-
Κάντε ζουμ και πατήστε την περιοχή σας. Βλέπετε πόσο απέχει η ατμοσφαιρική ρύπανση από τα όρια υγείας του ΠΟΥ.
-
Αριστερό σάιτ η efsyn, πρακτικά το λιβανιστήρι του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα.
-
Τόσο καιρό είσαι ρε συ @diego1960 στο φόρουμ, βάλε ένα πραγματικό αριστερό site να ενημερωθώ και εγώ.
Τι περιμένεις;
Περιμένεις εγώ να εντοπίσω τα αληθινά αριστερά site; -
Για να εντοπιστεί κάτι πρέπει πρώτα να υπάρχει….
-
Documento.
-
Ρε παιδιά μα το θεό τι παίζει με αυτόν τον άνθρωπο? Είναι για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ ή για να το καταστρέψει?
Λέει τη μια πατάτα μετά την άλλη. Κι αυτό που μου κάνει εντύπωση, ειδικά μετά τη δήλωση για το κυπριακό είναι ότι δεν έχει τύψεις. Εκεί, εμμονή να γίνει πρόεδρος. -
Δεν νομίζω ότι του δίνουν την αξιωματική αντιπολίτευση για να καταστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για άλλους λόγους τον έφεραν τον Broker στην Ελλάδα.
Αχυράνθρωπος είναι και από πίσω υπάρχουν άλλοι. Μόνοι τους, τα λένε οι συνεργάτες του. -
Έχει άλλη επιλογή ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός του Κασσελάκη?
Μπορεί η Εφούλα να τον ξανακάνει κόμμα που θα διεκδικήσει την εξουσία απ' τη ΝΔ? Ούτε με τον Ανδρουλάκη δεν μπορεί ν΄αντιπαρατεθεί.
Και να αποτύχει ο Κασσελάκης, τι είχαν τι έχασαν οι Ζαίοι. Προς συρρίκνωση ολοταχώς πάνε. Ίσα ίσα που με τον Κασσελάκη θα πάρουν και παράταση ζωής, όσο προσπαθεί ο κόσμος να καταλάβει το καπνό φουμάρει ο Στέφανος.
-
Τα ίδια λέει και ο Πολάκης. Ταύτιση απόψεων.
Πάνω από όλα, "Κυβερνώσα Αριστερά" για την μασαμπούκα και την καρέκλα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν νομίζω ότι του δίνουν την αξιωματική αντιπολίτευση για να καταστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για άλλους λόγους τον έφεραν τον Broker στην Ελλάδα.
Αχυράνθρωπος είναι και από πίσω υπάρχουν άλλοι. Μόνοι τους, τα λένε οι συνεργάτες του.Ποιος είναι πίσω του δλδ?
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αχυράνθρωπος είναι και από πίσω υπάρχουν άλλοι. Μόνοι τους, τα λένε οι συνεργάτες του.Ποιος είναι πίσω του δλδ?
https://fimotro.gr/o-ksselakis-oi-epicheirimaties-me-ta-lefta-kai-ta-mme-tou-syriza/
-
https://fimotro.gr/o-ksselakis-oi-epicheirimaties-me-ta-lefta-kai-ta-mme-tou-syriza/
Ναι αλλά ποιοί?
-
Η CIA είπαμε….
-
Τα ίδια λέει και ο Πολάκης. Ταύτιση απόψεων.
Πάνω από όλα, "Κυβερνώσα Αριστερά" για την μασαμπούκα και την καρέκλα.
Οι Ζαίοι ήταν αριστεροί όταν ήταν στο 3%. Οι πρώην Πασόκοι ψηφοφόροι που τους ανέβασαν στα μεγάλα ποσοστά, δεν ενδιαφέρονται για αριστεροσύνες. Θέλουν να είναι με ένα κόμμα που θα τους δίνει πρόσβαση στην εξουσία.
Αν δώσει ο Κασσελάκης σ' αυτό τον κόσμο αυτό που ψάχνει, δηλ. προοπτική εξουσίας, στα παπάκια τους η αριστεροσύνη.
Έτσι δεν την πάτησε κι ο Αλέξης? Πήγε να πουλήσει αριστεροσύνη στην αντιπολίτευση? Χα,χα,χα, Και ποιος νοιαζότανε να τον ψηφίσει γι' αυτό? Δεν πούλαγε, δεν είχε προοπτική εξουσίας, πήγε σπίτι του.
-
Εντάξει, εγώ απλά κοιτώ γενικότερα το θέμα της πολιτικής στην Ελλάδα.
Αν η προοπτική της εξουσίας στην Ελλάδα αντικατοπτρίζεται πλέον με τύπους σαν τον Broker, δηλαδή εικόνα και στυλ, τότε θα επιμείνω ότι επιθυμώ και ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ να είναι της ίδιας συνομοταξίας.
Και έχω και πρόταση. Αν δεν μπορεί η ΝΔ να βρει στο εξωτερικό κάποιον αντίστοιχο Κασσελάκη, τότε εγώ προτείνω Σπαλιάρα.
Άνετα κάθεται δίπλα στον Κασσελάκη και τα λέει και καλύτερα. Και οι δύο πάντως θα έκαναν και καλό πρωϊνάδικο σε κανάλι. -
Ναι αλλά ποιοί?
Ότι και να γράψω θα είναι από αυτά που διαβάζω σε διάφορα site. Και αν αναφέρω site και επιχειρηματικά λόμπι θα πέσουν να με φάνε κάποια μέλη.
Υπάρχουν πάντως αναφορές στο ίντερνετ.Σίγουρα πάντως κάποιος δεν ξυπνά ένα πρωϊ στο Μαϊάμι και παίρνει το αεροπλάνο να έρθει Ελλάδα για να του δώσουν την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας. Υπάρχει και προετοιμασία και σίγουρα χορηγοί με πολλά φράγκα και προφανώς συμφέροντα (και οικονομικά και πολιτικά).
Εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο παίζει και χρειάζονται μία αξιωματική αντιπολίτευση που θα συμφωνήσει σε κάποια πολύ σοβαρά θέματα. Και προφανώς δεν αναφέρομαι στο Άρθρο 16 των ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Κάτι με τα ενεργειακά; Υποχωρήσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας; Συμφωνία με τη Τουρκία; Κυπριακό; Ο χρόνος θα δείξει. Σίγουρα όμως από πίσω είναι ο Αμερικανικός παράγοντας.
-
Ότι και να γράψω θα είναι από αυτά που διαβάζω σε διάφορα site. Και αν αναφέρω site και επιχειρηματικά λόμπι θα πέσουν να με φάνε κάποια μέλη.
Γράψε, δεν θα σε φάει κανείς (θα τον φάω εγώ!) - θέλω να τα μάθω, αλλά δεν έχω χρόνο να ψάξω.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έτσι δεν την πάτησε κι ο Αλέξης? Πήγε να πουλήσει αριστεροσύνη στην αντιπολίτευση? Χα,χα,χα, Και ποιος νοιαζότανε να τον ψηφίσει γι' αυτό? Δεν πούλαγε, δεν είχε προοπτική εξουσίας, πήγε σπίτι του.
Andy ως συνήθως οπου είναι η πραγματικότητα εσύ είσαι απέναντι.
Ρε φίλε ειλικρινά ώρες ώρες με εσένα. Τεσπα.Στους ζαιους δεν είμαι, ούτε μέλος ούτε τίποτα. Οπότε τα εσωτερικά τους δεν τα ξέρω. Αυτό που διαπίστωσα σε συνεντεύξεις μελών στις τηλεοράσεις είναι ότι υπήρχε χάσμα στο εσωτερικό του κόμματος, ο Τσίπρας το πήγαινε το πλοίο πιο κεντροαριστερά και μαζί με αυτόν είχε έναν κύκλο στελεχών, τους προεδρικους, και οι διαφορές συνιστώσες που ήταν στα πιο αριστερά πίεζαν να μην συμβεί.
Δεν ήθελε την αριστεροσυνη όπως την λες ή όπως τέλος πάντων την αντιλαμβάνεσαι άλλο ήθελε. -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Andy ως συνήθως οπου είναι η πραγματικότητα εσύ είσαι απέναντι.
Ρε φίλε ειλικρινά ώρες ώρες με εσένα. Τεσπα.Στους ζαιους δεν είμαι, ούτε μέλος ούτε τίποτα. Οπότε τα εσωτερικά τους δεν τα ξέρω. Αυτό που διαπίστωσα σε συνεντεύξεις είναι ότι ο Τσίπρας το πήγαινε το πλοίο πιο κεντροαριστερά και οι διαφορές συνιστώσες πίεζαν να μην συμβεί.
Δεν ήθελε την αριστεροσυνη όπως την λες ή όπως τέλος πάντων την αντιλαμβάνεσαι.Δεν έχει σημασία τι ήθελε ο Αλ6, αλλά τι προφίλ έβγαζε ο ίδιος και το κόμμα του. Θα ξέχασες προφανώς ότι μέχρι και λίγες μέρες πριν τις εκλογές πήγαινε στην Καλαμάτα και έβριζε τους λιμενικούς για το ατύχημα με τους μετανάστες.
Ούτε ο Ιάσωνας μεταμορφωμένος σε Τσίπρα να ήτανε.Τώρα που είπα μετανάστες. Που είναι βρε παιδιά ο Ιάσωνας και οι ΜΚΟ για τους πλημυροπαθείς της Θεσσαλίας? Γιατί δεν πάνε να βοηθήσουν? Άστεγοι άνθρωποι είναι και οι συμπατριώτες μας εκεί, πρόβλημα επιβίωσης έχουν.
Είναι λίγα τα λεφτά φαίνεται... -
Εμ andya3 είσαι...
Ποιος έβρισε τους λιμενικούς; Το ότι ρώτησε ως θεσμικός και πολιτειακός παράγοντας εάν τηρήθηκε το πρωτόκολλο έρευνας και διάσωσης σε ένα από τα μεγαλύτερα ναυάγια της χώρας, ανεξαρτήτως του ποιος επεμβαίνει στο πλοίο, που οι ίδιοι οι ναύαρχοι του πολεμικού ναυτικού εκφραζουν απορίες, και η δικαιοσύνη ξεκίνησε έρευνα, το θεωρείς ύβρη;
Δηλαδή η δικαιοσύνη βρίζει τους λιμενικούς όταν τους ελέγχει για το ναυάγιο και το αν έκαναν σωστά την δουλειά τους;;;;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2