες περιπτώσεις ανθρώπων που θέλουν να τεκνοποιήσουν, εφόσον δεχόμαστε το αξίωμα που λέει πως όλοι είναι ίσοι. Αυτό σου λέω.
Κάνε μια προσπάθεια να σκεφτείς λίγο πιο πολύπλοκα. Κάνε πιο σύνθετες συναρτήσεις στο μυαλουδακι σου, θα διαπιστώσεις πως δεν είναι δύσκολα όσα λέμε.Είναι πολύ δύσκολο θέμα για να χαράσσονται απόλυτες γραμμές Πρέπει να μπει στις σωστές του διαστάσεις και φυσικά σε αυτές όσων έχουν κάποια βασική γνώση για το τι συζητούν. Προφανώς όλοι εμείς μάλλον δεν έχουμε.
Υ.γ Πλάκα πλάκα καλά θα ήταν να ήμουν δημόσιος υπάλληλος αλλά με τα εισοδήματα του ιδιωτικού
Καλοπροαίρετα και χωρίς διάθεση κριτικής, πιστεύω πως έχεις έλλειψη παραστάσεων και εμπειριών από την πραγματική ζωή. Και τα θεωρείς όλα πολύπλοκα και χάνεσαι.
Η διαδικασία λήψης αποφάσεων σχετίζεται πάντα με το αποτέλεσμα. Αν είναι επιθυμητό και αποδεκτό ή όχι. Τα νομικίστικα έρχονται μετά, για να "δέσει το φαγητό".
Εντωμεταξύ σκέφτομαι ότι αν είχες την ευκαιρία π.χ. να δουλέψεις στη Γερμανία για κάποιο διάστημα. Και συμπεριφερόσουν όπως σκέφτεσαι. Εσύ θα τους περνούσες για διανοητικά καθυστερημένους κι αυτοί θα σε κοίταζαν σαν UFO.
Μιλάμε για την απλοικότητα σε όλο της το μεγαλείο. 1 κι 1 κάνουν 2 και πάμε παρακάτω γιατί ο χρόνος είναι χρήμα.
-
Το θέμα είναι λεπτό.
Καταρχήν ξαναλέω οι περισσότεροι δεν έχουν τις σχετικές γνώσεις. Κάποιοι στις συζητήσεις είναι των ΕΠΑΛ. Κάποιοι άλλοι του δημοτικού όπως δηλώνουν.Συμφωνώ απόλυτα , μετά τον πρωινό καφέ με συναδέλφους και συνεργάτες κατέληξα σε δυο προχειρα καφενειακά συμπεράσματα,
Αλλαχ ου ακμπαρ οι δεξιοι λοιπόν και το κεφάλι κάτω εγώ σε αυτή την οπισθοδρομική γωνιά της Ευρώπης.Το δεύτερο πως ο Κασελλάκης με την επιλογή να σταθεί στο πλευρό του Πολάκη , έπαιξε optimum strategy για το μέλλον του Σύριζα , τέτοια πρόσωπα χρειάζονται και κάνουν γκελ στην ελληνική κοινωνία.
Και ποιος καλύτερος απο τον Πολάκη , έντιμότατος σε σχέση με τον Μπέο , το ίδιο αντρούκλα , αψύς και επιπλέον μουστακαλής Κρητίκαρος , σουπερήρωας κυνηγός-τιμωρός της διαφθοράς της δεξιάς , ικανότατο στέλεχος στα θέματα του υπουργείου υγείας, το μόνο που εγώ προσωπικά του προσάπτω είναι κάτι ψεκασμένα που ψέλισε για τα εμβόλια επι covid.
Άσπιλος και ανέγγιχτος , δεν μπορούν να του προσάψουν τίποτα περί σκανδάλου οι δεξιοί , το αντίπαλον δέος των Αδώνιδων και των Μπέων της δεξιάς παράταξης που τους έχει μια χαψιά λόγω ηθικού πλεονεκτήματος , ας πάρει πάνω του όλη την αντιπολιτευτική ρητορική απέναντι στην υπογά του Μαξίμου και τις ορδές των Koulidiots στα ΜΚΔ.
Επίσης στα πλαίσια αυτής της κίνησης ματ Κασελλάκη με τον Πολάκη είναι και πως αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για να αντισταθμίσει αποτελεσματικά και το κατα Μπέο "Λουλούδικο" φαινόμενο Κασελλάκη που σκανδαλίζει τα ιερά και τα όσια της Ελληνικής κοινωνίας μας.
Vag νομίζω ότι τρολαρεις ,ο Πολακης είναι που κράταγε δίπλα βιβλία στον Δήμο Σφακιων όταν ήταν δημαρχος!!!Μην πάμε με τη λογική στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος!Ο Πολακης έχει ακριβώς την ίδια αισθητική με τον Μπέο,τη λογική σας έχω ,ψευτομαγκιά ,σας γ…σα κλπ.Η μονη τους διαφορά ειναι ότι η δημαρχαρα δεν έχει κάνει τις κωλοτούμπες του Κρητικού ακόμα.Μάλλον τις φυλάει για την κάθοδο στην κεντρική πολιτική σκηνή.
-
Ξέρω κάποια πράγμα από την Ευρώπη. Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Αυτοί που όπως σωστά περιγράφεις είναι αυτής της νοοτροπίας του 1+1=2 και απαρτίζουν την εργατική τάξη της Ευρώπης, ανεξαρτήτως της θέσης εργασίας τους σε έναν οργανισμό.
Και η λεγόμενη νομενκλατούρα, διανόηση, κλαμπς της Ευρώπης που έχουν πιο πολύπλοκη και πιο σύνθετη σκέψη και απόψεις και απαρτίζουν τα κέντρα αποφάσεων είτε επιχειρηματικά είτε πολιτικά καθώς και τον πολιτισμό και την ανώτατη παιδεία.
Έχω γνωρίσει και από τις δύο κατηγορίες τέτοιους ανθρώπους.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μιλάμε για την απλοικότητα σε όλο της το μεγαλείο. 1 κι 1 κάνουν 2 και πάμε παρακάτω γιατί ο χρόνος είναι χρήμα.
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα στην Γερμανία.
Χωρίς μα και μου , σε όποιον δεν αρέσει να πάει στο Ιράν ή στο Κατάρ, ή στην καλύτερη σε κανα πολυτελή πύργο στην Λακωνική Μάνη , το Ισλαμαμπαντ της Ευρώπης.
https://www.amna.gr/sport/article/690178/Mountial-2022-Germania-kata-FIFA-Ta-dikaiomata-tis-LOATKI-koinotitas-den-einai-diapragmateusima
«Τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας δεν είναι διαπραγματεύσιμα», είπε ο Χέμπεστραϊτ, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου της γερμανικής κυβέρνησης, λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα της Γερμανίας με την Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. -
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το θέμα είναι λεπτό.
Vag νομίζω ότι τρολαρεις ,ο Πολακης είναι που κράταγε δίπλα βιβλία στον Δήμο Σφακιων όταν ήταν δημαρχος!!!Μην πάμε με τη λογική στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος!Ο Πολακης έχει ακριβώς την ίδια αισθητική με τον Μπέο,τη λογική σας έχω ,ψευτομαγκιά ,σας γ…σα κλπ.Η μονη τους διαφορά ειναι ότι η δημαρχαρα δεν έχει κάνει τις κωλοτούμπες του Κρητικού ακόμα.Μάλλον τις φυλάει για την κάθοδο στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Για το καλό του τόπου του το έκανε ο Πολάκης ,τι ποσοστό του έδωσε ο λαός των Σφακίων;
Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Ο λαός μίλησε.
Όπως ο Μπέος αγόρασε τα καλύτερα και ακριβότερα λαμπάκια για το καλό του Βόλου.Τρολλάρω δεν τρολάρω εκεί έχουν φτάσει τα πράγματα στην Ελληνική κοινωνία.
Για αντίπαλο δέος του ΝΔκράτη Μπέου που αντιπροσωπεύει τον μέσο δεξιό έγραψα.Ή με τον Μπέο ή με τον Πολάκη λοιπόν.
-
Χαχαχα....
ΠΑΣΟΚ δεν είσαι; Εμ, δεν σε κατάλαβα εγώ;;;Για το ΠΑΣΟΚ δουλεύουμε lap μου!!
Άσε τους Μπέους και τους Πολάκηδες να καταντήσουν τη χώρα μας West bank και Γάζα , μήπως έρθουν στα συγκαλά τους οι Έλληνες , και με ένα άρθρο και ένα νόμο γραφτεί στο σύνταγμα της χώρας μας ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ούτε εκλογές , ούτε μα ούτε μου σου του.
ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ , ΠΑΣΟΚ , ΠΑΣΟΚ , ΠΑΣΟΚ.
-
Σύνταγμα της χώρας λέει...
Ανοίγεις την πρώτη σελίδα:
ΠΑΣΟΚ, γυρίζεις στην δεύτερη, ΠΑΣΟΚ, στην τρίτη, μόνο ΠΑΣΟΚ λέμε!
Κάθομαι και γελάω μόνος μου. Αϊ στο καλό σου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2