-
Επειδή έχουν πείσει τον ελληνικό λαό παίρνουν 5-6%.
-
Καθόμαστε ρε σεις σοβαρά τώρα και συζητάμε τι και ποιόν εκπροσωπεί το ΚΚΕ σήμερα πέραν από την έμμισθη κομματική γραφειοκρατία του, τους βολεμένους συνδικαλιστές/συνοδοιπόρους και τους αφιονισμένους ζηλωτές που με το όπλο παρά πόδα ακόμα περιμένουν την τελική νίκη στον 3ο γύρο του εμφυλίου - σε έναν αγώνα που για εκείνους ποτέ δεν τελείωσε οριστικά?
Λίγη τσίπα αν είχε η καθοδήγηση θα είχε αυτοκτονήσει μετά την παταγώδη αποτυχία της να αξιοποιήσει κινηματικά την μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση που βίωσε η χώρα μετά των εμφύλιο κατα την διάρκεια της τελευταίας 15ετίας.
Το ΚΚΕ είναι το άλλοθι του συστήματος - αυτο-περιθωριοποιημένο και συνεχώς συρρικνούμενο - για αυτό παντελώς ακίνδυνο για το σύστημα - δεν αποτελεί παρά μια υποσημείωση στην ιστορική εξέλιξη των λαϊκών κινημάτων μεταπολιτευτικά.
-
Δεν έχουν πειστεί οι εργάτες και δεν έχουν ταυτιστεί με το ΚΚΕ προφανώς, από την άλλη είναι τουλάχιστον γελοίο να είναι μισθωτοί με 8-9 κατοστάρικα σε πολυεθνική γαλέρα, ή ντελιβεράδες ή μαγαζάτορες που με χίλια ζόρια τα βγάζουν πέρα αλλά να ταυτίζονται με τον αυτοδημιούργητο γιο του μπαμπά του που έχει εργαστεί σκληρά στην Εθνική στο παρεθλόν οπου φημολογείται οτι μπήκε από το....παράθυρο. Αν δε θέλουν ΚΚΕ, η αριστερά έχει διάφορες άλλες επιλογές όσο μικρές και αν είναι.
Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω οτι το ΚΚΕ είναι ένα ανάχωμα, ιστορικά εγώ το θέλω να υπάρχει στη ΒτΕ αλλά είναι πλέον ξεδοντιασμένο και "ακίνδυνο" για το σύστημα. Μόνο καλό οτι προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στον κάθε μπάρμπα που πιστεύει οτι θα έρθουν οι "κομμουνισταί και θα μας σφάξουν στα σπίτια μας". -
ρε πως φυτρωνουν κατι πουθεναδες καθε φορα που βρεχει εκλογες να αφοδευσουν το τιποτα τους πιστευοντας οτι ειναι πλουτοκρατες επειδη εχει γαλοπουλα στο τοστ που λεει και ο μαραντονας αποπαν.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ρε πως φυτρωνουν κατι πουθεναδες καθε φορα που βρεχει εκλογες να αφοδευσουν το τιποτα τους πιστευοντας οτι ειναι πλουτοκρατες επειδη εχει γαλοπουλα στο τοστ που λεει και ο μαραντονας αποπαν.
Φαηλοτζημεροι από τα Lidl με ολίγη από Εμφύλιο που πάει με όλα σαν την Coca-Cola!Πιο γραφικά και από το ηλιοβασίλεμα της Οιας με τους Ιάπωνες στις στέγες!
-
Κυκλοφορεί μία εικόνα στα κοινωνικά δίκτυα, είπα να μην την ανεβάσω, αλλά με αυτά που διαβάζω σας χρειάζεται...
Δηλαδή είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης που έχουμε κομμουνιστική αριστερά, γιατί στις άλλες χώρες στις πρώην δυτικές είναι στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, ενώ στις πρώην ανατολικές είναι στο πυρ το εξώτερο, σαν συνεργάτες των κατακτητών τους, της ΕΣΣΔ δηλαδή.
Και εδώ διαβάζουμε τσιτάτα του 1920 για κεφάλαιο και εργάτες και λοιπές μπαρούφες...
Δεν συμφωνώ σε όλα με την παραπάνω εικόνα, αλλά καλό είναι να γίνεται και μία αυτοκριτική από τους αριστερούς...
Από την άλλη αφιερωμένο στον Λαπ για να συγκινηθεί το παρακάτω...
Τελικά η δήλωση Κατρούγκαλου για επαναφορά του 20 % στις εισφορές δείχνει ότι η αριστερή μαλάκυνση, παραμένει αμείωτη.
-
Η σκόνη του τσιμέντου κάνει κακό.... Να βάζεις μάσκα.
Όταν αυτοί έβγαιναν φωτογραφία εγώ πρέπει να έβλεπα παιδικά ή να έλεγα ακατάληπτες συλλαβές.
Ξαναλέω, το να απαντάς στον λαϊκισμό, στην επιλεγμένη, μισή και μη ακριβή εξιστόρηση των γεγονότων είναι σίγουρο πως θα δεχτείς ως απάντηση τον λαϊκισμό.
Να βάλω και εγώ φωτογραφίες και να λέω ιστορίες για το ποιοι είναι οι πατεράδες σας; Για τις μανάδες σας; Θέλετε αυτό το επίπεδο;;;
Για τα παιδιά σας; Να γράψω κάτι;
-
Η φαινομενική παραδοξότητα του θιάσου των δήθεν αριστερών με τον πολυτελή βίο, τις κομμουνιστικές κορώνες και παρόλαυτα τις δεξιότατες τσέπες, το υπερμεγέθες εγώ και τις αμφίβολου ήθους επαγγελματικές πρακτικές δεν νομίζω ότι ξενίζει οποιονδήποτε πλέον.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η σκόνη του τσιμέντου κάνει κακό.... Να βάζεις μάσκα.
Όταν αυτοί έβγαιναν φωτογραφία εγώ πρέπει να έβλεπα παιδικά ή να έλεγα ακατάληπτες συλλαβές.
Ξαναλέω, το να απαντάς στον λαϊκισμό, στην επιλεγμένη, μισή και μη ακριβή εξιστόρηση των γεγονότων είναι σίγουρο πως θα δεχτείς ως απάντηση τον λαϊκισμό.
Να βάλω και εγώ φωτογραφίες και να λέω ιστορίες για τους πατεράδες σας; Για τις μανάδες σας;;;;
Τι σχέση έχουν οι πατεράδες και οι μανάδες ?
Ως απολογητή του πασοκ σου τις έβαλα....
-
Εγώ μιλώ με δεδομένα στον λαϊκισμό. Εάν ο λαϊκισμός λέει ανακριβειες, εσκεμμένες ανακρίβειες και τις διορθώσεις τότε σε θεωρεί ως απολογητή.
Οχι, λέμε τα στραβά και τα καλά. Πάντα στην βάση της αλήθειας.
-
Λαλιώτης - Κωστόπουλος - Μιμή, δεν ήταν η επιτομή της πασοκάρας ?
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η δημητρούλα πολύ αδικιέται από την φωτό πάντως ...
-
Είναι αλλά μου είναι αδιάφοροι τελείως. Για να σου δώσω να καταλάβεις δεν έχω διαβάσει καν τις απόψεις τους. Δεν με ενδιαφέρουν οι διάφορες κομματικές προσωπικότητες και το τι λένε. Ένα κόμμα έχει μια γενική γραμμή, αυτήν εξετάζω κατά την ιστορική αναδρομή της οικονομίας μας.
Εγώ μιλώ για τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας επί εποχές ΠΑΣΟΚ. Χέστηκα τι ήταν αυτοί.
Και σε άλλα κόμματα υπαρχουν αφορμές για σχολιασμό προσωπικοτήτων, για κάτι καλοπαιδα. Κάτι ψηλό αλήτες και κάτι λαμόγια. Έχεις δει έστω μια φορά να ασχολούμαι με αυτούς; Έστω μια!
Όχι διότι τα θεωρώ χαμηλού επιπέδου ρητορική και παραπολιτικη. Εμένα με νοιάζει η γενική εικόνα των κομμάτων
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η φαινομενική παραδοξότητα του θιάσου των δήθεν αριστερών με τον πολυτελή βίο, τις κομμουνιστικές κορώνες και παρόλαυτα τις δεξιότατες τσέπες, το υπερμεγέθες εγώ και τις αμφίβολου ήθους επαγγελματικές πρακτικές δεν νομίζω ότι ξενίζει οποιονδήποτε πλέον.
Καταλαβαίνουμε πως το πρόβλημα χρειάζεται αντιμετώπιση. Το πρώτο βήμα είναι η σωστή αναγνώρισή του.
Η προσέγγιση από τον δερματολόγο είναι απαραίτητη ώστε:1)να τεθεί η σωστή διάγνωση
2)να αποκλειστεί η συνύπαρξή άλλων προβλημάτων με παρόμοια εικόνα, όπως η ψωρίαση, ο σκληροατροφικός λειχήνας, η ερεθιστική δερματίτιδα, ψείρες, ψώρα
3)να αναγνωριστεί τυχόν υπόβαθρο ατοπικής δερματίτιδας καθώς αυτό επηρεάζει πολύ την ανταπόκριση στη θεραπεία
4)να αναγνωριστεί η συνύπαρξη πιθανόν επιμολύνσεων από μικρόβια ή μύκητες
Η θεραπεία στοχεύει στο να σπάσει το φαύλο κύκλο κνησμού-ξυσίματος.
Τα κυριότερα θεραπευτικά μέσα είναι:1)κρέμες αποκατάστασης φραγμού δέρματος που θα βελτιώσουν σιγά σιγά την εικόνα του λειχηνοποιημένου δέρματος
2)ειδικά σαπούνια καθαρισμού που σέβονται το pH της περιοχής
3)τοπικά σκευάσματα που περιέχουν κορτιζόνη για έλεγχο της φλεγμονής
4)επουλωτικές κρέμες για τη θεραπεία των πληγών
5)αντιμετώπιση των επιμολύνσεων με τοπικές ή από του στόματος θεραπείες με αντιβιοτικά ή αντιμυκητιασικά
6)χρήση αγχολυτικών ή αντικαταθλιπτικών κατάλληλων για την αντιμετώπιση του ψυχογενούς κνησμού, όπου κρίνεται σκόπιμο. Φυσικά τέτοια παρέμβαση μπορεί να γίνει σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες.
7)Αντισταμινικά με περισσότερο κατασταλτική δράση. Στην περίπτωση του χρόνιου λειχήνα τα νεότερης γενιάς αντισταμινικά βοηθούν ελάχιστα ως καθόλου. Τα παλαιότερης γενιάς αντισταμινικά που έχουν περισσότερο κατασταλτική και υπναγωγό δράση βοηθούν περισσότερο. Φυσικά αυτή η δράση σε πολλούς δημιουργεί δυσκολίες και προβλήματα. Η λήψη τους πρέπει να γίνεται σε συνεννόηση με τον γιατρό
Εκτός από τη θεραπεία απαιτείται και η λήψη μέτρων ειδικής φροντίδας της περιοχής όπως
1)αποφυγή υπερβολικής καθαριότητας και συχνού πλυσίματος, ειδικά με βαριά αντισηπτικά υγρά καθαρισμού που αλλοιώνουν το pH και το μικροβίωμα της περιοχής
2)αποφυγή χρήσης σφουγγαριού τοπικά
3)βαμβακερά εσώρουχα
4)υποαλλεργικά απορρυπαντικά και μαλακτικά
5)μείωση εφίδρωσης περιοχής
Οι ασθενείς πρέπει να γνωρίζουν ότι η διάρκεια της θεραπείας είναι μακρά. Το πρόβλημα είναι επίμονο. Συχνά απαιτείται η συνεργασία δερματολόγου και ψυχιάτρου.
-
Που να δεις και κάτι άλλους, με εταιρείες με κέρδη πολλών μηδενικών που πιστεύουν πως ανήκουν στην εργατιά και πουλάνε ταξική επανάσταση.
-
Μια ερώτηση μόνο. Σε τελειωμένο καπιταλιστικό περιβάλλον χωρίς σχεδόν κανένα safety net σε περίπτωση στραβής, πρέπει να δωρίσουν οι αριστεροί την περιουσία τους στο κράτος ή στον Χ/Ψ της αρεσκείας των δεξιώνε (sic) και να ζήσουν ξεβράκωτοι στα αγγούρια ωστε να ικανοποιηθεί το αίσθημα του κάθε νοικοκυραίου;
Γιατί κρίνουμε πλέον τα ντυσίματα, τα ρολόγια, τα αμάξια κτλ. Σε λίγο θα τους απαγορεύσουμε να τρώνε και κρέας γιατί....αριστερά.
Από την άλλη δε βλέπω αντίστοιχη ευαισθησία για τον εκάστοτε δεξιό πολιτικό που μας είχε κάνει τους όρχεις ζέπελιν περι αριστείας και αξιοκρατίας τόσα χρόνια και τελικά αυτό που εννοούσε ήταν "θα διορίσω και τα άχρηστα τριτοξάδερφα ή τα κολλητάρια στο δημόσιο για να ξεκοκκαλίσουν ό,τι μπορούν και να μην αφήσουν ούτε τα πόμολα φεύγοντας". -
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Που να δεις και κάτι άλλους, με εταιρείες με κέρδη πολλών μηδενικών που πιστεύουν πως ανήκουν στην εργατιά και πουλάνε ταξική επανάσταση.
παντα με λογο καταγγελτικο και ουδεποτε προσωποποιημενο.
ναι, εγω ημουν μπροστα.
εσυ? εκει? γιατι? που δεν εχεις και μηδενικα λεω.... -
εσυ? εκει? γιατι? που δεν εχεις και μηδενικα λεω....
Τι εννοείς "εκεί"; Που ακριβώς (νομίζεις πως) είναι το "εκεί";
-
Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακο με τους επιτυχημένους αριστερούς , κουμουνιστές εργοδοτες.
Συνήθως είναι καλύτεροι προς τους εργαζόμενους τους και δεν τολμούν να κάνουν διακρίσεις ή αντιδεξια προπαγάνδα στο εργασιακό περιβάλλον τους.Να θυμίσουμε
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μια ερώτηση μόνο. Σε τελειωμένο καπιταλιστικό περιβάλλον χωρίς σχεδόν κανένα safety net σε περίπτωση στραβής, πρέπει να δωρίσουν οι αριστεροί την περιουσία τους στο κράτος ή στον Χ/Ψ της αρεσκείας των δεξιώνε (sic) και να ζήσουν ξεβράκωτοι στα αγγούρια ωστε να ικανοποιηθεί το αίσθημα του κάθε νοικοκυραίου;
Γιατί κρίνουμε πλέον τα ντυσίματα, τα ρολόγια, τα αμάξια κτλ. Σε λίγο θα τους απαγορεύσουμε να τρώνε και κρέας γιατί....αριστερά.
Από την άλλη δε βλέπω αντίστοιχη ευαισθησία για τον εκάστοτε δεξιό πολιτικό που μας είχε κάνει τους όρχεις ζέπελιν περι αριστείας και αξιοκρατίας τόσα χρόνια και τελικά αυτό που εννοούσε ήταν "θα διορίσω και τα άχρηστα τριτοξάδερφα ή τα κολλητάρια στο δημόσιο για να ξεκοκκαλίσουν ό,τι μπορούν και να μην αφήσουν ούτε τα πόμολα φεύγοντας".Όλοι οι μουρλοι σε αυτήν την χώρα.
Αριστεροί που είναι άκρως ανταγωνιστικοι σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον λόγω ικανοτήτων, δεξιοτήτων, γνώσεων, ταλέντου κτλ και δεξιοί που επιζητούν να σιτιστουν από τα δημόσια ταμεία μπας και επιβιώσουν διότι δεν μπορούν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί μέσα στον καπιταλισμό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2