-
Αφρούς βγάζουν οι απανταχού Brokers όταν ακούνε για 35ωρο. Αν μπορούσαν και 24ωρο θα έβαζαν τους εργαζομένους να δουλεύουν για αύξηση κερδών...
Τελικά αυτός ο Broker από το Αμέρικα δουλεύει πουθενά ή μόνο γυμναστήριο είναι, βόλτες και καφέδες στο χέρι;
-
Εν τω μεταξύ κάπου άκουγα το πρωί στο ράδιο ότι τον "κυνηγούν" τα πετσωμένα ΜΜΕ της κακιάς δεξιάς αλλά και του κόμματος.
Τον ΚΑΣΕΛΑΚΗ! Τον πάνε κόντρα τα ΜΜΕ....ΤΟΝ ΚΑΣΕΛΑΚΗ! -
Το παιδί του λαού...από το Miami Beach. Πριν ένα μήνα έτρωγε στα Hooters του Palm Beach και τώρα κυλιέται στις λάσπες...
«Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει»
https://www.iefimerida.gr/politiki/metopiki-ahtsiogloy-kasselaki-moy-apeythynthike-me-ypotimitiko-stilaki-epeidi-eimaiΈλεος, πραγματικά, έλεος!
υ.γ. ατύχησε ο Broker, γιατί δυστυχώς για αυτόν, εργαζόμουν στο Miami και ξέρω πολλά από τη ζωή εκεί κάτω...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν θέλει να μιμηθεί σε όλα τον Αντρέα, τότε ναι, μπορεί να ξαναβρεθεί σε διεκδίκηση πρωθυπουργίας. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει και κόμμα που να μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία. Ο Κασελάκης ίσως είναι ο αχυράνθρωπος, για να φάει στην μάπα όλες τις αλλαγές.
Χθες ο Σβέρκος έλεγε ότι ο Κασελάκης θα αλλάξει και το όνομα του κόμματος.
Να το κάνει ΝΕΟΚΚΕ να το ευχαριστηθούμε...
-
Tι ζούμε θεέ μου;;;!!!
Πράγματι τι ζούμε; Από που ήρθε ο Στέφανος; Αλήθεια, δείχνει πολύ πιο ικανός από την Έφη ώστε να κερδίσει τον Κούλη, αλλά Wtf; Ποιοι τον επιβάλουν; Ποιο σύστημα;
O Γιαννακόπουλος τα είπε όπως είναι: ''«η κυρία Αχτσιόγλου, με την οποία διαφωνώ πολιτικά, βιώνει έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς βιασμούς στην ιστορία από το σύστημα. Αυτό και μόνο θα με έκανε να πάω να την ψηφίσω τρέχοντας».΄΄
-
Πάντως όσο και εάν τα καμώματα του σοσιαλεφοπλιστή κάπτεν αμέρικα προκαλούν θυμηδία, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η αχτσιόγλου δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα καλοσπουδαγμένο παιδί του αριστερού κομματικού σωλήνα.
Το ωραιότερο ήταν κάτι που άκουσα στο ραδιόφωνο: Αν χάνεις τις εσωκομματικές εκλογές από ένα "τίποτα" που εμφανίστηκε από το "πουθενά", τότε το πρόβλημα είσαι "εσύ" και όχι "ο άλλος".
Επί της ουσίας πάντως μετά την πρόσφατη κρίση ξινομουνίασης και σεξισμού της αχτσιόγλου, αποσύρω την εμπιστοσύνη μου από το εφάκι και πλέον στηρίζω κάπτεν αμέρικα με τα μπούνια.
-
εσύ είσαι υπέρ του καπτεν Αμέρικα αλλά εγώ δεν βλέπω να υπάρχει συριζα μετά τον Κασελάκη.
έχουν βγει στα κάγκελα όλοι εναντίον όλων.... -
Μα αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο. Κάποιος να ανακατέψει την σούπα σε αυτό που ονομάζουμε κεντροαριστερά με την ελπίδα της ανασύστασης του χώρου. Δηλαδή ο κάπτεν αμέρικα ήδη προσφέρει υπηρεσία ως επιταχυντής εξελίξεων, ακόμα και αν αποδειχθεί κατά τα άλλα σάπιος.
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
O Γιαννακόπουλος τα είπε όπως είναι: ''«η κυρία Αχτσιόγλου, με την οποία διαφωνώ πολιτικά, βιώνει έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς βιασμούς στην ιστορία από το σύστημα. Αυτό και μόνο θα με έκανε να πάω να την ψηφίσω τρέχοντας».΄΄
Ενώ όταν στην 30χρονη τότε - και ανύπαρκτη πολιτικά και επαγγελματικά Αχτσιόγλου - χαριζόταν θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία διοριζόταν, με μηδενική εμπειρία, ως η εξ απορρήτων του κατρούγκαλου, πριν εντέλει υπουργοποιηθεί όλα ήταν όμορφα, αβίαστα και κανονικά ...
-
Αντί να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να βελτιωθεί το εισόδημα στο 8ωρο θεσμοθετουν χωρίς τη συγκατάθεση του εργαζομένου (?) το 13ωρο για να αυξηθεί η αγοραστική δυναη του;
Την ώρα που στην Ευρώπη λένε για 6 ώρα εμείς πάμε σε 13 Ώρο;
Περιμενω την ερώτηση για τις συνθήκες που θα βελτιώσει το εισόδημα, έχω κάτι κατά νου.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γνωστό ότι στην Ελλάδα τα κάνουμε όλα ανάποδα και με καθυστέρηση. Όταν γίνει 6ωρο στην ΕΕ, εμείς θα το υιοθετήσουμε σε 20 χρόνια, που θα έχει γίνει κάτι άλλο. Στην Ελλάδα τα εργασιακά είναι στον μεσαίωνα, όχι γιατί δεν υπάρχουν νόμοι αλλά για΄τι δεν εφαρμόζονται, όπως εξάλλου σε τόσους άλλους τομείς της ζωής μας.
Η χώρα ειναι τελειώμενη, όσο πιο γρήγορα μας αγοράσει καμια σοβαρή χώρα τοσο το καλύτερο!
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενώ όταν στην 30χρονη τότε - και ανύπαρκτη πολιτικά και επαγγελματικά Αχτσιόγλου - χαριζόταν θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία διοριζόταν, με μηδενική εμπειρία, ως η εξ απορρήτων του κατρούγκαλου, πριν εντέλει υπουργοποιηθεί όλα ήταν όμορφα, αβίαστα και κανονικά ...
Η Έφη έχει ρίξει και κάποιους αγώνες. Έσπρωξε λίγο ο Μαντηλάκιας, άλλο λίγο ο Ευκλέιδης και τσουπ. Ο άλλος από που προέκυψε;
Το καλύτερο όλων είναι ότι τους φταίει τώρα ο Πολάκης και ο πολακισμός. Όταν αυτός πυροβολούσε όποιον δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους ενοχλούσε...Ο αντρούλης της ο Τζανακόπουλος που έχει χαθεί; Μήπως τον έχουν κρύψει να μην της χαλάει την εικόνα γιατί είναι γνήσιος τραμπούκος και εκφραστής του πολακισμού; Πριν λίγους μήνες έπιασε τον Ρήγα από τον γιακά και πήγε να τον δείρει.
Καλώς ή κακώς όπως έστρωσαν κοιμόνται. Το κρίμα είναι ότι έχουν αφήσει τον Κούλη και αλωνίζει χωρίς αντίπαλο.Στα δικά μου μάτια η Έφη δεν μπορεί να κάνει τον Συριζα κόμμα εξουσίας. Ο CASHελάκης μπορεί, γιατί είμαστε πείραμα και έχουμε αλλοτριωθεί ως κοινωνία και ψηφίζουμε όποιον είναι ωραίος γκόμενος ή λέει καλά την ατάκα. Έχουμε φτάσει να θεωρούμε προσόν στο βιογραφικό ότι ανήκουμε στην Λοάτκι κοινότητα. Δύσκολα βλέπω όμως να κρατάει το κόμμα χωρίς διάσπαση. Οι δεινόσαυροι(Ευκλείδης, Φίλης, κτλπ) θα το κάνουν κούγκι το μαγαζί...
Και από την άλλη ο Ανδρουλάκης κάθεται σε μια γωνιά και παρακολουθεί που θα κάτσει η μπίλια. Αν του κάτσει και συνεχίσει ο Κούλης σε αυτή την κατηφορά, πολύ σύντομα θα φαντάζει αντιπολίτευση και εν δυνάμει κυβερνήτης.
Μιλάμε για την παγκόσμια συνομοσία της Ρακής...Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κασελάκης(Πολάκης). Η Κρήτη εξουσιάζει τον τόπο.-
-
Έχουμε φτάσει να θεωρούμε προσόν στο βιογραφικό ότι ανήκουμε στην Λοάτκι κοινότητα.
Αυτό στην υπερσυντηρητική ελληνική κοινωνία δεν ξέρω πως είναι πλεονέκτημα για τον Ca$hελάκη.
-
Και ο Τσιπρας δήλωνε άθεος και δεν είχε κάνει θρησκευτικό γάμο. Μια χαρά τον δέχτηκε η κοινωνία...
-
Όταν ο Εισαγγελάτος (Μαρινάκης), η Τατιάνα (Βαρδινογιάννης) και όλα τα πρωϊνάδικα κάνουν αγιογραφίες του Broker τότε φαίνεται ποιοι είναι πίσω από τον συγκεκριμένο τύπο.
Όταν έκανε κίνηση ο Τεμπονέρας (που είναι και μέλος της ΚΕ του κόμματος) να πάρει μέρος στην διεκδίκηση τον έθαψαν τα βοθροκάναλα. Ειρωνεία, απαξίωση και αδιαφορία.
Αλλά ο Τεμπονέρας δεν πουλάει ομορφάδα, κορμί, δικέφαλους, στυλάκι instagram και όλη αυτή την μπουρδολογία της σύγχρονης εποχής.
Βγήκε και η άλλη η Πουτιάνα και έδινε συγχαρητήρια στον Broker γιατί λέει μέσα σε ένα μήνα διάγραψε αυτός ο άντρας την λέξη αδελφή από το Ελληνικό λεξικό... Αυτός είναι πραγματικός άντρας.
Πάτος...απόπατος. -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άντε να δεχθώ ότι οι εργοδοσίες γουστάρουν να έχουν στο μαστίγιο τους εργαζομένους. Βγάζουν φράγκα από το μαστίγωμα.
Αλλά να ξέρω και εργαζομένους που να θέλουν αύξηση ωρών εργασίας είναι πραγματική ανωμαλία.
Μόνο στο τμήμα μου, έχω αρκετούς που στεναχωριούνται όταν κάποια στιγμή αποχωρούν μετά το 10ωρο από το γραφείο. Ορισμένοι κάνουν και πλακίτσα που κάθονται 12ωρα. Δήθεν παρεούλα, πίτσες, τα περνάνε όμορφα. Διασκέδαση.Ανώμαλοι κυκλοφορούν πολλοί μέσα στους εργασιακούς χώρους και πάνω σε αυτούς βρίσκουν την δικαιολογία οι εργοδοσίες για ανελέητο μαστίγωμα.
Αυτά πρέπει πρώτα να διορθωθούν στην Ελλάδα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μόνο στο τμήμα μου, έχω αρκετούς που στεναχωριούνται όταν κάποια στιγμή αποχωρούν μετά το 10ωρο από το γραφείο. Ορισμένοι κάνουν και πλακίτσα που κάθονται 12ωρα. Δήθεν παρεούλα, πίτσες, τα περνάνε όμορφα. Διασκέδαση.
Ναι γιατί δεν δουλεύουν και δεν έχουν και φίλους εκτός δουλειάς. Οπότε κάθονται εκεί, μ@λακίζονται, είναι σαν να βρέθηκαν με τους φίλους τους και δείχνουν και στην "εργοδοσία" ότι δουλεύουν 24/7. Κλασσικοί μ@λάκες!
-
Όπως τα λες και σε μας υπάρχουν και αρκετοί που δεν γουστάρουν την οικογενειακή ζωή, τις συζύγους και τα παιδιά. Και δεν έχουν πρόβλημα να βγάζουν γκρίνια για την οικογενειακή ζωή. Πολύ γκρίνια λέμε.
Οπότε δεν θέλουν να γυρνάνε στα σπίτια τους.
-
@fanis75 γιατί θέλεις γυναίκα πρωθυπουργό;
Μήπως από ιδεοληψία τύπου «οι-γυναίκες-είναι-ευαίσθητες μπλα μπλα μπλα...»;
Πόσες γυναίκες, στην παγκόσμια πολιτική σκηνή έχουν... εντυπωσιάσει με την σκληρότητά τους και την αναλγησία τους;
Να τις απαριθμήσουμε;Aυτοί που κάθονται στη δουλειά, μετά το ωράριο ή πάνε κατευθείαν στο καφενείο, απλά θέλουν να αποφύγουν τη στρίγγλα/μπάζο/χοντροκώλα που παντρεύτηκαν.
-
Πω πω πω .....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2