-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Ανδρουλάκης είχε αύξηση των ποσοστών του , αλλά παρ' όλα αυτά κήρυξε εσωκομματικές εκλογές για να προλάβει τη φαγομάρα.
Ο Στέφανος είχε μεγάλη πτώση των ποσοστών και σε εκείνη την ιστορική του δήλωση το βράδυ των εκλογών δήλωσε :" ευχαριστώ τους φίλους και τα μέλη του κόμματος και λοιπά και λοιπά , καθώς καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%" . Με κάποιο μαγικό τρόπο τα μέλη συριζα κατάφεραν ψηφοφόρους νδ να μη ψηφίσουν Κυριάκο!!! Αυτό κατάλαβε.
Συνεχίζοντας το παραλήρημα αρλουμπολογίας ανέφερε ακόμα : " Ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω κυβερνητική εναλλακτική πρόταση. "
Κοινώς είδε το χαστούκι ως εντολή του Ε. λαού να σχηματίσει κυβερνητική πρόταση!!!Ε, η διαφορά αντίληψης είναι τουλάχιστον χαώδης.
Γιατί δεν ήρθε να πλουτίσει; Άντε, πες να το δεχτώ, θυμάμαι από την άλλη ότι έφερε το ποθεν έσχες του λίγες μέρες πριν τις εκλογές, βούτυρο στο ψωμί κάθε μπαρουτοκαπνισμένου Άδωνι. Εκλογές για τις οποίες δήλωνε στην αρχή τον φάγαμε τον Κούλη και μετά ότι οτιδήποτε χωρίς το 2 μπροστά είναι αποτυχία. Μετά την είδε αλλιώς....
Ψιλοχονδρο αδιάφορο αν θα επιβιώσει ο συριζα και με ποιον πρόεδρο. Το πρόβλημα τους είναι αλλού , ότι ποτέ δεν κατάφεραν να διαχωρίσουν το κόμμα από την κυβέρνηση, κάτι το οποίο το πασοκ στα καλά του χρόνια το είχε απογειώσει.
Άσχετο ,ακόμα και στους ψηφοφόρους συριζα (αν πιστέψουμε δημοσκόπηση παραπολιτικών) το 60% θεωρεί κακή εξέλιξη την εκλογή του. Μήπως , ο στέφανος κάνει γκελ τελικά περισσότερο σε άλλους χώρους παρά στο ίδιο του το κόμμα; Άλλωστε αν πιστέψουμε το περιβόητο γράμμα , ο άνθρωπος μάλλον δεν ήταν ψηφοφόρος ούτε στο ίδιο του το κόμμα.
Σε όλα έχεις δικιο. Γενικα έφερε μια ξένη αντίληψη περί πολιτικής που δεν περπατάει στα ήθη των Ελλήνων. Το αντιλήφθηκε όπως λέει τον τελευταίο καιρό αλλά ήταν αργά.
Γενικα όμως ρε συ δεν σε βάζει σε σκέψεις πως ένας ξένος με τόσα οντως λάθη και γκάφες έγραψε περισσότερο από το υπεραιωνόβιο Κόμμα και αυτό όντας 8-9 μήνες στην πολιτική;;; Για αυτό θα δούμε ποτέ καποια κριτική από τους γνωστούς αγνώστους πέρα από διαπιστώσεις και έτερο προσδιορισμούς άλλων;;;
Τέλος, είναι πασιφανές ότι ο χώρος χρειάζεται ένωση. Χαζομάρες του κασσελακη ότι μπορούσε μόνος του και οποοουδηποτε άλλου.
Ένα άλλο που άκουσα σήμερα στις ενημερωτικές εκπομπές μεταξύ δημητριακών και καφέ. Η κεντρική επιτροπή του 2022 σχηματίστηκε από 30.000 ψήφους μελών του κόμματος. Ο Στεφάν Κασέλ το 2023 πήρε το 56-57% των 155.000 μελών του κόμματος. Το 55-60% της κεντρικής επιτροπής τον καθαίρεσε πριν προλάβει σε ένα μήνα ν αλλάξει το καταστατικό του κόμματος. Δηλαδή χοντρικά το 16500 καθερεσε το 80.000 από την ίδια βάση.
Τι γίνεται εδώ;;;
Τα μελη του κομματος ηταν οσοι (εσυ εγω και η κουτση μαρια ) εδωσαν διευρο . Δηλαδη αχταρμας απο πραγματικα μελη του κομματος , συμπαθουντες , πλακατζηδες , πασοκοι , λοατκι και γυφτοι για μελλοντικη χρηση , μεταναστες , προσφυγες κτλ κτλ .
Το μοντελο που αναφερεις λαπ εχει δοκιμαστει με μπερλουσκονι , πλουσιος , δεν ηρθε για να φαει , πετυχημενος θα βαλει ταξη κτλ κτλ .
Μονο που εδω απ οτι φαινεται δεν ειναι και τοσο διευκρινισμενα τα πλουτη .
Καλα ρε πουστη μου μας εχεις ζαλισει τα ουμπαλα με τις οικονομικες και πολιτικες αναλυσεις , και οντως μου εχεις δειξει διαφορετικες οπτικες που δεν γνωριζα , αλλα εν κατακλειδει καταληγεις στο συμπερασμα οτι ενας κασελ μας χρειαζεται;
Καλα ο κρουζερ κανει πλακα εσυ τον παιρνεις στα σοβαρα και το συζητας ; -
Πάλι ξεχνάς , αλλά δεν πειράζει.
Έκανε συνέδριο ως πρόεδρος στις αρχές του 24 . Δεν έθεσε κανένα θέμα στο συνέδριο περί Κεντρικής Επιτροπής. Άλλωστε η ίδια Κ.Ε. (ή μάλλον το κορυφαίο όργανό της η πολιτική γραμματεία) είναι η ίδια που τότε τον στήριξε ενάντια στον Τσίπρα ( τεράστια άδειασμα Τσίπρα τότε ) σήμερα τον αποκαθήλωσε. Τότε ήταν καλή .Εν τέλει , πρέπει λίγο να αντιληφθείς την ίδια τη λειτουργία της Κεντρικής Επιτροπής σε ένα κόμμα , όλα τα κέντρο προς αριστερά κόμματα έχουν , του Πασοκ συμπεριλαμβανομένου.
Για πες μας λοιπόν, πως μπόρεσε ένας τόσο άσχετος να τα πάει καλύτερα από το Κόμμα μετά από 3 μνημόνια και την κατάπτωση της κοινωνικής ευημερίας μετά την πανδημία;;;
Καθώς ένα είναι το Κόμμα, έτσι για το χαβαλέ σε πληροφορώ ότι άφησε ένα σύριζα πιο κάτω δημοσκοπικά ( τελευταίες δημοσκοπήσεις, αν θέλουμε τις πιστεύουμε ) από αυτό.
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Ανδρουλάκης είχε αύξηση των ποσοστών του , αλλά παρ' όλα αυτά κήρυξε εσωκομματικές εκλογές για να προλάβει τη φαγομάρα.
Ο Στέφανος είχε μεγάλη πτώση των ποσοστών και σε εκείνη την ιστορική του δήλωση το βράδυ των εκλογών δήλωσε :" ευχαριστώ τους φίλους και τα μέλη του κόμματος και λοιπά και λοιπά , καθώς καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%" . Με κάποιο μαγικό τρόπο τα μέλη συριζα κατάφεραν ψηφοφόρους νδ να μη ψηφίσουν Κυριάκο!!! Αυτό κατάλαβε.
Συνεχίζοντας το παραλήρημα αρλουμπολογίας ανέφερε ακόμα : " Ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω κυβερνητική εναλλακτική πρόταση. "
Κοινώς είδε το χαστούκι ως εντολή του Ε. λαού να σχηματίσει κυβερνητική πρόταση!!!Ε, η διαφορά αντίληψης είναι τουλάχιστον χαώδης.
Γιατί δεν ήρθε να πλουτίσει; Άντε, πες να το δεχτώ, θυμάμαι από την άλλη ότι έφερε το ποθεν έσχες του λίγες μέρες πριν τις εκλογές, βούτυρο στο ψωμί κάθε μπαρουτοκαπνισμένου Άδωνι. Εκλογές για τις οποίες δήλωνε στην αρχή τον φάγαμε τον Κούλη και μετά ότι οτιδήποτε χωρίς το 2 μπροστά είναι αποτυχία. Μετά την είδε αλλιώς....
Ψιλοχονδρο αδιάφορο αν θα επιβιώσει ο συριζα και με ποιον πρόεδρο. Το πρόβλημα τους είναι αλλού , ότι ποτέ δεν κατάφεραν να διαχωρίσουν το κόμμα από την κυβέρνηση, κάτι το οποίο το πασοκ στα καλά του χρόνια το είχε απογειώσει.
Άσχετο ,ακόμα και στους ψηφοφόρους συριζα (αν πιστέψουμε δημοσκόπηση παραπολιτικών) το 60% θεωρεί κακή εξέλιξη την εκλογή του. Μήπως , ο στέφανος κάνει γκελ τελικά περισσότερο σε άλλους χώρους παρά στο ίδιο του το κόμμα; Άλλωστε αν πιστέψουμε το περιβόητο γράμμα , ο άνθρωπος μάλλον δεν ήταν ψηφοφόρος ούτε στο ίδιο του το κόμμα.
Σε όλα έχεις δικιο. Γενικα έφερε μια ξένη αντίληψη περί πολιτικής που δεν περπατάει στα ήθη των Ελλήνων. Το αντιλήφθηκε όπως λέει τον τελευταίο καιρό αλλά ήταν αργά.
Γενικα όμως ρε συ δεν σε βάζει σε σκέψεις πως ένας ξένος με τόσα οντως λάθη και γκάφες έγραψε περισσότερο από το υπεραιωνόβιο Κόμμα και αυτό όντας 8-9 μήνες στην πολιτική;;; Για αυτό θα δούμε ποτέ καποια κριτική από τους γνωστούς αγνώστους πέρα από διαπιστώσεις και έτερο προσδιορισμούς άλλων;;;
Τέλος, είναι πασιφανές ότι ο χώρος χρειάζεται ένωση. Χαζομάρες του κασσελακη ότι μπορούσε μόνος του και οποοουδηποτε άλλου.
Ένα άλλο που άκουσα σήμερα στις ενημερωτικές εκπομπές μεταξύ δημητριακών και καφέ. Η κεντρική επιτροπή του 2022 σχηματίστηκε από 30.000 ψήφους μελών του κόμματος. Ο Στεφάν Κασέλ το 2023 πήρε το 56-57% των 155.000 μελών του κόμματος. Το 55-60% της κεντρικής επιτροπής τον καθαίρεσε πριν προλάβει σε ένα μήνα ν αλλάξει το καταστατικό του κόμματος. Δηλαδή χοντρικά το 16500 καθερεσε το 80.000 από την ίδια βάση.
Τι γίνεται εδώ;;;
Τα μελη του κομματος ηταν οσοι (εσυ εγω και η κουτση μαρια ) εδωσαν διευρο . Δηλαδη αχταρμας απο πραγματικα μελη του κομματος , συμπαθουντες , πλακατζηδες , πασοκοι , λοατκι και γυφτοι για μελλοντικη χρηση , μεταναστες , προσφυγες κτλ κτλ .
Εννοείται πως εγώ δεν πήγα να ψηφίσω, δεν ξέρω για εσένα. Δεν ασχολούμε με κόμματα. Εάν πάω να ψηφίσω σε εσωκομματικές εκλογές θα το πω δημοσίως χωρίς φόβο και πάθος. Σιγά που θα φοβηθώ τις αποψαρες των υπολοίπων.
Στα αλλά κόμματα τι είναι δηλαδή;;; Στο κόμμα που ψηφίζεις τι είναι;;;; Έχεις μιλήσει ποτέ με κάποιο μέλος να δεις γνώσεις περί οικονομίας;;;; Κάνε ενα πείραμα και θα δεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω.
Το μοντελο που αναφερεις λαπ εχει δοκιμαστει με μπερλουσκονι , πλουσιος , δεν ηρθε για να φαει , πετυχημενος θα βαλει ταξη κτλ κτλ .
Άσχετο. Δεν ανέφερα κανένα μοντέλο. Ο ταξιδευτής ανέφερε. Εγώ δεν κρίνω τον πολιτευτή με βάση την περιουσία του. Αλλά με βάση την αγάπη του για την πατρίδα, κοινωνία και τους πολίτες και κυρίως με βάση το οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης.
Ειδάλλως με το ίδιο σκεπτικό, ξέρεις πόσοι κόκκινοι ζουν σαν το Κασσελακη;;;; Όταν τους το αναφέρω γίνομαι κακός.
Μονο που εδω απ οτι φαινεται δεν ειναι και τοσο διευκρινισμενα τα πλουτη .
Χμμμ, δεν έχεις και άδικο. Στο περίπου είμαστε. Αλλά από την άλλη και οι μισοί εδώ μέσα..... αντίστοιχοι είναι....σε άλλα επίπεδα. Έχεις δικιο.
Καλα ρε πουστη μου μας εχεις ζαλισει τα ουμπαλα με τις οικονομικες και πολιτικες αναλυσεις , και οντως μου εχεις δειξει διαφορετικες οπτικες που δεν γνωριζα , αλλα εν κατακλειδει καταληγεις στο συμπερασμα οτι ενας κασελ μας χρειαζεται;
Είπα εγώ ότι θα ψήφιζα Κασσελακη χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα με αρχή μέση τέλος. Εάν με έχεις διαβάσει κάθε φορά ποστάρω και έλεγα πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατέθεσε ένα πρόγραμμα και μπήκε στην πολιτική ουσία και όχι στο lifestyle. Μας το ανέλυσε και μας έδειξε έναν χάρτη διακυβέρνησης. Ας κάτσουμε να το δούμε με σοβαρότητα και ας το αναλύσουμε. Γουρούνι στο σακί δεν αγοράζω ποτέ. Ούτε είμαι θιασώτης μιας οικονομικής θεωρίας χωρίς να γνωρίζω γρι από μακροοικονομικά. Ούτε θα κρίνω έναν άνθρωπο όταν μου κάνει μια πρόταση για τη διακυβέρνηση του τόπου από το τι κάνει στην προσωπική ερωτική του ζωή.
Καλα ο κρουζερ κανει πλακα εσυ τον παιρνεις στα σοβαρα και το συζητας ;
Τι με νοιαζει τι λέει ο ταξιδευτής;;;
Εγώ φίλε οτσο δεν μπορώ τους δήθεν. Τρελαίνομαι με τους δήθεν. Για πες μας και εσυ, ως κάτι ανώτερο από τους ''πλακατζηδες , πασοκοι , λοατκι και γυφτοι για μελλοντικη χρηση , μεταναστες , προσφυγες'' γιατί έγραψε λιγότερο το Κόμμα από αυτόν τον οντως άσχετο με την πολιτική και μαλιστα σε ένα πιο προοδευτικό κομμάτι του εκλογικού σώματος;;;
-
Πάλι ξεχνάς , αλλά δεν πειράζει.
Έκανε συνέδριο ως πρόεδρος στις αρχές του 24 . Δεν έθεσε κανένα θέμα στο συνέδριο περί Κεντρικής Επιτροπής. Άλλωστε η ίδια Κ.Ε. (ή μάλλον το κορυφαίο όργανό της η πολιτική γραμματεία) είναι η ίδια που τότε τον στήριξε ενάντια στον Τσίπρα ( τεράστια άδειασμα Τσίπρα τότε ) σήμερα τον αποκαθήλωσε. Τότε ήταν καλή .Ποιο ήταν το άδειασμα κατά του Τσίπρα;;;
Δεν έθεσε διότι νομίζω έχουν συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.
Εν τέλει , πρέπει λίγο να αντιληφθείς την ίδια τη λειτουργία της Κεντρικής Επιτροπής σε ένα κόμμα , όλα τα κέντρο προς αριστερά κόμματα έχουν , του Πασοκ συμπεριλαμβανομένου.
Το γνωρίζω, ξαναλέω όμως στα κόμματα αυτά τα δυο πάνε μαζί και κυρίως το ανάποδο από ότι συνέβη στην περίπτωση αυτή όπου ο πρόεδρος εξελέγει ετεροχρονισμένα λόγω έκτακτων καταστάσεων.
Για πες μας λοιπόν, πως μπόρεσε ένας τόσο άσχετος να τα πάει καλύτερα από το Κόμμα μετά από 3 μνημόνια και την κατάπτωση της κοινωνικής ευημερίας μετά την πανδημία;;;
Καθώς ένα είναι το Κόμμα, έτσι για το χαβαλέ σε πληροφορώ ότι άφησε ένα σύριζα πιο κάτω δημοσκοπικά ( τελευταίες δημοσκοπήσεις, αν θέλουμε τις πιστεύουμε ) από αυτό.
Επιτέλους! Μετά από 3 διασπάσεις πέρασε το Κόμμα δημοσκοπικά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έχεις κάποια ερμηνεία για αυτό;;;;;
-
Για το δεύτερο που γράφεις οι προτάσεις μομφής είναι αυτό ακριβώς που έγινε. Εδώ μπορεί να γίνει σε επίπεδο κυβερνήσεων δε μπορεί να γίνει σε επίπεδο κόμματος; Κοινώς αν ο Στέφανος κατέθετε πρόταση μομφής (δεν θυμάμαι αν κατέθεσε καμία) εναντίον της Ν.δ. και με κάποιο μαγικό τρόπο αυτή υπερψηφιζόνταν , τι θα έλεγε , δε τη θέλω γιατί έλαβε τόσες εκ. ψήφους από το λαό αλλά τον καθαιρούν 8 βουλευτές του;
Κάτσε διότι και εγώ τώρα τα διαβάζω, έχω λίγο χρόνο και τα βλέπω. Δεν είμαι ειδικός, το τονίζω.
Εάν το καταστατικό του κόμματος ακολουθεί τον τρόπο λειτουργίας της βουλής με παρόμοιες διαδικασίες, τότε εάν ασκείς μομφή κατά προσώπου και δη προέδρου κυβερνήσεως όπως αυτό του πρωθυπουργού και όχι κατά του συνόλου της κυβέρνησης η μομφή ψηφίζεται ονομαστικά και όχι με μυστική ψηφοφορία.
Άρθρο 151Α σελ 157/210 του pdf
Οποτε, για αυτό έχουν τρελαθεί στα κανάλια να αναφέρονται για αυτό το θέμα οι μεν και οι δε.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλλά πασοκ χωρίς λεφτά και διορισμούς δεν υπάρχει.
Προφανώς όταν θες ένα δημόσιο που να στηρίζει την οικονομία και τους παραγωγικούς συντελεστές της θέλεις και τις προσλήψεις. Όταν νιώθεις μια εσωτερική τάση στο να υπηρετείς, υποστηρίζεις το κέρδος των άλλων για τις ίδιες υπηρεσίες και δη στα αγαθά , αυτο εκ των πραγμάτων, σε μετατρέπει σε υπάλληλο τους. Σωστά; Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εργάζονται για το κέρδος της επιχείρησης που τους απασχολεί, σωστά;;;
Μετα σου φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται για το δημόσιο συμφέρον;; -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δύο θέματα, θα πάνε σε ξεχωριστά σχόλια...
Το ένα από το λίμπεραλ, που ενώ είναι γουωκικό μου κάνει εντύπωση πως ανέβασε τέτοιο άρθρο..
https://www.liberal.gr/diethni-themata/elon-enantion-olon
Το άλλο είναι ότι τελικά αν ανεβαίνουν παντού τα δεξιά, ενίοτε και τα ακροδεξιά κόμματα, είναι γιατί τα παραδοσιακά κόμματα έχουν γίνει ολοκληρωτικά, έως και φασιστοκομμουνιστικά.
Οι αναφορές του Ελον σε όλα αυτά, δεν είναι μοναδικές.
Εχω ακούσει φίλους από την πέρα του ατλαντικού περιοχή, να λένε ότι κινδυνεύει η δουλειά τους, αν δεν υπακούσουν στην γούωκ ατζέντα.
Αυτά μπορούν να γραφτούν και στο θέμα των άλλων χωρών, αλλά εκεί το κατέβασμα των βρακιών του Σόλτς με το σχέδιο ειρήνης με την Ρωσία, νομίζω θα μονοπωλήσει την συζήτηση.
Φαίνεται ότι παρ΄ όλες τις προσπάθειες ο πορτοκαλί έρχεται, αν και οι φίλοι από εκεί, λένε ότι θα ξαναπροσπαθήσουν, εκεί που απέτυχαν και δεν θα είναι στο αυτί αυτή την φορά...
Τελικά καλύτερα που δεν μας δίνετε να δοκιμάσουμε απ αυτό που έχει τόσες παρενέργειες...
-
-
Αριστερότερα του κέντρου υπάρχει το ΚΚΕ. Αριστερότερα του ΚΚΕ υπάρχουν δεκάδες κομματίδια...
Ανάμεσα στο κέντρο και στο ΚΚΕ, υπάρχει χώρος που σηκώνει πολύ νερό που λέμε. Για αυτό είναι εύκολο εκεί να ευδοκιμήσουν διάφορα κόμματα και πρόσωπα. Εξαρτάται από τις εποχές και τις συνθήκες που επικρατούν.
Τώρα είμαστε μία χώρα που είμαστε σίγουρα στην δύση, που έχουμε επιστρέψει στην επενδυτική βαθμίδα, που η οικονομία πάει καλύτερα, ο τουρισμός το ίδιο, αλλά έχουμε πρόβλημα παραγωγής πέρα από αυτά.
Η παραγωγή όμως δεν μπορεί να γίνει με ευχές. Ούτε με διορισμούς.
Εδώ υπάρχει και το ανάλογο πρόβλημα δεξιότερα του κέντρου, που και αυτό είχε εκπαιδευτεί σε διορισμούς, αναξιοκρατία, διαφθορά και ρεμούλες.
Πως θα αλλάξουν αυτά, είναι το ζητούμενο.
Πάντως με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό, δεν φαίνεται προκοπή.
Για αυτό ο Κασσελάκης εμφανίστηκε ως λύση, επειδή δεν ήταν μέσα στο υπάρχον πολιτικό προσωπικό. Αλλά και βρέθηκε το κενό για να αναδειχθεί.
Δεν ξέρω πως θα του φερθούν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ στην περίπτωση που κάνει κόμμα.
Αν θέλουν εύκολα μπορούν να τον κάνουν να φαίνεται Λεβέντης.
Αν βέβαια προλάβει και κατέβει σε κάποιες εκλογές και μαζέψει κάποιο ποσοστό, τότε με το στυλ του μπορεί να αναγκάσει τα μμε να τον προβάλουν.
Γενικά η κατάσταση είναι πολύ εύπλαστη σε όλο το πολιτικό φάσμα.
-
-
Τελικά οι κόκκινοι φίλοι του νήματος θα μας πουν ΕΠΙΤΕΛΟΎΣ την άποψη τους;;; Γιατί το Κόμμα δεν μπόρεσε να καταγράψει υψηλότερο ποσοστό από τον Κασσελακη που ήταν άσχετος και ουρανοκατέβατος με 8-9 μήνες στην πολιτική, ενω απευθυνόταν σε ένα προοδευτικό εκλογικό σώμα;
-
Τελικά οι κόκκινοι φίλοι του νήματος θα μας πουν ΕΠΙΤΕΛΟΎΣ την άποψη τους;;; Γιατί το Κόμμα δεν μπόρεσε να καταγράψει υψηλότερο ποσοστό από τον Κασσελακη που ήταν άσχετος και ουρανοκατέβατος με 8-9 μήνες στην πολιτική, ενω απευθυνόταν σε ένα προοδευτικό εκλογικό σώμα;
Πρέπει να τους έρθει η γραμμή πρώτα και τώρα με την βροχή έχει καθυστέρηση...
-
Μην προβοκάρεις.
Από ετεροπροσδιορισμό, κρίσεις μεγαλείου, κρίσεις επί ιδεολογικής καθαρότητας, πολιτική προπαγάνδα με έμμεσα αστεία....πάμε καλά. Από σχολιασμό και αυτοκριτική;
-
ΟΧΙ
-
ΓΙΑΤΙ;
-
-
Πέρα από αυτό, γιατί δεν δίνετε κάποιες ερμηνείες όπως απλόχερα κάνετε για όλα τα άλλα κόμματα και όπως κάνουμε όλοι όσοι συζητούμε στο νήμα αυτό για όλους και όλα;
-
ΓΙΑΤΙ;
Θα γίνει συνέλευση με εισήγηση από την ΚΕ και ανάλυση της από την καθοδήγηση!
Μέχρι τις 2 το πρωί θα έχουμε τελειωσει,όποτε αύριο η θα πάρεις Ριζοσπάστη η θα γράψω τις αποφάσεις! -
Εσένα ποια η γνώμη σου;
-
Πέρα από αυτό, γιατί δεν δίνετε κάποιες ερμηνείες όπως απλόχερα κάνετε για όλα τα άλλα κόμματα και όπως κάνουμε όλοι όσοι συζητούμε στο νήμα αυτό για όλους και όλα;
Γιατί κάποια από αυτά που γράφεις είναι τόσο τραγικά η τόσο αστεία που πραγματικά δεν επιδέχονται καμμία κριτική!Οπως αυτή η απίστευτη ιστορία με την σούπερ γαματη αριστερή που έμεινε κάγκελο όταν άκουσε τον Κασελακη να μιλάει σε συζήτηση εκ του σύνεγγυς.
Το θεμα είναι ότι είναι πιθανότερο να υπάρχουν μονοκεροι αφου ο Στεφανος πετάει τη μια χοντρομαλακια μετά την άλλη που μπορεί να τον κάνει ρόμπα πολιτικά τουλάχιστον ακόμα και Κνιτακι με χρέωση στα σουβλάκια του Φεστιβάλ!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2