-
Η κανονική φρουρά είχε γίνει κανονικά στις 15:00 από τον ΕΑΣ
Στις 16:00 έκανε ο ίδιος ξεχωριστή μονο για την ομάδα πυροπροσατσίας ή οπως λεγοταν που ήταν όμως και στη φρουρά -
lap, άσε τις ίσες αποστάσεις
-
Δεν είναι ίσες αποστάσεις. Στράτος είναι. Δεν είναι ξενοδοχείο. Ακόμα και αυτή η ταλαιπωρία είναι στο πρόγραμμα ακόμα και για το σπάσιμο. Στο χειρότερο σενάριο όπως αυτό ενός πόλεμου τι θα λενε, μας ζεσταίνει το κράνος , δεν βγαίνουμε στον ήλιο;
Είπαμε να είμαστε δημοκρατικοί, να σεβόμαστε τους ανθρώπους αλλά μην γίνουμε και μαλθακοί.
Έχεις φάει κόλλημα σήμερα με τον στρατό. Σε απασχολεί πολύ το θέμα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
Τεσπά, το στέγαστρο αφήνει καθηγητής υπονοούμενα ότι ήταν κακόκατασκευασμένο!!!
-
Έχουν μαζευτεί όλοι οι στρατοκαυλοι εδώ μέσα αφού
-
@ibiza95 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στις 16:00 έκανε ο ίδιος ξεχωριστή μονο για την ομάδα πυροπροσατσίας ή οπως λεγοταν που ήταν όμως και στη φρουράΑυτά εξαρτώνται από τα οργανογράμματα της κάθε Μονάδας και Στρατοπεδου. Αν υπήρχε Επόπτης, όπως λες, είναι άλλο θέμα. Ο ΑΥΔΜ όμως ακολουθεί τις Δτγες του Δκτου της Μονάδας του. Ο ΕΑΣ, τις Δτγες του Στρατοπεδάρχου. ΟΚ, δεν περιμένω από έναν στρατεύσιμο να τα γνωρίζει όλα αυτά και όντως μερικές φορές η γραφειοκρατία είναι κουραστική, ακόμα και για τους μονίμους. Όμως πρέπει να εκπληρώνουμε τα καθήκοντά μας, με τον πιο αποδοτικό τρόπο, χωρίς να κουράζουμε το προσωπικό.
-
Γενικότερα ότι κινείται το χαιρετάς και είσαι οκ!
Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι παίζει, υπάρχει περίπτωση να γκρεμίσουν το στάδιο και τη γέφυρα στην Μεσογείων;;
Αχαχαχαχα. Μιλάμε τι άλλο θα μας βρει
-
Ξέρεις εσύ!
Αλήθεια, θα πας να υπηρετήσεις, τί λες; Γιατί εγώ δεν το βλέπω -
Σε εμένα απευθύνεσαι; Εγώ έχω ξεχάσει πόσα χρόνια έχουν περάσει από όταν πηγα.
Δεν έχεις πάει να υπηρετήσεις; Πόσων ετών είσαι; -
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ibiza95 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στις 16:00 έκανε ο ίδιος ξεχωριστή μονο για την ομάδα πυροπροσατσίας ή οπως λεγοταν που ήταν όμως και στη φρουράΑυτά εξαρτώνται από τα οργανογράμματα της κάθε Μονάδας και Στρατοπεδου. Αν υπήρχε Επόπτης, όπως λες, είναι άλλο θέμα. Ο ΑΥΔΜ όμως ακολουθεί τις Δτγες του Δκτου της Μονάδας του. Ο ΕΑΣ, τις Δτγες του Στρατοπεδάρχου. ΟΚ, δεν περιμένω από έναν στρατεύσιμο να τα γνωρίζει όλα αυτά και όντως μερικές φορές η γραφειοκρατία είναι κουραστική, ακόμα και για τους μονίμους. Όμως πρέπει να εκπληρώνουμε τα καθήκοντά μας, με τον πιο αποδοτικό τρόπο, χωρίς να κουράζουμε το προσωπικό.
Γενικά βρέθηκα σε στρατόπεδα με τουλάχιστον 3 μονάδες που την φρουρά έκανε ο εκάστοτε εας και οι αυδμ των μονάδων είχαν λίγες εξουσίες
-
Είναι καθαρά θέμα Στρατοπέδου και Οργανογράμματος αυτού.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε εμένα απευθύνεσαι; Εγώ έχω ξεχάσει πόσα χρόνια έχουν περάσει από όταν πηγα.
Δεν έχεις πάει να υπηρετήσεις; Πόσων ετών είσαι;Α,καλά
-
Εεεεε;;;
Τα έχεις τσούξει;
-
Τώρα φταίω εγώ να πω...
-
Εεεεε;;;; Σε εμένα μιλας;;;; δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
-
Εαν είναι αλήθεια είναι μεγάλη ντροπή!!
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1474645/edosan-proagogi-ston-limenarxi-tou-blue-horizon -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εαν είναι αλήθεια είναι μεγάλη ντροπή!!
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1474645/edosan-proagogi-ston-limenarxi-tou-blue-horizonΚαι η ειρωνεία είναι πως η θέση στην οποία πάει στο αρχηγείο είναι... ως βοηθός διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας
-
τι έγινε πάλι με τον @pgs ;;;
γιατί μπαν; -
Δεν ξέρω, πάντως δεν έβρισε εμένα αυτή τη φορά. Ήταν καλό παιδί!
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
τι έγινε πάλι με τον @pgs ;;;
γιατί μπαν;Πήγε κόντρα στο ρεύμα , προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των υπολοίπων .
Κάτι τάπες μοίρασε απότι κατάλαβα
Περιμένουμε το επίσημο πόρισμα στις αποβολές .
χμμμμμμ κάτι ψήνεται
-
Το στεγαστρο πήρε οικοδομική άδεια το 2014. Απλώς έχασαν τους 3 τομους που άφησε ο Καλατράβα για τη συντήρηση του.
Οκ πέρα από το μπαχαλο, έχασαν και το τηλέφωνο και το email αυτού ή της εταιρίας του να του πούνε να τα ξαναστείλει η τα έχασε και αυτός;
Και τέλος πάντων ποιος μπορεί να βρει τις κωλοδηγιες;
Σε επιθεώρηση ζούμε; Τι παράσταση δίνουμε!!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2